PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف فایل ها و تمام رد پاها و آدرس ذخیره شدن مسیر های رفته؟؟

Farshadd
21-06-2009, 09:53
سلام.

من میخوام بعضی چیزا رو از روی سیستم پاک کنم به طوری که هیچ اثری ازشون باقی نمونه و با هیچ نرم افزاری حتی رد پاشون هم معلوم نباشه. (مثلا با recovery my file هم هیچی نشون نده)

همه آدرس های اینترنتی که رفتم رو هم میخوام پاک کنم. به طوری که هیچ اثری ازشون نمونه.

میخواستم:

1- راه حلی برای مورد اول بهم بدین که چجوری فایل و ... رو حذف کنم به صورتی که هیچ نشانی ازشون نمونه.
2- آدرسهایی که مسیر های رفته رو ذخیره میکنه بهم بدین.
(مثلا قسمت C:\Documents and Settings\USER NAME\Local Settings\Temporary Internet Files)

پیشاپیش سپاس

Masоud
21-06-2009, 11:12
سلام

برای پاک کردن آدرس های اینترنتی و کلمات سرچ شده و پسوردهایی که وارد کردید این مسیر رو دنبال کنید:

Internet Explorer > Right Click > Properties > Content > Auto Complete > Settings

در بخش Auto Complete Settings تمام تیک ها را بزنید و گزینه ی Delete Auto Complete History را انتخاب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای پاک کردن صفحات اینترنتی هم این مسیر رو دنبال کنید :

Internet Explorer > Right Click > Properties > General > Clear History

در خصوص اینکه حتی با نرم افزار های ریکاوری هم باقی نمونن باید اینکارو با نرم افزارهای قدرتمندی مثل Search & Recover که جزئی از نرم افزار System Mechanic Pro هست رو دانلود کنید و بعد از پیداکردن فایل های پاک شده اونارو Terminate کنید . (البته Terminate کردن فایل ها زمان می بره)