ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : می شه بعد از نصب مجدد ویندوز دانلود فایلی رو ادامه داد( با کدوم دانلود منیجرها)؟؟؟؟؟؟

Ali_Best
16-02-2006, 19:53
می شه بعد از نصب مجدد ویندوز دانلود فایلی رو ادامه داد( با کدوم دانلود منیجرها)؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید

Moh3en_DDD
16-02-2006, 19:56
درست نمي دونم ولي فكر كنم اگه قبلا منيجرتون GOzilla باشه و فايهاي نصفه كاره ي آن را كه با فرمتي مخصوص است روي آن Open كني بشه ...! ولي نمودونم. . .. !

Ali_Best
16-02-2006, 20:01
فلش گت چه طور ؟

R e Z a
16-02-2006, 20:28
سلام
فلش گت اين كار رو مي كنه....
اين جا : file>inmport broken downloads

موفق باشيد

mohammad hamed
16-02-2006, 21:18
بعضی از این دانلود منجر ها فایل های موفقتی برای ادامه ی دانلود رو در پوشه ی Temp کاربر میزاند که با عوض کردن ویندوز اون ها هم از بین میرند

Satrikon
19-02-2006, 02:46
با Internet Download Accelerator v4.4.1.935 هم ميشه اپن كرد....وليdap رو من بلد نيستم!

Falcon9901
19-02-2006, 02:51
با Dap میشه فقط باید فقط باید فایلهای موقتش رو یه جای دیگه کپی کنی.

IVAN
19-02-2006, 03:06
با سلام
با فلش گت ميشه.شما فايلي رو كه نصفه منده رو قبل از عوض كردن ويندوز تو همون برنامه ي فلش گت؛گزينه file>>save as رو انتخاب ميكني تا ديتا بيس ذخيره بشن بعدش هم فايلي كه كه نصفه كاره مونده و هم اين فايل جديد رو كه با پسوند jcd هست رو تو يه درايو ديگه ذخيره كن بعد نصب دوباره ويندوز و نصب فلش گت،اونو باز ميكني (خود برنامه فلش گت رو) از تب فايل گزينه يopen database رو ميزني و مسير فايل ذخيره شده رو به اون ميدي و قبل از دانلود از خود properties فايل آدرس فايلي اصلي كه نصفه كاره مونده رو(مثلا تو كدوم درايو هست ) رو دوباره بهش ميدي.و بعد هم ريزوم دانلود رو ميزني

30naa
19-02-2006, 10:01
با سلام
با فلش گت ميشه.شما فايلي رو كه نصفه منده رو قبل از عوض كردن ويندوز تو همون برنامه ي فلش گت؛گزينه file>>save as رو انتخاب ميكني تا ديتا بيس ذخيره بشن بعدش هم فايلي كه كه نصفه كاره مونده و هم اين فايل جديد رو كه با پسوند jcd هست رو تو يه درايو ديگه ذخيره كن بعد نصب دوباره ويندوز و نصب فلش گت،اونو باز ميكني (خود برنامه فلش گت رو) از تب فايل گزينه يopen database رو ميزني و مسير فايل ذخيره شده رو به اون ميدي و قبل از دانلود از خود properties فايل آدرس فايلي اصلي كه نصفه كاره مونده رو(مثلا تو كدوم درايو هست ) رو دوباره بهش ميدي.و بعد هم ريزوم دانلود رو ميزني
دوست عزیز سلام
من این کار رو با نسخه های قبلی فلش گت امتحان کردم درست کار نمی کنه
ضمنا فکر می کنم لینک در دیتا بیس ذخیره نمی شه و اگه خواستی امتحان کنی برای اطمینان لینک رو هم یه جایی سیو کن.
با تشکر
سینا

Soda
19-02-2006, 10:20
اكثر دانلود منيجر هايي كه قابليت اكسپورت رو دارن ميتونن

Satrikon
21-04-2006, 08:33
تمام دانلود منيجر هايي كه قابليت اكسپورت رو دارن ميتونن.