PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به یک سورس ساده

nomad616
21-06-2009, 00:06
سلام به سورس یک برنامه بشرح زیر نیاز دارم :

دو چند جمله ای درجه 5 یا کمتر با نام های y1وy2 را بگیرد ، ابتدا هر دو را نمایش دهد سپس جند جمله ای های y1*y2 و 2 y1-y2، y1+y را بدست آورد .

(برای نمایش چند جمله ای ها از یه زیربرنامه استفاده کنه و چند جمله ای ها رو از توان بالا به توان پایین نشون بده)

DaneshD
21-06-2009, 02:02
این رو اجرا کن، جواب میگیری:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sltavakoli
21-06-2009, 03:17
اگه جواب گرفتی به ما هم بگو.

این کاری که شما میخواهید بکنید زیاد هم ساده نیستوالبته ساده هست و لی.... .

:دی

nomad616
21-06-2009, 08:08

واقعا بعضی از دوستان چقدر شیرین هستند ....

sin2x=2sinxcosx
21-06-2009, 08:13
بابا ایول . شما که به این جور برنامه ها ساده می گین کارتون خیلی درسته . این برنامه ای نیست که شما این جا درخواست کنین بلافاصله یکی از بچه های فوروم اونو دستی بنویسن و براتون نیم ساعته ارسال کنن . باید آماده اش باشه . بنابراین موتورهای جستجو بهترین پیشنهاد هستن . البته اگه نخواین از سورس DaneshD عزیز استفاده کنین . :20:

roya_borhany
21-06-2009, 10:36

لطفا اگر جواب سوال را نمیدانید یا وقت فکر کردن ندارید جواب ندهید

DaneshD
21-06-2009, 11:26
لطفا اگر جواب سوال را نمیدانید یا وقت فکر کردن ندارید جواب ندهید

نوشتن این برنامه برای بچه های اینجا کار سختی نیست. مهم این است که کسی نباید اینجا سوالهای درسی خودشو بپرسه. جهت اطلاع شما عرض کنم که اسم این کار "تقلب و دزدی" هست. اصولا همین فرهنگ نادرست تقلب هست که باعث بعضی مسائل دیگه هم میشه که این روزا شاهدیم. منظورم که واضح هست؟

sin2x=2sinxcosx
21-06-2009, 20:52
واقعا بعضی از دوستان چقدر شیرین هستند ....

دوست عزیز ناراحت نشو . من کمی راهنمایی می کنم . اگه علاقه داشتین خودتون بنویسین : :20:
چندجمله ای رو شما به صورت رشته ( string موجود در کتابخانه استاندارد و یا آرایه ای از کاراکتر ها می گیرین ) .
بعد شروع می کنین به پردازش آرایه و نگاه می کنین اگه قبل از نام متغیر عددی بود به عنوان ضریب می گیرین و اگه بعد از کاراکتر ( ^ ) عددی بود به عنوان توان . می تونین یه همچین کلاسی رو برای کلاس چندجمله ای خودتون friend در نظر بگیرین تا کارتون راحت تر بشه :

بعد تو کلاس چندجمله ای تون هم یه داده عضو آرایه 50 تایی از کلاس Term بگیرین . بعد هنگامی که ورودی رو که به صورت رشته گرفته بودین ، ضریبش رو تو poly.termArray [ 0 ].exp قرار بدین ( که poly شیئی از کلاس Polynomial یا چند جمله ای هست و توان رو هم تو poly.termArray [ 0 ].coef .
یه کمی فکر کنین . بعدش هم که پردازش اعداد برای جمع و تفریق کاری نداره .