ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازار گوشی سونی اریسکون در خواب است

mahroo_z1
20-06-2009, 10:35
موبنا- مدیرعامل شرکت" سیتادل تلکام" عرضه کننده رسمی گوشی های سونی اریکسون از بی رونقی بازار گوشی های این برند طی چند روز اخیر خبر داد.

"سعید اسکندری" در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی جامعه ، میزان تقاضا برای گوشی های این برند به شدت کاهش یافته و این موضوع به بی رونق تر شدن بازار این کالای ارتباطی دامن زده است.

وی افزود: با ادامه این شرایط، احتمال رونق در بازار گوشی سونی اریکسون کمرنگ است چرا که حضور مراجعه کنندگان برای خریدوفروش گوشی های سونی اریکسون در سطح بازار پرمصرف 46 میلیون نفری به شدت کاهش چشمگیری یافته است.

اسکندری با اشاره به ثبات تعرفه طی سال 88 تصریح کرد: امسال شاهد بازار چندان پر رونقی برای این کالای ارتباطی نخواهیم بود،ضمن اینکه از سوی نهادهای نظارتی،مقابله جدی با قاچاقچیان بر این بازار پرهیاهو صورت نمی گیرد.

شرکت سیتادل تلکام تنها گوشی های سونی اریکسون را در بازار تلفن همراه عرضه می کند.

corey
20-06-2009, 14:07
چند بار قبلا گفتم
خواهشا برای خبرهای بی ارزش تاپیک نزنین
این قسمت اخبار خیلی تاپیک داره ولی به غیر از چندتاشون بقیه هیچ ارزشی دارن

mahroo_z1
20-06-2009, 16:22
چند بار قبلا گفتم
این قسمت اخبار خیلی تاپیک داره ولی به غیر از چندتاشون بقیه هیچ ارزشی دارن
سلام دوست عزیز. بار قبل نسبت به خبری که گذاشتم بدون ذکر منبع موثق خبرو غیر واقعی دونستین. این بار که خود نماینده رسمی عرضه کننده گوشی خودش این حرفو زده بازم قبول نمیکنید؟ یا شایدم اطلاعات شما از نماینده فروش گوشی بیشتر است؟!!!!!
به هر حال وظیفه ما اطلاع رسانی است و دلیلی وجود نداره که اگر خبرها مطابق با سلیقه شما نیست از گذاشتن خبر در سایت خودداری شود.

corey
20-06-2009, 17:54
شما اول پست قبلی دقیق بخون و منظور من متوجه شو بعدا نقل قول کن

فکر کنم منظورم کاملا مشخصه
تو این بخش اخبار چندین و چند تاپیک توسط شما و سایر دوستان زده شده که به جرات میتون بگم که بیشترشون بی ارزش بوده و فقط یه خبر تو تاپیک گذاشته شده و تاپیک رفته پایین
نمونش هم تو صفحه اول قسمت اخبار به وفور میتونید ببینید

Mah12
20-06-2009, 20:31
سلام
نام تاپیک رو درست کنید
سرچشمه این خبر کجاست؟ کی نقلش کرده؟ آقای میگن؟
سپاس

Hamid..God
20-06-2009, 20:52
موبنا- مدیرعامل شرکت" سیتادل تلکام" عرضه کننده رسمی گوشی های سونی اریکسون از بی رونقی بازار گوشی های این برند طی چند روز اخیر خبر داد.

"سعید اسکندری" در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی جامعه ، میزان تقاضا برای گوشی های این برند به شدت کاهش یافته و این موضوع به بی رونق تر شدن بازار این کالای ارتباطی دامن زده است.

وی افزود: با ادامه این شرایط، احتمال رونق در بازار گوشی سونی اریکسون کمرنگ است چرا که حضور مراجعه کنندگان برای خریدوفروش گوشی های سونی اریکسون در سطح بازار پرمصرف 46 میلیون نفری به شدت کاهش چشمگیری یافته است.

اسکندری با اشاره به ثبات تعرفه طی سال 88 تصریح کرد: امسال شاهد بازار چندان پر رونقی برای این کالای ارتباطی نخواهیم بود،ضمن اینکه از سوی نهادهای نظارتی،مقابله جدی با قاچاقچیان بر این بازار پرهیاهو صورت نمی گیرد.

شرکت سیتادل تلکام تنها گوشی های سونی اریکسون را در بازار تلفن همراه عرضه می کند.

این چیزی که نمایندگی گفته یعنی فروش گوشی های سونی اریکسون با گارانتی یه سیتادل در خواب فرو رفته که دلیلشم مشخصه قیمت بالای این گارانتی و غیر رقابتی بودن اون با قیمت گوشی های قاچاق
مثلا همین x1 قیمت سیتادلش 620 ولی قاچاقش (البته با گارانتیه کامتل)480 هست خب معلومه که یه نفر نمی یاد باسه یه گارانتی 140 تومن اضافه بده ، یعنی این خبر میگه بازاره سونی اریکسون از سمت گارانتیه سیتادل به سمته قاچاق رفته نه اینکه فروش سونی اریکسون تو ایران کم شده

saman65
21-06-2009, 00:57
اسم کلوپ اخبار مربوط به گوشی هاست...
نه خبر فروش کم سونی اریکسون به خاطر وضعیت جامعه:27:(جوونامون تو خیابونا دارن پر پر میشن بعد مدیرعامل سیتادل تلکام گفته فروشمون کم شده...)

mahroo_z1
21-06-2009, 09:08
شما اول پست قبلی دقیق بخون و منظور من متوجه شو بعدا نقل قول کن

فکر کنم منظورم کاملا مشخصه
تو این بخش اخبار چندین و چند تاپیک توسط شما و سایر دوستان زده شده که به جرات میتون بگم که بیشترشون بی ارزش بوده و فقط یه خبر تو تاپیک گذاشته شده و تاپیک رفته پایین
نمونش هم تو صفحه اول قسمت اخبار به وفور میتونید ببینید
سلام . ببینید دوست عزیز کسی شما رو مجبور به خوندن اخباری که من و سایر دوستانی که زحمت میکشن و در سایت قرار میدنو نکرده. خب اگر خوشتون نمیاد نخونید. من بازم بهتون میگم که باید حرفتونو با سند بزنید در غیر اینصورت اگر بازم به این پستاتون ادامه بدید من ناچارم گزارش پستای خلافتونو (بی احترامی به اعضای سایت و تخریب تایپیکهای بخش اخبار) به مدیریت سایت بدم.

corey
21-06-2009, 10:19
سلام . ببینید دوست عزیز کسی شما رو مجبور به خوندن اخباری که من و سایر دوستانی که زحمت میکشن و در سایت قرار میدنو نکرده. خب اگر خوشتون نمیاد نخونید. من بازم بهتون میگم که باید حرفتونو با سند بزنید در غیر اینصورت اگر بازم به این پستاتون ادامه بدید من ناچارم گزارش پستای خلافتونو (بی احترامی به اعضای سایت و تخریب تایپیکهای بخش اخبار) به مدیریت سایت بدم.

واقعا از زحمتی که برای قرار دادن اخبار می کنید ( کپی و پیست کردن!!!!) خیلی سخته کاملا درک می کنم!!!منابع هم که واقعا دسترسی بهشون مشکله

من دوست دارم تمام مطالب مربوط به برندهای مورد علاقم بخونم و اظهار نظر بکنم و به شما هیچ ربطی نداره که نظر من چیه

استقبال می کنم از اینکه به مدیران گزارش بدین تا بیان و به وضعیت اینجا رسیدگی کنن و اینجا از آشفتگی که داره نجات بدن خبر از خبرگزاری های ایران گذاشتن و براشون تاپیک زدن که کاری نداره

ali racer
21-06-2009, 10:22
دوستان یه مقدار با هم مهربان باشین

ضمنا می تونید واسه مطالب مهم تر تاپیک جداگانه بزنین هیچ مشکلی هم پیش نمیاد....