مشاهده نسخه کامل
: ASP يا PHP ؟؟؟
ama-amir
19-06-2009, 23:27
سلام دوستان:11:
خسته نباشيد
والله من 2-3 تا سوال داشتم
ميخواستم بدونم كه اي اس پي بهتره يا پي اچ پي؟
دليلشون چيه؟:31:
پيشنياز هركدوم چيه؟(چه چيزايي قبلش بايد بلد باشم؟)
ممنون ميشم اگه كمكي بكنيد:40::40::40:
من تا حالا Asp کار نکردم ولی شنیدم سخت هست
php پر طرفدار تر هست و آسون تر
کلا" برای طراحی وب اول باید html بلد باشی بعد asp یا php
ممنون :31:
neopersia
20-06-2009, 00:12
من پیشنهاد میکنم سرچ کنید!
saghishab
20-06-2009, 06:46
ابتدا بايد با اچ تي ام ال كار كني و بعدش بايد اطلاعاتت رو افزايش بدي...خوبي پي اچ پي اينه كه پيش نيازي نداره و براحتي با
بانكش يعني mysql متصل ميشه و اديتور و سرور خودش رو داره... اما براي كار با اي اس پي بايد از وي بي يا سي شارپ
استفاده كني و بانك هايي مثل اكسس يا اسكيوال سرور رو بكار ببري.....
ببين در چه مرحله اي هستي بعد تصميم بگير
Bill Gates
20-06-2009, 09:04
من پیشنهاد میکنم سرچ کنید!
تایید میکنم صد درصد !
-> بحث قدیمی هستش
Mohsen6558
20-06-2009, 09:29
اصولا ASP رو زمانی کار می کنن که بخوان یه صفحه ی وب رو با Win مرتبط کنن
اما PHP راحت تر هاستش ارزانتر و ... هستش
کلا برای شروع PHP رو پیشنهاد می کنم
ama-amir
20-06-2009, 10:35
ممنون دوستانوالله نميدونم چي سرچ كنم:d.اين open source بودن يعني چي؟ آيا تو امنيت تاثيري داره؟چون ASP سخت تره دليل ميشه كه پيشرفته تر هم باشه؟امنيت كدومشون بيشتره؟:ديببخشيد زياد سوال ميكنم:X
saghishab
22-06-2009, 06:41
open source بودن يعني اينكه شما مي تونيد بسته به نياز تون نرم افزار مربوطه رو تغيير و ارتقا بدين.ومثلا قابليتهايي رو اضافه
كنيد..هم پي اچ پي و هم اي اس پي اصطلاحا سرور سايد هستن يعني كد هاي آنها در كلاينت ديده نميشه بس زياد درگير اين
مسئله و امنيتشون نباشين... دليل نميشه هر چي سختره حرفه اي تره... ما نگفتيم پي اچ پي ساده است هر دوشون خوبن و
اكثر قابليت هاشون هم برابره... همون طور كه گفتم پي اچ پي بانك مخصوص به خودش رو داره... و نياز نيست با اديتور خاصي يا
زبان خاصي مثل سي شارپ يا وي بي در گير بشين.. نحو هر دو شبيه به زبان سي هستش.... من پي اچ پي رو پيشنهاد
ميكنم.
mohammadrm
22-06-2009, 10:49
دوست عزیز همونطور که بقیه گفتن PHPبه علت سرعت و یادگیری آسونش بهتر از ASPهست .
ولی ....
از نظر امنیت ASPرو به PHPترجیح میدن.
ولی به نظر من PHPرو کار کن .
ama-amir
22-06-2009, 16:43
زبانهاي ديگه اي هم براي طراحي وجود داره؟
با html كه نميشه اسكريپت ساخت؟:31:
من asp زیاد کار نکردم ولی اگر php می خوای کار کنی باید از html شروع کنی ، بعد php کار کنی و بعد از اون بهتره بری سراغ javascript و حتی Ajax
ama-amir
23-06-2009, 13:11
ajax رو نميشه رو asp پياده كرد؟
سلام
ajax رو نميشه رو asp پياده كرد؟
Ajax و کلاً زبانهای کلاینتی اصولاً ارتباط خاصی با نوع زبان سروری ندارند و با هر زبان و پلتفرم سروری قابل پیاده سازی و استفاده هستند.
(ضمناً یاد اوری میکنم که شرایط زبان ASP کلاسیک با ASP.Net جدید کمی متفاوت است و این دو معادل و یکی نیستند.)
ama-amir
23-06-2009, 14:19
ميشه اميدوار بود كه ASP هم روزي Opensource بشه؟
سلام
ساختار کد نویسی asp کلاسیک بسیار شبیه php است.
و محصولات نهایی asp درست مانند php کدباز هستند.
یعنی مثل php کلیه کدهای asp هم در فایلهای متنی با انتشاب asp.* قرار خواهند گرفت.
ولی خود هسته پردازشی asp به عنوان یک بخشم افزودنی در IIS قرار دارد و مایکروسافت ان را نوشته و بدیهی است که مایکروسافت کد IIS اش را منتشر نخواهد کرد و البته بدهی است که شما هم به عنوان یک برنامه نویس چندان نیازی به کدهای هسته مرکزی پردازش asp ندارید !!!
در نهایت قابل ذکر است که asp کلاسیک دیگر در اولویتهای کاری مایکروسافت نیست و اولویت مایکروسافت در برنامه نویسی تحت وب asp.net است که سایت خودش را هم با asp.net طراحی کرده و تفاوت asp.net با asp و php زیاد است و کلاً با اصول متفاوتی پایه ریزی شده. (حالا کاری به خوب و بدش نداریم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.