ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ll

sam & snake
20-06-2009, 13:20
با سلام
چگونه می شود برای یک وب سایت full flash یک سیستم مدیریتی درست کرد.
مثلا ما یک وب سایت full flash ساختیم(full flash فقط برای داینامیک کردن و زیبایی) و می خواهیم برای آن یک سیستم مدیریتی بسازیم که وفتی در یک قسمت user وpass را زدیم بتوانیم تمامی مطالب را ویرایش ،ارسال مطلب جئیئ و بتوانیم قسمت هایی را که مو خواهیم را به وسیله ی user و pass مدیریت کنیم.
سایت full flash است و می خواهیم قسمت مدیریتی از یک زبان برنامه نویسی دیگری باشد.
1-برای ساخت وب سایت مثلا بازی ها شما فلش و ترکیبی از زبان های برنامه نویسی دیگری را ترجیح می دهید یا phpو بدون فلش؟
2-چگونه می توام قسمت هایی مثل سیستم عضویت ،سیستم مدیریت و دیگر سیستم ها را بدون دانش یرنامه نویسی بع وب سایت اضافه کرد؟
با توضیح باشد.

pedramch
20-06-2009, 15:37
مدیران عزیز لطفا عنوان تاپیک رو ویرایش کنند...

ama-amir
21-06-2009, 16:20
فكر نكنم درست سوالتو گرفته باشم
ولي براي سايت به نظر من از پي اچ پي استفاده كني بهتره تا فلش!!!
فلش به نظر من بيشتر براي سايتاي ثابت خوبه!
مثلا سايتاي تبليغاتي كه به طور مثال يه كارگاه ساخت فرش هستن(يا سايت خواننده ها) و ميخوان واسه توليديشون تبليغ كنن و فرششون رو تبليغ كنن!!!
ولي اگه بخواي از فلش به عنوان سي ام اس استفاده كني!!!
فكر نكنم چيز جالبي بشه!!!
هم براي شما و هم براي بازديد كننده!!!!
.
راستي اين رو هم اضافه كنم اگه بخواي واسه index فلش بزاري يه چيز خيلي قشنگ ميشه!!!
(مثل سايتي كه jami_khoshtip طراحي كرده) - فكر كنم آدرسش tee7.com بود....

cdcenter
21-06-2009, 19:38
اگه میخوای سایتت داینامیک باشه و دارای دیتا بیس باید از زبان های برنامه نویسی استفاده کنی مثل جاوا , php , asp.net و ... .
در فلش امکانش نیست .

ama-amir
21-06-2009, 20:19
اصلا سايتي كه فول فلش باشه رو ميشه تغيير داد؟
مثلا توش پست داد؟

Creeping Death
22-06-2009, 18:04
والا من مدتی پیش تو چند تا از این سایت های اسکریپت رایگان cms های فول فلش دیده بودم . اگه بتونم پیدا کنم برات می ذارم .
ولی میشه . چرا که نشه . اون چندتایی که من دیدم قشنگ بخش مدیریت و کاربری داشتن ولی کامل فلش بود فقط اگه دنبال فارسیش هستی یه ذره کارت سخته چون خیلی کم گیر میاد ...

Bill Gates
22-06-2009, 21:00
-برای ساخت وب سایت مثلا بازی ها شما فلش و ترکیبی از زبان های برنامه نویسی دیگری را ترجیح می دهید یا phpو بدون فلش؟هر دو تاشون خوبن :) به شرطی که به جا به کار برن

-چگونه می توام قسمت هایی مثل سیستم عضویت ،سیستم مدیریت و دیگر سیستم ها را بدون دانش یرنامه نویسی بع وب سایت اضافه کرد؟حداقل یک پیکسل هم که شده دانش لازمه برای اینکه کد ها رو فهم و درک کنید :)
در غیره اینصورت بدون در نظر گرفتن حاشیه و امنیت و ... کد ها رو کپی و پیست میشه کرد و کار رو فقط پیش برد حالا باشد عواقب و رفع عیوب :)

عنوان مناسب انتخاب کنید