PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنها نرم افزار برای اجرای فایل های تصویری wmv در دنیا

romass100
21-06-2009, 11:25
وضع این تایپیک خیلی بد شده.هیچ کسی فعالیت نمی کنه.منم عذاب وجدان گرفتم و با خودم گفتم بزار یک تحرکی به این قسمت بدم.

حتما می دونید یکی از معروف ترین پسوند های فایل های تصویری در دنیا دبلیو ام وی هستش.این پسوند خیلی واسه ی ادم ضروریه.
اونایی که فوتبالی هستند کاملا من را درک می کنند.اکثر کیلیپ های فوتبالی با پسوند دبلیو ام وی برای دانلود گذاشته میشه.اما متاسفانه اکثر اون ها را حتی با کورپلیر هم نمیشه دید.این واسه ی خیلیا معضلیه.
حتی خیلیا فکر می کردند این یک مشکلیه که هرگز قابل حل نیست.

اما با اومدن گوشی هایی با سیستم عامل 9.3 و مشخص شد که اجرای این فایل ها ممکنه.مثلا :روی گوشی ان96 به راحتی میشه این فایل ها را اجرا کرد.

اما پس 9.1 و 9.2 چی؟

یک شرکت مهربون اومده و واسه ی این سیستم عامل ها هم یک نرم افزار ساخته که بشه اینجور فایل ها را اجرا کرد.
در اولین ورژن قبلی این نرم افزار مشکلات خیلی زیادی بود.مثلا :صدا اجرا نمیشد.یا وقتی کیلیپ به اخر میرسید گوشی هنک می کرد و باید باتری در میاوردی.اما اون ورژن واقعا واسه ی همه مهم بود.چون همه را به اجراشدن این فایل ها امیدوار کرد.

خوشبختانه این شرکت ورژن جدیدش را داده بیرون که هم مشکل صدا حل شده و هم هنک کردن بعد از اتمام کیلیپ.
البته تا دلتون بخواد باگ داره اما امیدهست در اینده رفع بشه.

مثلا:زبانش زیاد جالب نیست.قدرت کم و زیاد کردن صدا نیست.امکان جلو و عقب بردن کیلیپ نیست.و کلی ایراده دیگه که اگه شما کچل نباشید میشه گفت به اندازه ی موهای سرتون ایراد داره ولی همینشم غنیمته.دست سازندش هم درد نکنه.

من این نرم افزار را از انجمن : ای ار تی سی ای دات ا ار جی دزدیدم.اینم توضیحات فردی که گذاشته بودش تو انجمن :

زبان از توصیف این برنامه قاصره!
چون تحمل نداشتم، فایل WMV که به امید اجرا شدن به مدت چند ماه توی گوشی نگه داشته بودم ، سریعا تست کردم. بسیار خوب اجرا شد. با صدا ...
ضمنا WMA و ASF رو هم پشتیبانی میکنه.

تنظیمات متنوعی داره که شاید برای پخش بدون ریپ ضروری باشه ولی چون اصل برنامه چینی بوده، بعضی قسمت ها رو که انگلیسی نیست باید چشم بسته تست کنید!

تذکر : ضمیمه دوم فایل PIPS برای هماهنگی برنامه هست و ضروریه. در صورتی که کلاینت های جدید N-Gage رو نصب کرده باشید، احتمالا این فایل رو دارید ولی در صورتی که نداشتید و یا برنامه پس از نصب اجرا نشد، ضمیمه دوم را نیز نصب نمایید.

به ساین و کلیه ی دار و دسته اش هم نیازی نیست (:

موفق باشید

عکس از محیط نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خود نرم افزار :

Legend
21-06-2009, 13:17
دیروز تست کردم آخر کلیپ هنگ میکنه...
N82 Fw31

M@hdi-B
21-06-2009, 19:16
منم تست کردم درست کار می کنه فقط تصویر رو که می خوام بزنم بره جلو از برنامه می پره بیرون.
N82 Fw31

SADEGH 7
22-06-2009, 06:30
تست شد.با تشکر از romass100 عزیز به خاطر برنامه.باگ هایی که من متوجهشون شدم:
اگه بخواید کلیپ رو جلو یا عقب ببرید از برنامه خارج می شه.
با دکمه های کنترل صدا نمی تونید صدا رو کم یا زیاد کنید.برای کم و زیاد کردن صدا باید جوی استیک گوشی رو به سمت راست یا چپ بزنید.
هنگام اجرای کلیپ بعضی جاها تیک می زنه یا تصویر از صدا عقب می مونه.
فقط من با مشکل یونس جان مواجه نشدم و آخر کلیپ گیر نکرد.
5320
فقط یه سوال در مورد این قسمت دارم:

اما با اومدن گوشی هایی با سیستم عامل 9.3 و مشخص شد که اجرای این فایل ها ممکنه.مثلا :روی گوشی ان96 به راحتی میشه این فایل ها را اجرا کرد.
این موضوع روی همه ی گوشی های با سیستم عامل 9.3 صدق می کنه؟ چون تو گوشی من فقط صداش اجرا می شه.

*M!L4D*
22-06-2009, 09:48
megas-vizz
دوست عزیز تو گوشی من با رزولوشن استاندارد قشنگ پخش میشه ...

تو هم با Windows Movie Maker کانورت کن درست میشه ...
من با این مشخصات میریزم تو گوشی :
320در 240
Bithrate : 350 KB

این برنامه رو هم تست کردم ...
برنامه ی جالبی هست ...
اما کامل نیست ..
امیدوارم بزودی کامل بشه .. و WMV هم مثل AVI راحت تو s60 اجرا شه ...

Legend
22-06-2009, 09:59
فقط من با مشکل یونس جان مواجه نشدم و آخر کلیپ گیر نکرد.

ممكنه مشكل از pips باشه...تست ميكنم..ممنون.

شاد باشي:40:

Majid-6120
22-06-2009, 10:04
فقط یه سوال در مورد این قسمت دارم:

این موضوع روی همه ی گوشی های با سیستم عامل 9.3 صدق می کنه؟ چون تو گوشی من فقط صداش اجرا می شه.

منم 78 دارم و این فرمت پخش میشه بدون هیچ عیبی....فقط بعضی از کلیپ هایی که حجم بالا و کیفیت بالایی داشته باشن فقط صداشون پخش میشه.:46:یه چند تا کلیپ با کیفیت متفاوت پخش کن...شاید اجرا شه

M@hdi-B
22-06-2009, 19:21
منم 78 دارم و این فرمت پخش میشه بدون هیچ عیبی....فقط بعضی از کلیپ هایی که حجم بالا و کیفیت بالایی داشته باشن فقط صداشون پخش میشه.:46:یه چند تا کلیپ با کیفیت متفاوت پخش کن...شاید اجرا شه

درسته اگه بیت ریت تصویر بالا باشه یا تیک دار پخش میشه یا فقط صداش پخش میشه منم رو ان96 تست کردم.

romass100
22-06-2009, 21:06
درجواب اون دوستانی که گفتند توی اخر کیلیپ هک می کنه باید عرض کنم که به احتمال 99 درصد مال همون pips هستش.احتمالا دوستمون کلاینت انگیج را داشته رو گوشیش.

اما دوست عزیز magas-vizz ضمن تشکر از تشکر شما باید بگم که من ان96 را که مطمئنم دبلیو ام وی را ساپورت می کنه اما بقیشون را نه.احتمالا گوشی های جدید هم ساپورت می کنند.

----------------------------
این دومین نسخه ی این برنامست.دست بالای دست بسیاره.قطعا بهتر از این هم در اینده میاد.مهم شدنش بود که شد.فقط کافیه یه ذره انتظار بکشید.همین.

ای کاش فقط شرکتش فعال باشه.از اون شرکتا نباشه که تا ده سال دیگه فکری به حال ورژن جدید نکنه.

*M!L4D*
22-06-2009, 21:54
مهدی جان اگه رزولوشن هم بالا باشه پخش نمی کنه ...
romass100
همه FP2 ها WMV پخش می کنند ...
من خودم رو این گوشی ها شاهد بودم :
6220
N78
N85
N96

SADEGH 7
23-06-2009, 05:52
ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن، خصوصا میلاد عزیز که Bitrate رو هم گفتن.در مورد برنامه Windows Movie Maker هم باید بگم چون تو هر ویندوز یه ورژنش هست و این ورژنی که من دارم خوب نتونست تبدیل کنه، من برنامه ی Total Video Converter رو برای تبدیل پیشنهاد می کنم.سرعت و تنظیماتش هم به نسبت از movie maker بیشتره.چون Total Video Converter هم ورژن های مختلف داره و ورژن 3.14 (به نظر من) از بقیه ورژن هاش بهتره، این ورژن رو (با حجم 7 مگ) براتون آپلود کردم تا شما هم استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم آموزشش:
بعد از اینکه از قسمت New Task، گزینه ی Import Media Files رو انتخاب کردید، فایل ویدیویی مورد نظرتون رو انتخاب کنید(تصویر 1).به محض انتخاب فایل این صفحه ظاهر می شه (تصویر2) حالا از اینجا WMV رو انتخاب کنید.از پنجره ی باز شده گزینه ی Settings رو انتخاب کنید.(تصویر 3 که محل ذخیره ی فایل هم با رنگ زرد مشخص شده.) از پنجره ی باز شده، از تب های Video Option و Video Resize می تونید Bitrate و سایز کلیپ رو انتخاب کنید.در آخر هم با زدن دکمه ی Convert Now کلیپ تبدیل می شه.
تصویر 1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر 2:
تصویر 3:
تصویر 4:
در مورد معرفی برنامه هم باید این نکته رو عرض کنم که چون این تاپیک تبدیل به یه تاپیک جامع در مورد اجرای WMV تو سری 60 ورژن 3 شده، به نظرم اومد که اگه یه برنامه ی کم حجم و بی عیب و نقص هم معرفی بشه به جامع بودن تاپیک کمک می کنه.
باز هم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.چون من نمی دونستم گوشیم می تونه WMV هم پخش کنه و جایی هم نخونده بودم،این تاپیک خیلی بهم کمک کرد.

Legend
24-06-2009, 16:53
سلام
دوستانی که با برنامه مشکل هنگ دارند با نصب این فایل مشکلشون برطرف میشه!

تست شده!

شاد باشید:40:

Ali_BlueBoy
24-06-2009, 17:21
بچه ها اگه قرار باشه کانورت کنیم چه کرمیه که حتما تبدیل wmv کنیم.... خو ب تبدیل به یه فایل avi مکنیم هم برنامه براش بیشتره

هم بدون مشکل پخش میشه...!!!!

این برنامه وقتی به درد میخوره که ادم رو از شر کانورت کردن راحت کنه...

M@hdi-B
24-06-2009, 19:11
بچه ها اگه قرار باشه کانورت کنیم چه کرمیه که حتما تبدیل wmv کنیم.... خو ب تبدیل به یه فایل avi مکنیم هم برنامه براش بیشتره

خوب این برنامه هم واسه کانورت نکردنه دیگه. واسه کلیپهای دانلودی هست که با فرمت wmv هستند.
در ضمن اگه هر فایل تصویری رو بدون کانورت بخوای بریزی تو گوشی که کلی فضا اشغال می کنه.:46:

Legend
24-06-2009, 21:50

کرم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا یه جا میری یارو واسط wmv میریزه...حکم چیه؟ همون موقع هم باید ببینی...:31: کلا" فرمت واجبیه...

Ali_BlueBoy
25-06-2009, 01:00
خوب این برنامه هم واسه کانورت نکردنه دیگه. واسه کلیپهای دانلودی هست که با فرمت wmv هستند.
در ضمن اگه هر فایل تصویری رو بدون کانورت بخوای بریزی تو گوشی که کلی فضا اشغال می کنه.

اخه داش مهدی این برنامه مخل اعصابه ...اولا باید دونه دونه فایل ها رو اد کنی ثانیا عین ادم هم نشون نمیده که یهو گیر پاژ میکنه... صدا وتصویر همانگ نیست ...نمیشه عقب جلو کرد....(فکر بد نکنیدا...: دی)..و...
در کل اصلا ارزش اینو نداره که ادم واسش فیلم کانورت کنه
فقط واسه کار راه انداختن خوبه...

بابا یه جا میری یارو واسط wmv میریزه...حکم چیه؟ همون موقع هم باید ببینی... کلا" فرمت واجبیه..

البته حکم اینجا گیشنیزه...حاکم هم خودتی...: دی

منم همینو میگم ...فقط به درد مواقعی میخوره که wmv خون ادم کم میشه...: دی

*M!L4D*
25-06-2009, 02:04
wmv یکی از کاربردی ترین فرمت هست ...
بودن ایننرم افزار با این کاربرد بد و ناقصش ضروری هست ...
تو حالا صبر کن دو روز دیگخ شاید ورژن جدید CorePlayer هم WMV 9 داشتش ...

TR4NC3
26-06-2009, 10:43
سلام
دوستانی که با برنامه مشکل هنگ دارند با نصب این فایل مشکلشون برطرف میشه!

تست شده!

یونس من امتحان کردم.... همه چیز خوبه فقط وقتی میخوام تصویر رو بزنم جلو از برنامه میاد بیرون :41:

hellbrain666
26-06-2009, 17:51
میشه یه جا دیگه آپلود کنید؟

Legend
26-06-2009, 18:29
یونس من امتحان کردم.... همه چیز خوبه فقط وقتی میخوام تصویر رو بزنم جلو از برنامه میاد بیرون :41:

اون که کلا" باگ برنامس...با نسخه های بعدی درست میشه...:46:

میشه یه جا دیگه آپلود کنید؟

ضمیمه شد.