PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کلیپ بورد در ویستا

scorpion818
20-06-2009, 21:48
یه چند وقتیه من توی ویستا به یه مشکل مسخره برخوردم! اون هم اینه که بعضی وقت ها وقتی یه متنی رو کپی می کنم (چه با Ctrl + C چه با کلیک راست موس) توی برنامه های مختلف (مثل Firefox و Acrobat و Word و خود ویندوز) برای اولین بار عملیات کپی انجام نمی شه یعنی اگه برم اون رو جایی Paste کنم هیچ چی نمی آد و مجبورم دوباره برم کپیش کنم تا paste بشه. من که حقیقتاً موندم متحیر! در ضمن ویندوزم ویستای اوریجیناله و سرویس پک 2 نهایی هم که از سایت مایکروسافت گرفتم روش نصبه.

Ship Storm
25-06-2009, 13:48
احتمالا مشکل از جای دیگه هستش و به ویندوز مربوط نمیشه چون برای خود من هم بعضی اوقات اینطوری میشه
شما اون متنتون رو که انتخاب کردی با ماوس روش کلیک راست کن و کپی رو بزن و بعد برو هرجا خواستی پیست کن ببین باز هم مشکل وجود داره یا نه

scorpion818
25-06-2009, 16:19
بله باز هم همون اتفاق می افته! توی پست قبلیم هم گفته بودم در هر حالت این اتفاق می افته.

چه با Ctrl + C چه با کلیک راست موس
توی Paste هم با هر دو امتحان کردم.

scorpion818
25-06-2009, 16:24
راستی یادم رفت! ویروس هم نیست چون KIS9.0 روی سیستمم نصبه و هر روز Update می کنم. آخرین Update های ویندوز رو هم نصب می کنم.

Ship Storm
25-06-2009, 22:47
مشکل عجیبیه
تو این زمینه همکاران انجمن ویستا حتما راهنمایی های لازم رو انجام میدن
:11:

ORIGINAL
26-06-2009, 00:08
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز نمیتونه باشه....
از کی این مشکل برات پیش اومده..؟؟
شما ببین با SystemRestore میتونی سیستم رو به زمانی برگردونی که مشکلی نداشته....

sari-1369
26-06-2009, 01:22
منم همچین مشکلی داشتم ، ولی فکر نکنم از ویندوز باشه . به نظرم خودم بعضی وقتا فکر میکنم که copy کردم ، یا CTRL + C رو زدم . ولی نزدم :D

scorpion818
26-06-2009, 15:43
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز نمیتونه باشه....
از کی این مشکل برات پیش اومده..؟؟
شما ببین با SystemRestore میتونی سیستم رو به زمانی برگردونی که مشکلی نداشته....
اتفاقاً من می گم برای ویندوزه چون همون طوری که گفتم توی نرم افزار های مختلف این مشکل وجود داره. توی بعضی از نرم افزار ها مثل Word، Acrobat و TextPad وقتی که یه متن رو انتخاب می کنم یه پنجره باز می شه و یه پیغام خطایی در مورد کلیپ بورد می ده. این مشکل نزدیک نزدیک 3 هفته اس که پیش اومده. در ضمن چون از System Restore بدم می آد! همیشه غیر فعالش می کنم.

scorpion818
26-06-2009, 15:45
منم همچین مشکلی داشتم ، ولی فکر نکنم از ویندوز باشه . به نظرم خودم بعضی وقتا فکر میکنم که copy کردم ، یا CTRL + C رو زدم . ولی نزدم :D
من کاربر 2 روزه که نیستم! بیشتر از 10 12 ساله با کامپیوتر سر و کله می زنم. از اون کامپیوترهای نفتی قدیم تا سرورهای پیشرفته الان رو باهاش کار کردم. در ضمن همون طوری که گفتم این مشکل موقعی که با ماوس هم Copy می کنم وجود داره.

scorpion818
26-06-2009, 15:46
راستی یادم رفت. من ویندوز 7 هم نصب کردم اون جا این مشکل رو ندارم.