ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند پروژه VB همراه با سورس و فایل EXE ( پروژه های کامل)

صفحه ها : [1] 2 3

CAPCAM
20-06-2009, 13:48
:20:این چند تا پروژه کامله که با VB انجام شده.اگه بازم میخواین بگید که تو همین پست قرار بدم.:20:
پست اول بروز شد
تاریخ بروز رسانی
21.8.89

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---» نرم افزار مدیریت مشترکین تلفنی رستورانها
دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید» حجم : ۴۳۲ KB
»تصویر نمونه از برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---» آزمون گیر برای آموزشگاه های کامپیوتر با امکانات بالا
دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : 2.49 MB
»تصویر نمونه از برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---» برنامه ای برای مدیریت آژانسهای تلفنی ( اتومبیل )
دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : 357 KB
»تصویر نمونه از برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

»برنامه اعداد باینری
سايز : 486KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید»تصویر نمونه از برنامه

»برنامهتصاویر مشابه
سايز : 432KB

»تصویر نمونه از برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید»برنامهجورچين رنگ
فایل : Elexia.rar
سايز : 202KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید»تصویر نمونه از برنامه

در مجموع جدول این بازی دارای 100 خانه ( به صورت 11 ردیف 9 تایی ) است . خانه های رنگی از بالای جدول رو به پايين حرکت می کنند و بازيکن می تواند به وسيله کليد های جهت نمای کيبرد آنها را جا به جا کند . بازیکن باید نحوه قرارگیری رنگها را در خانه های جدول طوری تنظیم کند که حداقل 3 خانه همرنگ به صورت یک رد یف افقی ،عمودی یا مورب به وجود بیاید ، که در این صورت خانه های همرنگ حذف می شوند .
نحوه امتیاز دهی : در صورتی که 3 خانه به صورت افقی ، عمودی یا مورب همرنگ شوند 90 امتیاز به جمع امتیازات اضافه می شود . در صورتی که تعداد خانه های همرنگ بیش از 3 خانه باشد ، محاسبه امتیاز به صورت تصاعدی به شرح زیر انجام می شود :
4 خانه 180 امتیاز - 5 خانه 270 امتیاز - 6 خانه 360 امتیاز
با افزایش امتیازات ، حرکت خانه های رنگی بازی سریعتر شده و سطح دشواری بازی افزایش پیدا می کند ، که در هر لحظه میزان دشواری بازی توسط قسمت Level تعیین می شود .

CAPCAM
22-06-2009, 06:49
:10:این پست به روز شد.:10:

---» دفترچه تلفن با امکانات بیشتر و جالبتر ( نسخه ۲.0 )
»دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : ۲۷۴ KB
»تصویر نمونه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---» شبیه ساز نرم افزار NC برای مدیریت فایلها و پوشه ها
»دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : 84 KB
»تصویر نمونه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---» نمایشگر تاریخ شمسی در کنار ساعت ویندوز ( کمینه )
»دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : 2۸۱ KB

---» ماشین حساب مهندسی با قابلیت محاسبات متوالی

»دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : 20 KB

»تصویر نمونه

---» یک برنامه کوچولو برای مدیریت فروشگاه باتری اتومبیل
»دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید » حجم : 2۳۰ KB
»تصویر نمونه

سورس برنامه ی Buddy Spy

خوب شاید برخی از شما نام نرم افزار Buddy Spy رو شنیده باشید , اگر هم نشنیده اید خوب من براتون می گم . کاربرد این برنامه برای Yahoo Messanger هست , مثلا شما می خواهید دیگران فکر کنند که شما WebCam دارید یا اینکه بفهمید یک شخص خاصی واقعاً invisible هست یا نه و اینکه شخص مورد نظر شما در Room های یاهو هست یانه و ...
»تصویر نمونه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید»دانلود

مدیریت رجیستری

این برنامه چگونگی برنامه نویسی برای رجیستری ویندوز را نشان را می دهد , شما با یک نگاه به سورس این برنامه متوجه می شوید که چگونه عمل می کند
»تصویر نمونه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید»دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین یه Help هم برای دانلود گذاشتم که شما را برای رسیدن به آدرس مورد نظر برای تغییر در رجیستری ویندوز کمک می کنه . این Help طبقه بندی شده است و بسیار کامل و خوب هست حتماً دانلود کنید .
»دانلود Help

nazanin_asali_27
24-06-2009, 16:09
باسلام من فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را دانلود کردم، با اینکه برنامه WinRar را دارم ولی برای Extract کردن فایل Error می دهد باید چی کار کنم؟ مشکل چی ؟( لطفاً کمک کنید)

CAPCAM
25-06-2009, 06:24
دوست عزیز فکر کنم کامپیوترت مشکل داشته باشه
چون من با همین لینک دانلود کردم و Extract کردم.
میتونی به جای winrar از winzip استفاده کنی .
راستی Errorش چیه؟؟

SMNsoft
25-06-2009, 14:57
باسلام من فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را دانلود کردم، با اینکه برنامه WinRar را دارم ولی برای Extract کردن فایل Error می دهد باید چی کار کنم؟ مشکل چی ؟( لطفاً کمک کنید)

احتمالا فایل را بد دانلود کرده اید.
دوباره آن رو دانلود کنید...

CAPCAM
25-06-2009, 19:11
احتمالا فایل را بد دانلود کرده اید.
دوباره آن رو دانلود کنید...

پست بالا تایید میشه.:10:
مرسی SMNsoft عزیز:11:

ali20146
28-06-2009, 00:52
دوست گرامی پروژه دفتر تلفن ارور میده

sinaaeeni
28-06-2009, 20:11
سلام دوستان
منم میخوام که هر روز سورس فایلی کاربردی برا دوستان تقدیم کنم
برا امروز سورس گزارش گیری در vb با access Report

sinaaeeni
29-06-2009, 08:09
سلام بر عزیزان
دوستان امروز برای شما سورس برنامه جامع حسابداری کامل را تقدیم میدارم
لازم به یاد آوری است که این نرم افزار نکات آموزشی خیلی جالبی داره در اکثر مباحث VB6 برنامه سورس های کاملی داره امید وارم از این نرم افزار بهره کاملی برده باشید
با آرزوی موفقیت

420kb

CAPCAM
29-06-2009, 14:05
دوست گرامی پروژه دفتر تلفن ارور میده

لینکش سالمه
بد دانلود کردی،یه بار دیگه دانلود کن.:46:

CAPCAM
29-06-2009, 14:07
sinaaeeni عزیز کارت عالیه.
ادامه بده

sinaaeeni
29-06-2009, 20:08
sinaaeeni عزیز کارت عالیه.
ادامه بده
سلام دوست خوبم
ممنونم شما خیلی لطف دارید براتون آرزوی موفقیت دارم :11:

sinaaeeni
30-06-2009, 17:08
سلام بر دوستان گلم
همچنانکه قول داده ام هر روز سورس یک برنامه توپ توپ رو خدمت شما عزیزان تقدیم کنم
و امروز هم نوبت یک برنامه خیلی جالب و کامل «سورس کامل برنامه جامع آموزشگاه»میباشد که امیدوارم مورد استفاده و آموزش بیشتر شما عزیزان قرار گیرد

toktam-r
30-06-2009, 18:11
من يه سوال دارم من يه پروژه FONT EDITOR بر داشتم ميخواستم بدونم چطور ميشه به فايل هاي سيستمي فونت ها دسترسي داشت؟ (منظورم فونت های ttf )خيلي فوريه ممنون ميشم کمک کنيد

sinaaeeni
01-07-2009, 17:33
من يه سوال دارم من يه پروژه FONT EDITOR بر داشتم ميخواستم بدونم چطور ميشه به فايل هاي سيستمي فونت ها دسترسي داشت؟ (منظورم فونت های ttf )خيلي فوريه ممنون ميشم کمک کنيد
علیکم السلام toktam عزیز
دوست عزیز جای سوال شما اینجا نبود ولی بحر حال من جواب میدم آن جوری که من متوجه شدم منظور شما هک فونت هستش من رو این موضوع کار نکردم براتون یه نرم افزار میذارم بنام Font Creator Professional این نرم افزاريست كه اجازه ي طراحي و ساخت انواع فونت رو به ما ميدهد . مجهز به ابزارهاي گوناگون نوشتاري و طراحي و محيطي آسان چه براي كابران حرفه اي و چه آماتور ميباشد و كاربر ميتونه به آساني و با يك طراحي ساده و گذاشتن مقداري وقت فونت مورد نظرشو بسازد و ذخيره نمايد و از آن براي كارش استفاده كنيد. علاوه بر ساخت تواناي ويرايش فونتهاي ساخته شده را نيز داراست و شما ميتوانيد با ايجاد تغييرات در يك فونت از پيش ساخته شده فونت مورد نظر را بدست بياوريد. بار ها و بارها ميتوانيد از كليد هاي Undo و Repeat استفاده كنيد و هر بار نيز ميتوانيد كار خود را به صورت پيش نمايش مشاهده كنيد. امیدوارم که مورد استفاده شما عزیز و سایر دوستان قرار گیرد

sinaaeeni
02-07-2009, 07:45
سلام بر دوستان گلم
امروز هم میخوام برای شما عزیزان سورس برنامه جامع انبار کامل شامل (ثبتجنس ، گردش موجودی ، کسر جنس ، گزارش های بازه زمانی و خیلی امکانات باورنکردنی ....) و نکات خیلی جالب آموزشی داره و ضمنا دیتا بیس این نرم افزار SQL بوده که آموزش جالبی است در این خصوص که امیدوارم مورد استفاده و عنایت دوستان قرر گیرد به امید موفقیت همه مهندسین جوان کشورمان :40:زنده باد ایران

SMNsoft
02-07-2009, 10:47
سلام بر دوستان گلم
امروز هم میخوام برای شما عزیزان سورس برنامه جامع انبار کامل شامل (ثبتجنس ، گردش موجودی ، کسر جنس ، گزارش های بازه زمانی و خیلی امکانات باورنکردنی ....) و نکات خیلی جالب آموزشی داره و ضمنا دیتا بیس این نرم افزار SQL بوده که آموزش جالبی است در این خصوص که امیدوارم مورد استفاده و عنایت دوستان قرر گیرد به امید موفقیت همه مهندسین جوان کشورمان :40:زنده باد ایران

دانلودش کردن . خیلی خوب بود:46:

sinaaeeni
03-07-2009, 22:28
سلام دوستان
این برنامه حاصل تلاش 2 تا از دوستان خوب من آقایان مهندس علیپور و زمانی :11:میباشد که من دوباره اینجا ازشون تشکر میکنم که لطف کردن این برنامه را به دوستان هدیه کردندبراشون آرزوی موفقیت دارم نکته جالب اینه که وقعا یک سورس کامل برنامه کنترل کافی نت خیلی جالبه با 6 کامپیوتر که قابل توسعه هم هستش و نکات قابل توجه و آموزشی خوبی داره مانند (تایم - کنترل - تعریف کاربر - حساب هزینه کاربران و ..........)که امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار گیرد .

sinaaeeni
04-07-2009, 23:20
سلام بر دوستان گلم
امروز هم سورس کامل برنامه مدیریت کتابخانه رو براتون در نظر گرفته ام واقعا یه برنامه خیلی کامله امیدوارم که مورد استفاده عزیزان قرار گیرد .

sinaaeeni
05-07-2009, 23:21
سلام بر دوستان
با عرض تبریک ولادت مولای متقیان امیر مومنان حضرت علی (ع):40: و روز پدر :40:و روز مرد بر مردان جوان امروز سورس جالب فال حافظ رو تقدیم میکنم که فال بابا ها رو دیگه خودتون ببینین:46:

nh1366
07-07-2009, 18:40
سلام
برنامه ساختار فایل پایل با ویژوال یا دلفی(حذف -ایجاد-درج-خواندن و....)

sinaaeeni
07-07-2009, 21:56
سلام دوستان
امروز براتون سورس کامل مدیریت داروخانه که نکات خیلی جالب آموزشی داره تقدیم میدارم که امید وارم مورد استفاده قرار بگیرد

و ضمنا دوست گرامی nh1366 جای سوالت اینجا نبود (هر سخن جائی هر نقطه مکانی دارد:18:)

farshidshd
08-07-2009, 11:12
من هم قصد دارم چندتا کد که یا خودم نوشتم یا گیر آوردم بزارم تا استفاده کنین...

یه برنامه کوچیک تبدیل درایو های Fat به NTFS :::::::::::

sinaaeeni
10-07-2009, 22:03
با سلام
امیدوارم که روز جمعه خوبی سپری کرده باشید منم برا امروز سورس کامل برنامه VB_BOM_PROJECT آماده کرده ام خیلی جالبه نکات خیلی جالب آموزشی داره اندازه یک کتاب نکات داره حتما در آن خیلی دقت کنید :

sinaaeeni
14-07-2009, 07:40
سلام دوستان
امروز هم برای شما عزیزان فایلی که تقدیم کردم اولین قسمت در مورد VB and Controls هستش که امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار گیرد .

farshidshd
15-07-2009, 16:40
برنامه جذاب MAZE به صورت سه بعدی ( من خودم از این پروژه 7 نمره گرفتم ):::::::::::::::::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](farshidshd).rar

sinaaeeni
16-07-2009, 07:30
سلام بر دوستان
فایلی که امروز تقدیم میدارم سورس کامل دومین برنامه جامع مدیریت کتابخانه بصورت مکانیزه و انواع گزارش گیری ها و نکات خیلی جالب آموزشی که امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار گیرد و توصیه بنده اینه که حتما دانلودش کنید حجم فایل هم 1MB

xhosseinakbarix
17-07-2009, 03:41
با تشکر xhosseinakbarix

sinaaeeni
30-07-2009, 10:16
سلام
فایلی که تقدیم دوستان عزیز میگردد ارسال SMS بنا بدرخواست یکی از دوستان جهت آشنائی و استفاده آموزشی پایه
که امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار گیرد .

javadbka
02-08-2009, 20:44
سلام
سينا جان+بقيه دوستان من يه برنامه ميخام كه يه ماشين يا يه خرگوش(منظورم اينه كه يه جسم)تو يه مسير حركت كنه و بشه باهاش يه سري موانع رو رد كنه و وقتي ميخوره بهشون Game over بشه و هر دفه موانع جاشون عوض بشه(يه چيزي تو مايه هاي بازي)

sinaaeeni
04-08-2009, 14:25
سلام
سينا جان+بقيه دوستان من يه برنامه ميخام كه يه ماشين يا يه خرگوش(منظورم اينه كه يه جسم)تو يه مسير حركت كنه و بشه باهاش يه سري موانع رو رد كنه و وقتي ميخوره بهشون Game over بشه و هر دفه موانع جاشون عوض بشه(يه چيزي تو مايه هاي بازي)

سلام جواد جان
عرض کنم خدمتتون متاسفانه من در مورد گیم ها کار نکرده ام دنبالش میگردم اگر سورسی به این شکل پیدا کردم حتما تقدیم میدارم و ضمنا دوستان هرکی این قبیل گیم داره لطف کنه

javadbka
09-08-2009, 09:31
سلام
از لطفي كه ميكني خيلي ممنونم.منتظرم...

ASHRAT
12-08-2009, 12:13
با عرض سلام خدمت شما
من سورس برنامه فروش رو ميخواستم.البته موضوع پروژه من فروش يك شركت كامپيوتري مي باشد.به خدا فقط براي پروژم و نمرش ميخوام،قصد فروششو ندارم.هركسي داره اين برنامه رو خواهشا براي رضاي خدا برام بفرستين.ممنون ميشمو.تا آخر مرداد نياز فوري دارم.:41:

ghazal_1369_18@yahoo.com (ghazal_1369_18@yahoo.com)

1120
12-08-2009, 23:07
من هم واسه الگو گیری شدیدا نیاز دارم . . .

یکی مردانگی کنه و بزاره ثواب داره .

sinaaeeni
25-08-2009, 11:22
با سلام
خدمت دوستان عزیز سورس نرم افزار باشگاه بدن سازی که واقعا خیلی جالب کار شده و واقعا یه کار حرفه ای هستش و نکات جالب توجه و ریزی داره حیف که یه نگاهی بهش نیاندازید بامید موفقیت مهندسین کشورمان ایران

sinaaeeni
27-08-2009, 11:32
سلام
دوستان فایلی که تقدیم میشه خدمتتون تبدیل فینگلیش به فارسی هستش و مبتونید با ذوق و سلیقه خودتان اینو تغییرات کلی بدین و بذارین دوستانتون استفاده کنند .

bestsearch
29-08-2009, 08:53
دوستان سورس هاي جالبي بود. ممنون

sinaaeeni
02-09-2009, 12:09
سلام بر دوستان و همراهان عزیز
دوستان برای امروز برنامه سورس کامل مسینجر شبکه داخلی Lan که توسط دوست عزیزم safir online نوشته شده باداشتن دو تا کد مختلف واسه سرور و کلاینت طراحی شده که واسه سرور برنامه خودش و واسه کلاینت هم برنامه کاربری خودش رو بر روی 2 سیستم جداگانه یکی بعنوان سرور و دیگری بعنوان کلاینت در شبکه داخلی میشه استفاده کرد امید وارم که این سورس کمکی در جهت آموزش دوستان کرده باشه .

speyjoo
06-09-2009, 01:58
سلام اگه میشه سورس شبیه برنامه نیروی انسانی یک پایگاه بسیج را قرار دهید ممنون میشم

sinaaeeni
06-09-2009, 18:41
سلام اگه میشه سورس شبیه برنامه نیروی انسانی یک پایگاه بسیج را قرار دهید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
من نمیدونم برنامه نیروی انسانی بسیج یک پایگاه چه اطلاعاتی داره اگه بیشتر توضیح بدین شاید دوستان و بنده بیشتر بتونیم کمک کنیم
موفق باشید

sinaaeeni
09-09-2009, 22:32
سلام بر دوستان عزیز
بنا بدرخواست عزیزان یه نمونه فایل گزارش گیری با کریستال رپورت که خیلی نکات آموزنده و جالبی دارد بانضمام جزوه آموزشی آن
ضمنا عزیزان کریستال رپورت ورژن 10 رو میتونن نصب و با راهنمائی و همراه جزوه آموزشی قدم به قدم اقدام نمایند
با آرزوی موفقیت شما عزیزان

ramin_king
09-09-2009, 22:49
کسی میتونه این برنامه رو برام بنویسه
خواهششششششششششششششش

mohammad66
09-09-2009, 23:33
برنامه جذاب MAZE به صورت سه بعدی ( من خودم از این پروژه 7 نمره گرفتم ):::::::::::::::::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](farshidshd).rar
پسورد فایل هم بزارید

sinaaeeni
10-09-2009, 07:49
کسی میتونه این برنامه رو برام بنویسه
خواهششششششششششششششش

علیکم السلام
دوست عزیز فکر نکنم کسی برات بشینه برنامه بنویسه خودتان لطفا شروع کنید و هر جا که مشکلی داشتین دوستان و بنده خدمتتون هستیم تا کمکتون کنیم
موفق باشید

ramin_king
10-09-2009, 08:46
علیکم السلام
دوست عزیز فکر نکنم کسی برات بشینه برنامه بنویسه خودتان لطفا شروع کنید و هر جا که مشکلی داشتین دوستان و بنده خدمتتون هستیم تا کمکتون کنیم
موفق باشید

سلام
ممنون از لطف شما
میشه لطف منین بررنامه ای که گذاشتمو ببینید و بگید اشکالش کجاشه
ممنون میشم
موفق باشین

sinaaeeni
10-09-2009, 15:29
سلام
ممنون از لطف شما
میشه لطف منین بررنامه ای که گذاشتمو ببینید و بگید اشکالش کجاشه
ممنون میشم
موفق باشین
با سلام
چشم من به فایل شما رو میبینم اگه از دستم بر بیاد حتما براتون انجام میدم ولی اینو بگم که فایل شما یه فایل اجرائی (exe) هستش تغییرش شاید ناممکن باشد ولی قول میدم هر کاری از دستم بر بیاد من براتون انجام میدم
موفق باشید

sinaaeeni
10-09-2009, 15:33
سلام عزیزان
همه میدونیم که کد ملی الان یکی از اطلاعات مهم فردی میباشد فایلی که براتون میذارم شماره درج شده رو با استفاده از یه اکتیو ایکس چک میکنه و میگه که شماره وارد شده معتبر بوده یانه و این فایل تو برنامه نویسی هاتون خیلی بدردتون میخوره امید وارم استفاده لازم را ازش بکنید .

sinaaeeni
10-09-2009, 15:42
سلام بر دوستان
دوستان امروز میخوام یک سورس فایل جالب که برای هر شخصی که پای کامپیوتر میشینه این برنامه رو لازم داره واقعا خیلی خوبه به دیدنش میارزه

ramin_king
12-09-2009, 01:55
با سلام
چشم من به فایل شما رو میبینم اگه از دستم بر بیاد حتما براتون انجام میدم ولی اینو بگم که فایل شما یه فایل اجرائی (exe) هستش تغییرش شاید ناممکن باشد ولی قول میدم هر کاری از دستم بر بیاد من براتون انجام میدم
موفق باشید

سلام
خیلی ممنون از لطف شما کمک بزرگی بمن میکنین اگه بخواین میتون کد های که تواین فایل هست روبذارم براتون من سر در نیوردم. تازه کارم هستم ممنون میشم کمک کنین
موفق باشین

ramzdar
12-09-2009, 17:31
من یه برنامه ساختم و حالا میخوام برای کیجن بسازم ولی بلد نیستم. اگه کسی بلده خواهشاً کمکم کنه.

sinaaeeni
12-09-2009, 18:34
من یه برنامه ساختم و حالا میخوام برای کیجن بسازم ولی بلد نیستم. اگه کسی بلده خواهشاً کمکم کنه.
سلام دوست گرامی
برنامه ای که ساختی چه نیازی به کیجین داره و به چه علتی اینو میخوای؟
دوست عزیز برنامه هائی که لایسنس (مجوز ) میخواهند برای این که به لایسنسش پول ندهند برنامه رو هک میکنند و براش کیجین میسازند و با این کیجین لایسنس اون برنامه رو تولید میکنند امیدوارم توضیحاتم کافی باشه
موفق باشی

ramzdar
13-09-2009, 14:02
خیلی ممنون از توضیحاتت.
ببین منظور من از کیجن اینه که میخوام از کپی برداری جلوگیری کنم. یعنی میخوام کد فعال سازی رو بعد از اینکه خریدار کدی که برنامه بعد از نصب بهش میده رو به من داد، بهش بدم. مثل شرکت ژوبین یا شرکت Edsoft.
راستی یه سؤال:
کدوم شماره یه کامپیوتر همیشه ثابته حتی بعد از تعویض ویندوز؟
منظور از IP چیه و آیا IP یک شماره ثابته؟

sinaaeeni
14-09-2009, 09:30
سلام بر دوستان گرامی
دوستان شاید تا حال پیش اومده که بدونید IP یه سایتی چی هستش این فایلی که تقدیم میدارم سورس همین برنامه است و این امر در برنامه نویسی های تحت شبکه خیلی کاربرد داره که امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد .

sinaaeeni
14-09-2009, 09:58
از مدیران خواهشمند است این پست رو حذف کنند (مشکل اینترنت باعث شد)

sinaaeeni
14-09-2009, 09:59
خیلی ممنون از توضیحاتت.
ببین منظور من از کیجن اینه که میخوام از کپی برداری جلوگیری کنم. یعنی میخوام کد فعال سازی رو بعد از اینکه خریدار کدی که برنامه بعد از نصب بهش میده رو به من داد، بهش بدم. مثل شرکت ژوبین یا شرکت Edsoft.
راستی یه سؤال:
کدوم شماره یه کامپیوتر همیشه ثابته حتی بعد از تعویض ویندوز؟
منظور از IP چیه و آیا IP یک شماره ثابته؟
دوست عزیز بیا به این آدرس :

sinaaeeni
15-09-2009, 08:46
سلام بر عزیزان
دوستان تا حال خیلی در خصوص مهندسی معکوس شنیده اید در این مهندسی برای استخراج دانش طراحی از هر ساخته دسته بشر استفاده می شود.ضمن اینکه در مهندسی معکوس، با بررسی تجزیه و اجزاء و تحلیل فناوری بکار رفته در یک محصول تولید و عرضه شده، به نوعی به ساختار آن پی برده و امکان تولید مشابه آن و حتی افزودن ویژگی های مثبتی به این محصول، توسط محققین و پژوهشگران فراهم می شود.
ور در خصوص مهندسی معکوس نرم افزار ها از نرم افزاری به نام HexEditor به عنوان یک ابزار مهم در روند و فرایند معکوس سازی ، hex استفاده میگردد. همچنین برخی hex editorها مثل Win Hex یا HackMan و يا hex workshop، امکاناتی مانند انجام محاسبات آماری بر روی داده های یک فایل و یا امکان encrypt يا decrypt کردن فایل ها و یا امکان مقایسه محتویات فایل ها با یکدیگر را نیز میسر می سازند. مثلاٌ WinHex ، الگوریتم های رمزی مثل AES و PCI را پشتیبانی می کند. البته WinHex الگوریتم های بیشتری را پشتیبانی می کند و یک ابزار بسیار قوی در این دسته محسوب می شود.
با این توضیحات مختصر امیدوارم از این سورس فایل بسیار جالب استفاده و بهره های کاملی ببرید .
موفقیتتان آرزوی قلبی من است

sinaaeeni
15-09-2009, 19:14
دوستان سلام
میدونین که اکتیو ایکس ها خیلی کار برنامه نویس هارو راحت کرده در آدرس زیر سورس برنامه وبی با اکتیو ایکس ها خیلی جالب و آموزنده هستند

sinaaeeni
21-09-2009, 10:03
با سلام و احترام
با عرض تبریک عید فطر خدمت اساتید محترم مدیران محترم سایت و سایر دوستان گلم
دوستان بخاطر عید سعید فطر یک سورس جالب دبیرخانه مکانیزه (سورس کامل) تقدیم دوستان میگردد که اسکن نامه چاپ نامه ثبت نامه ارسال نامه و خیلی نکات آموزشی جالب که به دوستان پیشنهاد میکنم حتما این برنامه رو دانلود کنند این برنامه رو من زمانی که تو یه شرکتی کار میکردم و دانشجو بودم بخاطر سروسامان دادن به امور دبیرخانه نوشتم امیدوارم که دوستان بهره کافی رو ببرند
ضمنا اگر با با admin وارد برنامه بشین کلیه امکانات در دسترس خواهد بود
user= admin
password=1

sinaaeeni
24-09-2009, 23:05
سلام بر عزیزان
دوستان گرامی سورس هدیه ای که برای امروز تدارک دیده ام ویرایشگر تصویر خیلی قوی تقریبادر حد فتوشاپ که واقعا محشره ابزار های گوناگون امکانات عالی خیلی زیاد میشه گفت که واقعا یک نرم افزار بی نظیره و از تمام فرمت های عکس پشتیبانی میکنه تا خودتون باهاش کار نکنید باورتان نخواهد شد یعنی تمام دروس VB در این فایل نهفته است اگه با بصیرت بیشتر بهش نگاه بکنیم نکات خیلی خیلی جالبی را فرا خواهیم گرفت امید وارم در آموزش عزیزان مفید واقع شود

Samsam2010
25-09-2009, 18:18
با سلام دوست عزیز من از شما خواهش میکنم این سورس رو در جایی دیگه ای آپلود کنید من دانلود میکنم
وین رار ارور میده OCR

با تشکر از لطفتون به ما

Samsam2010
25-09-2009, 18:37
دوست عزیز تا 216 درصد میره بعد دانلود رو قطع میکنه 2 بار با مرگرها و دانلود منیجر های مختلف امتحان کردم
لطف کنید جاشو عوض کنید بهش شدیدا احتیاج دارم
ممنون

sinaaeeni
25-09-2009, 22:52
دوست عزیز تا 216 درصد میره بعد دانلود رو قطع میکنه 2 بار با مرگرها و دانلود منیجر های مختلف امتحان کردم
لطف کنید جاشو عوض کنید بهش شدیدا احتیاج دارم
ممنون
سلام
دوست خوبم من تست کردم دانلود مشکلی نداره و کامل دانلود شد بازم چشم جاشو عوض میکنم :11:

MrGee
25-09-2009, 23:24
دوستان یه سوال داشتم
اونم اینه که
کاربرای این انجمن اون قدر هستند که من یه تاپیک برای سورس کد وی بی باز کنم؟
استقبال می شه؟

sinaaeeni
26-09-2009, 14:27
سلام عزیزان
امروز سورس فایلی که تقدیم میدارم سورس نرم فزار اوقات شرعی بر حسب طول و عرض جغرافیایی و همچنین با نام مراکز استانها هم اوقات شرعی رو نشون میده گرچه ماه مبارک رمضان سپری شده ولی مسلمان همیشه به داشتن نظم و دانستن اوقات شرعی نیاز دارد

sinaaeeni
27-09-2009, 13:30
سلام دوستان
هنچنانچه مستحضری بارکد بر روی اجناس فروشگاهها و تولیدات کارخانجات یکی از ضروریات میباشد به همین دلیل برای آشنائی بیشترمان سورس نرم افزار تولید بارکد را تقدیم عزیزان میکنم امیدوارم بهره و آموزش کافی را از این مبحث ببریم .

sinaaeeni
30-09-2009, 08:02
سلام بر عزیزان
دوستان برای تنوع هم که شده میخوام امروز فقط برای سرگرمی خوذمان سورس بازی شطرنج رو تقدیم کنم واقعا یه بازی جالب و دارای نکات آموزشی خاصی میباشد امیدوارم از بازی لذت برده و آموزش خوبی برای عزیزان باشد

Payman_62
30-09-2009, 21:50
سلام.
تاپیک به لیست تاپیک های مهم اضافه شد.

sinaaeeni
30-09-2009, 22:41
سلام.
تاپیک به لیست تاپیک های مهم اضافه شد.

با سلام و احترام خدمت مدیریت محترم
از اقدام خوب جنابعالی یک دنیا ممنونم امیدوارم همیشه موفق و موید باشید:11:

sinaaeeni
08-10-2009, 09:28
سلام بر عزیزان
دوستان در برنامه نویسی بعضی وقت ها به نظر میاید برای تنوع بخشی به برنامه و خارج شدن از حالت یکسان و خسته کننده فرم ها شکل فرم ها عوض بشه بهتر خواهد بود .
منم اینجا چند نمونه سورس مثال و آموزش ساخت فرم های مختلف در فایل Pdf تقدیم میدارم امید وارم مورد توجه و استفاده قرار گیرد .

naser_k
09-10-2009, 11:55
خيلي عالي بود

MrGee
11-10-2009, 12:27
اینا رو اینجا می زارم چون می ترسم اگه تاپیک بزنم تاپیک رو ببندند و بگن اینجا بزار به هر حال

مسیریاب (PathFinder)

این برنامه مسیر را از راه مارپیچی پیدا می کند.

سطح:متوسط

MrGee
11-10-2009, 12:29
وبکم
یه برنامه برای ظبط از طریق وبکم

سطح:حرفه ای

MrGee
11-10-2009, 12:29
تب ها (a tabbed form)

یه برنامه برای ایجاد تب ها در زیر فرم

MrGee
11-10-2009, 12:30
فایل صوتی در بانک اطلاعاتی

این برنامه به شما آموزش قرار دادن فایل صوتی در یک بانک اطلاعاتی را می دهد.

MrGee
11-10-2009, 12:31
آموزش ایجاد DLL و نحوه استفاده از آن

این برنامه به شما آموزش ایجاد یک فایل کتابخانه ای و نحوه استفاده از آن را می دهد.

سطح: متوسط

MrGee
11-10-2009, 12:31
استخراج عکس از فایل های منبع

با استفاده از این برنامه می توانید از فایل های EXE و DLL عکس استخراج کنید.

سطح : مبتدی

MrGee
11-10-2009, 12:32
Popup balloon

یه برنامه برای ایجاد popup balloon ها

سطح : متوسط

MrGee
11-10-2009, 12:33
ProgrssBar در StatusBar

با استفاده از این برنامه می توانید یک نوار پردازش در StatusBar برنامه ایجاد کنید.

سطح: مبتدی

MrGee
11-10-2009, 12:33
داس

با استفاده از این برنامه می توانید در برنامه از داس استفاده کنید و خروجی اون رو نمایش بدبد.

سطح: حرفه ای

MrGee
11-10-2009, 12:34
حذف منوی راست کلیک

با استفاده از این برنامه می توانید منوی راست کلیک را در جعبه متن ویرایش کنید.

سطح: مبتدی

sinaaeeni
12-10-2009, 08:41
سلام بر گلهای همیشه بهار
دوستان امیدوارم پرنشاط شاداب و پرانرژی باشید همه میدانیم که در برنامه نویسی دانستن KeyCode & KeyAscii در بسیاری از برنامه ها برای برنامه ریزی کلید های کیبرد و نوشتن Textbox ها و .... کاربرد فراوان دارد لذا برای اینکه KeyCode & KeyAscii دکمه ها را بدونیم این برنامه رو تقدیم میدارم امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد .

salam33
12-10-2009, 20:25
با سلام. من يك برنامه با VB دارم مي نويسم در ارتباط با داروها. فايل هاي متني را با ورد نوشته و مي خواهم به فايل متني با فرمت dat كنم . چگونه اين كار ميسر است؟ لطفا راهنمايي بفرمائيد.

MrGee
13-10-2009, 19:34
با سلام. من يك برنامه با VB دارم مي نويسم در ارتباط با داروها. فايل هاي متني را با ورد نوشته و مي خواهم به فايل متني با فرمت dat كنم . چگونه اين كار ميسر است؟ لطفا راهنمايي بفرمائيد.

توصیه می کنم یه یه چیز دیگه بنویسی ولی
اگه می خوای باید فقط پسوند فایل رو تغغیر بدی

almohammad
15-10-2009, 09:08
یه نفر هست که باسه ما تازه کارا توضیح بده که چطور مشه یک استرینگ رو توی یکی دیگه search کرد؟
تابع inStr و میشناسم ولی عملا جواب نمیده،یه مرد هست کخ به ما توضیح بده؟

MrGee
16-10-2009, 01:18
یه نفر هست که باسه ما تازه کارا توضیح بده که چطور مشه یک استرینگ رو توی یکی دیگه search کرد؟
تابع inStr و میشناسم ولی عملا جواب نمیده،یه مرد هست کخ به ما توضیح بده؟

فکر کنم شما نمی تونی از تابع استفاده کنی تابه رو دست کتری کن می تونی :دی

در ضمن مال من حذف شده مگر نه راهمایی می کردم.

فکر کنم باید تاپیک بالایی پست می دادی نه ینجا

sinaaeeni
19-10-2009, 10:09
سلام عزیزان
با احترام و عرض ادب اگه به نام تاپیک توجه و عنایت داشته باشید (چند پروژه vb همراه با سورس و فایل EXE ) و اینجا محل مناسبی برای پرسیدن سوال نبوده خواهش میکنم لطفا تاپیک رو پر نکنید و سوال خود را در محل مناسب خود بپرسید و از دوستان هم خواهش میکنم این جا به سوالات پاسخ ندهند و از مدیران محترم هم استدعا دارد این سوال ها و جواب هارو به محل مناسب خود انتقال دهند
با سپاس فراوان - سینا

sinaaeeni
19-10-2009, 10:10
سلام بر دوستان
امروز برای دوستان عزیز سورس نرم افزار ثبت حساب درآمد و هزینه ها رو آماده کرده ام که امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته و آموزش های جالبی رو براتون داشته باشه

palmary girl
21-10-2009, 00:34
سلام اقای سینایی
در یکی از تاپیکهاتون یک پروژه انبار گذاشته بودین تونستم دانلود کنم ولی نمیتونم اجراش کنم در مورد اجرا کردنش راهنماییم میکنید ممنون

mranger
21-10-2009, 13:34
سلام .من سورس برنامه ای رو میخواستم که شبیه دفترچه تلفن باشه (فیلد نام ،نام خوانوادگی و ...) و با Data base کار کنه . با قابلیت ( اضافه ، حذف ، ویرایش ، جست و جو ...و پرینت از مشخصات و شماره تلفن یه شخص ...)
ممنون میشم اگه کمکم کنید ...

sinaaeeni
21-10-2009, 17:27
سلام اقای سینایی
در یکی از تاپیکهاتون یک پروژه انبار گذاشته بودین تونستم دانلود کنم ولی نمیتونم اجراش کنم در مورد اجرا کردنش راهنماییم میکنید ممنون
سلام دوست گرامی
کلیه پروژه هائی که تقدیم گردیده همه شون تست شده اند و مشکلی ندارند
1- لطفا کدوم نرم افزار انبار بوده و نام تاپیک و شماره پست را بفرمائید
2 - پیغامی که میده لطفا بیان کنید تا راهنمائیتون کنم
موفق باشید

sinaaeeni
21-10-2009, 17:30
سلام .من سورس برنامه ای رو میخواستم که شبیه دفترچه تلفن باشه (فیلد نام ،نام خوانوادگی و ...) و با Data base کار کنه . با قابلیت ( اضافه ، حذف ، ویرایش ، جست و جو ...و پرینت از مشخصات و شماره تلفن یه شخص ...)
ممنون میشم اگه کمکم کنید ...

سلام
دوست گرامی همان سورسی که منظورتان هست در این تاپیک وجود دارد یه نگاهی بکنید پیدا میکنید اگه بازم پیدا نکردید من خدمتتون هستم

mranger
21-10-2009, 17:47
سلام
دوست گرامی همان سورسی که منظورتان هست در این تاپیک وجود دارد یه نگاهی بکنید پیدا میکنید اگه بازم پیدا نکردید من خدمتتون هستم
من تقریبا کل پست های این تاپیک رو دیدم ...سورس های مشابه زیاد بود ولی Print نمی کرد .
حالا شاید من ندیدم ...اگه میشه معرفی کنید :11:

sinaaeeni
21-10-2009, 18:40
من تقریبا کل پست های این تاپیک رو دیدم ...سورس های مشابه زیاد بود ولی Print نمی کرد .
حالا شاید من ندیدم ...اگه میشه معرفی کنید :11:
دوست گرامی در آدرس زیر دفترچه تلفن کاملی هستش امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد

mranger
21-10-2009, 20:57
فکر کنم برنامه مدریت Restoran مشکل داره ...وقتی با VB بازش میکنم اینو میگه ..
'D:\restoran\MS_XTab.ocx' could not be loaded--Continue Loading Project?

sinaaeeni
22-10-2009, 00:04
فکر کنم برنامه مدریت Restoran مشکل داره ...وقتی با VB بازش میکنم اینو میگه ..
'D:\restoran\MS_XTab.ocx' could not be loaded--Continue Loading Project?

سلام دوست گرامی
اگه توجه کنی کامپوننت MS_XTab.ocx' تو کامپیوتر شما ریجستر نشده بایستی اونو ریجسترش کنی تا اون خطا رو نده
موفق باشی

mranger
22-10-2009, 00:07
سلام دوست گرامی
اگه توجه کنی کامپوننت MS_XTab.ocx' تو کامپیوتر شما ریجستر نشده بایستی اونو ریجسترش کنی تا اون خطا رو نده
موفق باشی

چه طوری ریجسترشون کنم ...؟

mranger
22-10-2009, 00:22
من یه سورس میخوام به این صورت ...
یه COMBO BOX دارم در حالت Simple Combo و می خواهم یک فیلد از یک پایگاه داده Access در قسمت list این combo box نمایش داده بشه و با نوشتن یک عبارت در قسمت text عنصر مورد نظر در لیست انتخاب بشه ...(یه جور Search)
در ضمن یخ سورس دیگه هم میخوام که نشون بده چطور از Data grid یه صفحه Print بگیرم .
ممنون ...

sinaaeeni
24-10-2009, 15:01
من یه سورس میخوام به این صورت ...
یه COMBO BOX دارم در حالت Simple Combo و می خواهم یک فیلد از یک پایگاه داده Access در قسمت list این combo box نمایش داده بشه و با نوشتن یک عبارت در قسمت text عنصر مورد نظر در لیست انتخاب بشه ...(یه جور Search)
در ضمن یخ سورس دیگه هم میخوام که نشون بده چطور از Data grid یه صفحه Print بگیرم .
ممنون ...

با سلام دوست گرامی
یه سورسی که با انتخاب Combo در لیست نشون میده و Combo به بانک متصل میباشد

sinaaeeni
29-10-2009, 08:31
سلام دوستان
در بعضی برنامه های نرم افزاری امنیت یکی از مسائل مهمی است که باید رعایت گردد لذا در اینجا سورسی جهت آشنائی دوستان عزیز تقدیم میکنم که ورود به سیستم با نام کاربری و رمز عبور میسر میباشد
Username= sina
password= sina

sinaaeeni
03-11-2009, 13:36
:5:سلام .من یه فایل Access Database دارم که در یک شبکه محلی LAN به اشتراک گذاشته شده و مجوز Full Control داره ...
می خواستم از یک کامپیوتر دیگه که در شبکه است روی یه برنامه این فایل Database را به ADO Control متصل کنم ...
آدرس این فایل access در کامپیوتر دوم چی میشه ؟
سلام دوست گرامی
لطفا برای مشکلتون یک تاپیک بزنید تا جواب داده بشه اینجا که جای طرح مشکل نیست اینجا معرفی سورس های کامل انجام میشه

sinaaeeni
09-11-2009, 08:46
سلام عزیزان
بعضی وقتها لازم است نرم افزاری که فروخته میشود بعد از نصب و اولین راه اندازی بمدت معینی ارائه خدمات کند که در صورت تمدید قرارداد دوباره نرم افزار توسط برنامه نویس راه اندازی گردد
برای آشنائی دوستان سورسی تقدیم میگردد که امیدوارم نکات جالب آموزشی برای دوستان داشته باشد

Activex
11-11-2009, 11:51
سلام
فایلی برای استفاده میذارم که Word2Abjad امید وارم برای دوستان قابل استفاده باشه

Activex
11-11-2009, 18:38
سلام عزیزان
بعضی وقتها لازم است نرم افزاری که فروخته میشود بعد از نصب و اولین راه اندازی بمدت معینی ارائه خدمات کند که در صورت تمدید قرارداد دوباره نرم افزار توسط برنامه نویس راه اندازی گردد
برای آشنائی دوستان سورسی تقدیم میگردد که امیدوارم نکات جالب آموزشی برای دوستان داشته باشد

با سلام
لطفا در مورد اینکه این مدتی که تعیین میشه بعدا هم قابل افزایش است ؟

morteza570
15-11-2009, 12:17
بیش از 1000 سورس کد مختلف vb6 برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:15::15::15::15:

hamed_totally
17-11-2009, 15:28
دوستان کسی می تونه یه کد بهم برسونه که بتونم فرم حضور وغیاب درست کنم.
هرکاری می کنم نمی تونم تو دیتا بیس برای افراد ساعت ورود و خروج درست کنم

احمد ترابی
17-11-2009, 22:13
اقا دستت درد نكنه عالي بودن
يه چندتايش رو دانلود كردم

موفق باشيد....

mranger
18-11-2009, 01:32
سلام . من سورس یه برنامه تو مایه های Wordpad میخوام ...
ممنون

MrGee
18-11-2009, 08:59
sinaaeeni جان با اجازه من همه سورس ها رو توی یه فروم دیگه هم گذاشتم.

احمد ترابی
19-11-2009, 15:47
دوستان من چندتا سورس برای ساعت دیجیتال میخوام
ممنون میشم بزارید

موفق باشید..../

MrGee
19-11-2009, 18:24
Visual Basic Help

This Code Helps You With Visual Basic

MrGee
19-11-2009, 18:24
Visual Basic Packager 0.5 [Arabic Edition]

this for make one exe file for the program and working without ocx cuz it's see all dependece files and put in on the final exe file complied .. As like VB PowerWrap / Alloy / and other like programs but this one is open source idea version 0.5 have some good ideas that's working but dosn't compile the file to exe . grab the exe file , and check for all ocx and dll needed to run and also can add the files that's needed .. but it's not compile exe for the final exe with the ocx's . i wish some one work with me . this is arabic version of the code.

MrGee
19-11-2009, 18:25
Visual Basic Tricks

just look at my tricks, i think it will help you a lot. Next time, i will make more. If you have any comments or suggestions, you can email at AJB2001LG@YAHOO.COM

MrGee
19-11-2009, 18:26
Visual Sight+

This code is mainly to test my own abilities. This is my 2nd try at my own Visual Scripting Language. The code is not complete, but is still worth viewing. Please vote or comment.

MrGee
19-11-2009, 18:27
Vietnamese calendar

To display euro date and Vietnamese date, or convert Eurodate to VietnamDate or else

MrGee
19-11-2009, 18:27
View Printer status

View Data that go to the printer and the control strobe, select enz and view the status from the printer to the computer. Out.dll by Denis Wiegand

MrGee
19-11-2009, 18:28
Virtual Forms (For IM Implementations)

Ever wondered how to create multiple instances of the same form? This simple project tells you how. A common use for this is in instant message applications, and is the same method that I'm using in my own messaging client :) Feedback appreciated. Please note that icons used in the forms within this project are taken from
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

MrGee
19-11-2009, 18:29
Virtual Keyboard - can be used to write passwords

Write in a text box by pressing form buttons

MrGee
19-11-2009, 18:30
VIRGOHACKS TEXWRITER

The Code creates a new text file,opens text files,saves and prints them. First it asks the user to select the font type,size etc. It also changes the page and text color, and modifies the text by making it bold,italic etc.

MrGee
19-11-2009, 18:30
VISTA FLASH

look SWF files, Drag & drop Files

MrGee
19-11-2009, 18:31
virus detected

If you run this program it will automatically pop-up and pop new form , disabled ctrl + alt + delete key and after 100 form pop-up it will automatically shut down your computer...Ronald delos Reyes. Batang STI Novaliches "Make It Happen"......

MrGee
19-11-2009, 18:32
Visual (and in code) Mouse Click Effect (see screen movie)

You probably know how to initiate a mock mouse click using the api call "mouse_event" THis shows you how you can do this with a little more style and visual flair

MrGee
19-11-2009, 18:32
Very Sample Tree View(Load,Save,Pictures)

I was Making A Programe Ebook Creator And I Found this code will be helpfull and i think i must share it with others

MrGee
19-11-2009, 18:33
Very Simple AutoComplete

I needed a fast easy and uncomplecated AutoComplete code and this is what i came with.

MrGee
19-11-2009, 18:33
Very Simple Chat Program

A Simple chat that is easy to understand. a basic server/client chat program.

MrGee
19-11-2009, 18:34
Very simple Flat button

Do a flat control very easy using lines

MrGee
19-11-2009, 18:35
Very simple scripting app

his provides a new way to edit registry: with scripts, like regedit, but more simple quickly and powerful, chek out !!

MrGee
19-11-2009, 18:36
VideoOcX

With this UserControl you are able to play all nearly all multimedia-files!!! The Usercontrol is one of the easiest on psc!!! Look @ the screenshot and vote.

MrGee
19-11-2009, 18:37
VBFC² - (Owndraw menus, access images directly via an array, Callback ease of use)

To display a standard necessary to make a visual basic application with heavy roots in the Application Programming Interface.

MrGee
19-11-2009, 18:37
vbFindInList - ( NO API )

This searches for a string in a listbox, it can retrieve multiple results and can use only partial string..

MrGee
19-11-2009, 18:38
vbpacketsYahooMod2

this is a update to my other Module i put up. This has 91 Yahoo Packets Including all these following types. Most Audibles,All Game Invites,Imviroments,Stealth Online/Offline ,Add Buddy,Deny Buddy,Invisible,Buzz,File

MrGee
19-11-2009, 18:38
VBScripting Made EASY!

This code will show you how simple it is to insert VBScript into your application. This code also shows alot of features for Scripting. You can edit all of it right in the form or you can save what you have and edit in the text file. You can also open an existing vbscript text file and start editing from there. When its saved it automaticly makes it in VBScript form... See screen shot... Has a number of command buttons all doing someting differnt and putting a bunch of differnt commands at use. Practice on labels, Check boxes, Text boxes, Timers, common dialogs and more! Possiblies are endless. I hope you enjoyed my code and much i did making it. If you could please leave feedback and VOTE. :)

MrGee
19-11-2009, 18:39
VBtoHTML!!!!

Ever wanted to preserve the formatting from VB when ur posting an article? well this nifty app will do just that! it converts any VB file (i.e. .frm .bas .cls .ctl) into a formatted HTML File!!!!!!!! no more truncated code on psc :P Includes well thought out error traps, and a has taken a long time to write so please comment/rate :) thanks. steve b

MrGee
19-11-2009, 18:40
VBTutor

Teach VB

MrGee
19-11-2009, 18:40
Vegeta's VB Compiled Codes For Newbies

Teaches Newbies How To Create Impressive Things With Ease And With Very Little Time Involved

MrGee
19-11-2009, 18:42
Very Good Custom Form Control

Well, for awhile ive been wondering how to do this, and today it just popped into my head and it worked. This covers your whole form when you draw it whatever size. If you look at the screenshot theres only 2 labels a frame control and a picture, the rest is the control :) Anyway, if your kinda of st*pid, i put instructions in the source comments. Thanks, SpitFire.

MrGee
19-11-2009, 18:43
VB Tutor

This program is GREAT. I wanted to learn more about VB so I bought a book on coding. Next thing I know I'm making a program that includes it's code. I called the program VB Tutor because, well, it's a tutor! I only have 3 small lessons on it so far, but I plan on getting up to 100! THIS IS NOT THE FINAL CODE. I have many more updates to do to it.. I first start with the basic information, then graduate up to code only experts use. Even though this isnt the final project I wanted to show you guys anyways. All lesson code can be copy and pasted write off the EXE and it even has examples. PLEASE VOTE! More updates coming really soon!

MrGee
19-11-2009, 18:43
Very functional messagebox

This code shows how you can make very functional and very pretty messageboxes and inputboxes, and it provides an implemented interface to allow all of the dialogs in your applications to be standardized for simple access. See the OPC directory for the two items used by this code that are 'Other people's code'. (Winsubhook and lvButtons.) You MUST register the Winsubhook type library before this group will run. This can be done with the references dialog of VB, using the browse button. Vote/Comments are unnecessary (Bug reports are very much appreciated), I just hope that someone finds this as useful as I have found much of the code on this site.

MrGee
19-11-2009, 18:44
VB_Tale

This submission are only for beginners that want a "quick tour" of a VB standard/default controls. It is not fully commented but easy to understand, I hope. Feedback please...

MrGee
19-11-2009, 18:45
vb_ Color picker

A quick way to get a color pallete without using the common dialog control or any other ocx's. Also no APIs are required.

MrGee
19-11-2009, 18:45
VB6 voice chat client

This is for voice chat and text chat server/chat client.

MrGee
19-11-2009, 18:47
VBA Code Generator (Easy)

This program can generate VBA MS Access code and you must copy this code and paste it to ms access's module and press F5.

MrGee
19-11-2009, 18:47
vbClock - Analog

Display an analog clock

MrGee
19-11-2009, 18:48
VB Packager [English] v.0.7 - Update in 29 July 2006

VB Packager [English] v.0.7 v.0.7 - Has been Published in 29 July 2006 - Unfinished Version The reason of the project to make EXE file to run it's own , without needed of ActiveX or Ocx Or Dll , all you need to do is scan the project file to view all the dependence files and put in on the final exe file complied .. As like VB PowerWrap / Alloy / Stand Alone Xpress You also can join this project .. Website :

MrGee
19-11-2009, 18:48
VB Msbox Creator

This code helps people create source code for making message box's in visual basic. You can pick the title, text, and even the style like a yes no msgbox with a critical icon. and I dont care if you vote.

MrGee
19-11-2009, 18:49
vb Script on IE and Executable

This code shows you how to use VB Script on internet explorer or as excutable (*.vbs) The example shows how to use variables, inputboxes and msgboxes with title and time

MrGee
19-11-2009, 18:50
VB Safety Net (1.4)

This Add-in combines 2 services. ------------------------------------------------- 1. VPB FilePath correction: For all those uploads that have the files but give you file missing messages when you load them. This fix searchs for missing files in the vbp file's folder, sub-folders and immediate neighbour folders (Sub folders of one folder above the vbp folder) and if it finds them rewrites the vbp path. If it can't find the file it loads the vbp into NotePad and suggests what to do. For your own projects it warns you if any of the files are unnecessarily distant from the rest of the project. ------------------------------------------------- 2. Malicious Automatic Code detection/blocking: Searchs the automatic launch procedures (those that VB can fire before you can even look at them) for code that may be able to attack your computer. This code is commented out before it can load. Also searches for hard-coded paths that may be used to attack EG "C\Windows\Systetm32\...". If suspicious code is detected it is commented out and VB will jup to the relevant position once the code has loaded. ------------------------------------------------- How it works: using FileControlEvents you can create a sub 'BeforeLoadFile' that intercepts filenames, while you cannot stop it loading you can open the file, inspect and modify it before it appears in the IDE. ------------------------------------------------- NOTE the add-in has no interface, it is designed to run silent unless you load code that triggers any of the messageboxs shown below. -------------------------------------------------------------------------------------------------- IMPROVED: 1.2 Sub-Menu added to allow you to turn off the more intense search that bugs so many. Added a USING SAFETY NET.txt to the zip with more details of how to use Safety Net. ------------------------------------------------ 1.1 You can now mark suspicious code as safe. On the Add-in menu you will find an entry 'VB Safety Net OK Stamp' simply place the cursor above the line you wish to protect and click the menu entry. 'SAFETY NET OK by <RegisteredName> <Date> <Time> This safety mark depends on your windows registered name so only works on your machine, on other machines the protective comment has no value. This prevents someone creating an attack that will be passed by Safety Net by protecting their nasty. (Well, if they know your registered name they could build a one-off attack) ------------------------------------------------- apologies for the path bug that reported vbp fiolder files as being in thewrong place (fixed) UPDATE 1.3 1 The Ignore Threat message has been changed so that its meaning is clearer: SAFETY NET Ignore Threat OK by <Windows_Registered_User_Name> <Date> <Time> 2 The Ignore Threat message is now inserted when Safety Net disables suspicous code. You can mark the code as safe simply by uncommenting the code and leaving the Ignore Threat comment in place. 3 removed some unnecessary code. 4 do'h forgot about the VBP Parent folder 1.4 Tightened up some of the code for path detection.

MrGee
19-11-2009, 18:50
VB Scripting

VB Scripting + FSO [ FileSystemObject ]

MrGee
19-11-2009, 18:51
VB Shortcut

This sample shows you following technics: OLE Drag and Drop, User Controls (own controls), Windows API s, Creating simple but strong buttons, Running any file without Shell function, Extracting icons from any file, Drawing Icons, Drawing Texts, and more etc... I wrote this for beginners and intermediates just for a base.. so improve it...

MrGee
19-11-2009, 18:52
VB Compendium for Beginners (Part II)

It's the second part of my huge VB Compendium. This project has two examples on how to manipulate Strings (and print formated text to a PictureBox) The first example is only to demonstrate some VB String-functions; the second uses them to format a text with hypertext tags. Part III soon available ;) If you like any project please vote for it!

MrGee
19-11-2009, 18:52
VB Compendium for Beginners (Part IV) *fixed*

I'm back with the fourth part of my huge VB Compendium. In this project you'll learn how to create an ActiveX DLL(extras: how to use Enum + Private & Public functions) and implement it into your own projects (read the 'readme.txt'-file first)

MrGee
19-11-2009, 18:53
VB Compendium for Beginners (Part III)

I'm back! my third part of the VB Compendium: In this project you'll load, display, change and save pictures. It will show you how to use the CommonDialog-Control to load and save files and a simple pixel-drawing function is included, so you can change your pictures!

MrGee
19-11-2009, 18:54
Vb Control Examples

This here is for you visual basic new comers very simple easy to understand just to get you started on the most basic parts :-)

MrGee
19-11-2009, 18:55
VB Form Basics

Great for VB learners! This program will help show you a lot of effects using forms. Almost every line of code is commented. Perfect for a beginner. Please leave comments and vote for me! Thanks guys!!!

MrGee
19-11-2009, 18:55
vb editor of coder

vb editor code

MrGee
19-11-2009, 18:56
VB function DateDiff exposed!

Its DateDiff, transformed into a gui that captures DateDiff in all its power.

MrGee
19-11-2009, 18:56
VB IDE MouseWheel (Fixed)

This little VB IDE AddIn adds mousewheel support to the IDE code panes, based on Ulli source code. NOW is fully working on MDI and SDI enviroment !! Simply compile the .DLL into your VB folder.

MrGee
19-11-2009, 18:57
Variable Tutorial

This is a tutorial about variables in a good layout. It tells about Variables and how you use them and how to declare them. Also includes a nice PRINTABLE table of variables in the following . Prefixes Datatypes and Examples.

MrGee
19-11-2009, 18:58
VB Add-Ins 4 New and Recent Vb Projects

1. WORKING WITH FILES AND FOLDER 2. EXTRACTING ICONS FROM FILES 3. THE USE OF VB ADD-INS 4. OPENING FILES IN ANY DIRECTORY 5. THE USE OF LISTVIEW 6. HOW TO CALL FUNCTIONS 7. MANAGING VB6.0 RECENT FILES (OPENING AND DELETING UN USED PROJECTS) 8. HOW TO WORK WITH THE REGISTRY 9. AND MANY MORE 10.IT IS 4 U 2 VOTE 4ME 11.EMPOWER VB AND VB PROGRAMMERS AROUND THE GLOBE.

MrGee
19-11-2009, 18:58
VB Basix

Variables, combo boxs, timers, color, if/then, elseif, looping, select case, special (clipboard), and menus. Look at the screen shot. If you download this please vote for me and leave comments.

MrGee
19-11-2009, 18:59
VB Calculator

This is quite a basic calculator but it is good for teaching new people about mathmatical operations....

MrGee
19-11-2009, 18:59
VB Benchmark Thingie

A simple program that tests various different code types against each other to find which is fastest. The faster one is highlighted red.

MrGee
19-11-2009, 19:00
VB Coding Standards

This code was developed to assist me at work with naming variable and inserting Error handling. It is a Vb Addin that scans your open project for function and procedures and variables. The project was never completed so feel free to work on it if you want. Contact me if you have questions.

MrGee
19-11-2009, 19:01
VB Code Optimization Samples

VB Code Optimization Samples. The zip contains a self extracting exe which contains many vb samples. I tried to upload it but it was removed by someone. The file comes from MS and it's digitally signed. Change extension from .exe1 to .exe and unzip. Note to user who removed my code: If you think it's risky to run an exe just see the digital signature.

MrGee
19-11-2009, 19:01
VB Compendium for Beginners (Part I)

This code shows the basics of VB controls and some functions. It's for beginners and heavilly commented with some tipps & tricks! It's the first part of my huge VB Compendium. others will be soon on PSC!!!

MrGee
19-11-2009, 19:02
VB Collection Demo

The following VB project is a demonstration of how to use collections to pass information to procedures, classes, and DLLs

MrGee
19-11-2009, 19:03
ut_VBClsBuilder V302

Aid a developer in creating a VB6 cls based on a table located in SQL Server

MrGee
19-11-2009, 19:03
Vacation days

This calculates your employees vacation days. I plan to conneect it to a database on load it will do the work for you. If anyone knows a better way to do this please share it with me. I did use microsofts KB that someone posted. I do not recall his name off hand. Feed back welcome.

MrGee
19-11-2009, 19:04
Valid Credit Card

This it is an example of like validating numbers of credit card

MrGee
19-11-2009, 19:04
Vanish Browser 1.4

Your basic browser with a working progress bar, background color changer. Some other features but pretty much your average VB browser.

MrGee
19-11-2009, 19:05
Variable Technique

Variable technique Tutorial

MrGee
19-11-2009, 19:58
ut_VBClsBuilder V302

Aid a developer in creating a VB6 cls based on a table located in SQL Server

MrGee
19-11-2009, 19:59
Trojan Scanner

Scan NetBus Server in your Computer or If you want scan your friends computer. Easy to coding. But it's very good code.

MrGee
19-11-2009, 20:00
Vacation days

This calculates your employees vacation days. I plan to conneect it to a database on load it will do the work for you. If anyone knows a better way to do this please share it with me. I did use microsofts KB that someone posted. I do not recall his name off hand. Feed back welcome.

MrGee
19-11-2009, 20:00
TunySnap 1.0

Displays Yous favourite Snaps in Seconds

MrGee
19-11-2009, 20:01
True PlugIn

Your User(s) Can Now Add Custom Control's To Your Project (Like VB)

MrGee
19-11-2009, 20:02
True Guide to Visual Basic Programming for Beginners

This should teach new programmers to the world of Visual Basic Programming. Vote and comment if you read the tutorial.

MrGee
19-11-2009, 20:02
Trojan Defence v3.0 (Best Security)

Remote Local Host Name & modSysTrayIcon Bugs Fixed. And Added some Options; "Closing Internet Connection, Attacker log saves, ShutDown Computer, Flood for Acctackers) Good Firewall I think. Look it & Test it...

MrGee
19-11-2009, 20:03
TrioSkin

Its a Frameless MDI form with skin looks like Microsoft Office 2007. Mostly shows you how to make a MDI form frameless with a skin. Great for people that needs help on making a frameless MDI form. This was made with the Veral SDK. Why? So, it wouldnt use a big amount in size, and less coding. The Veral SDK, its mostly for the skin, in this App. You need the Veral SDK, you can get it at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . Note >NOT!< all codes in this project is mine. It has text files for each code and tells you who made it, and where it came from. Plz, vote for this if you like it. Plz, vote for the ones that made the other codes in the project.

MrGee
19-11-2009, 20:03
Typing program

sorry i upload it the wrong typing program, but this the real one . and i know there alot typing program but i want to make this one for beginner is very easy to understand . only took me 45 mintues to make (i know slow typer sorry give me a break :)) i hope you like it and let me know if you have an idea thank you

MrGee
19-11-2009, 20:04
Type Writer Text (Appears character-by-character)

If you want to create a program with text appearing character-by-character by cannot do that yet, then this code is you solution. Leave comments + vote (of you like).

MrGee
19-11-2009, 20:05
TWTSOOSD - Three ways to show open or save dialog (without CommonDialog control)

Viewing this code you can learn how to show (without CommonDialog control and using default system dlls) three kinds of open and save dialogs (see the screenshot!!!). The dialogs may look like in old programs from win95 or like in VB or like in Notepad or Wordpad. One way uses three controls and 2nd and 3rd ways use API functions. This code also shows how to open files in multi mode (open more than one file). The zip file is small and every line is commented. Vote or leave a comment if you want and if this code will help you!

MrGee
19-11-2009, 20:05
Update* Tool Bar 2003

This is a major update to toolbar 2003 that i uploaded a few days ago! This version has lots and lots of features, such as lock desktop, hide icon, hide taskbar, open tons of programs, swap mouse buttons, etc. Excellent for beginers and lots of comments.

MrGee
19-11-2009, 20:06
Universal HotKey

I know I may be over subtmitting for one week. But I know some people are looking for some stuff that hasn't been on PSC until now. Here is a UNIVERSAL HotKey program. What that means is even if the program is in the foreground, inactive or blah blah blah, it will set it as a HotKey through API. Please vote!!

MrGee
19-11-2009, 20:07
Unicode RichEdit (don't support Pictures)

This is a re-work on old VBAccelerator's RichEdit for better Unicode support.But It doesn't support Pictures.

MrGee
19-11-2009, 20:08
Unicode ucComboBoxEx

This is my first attempt to deal with Unicode. Please remember that the code isn't intend to fully duplicate MS Combobox.It just fulfill my application.The purpose of this posting is to bring your attention how important Unicode is and to show you how to develop Unicode control based on MS ComCTL32.DLL. Tested on XP (EN) SP2 and VB6/SP6. Update 1:Add cImageList Class;Correct Paul's Self-Subclasser Unicode issue;A good Example is here. Update 2:Revised Demo Update 3:Heavily rewrite to 'almost' simulate MS Combo Update 4:Fixed 'Overflow' error when apply Font with Unicode Font name;Add FindItem_Unicode property (28/may/2007) Update 5:Removed Compilation condition 'Unicode=1' with auto detection of Windows Update 6: CreateWindowEx may fail if applied XP Theme with a MANIFEST file. (20/June/2007) Update 7: Use Paul's Updated Self-Subclass and LaVolpe's more robust Version to solve possible UserControl Terminate error. (20/April/2008)

MrGee
19-11-2009, 20:08
Uncrackable Crypto(almost)

encrypts your text and makes it uncrackable(well nothing is uncrackable but this has to be close) for example say you had a letter 16384 chr's long the number of possible key combo's would be 9 to the 16384th power

MrGee
19-11-2009, 20:09
User Control

Este Codigo Es Para La Administracion De Usuarios. Ponga Este Codigo En C:\. Put This Code In C:\

MrGee
19-11-2009, 20:10
Use Dial Up Networking (DUN) to connect from your App

Make a connection to the internet using Dial Up Networking (DUN) from your application. This is so easy! Please see the comments in the Standard Module for more explanation. PLEASE VOTE IF YOU LIKE IT! Thanks, Christopher

MrGee
19-11-2009, 20:11
Use Classes instead of activeX Controls. Contains useful Combobox Lookup Example(3 Variations)

Use Classes instead of activeX Controls. Contains useful Custom Combobox Lookup Example to encapsulate GUI function.<br> Advantages:<br> Easy Code Maintainence. <br> Easier to Create than active X Control<br> No need to implement passthroughs for properties/methods/events(VB Does it AUTOMATICALLY - in a fashion)<br> Instantly have events/properties code added to the class by VB<br> Class can be public in activeX DLL and still perform all event related processing of a control on a form!!!<br> Unlike ActiveX Controls - no extra resize event code needed to handle resizing<br> Can ENCAPSULATE ALL Control Code within the class (including code for licenced controls) thus bypassing some of the licencing issues when distributing activeX controls holding other licenced controls eg for use on web pages<br> Allows encapsulation of all Business Logic and GUI-control within easily maintainable classes (NEAT!) THERE IS NO CODE IN THE TEST FORM THAT PERFORMS ANY OF THE ACTUAL METHODS/PROPERTIES/EVENTS USED IN THE LOOKUP/DROPDOWN FUNCTIONS. Dont Flame me for using the word objects in the context of VB. Check it out

MrGee
19-11-2009, 20:11
UPX FrontEnd v0.11 Fixed!

UPX FrontEnd bug fixed! Now can 100% working correctly! Can compress and decompress executable files. Enjoy it!

MrGee
19-11-2009, 20:12
URL in a RichTextBox

URL in a RichTextBox .:. [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - mailto: -
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید You can Copy and Paste this Code in your Project, or you can Download a Example.

MrGee
19-11-2009, 20:13
TWTMFBCNOITB - Three ways to move form by clicking not on its title bar

This code shows three ways (3rd one is really great - see screen shot!) in which you can move form by clicking not on its title bar. First one is very easy - it doesn't use any API's. Scecond uses GetCursor pos and third one is very good: VB probably uses it to move controls in design mode. When option "Show window contents while dragging" in "Display Properties" dialog isn't checked then position of Form1 refreshes after you press mouse button up. If "Show window contents while dragging" in "Display Properties" dialog is marked then position of Form1 refreshes all the time when moving it. The zip file is small and every line is commented.

MrGee
19-11-2009, 20:13
UPDATED:Taskbar Tray Icon (now WITH .bas module :D)

This code demonstrates how to install and maintain an icon in the taskbar tray. Enjoy :D

MrGee
19-11-2009, 20:14
Twin Calender

I made this calender using two different ways - (1) Using Visual Basic Default Date Functions and (2) Without using any VB Date Functions. I used my MAGIC Date & Day finding Logic. See the logic and its working. Please send your comments & suggestions freely me. - Abhishek Gupta, abhitimes@rediffmail.com,

MrGee
19-11-2009, 20:15
UPX FrontEnd v0.10

This is UPX high-performance executable packer Front End,enjoy it! UPX website is

MrGee
19-11-2009, 20:15
Upper Case Any Word (Microsoft Word)

Ok The Reason I Made This Was Because I Saw Patrick G's Submission Of Some Coad To Caps Words. He Claimed He Made It Because He Hadn't Seen Any Good Submissions That Did Symilar Things. And Thought That It... Wasn't... Very Good. So I Decided To Make A Better One. (i Used It To Make This All Upper Case)

MrGee
19-11-2009, 20:16
Using Listview

THis clean code shows how to use listview properties and methods for beginer. guys sory if i made you upset on my last question about vb.net i didnot say that im not heard in forum but i said that i prefer to post here coz this is most visited. sory...

MrGee
19-11-2009, 20:17
Using Java applet as a background in a VB form

Ever wondered how a java applet would look as a background in a VB form?, well 'check out this example. This example uses Anfy lake class to demonstrate this effect

MrGee
19-11-2009, 20:18
using Crystal Report9(TTX method)

you will learn how to use Field Definitios only (TTX) in crystal report 9 with VB.

MrGee
19-11-2009, 20:18
Using Flexgrid

Learn how to manipulate a Flex grid control. this is like an excel worksheet that you can type into flex grid,copy,cut,paste,delete. (dont forget to vote) Do you have an old pc or loptop? could you donate it to me? coz i need to have a pc but i could not afford to buy...

MrGee
19-11-2009, 20:19
Using Classes for Beginners

A practical demonstration of using classes to optimise your applications. Correctly written classes make your code re-usable, faster, more reliable and memory efficient. They also speed devolopment time, make debugging easier and can be placed in DLL's making them accessable from multiple applications simultaneously As time goes by they become even better because each time you use the same class in different apps, any bugs that do show up get removed for future apps as well.

MrGee
19-11-2009, 20:20
Using API to make a Dial Up Connection

Use API calls to check for, make and end Dial Up Internet Connections. This has not been tested with WinXP yet, someone let me know if work for you or not!

MrGee
19-11-2009, 20:21
Using pure AUTOMATION

Basics of Automation...

MrGee
19-11-2009, 20:22
Using Ramdom file

This code show you how to use ramdom file

MrGee
19-11-2009, 20:22
Using TreeView

Hi, I'm new on PSC. In my 1st submission, I'll try to explain: How to use TreeView on our program.

MrGee
19-11-2009, 20:23
Valid Credit Card

This it is an example of like validating numbers of credit card

MrGee
19-11-2009, 20:24
Using MDI Parent and Child Forms

Creates multiple Child forms and keeps track of them. Uses string manipulation, creates a dictionary of words and has a limited find and spellcheck function. Shows how to highlight text, compare letters of words, and use a simple class module. You can work on multiple forms

MrGee
19-11-2009, 20:24
Vanish Browser 1.4

Your basic browser with a working progress bar, background color changer. Some other features but pretty much your average VB browser.

MrGee
19-11-2009, 20:25
Using the TreeView Control (Full Example)

I did not found any complete examples for a TreeView control when I wanted to learn how does it work, so I decided to give you a set of functions that will make you easily understand most of the functionality a TrreView Control has.

MrGee
20-11-2009, 15:40
The Ultimate Module

The Ultimate Module

MrGee
20-11-2009, 15:41
Space Empire 2002 - fun space shooting game

Pretty fun... You're just a ship with a max of 5 bullets shooting at once, and enimies that fly around. You must shoot them before they shoot you, fly past you, or hit you. You lose points for doing stup1d things (like getting hit), also lose health.

MrGee
20-11-2009, 15:42
Source > Images

It shows you the pictures of a source code

MrGee
20-11-2009, 15:44
Sound with MediaPlayer

Play Sound files with Windows media player

MrGee
20-11-2009, 15:44
The IIf function!

This was created to help me learn the IIf function. I hope you learn something!

MrGee
20-11-2009, 15:45
Sp3aking T3xt

it just a little and "funny" program, that based on microsoft text to speech.

MrGee
20-11-2009, 15:46
Sound Player

Play mp3,wave,wma and mid file

MrGee
20-11-2009, 15:48
SORTING TUTORIAL

Sorting tutorial for beginners...

MrGee
20-11-2009, 15:49
The Treeview Module - Pure API

This is my first version of treeview control to replace mscomctl.ocx, programmed in pure API. Vote for me ;-)

MrGee
20-11-2009, 15:50
Spinning Image Effect (w/ ActiveX Control)

this is pretty simple... i took the effect from my other project and put it into a activex control so you can put it in ur app... with a few more options like now you can have color background or a picture background... if you use it please give me credit and please vote!

MrGee
20-11-2009, 15:51
SPG Beginners Program

This code is a basic program, this is good first program for anyone trying to learn VB6 to study.

MrGee
20-11-2009, 15:52
Speech Recognition

It Will Run Command Like Opening Notepad,Explorer,Calculator with the help of speech.I have Included xlisten.dll.:)

MrGee
20-11-2009, 15:52
Speaking AlarmClock

This is very COOOOOLLLLL!!!! Try and see.

MrGee
20-11-2009, 15:53
Spinning line
See it and you will know. Votes, complains,etc... are welcome.

MrGee
20-11-2009, 15:54
Space shootout
a simple little game where 4 pod like things from all 4 sides of the board shoot at eachother. please vote!

MrGee
20-11-2009, 15:54
SQL Script Executer

This make to easy to distribute application to other, you just simply to include .sql file, load thats file, SQL Server name, Database as you want to create and sa password then execute it. And Aba kadabra ...

MrGee
20-11-2009, 15:55
Spawning Trick

This is just a small code I whipped up in about 3 minutes to send across LAN to a friend as a joke.

MrGee
20-11-2009, 15:56
SQL Server Class Shell Creator

Saves a VB Developer time in creating Classes from SQL Server Tables.

MrGee
20-11-2009, 15:58
Sprite-Indexing Tutorial

a simple prog that show beginners how to do animation with sprites. 95% commented and simple. PLEASE COMMENT AND VOTE!!!!

MrGee
20-11-2009, 15:59
Sprite Animation Tutorial 2

a simple tutorial on sprite animation. examples include, Directional Animation, Moving Animation, And Multiple Animations

MrGee
20-11-2009, 15:59
Spread6 Class

easy to programing with Spread6 & DB(Oracle)

MrGee
20-11-2009, 16:00
Spliting Strings

This Coding allows you to split strings. It shows your string in upper and lower case also. One one side i have made my own string that splits into three words in three text boxes.

MrGee
20-11-2009, 16:01
Things you NEED to know
This is a collection of things I have acquired through websites and books. This is only part 1 of 6 , so expect more later. Good For Beginners to start learning quick.

MrGee
20-11-2009, 16:01
Splitting and Checking Proxies

This Shows You how to Split and Check To See if a Proxie Is Good. The Proxie Checking Method isn't Very Reliable But It Gets The Job Done.

MrGee
20-11-2009, 16:03
Splash Screen for Beginners

Nothing , just to show how to add a simple splash screen .

MrGee
20-11-2009, 16:04
Stars****

Shows the effect a starfield going down with a ship right in the middle of it.

MrGee
20-11-2009, 16:05
Star Wars

This shows how to validate text boxes and it also shows how to use splash screens more effectively. This code is what you would learn in your first year of college in the us

MrGee
20-11-2009, 16:06
Standard Monitor V2

Allows you to set up the standards your company follows. Then you can examine each form in turn to ensure the standards are being followed. This would be more of interest to professional developers and people interested in addins. If you like it, rate it!

MrGee
20-11-2009, 16:06
Standards Monitor
Allows you to set up the standards your company follows. Then you can examine each form in turn to ensure the standards are being followed. This would be more of interest to professional developers and people interested in addins. If you like it, rate it!

MrGee
20-11-2009, 16:07
TDCommand

A simple usercontrol.. a commandbutton in a picturebox.. (like in the mIRC about dialog) . it looks very good..

MrGee
20-11-2009, 16:08
Standard Calculator +/-*

This is simple calculator using keyboard ...

MrGee
20-11-2009, 16:08
Teach yourself

This is a zip files that teach dim statement and other example!! Warning, only open in excel or word 97 / 2000!! Or you cannot open it!! Added INFOMATION : See Also Teach Yourself 2 and 3

MrGee
20-11-2009, 16:09
TabStrip

I had always wondered how to change tabs of a tabstrip by Mouse Down Event. Then I came to a solution. Its so easy. You just add a timer to change the tabs. DOWNLOAD the code to see how I do it

MrGee
20-11-2009, 16:10
TabStrip with images
TabScript que cambia las imagenes al pasar el cursor por los items.., cualquier mejora me la envian al correo :))

MrGee
20-11-2009, 16:11
talking e-mail
reads the inbox e-mail

MrGee
20-11-2009, 16:13
Tab
this is a small process to get red of using tha tab*.ocx file, by this code you could make your own tab seriese.

MrGee
20-11-2009, 16:14
System wide Idle check
Checks for System IDLE, by detecting when and if the mouse or keyboard has been used.

MrGee
20-11-2009, 16:14
System Loop Counter
This program will count the amount of times your PC can loop in a second. It is intended to see which Processors are faster than others for my sake, thats all. Please use the exe file to test(faster), and post a comment with the result that the program creates. BTW it takes 15 seconds to test, of which your pc will prolly be paused

MrGee
20-11-2009, 16:15
T3D V2.0

An updated version of my award winning T3D-function. The former version only worked with grey forms, now it works with ALL colors, even window system-colors. See screenshot. Complete explanation in the program. The syntax is like this: T3D Form, Control, Bevel, [Style], [Filled]. The style and filled values are optional. I'm using this function a lot in my programs, because it gives a nice screen effect. Fixed text - like labels - give the application a prof look.

MrGee
20-11-2009, 16:16
Text, 3D
The most simplest way to make 3d text, just see what you can do with it, Just updated for you "The VB Lovers"

MrGee
20-11-2009, 16:17
This code captures the mouzee posssition

This code capture the mozee posssstion that only uses simple coding that can be easily be comprehended