ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره کارت TV

hamed_9192
19-06-2009, 20:23
با سلام

دوستان من یه کارت tv خوب البته اکسترنال (با پورت usb ) در حدود 600000 ریال برای لپ تاب و pc
میخواستم لطفا اگه کارت خوبی میشناسین راهنمایی کنین

vioman
20-06-2009, 02:29
با سلام

دوستان من یه کارت tv خوب البته اکسترنال (با پورت usb ) در حدود 600000 ریال برای لپ تاب و pc
میخواستم لطفا اگه کارت خوبی میشناسین راهنمایی کنین

دوست عزیز

کارت های TV USB زیادی در بازار وجود داره که 70 درصد اونها مارک های متفرقه هستند ، من کارت های Pinnacle ، Kworld رو شخصا امتحان کردم و پاسخ خوبی ازشون گرفتم.
مدل های پیناکل گرون هستند و سخت تر گیر میان
پیشنهاد میکنم Kworld تهیه کنید ، گارانتی کی ورد هم با دریا کامپیوتر هستش.

مدل آنالوگ

Kworld 303U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حدودا 60 هزار تومان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل هایبرید HyBrid (دیجیتال + آنالوگ)

Kworld 323U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حدودا 75 هزار تومان

اخیرا هم کارت های الفکس خیلی در بازار زیاد شده ، دستگاه بدی نیست ، یک دونش رو امتحان کردم ، خوب بود:20: تعریف بدی هم ازش شنیده نمیشه ، البته شاید من نشنیده باشم :46:

توجه داشته باشید که راندمان کلی و کیفیت کارت های USB به نسبه از کارت های PCI تا حدودی پایین تره:20:

موفق باشید:11:

hamed_9192
20-06-2009, 10:45
با سلام

ممنون از این که راهنماییم کردین
ولی من یه کارتی میخوام که به جز پخش کانال های تلوزیونی امکانات دیگه ای هم داشته باشه
البته درسته که نسبتا بزرگ هستن ولی خوب در عوض امکانات بیشتری هم دارن
لطفا به این دو نمونه توجه کنین البته نمی دونم میشه پیداشون کرد یا نه ولی کارت های جالبی هستن.
در ضمن دوستان کیفیت هاشون رو تایید نمی کنن یعنی اصلا با هاشون کارنکردن که کیفیت شون رو ببینن
چه طوری هستش!!!
نظر شما چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

KWorld TV BOX 1680ex

4039
20-06-2009, 14:45
vioman جان در حال حاضر کارتهای دیجیتال توی ایران کاربرد داره ؟
یک سوال دیگه که شاید به این تاپیک مربوط نشه .من 4-5 سال پیش یک کارت tv مدل pvr 2000 expert از شرکت لیدتک (winfast) خریدم تا الان هم ازش راضی بودم فقط تنها ایرادی که میشه ازش گرفت اینه که تصاویر رو بصورت نرم و یکنواخت( فریم به فریم ) مثل تلویزیون نشون نمیده .این مساله در لحظات اکشن فیلم ها بیشتر خودشو نشون میده و تصاویر یک مقدار مات میشن که فکر میکنم این مساله مربوط به چیپ این کارتهامیشه .میخواستم بدونم کارتهای tv فعلی هم این نقص رو دارن یا نه و اگه کارتی وجود داره که کیفیت پخشش به اندازه تلویزیون باشه لطفا معرفی کنید قیمت حدودیش رو هم لطف کنید .

vioman
20-06-2009, 15:12
با سلام

ممنون از این که راهنماییم کردین
ولی من یه کارتی میخوام که به جز پخش کانال های تلوزیونی امکانات دیگه ای هم داشته باشه
البته درسته که نسبتا بزرگ هستن ولی خوب در عوض امکانات بیشتری هم دارن
لطفا به این دو نمونه توجه کنین البته نمی دونم میشه پیداشون کرد یا نه ولی کارت های جالبی هستن.
در ضمن دوستان کیفیت هاشون رو تایید نمی کنن یعنی اصلا با هاشون کارنکردن که کیفیت شون رو ببینن
چه طوری هستش!!!
نظر شما چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

KWorld TV BOX 1680ex

دوست عزیز

دستگاه هایی که به اونها اشاره کردید TV Box هستند نه TV Card !
تی وی باکس ها دستگاه هایی هستند که هر ورودی رو تبدیل کرده و به مانیتور میفرستند.
به عبارت بهتر این دستگاه ها تبدیل مانیتور به تلویزیون هستند و عملا با خود سیستم ارتباطی ندارند ، طبیعتا قابیلت کپچر هم ندارند .
این دستگاه ها علاوه بر داشتن تیونر برای دریافت تصاویر شبکه های تلویزیون ، ورودی های دیگه ای هم داره که میتونه تصاویر اونهارو هم به مانیتور منتقل کنه ، ورودی های مثل کنسول های بازی و ورودی RCA .

اما کارت های TV به سیستم متصل میشن و خیلی قابلیت های متفاوت دارند ، شما به ظاهر ساده ی این دستگاه ها نگاه نکنید .
این دستگاه ها علاوه بر دریافت امواج آنالوگ و دیجیتال امواج رادیویی (FM) قابلیت کپچر سخت افزاری دارند و خیلی کار راه انداز هستند.:20:

vioman
20-06-2009, 15:17
vioman جان در حال حاضر کارتهای دیجیتال توی ایران کاربرد داره ؟
یک سوال دیگه که شاید به این تاپیک مربوط نشه .من 4-5 سال پیش یک کارت tv مدل pvr 2000 expert از شرکت لیدتک (winfast) خریدم تا الان هم ازش راضی بودم فقط تنها ایرادی که میشه ازش گرفت اینه که تصاویر رو بصورت نرم و یکنواخت( فریم به فریم ) مثل تلویزیون نشون نمیده .این مساله در لحظات اکشن فیلم ها بیشتر خودشو نشون میده و تصاویر یک مقدار مات میشن که فکر میکنم این مساله مربوط به چیپ این کارتهامیشه .میخواستم بدونم کارتهای tv فعلی هم این نقص رو دارن یا نه و اگه کارتی وجود داره که کیفیت پخشش به اندازه تلویزیون باشه لطفا معرفی کنید قیمت حدودیش رو هم لطف کنید .

دوست عزیز

دریافت رسمی امواج دیجیتال در ایران هنوز ... آرزوست!:46:

کارتی که شما دارید در عین کارایی خوب مشکلاتی هم بهمراه داره که مهمترین اون دیلی هستش که به اون اشاره کردید.
چیپ کارت های جدید 10 بیت هستند و تقریبا این مشکل رو ندارند .
شما هزینه ی مد نظرتون رو بفرمایید تا از Leadtek مدل مناسب کارتون معرفی بشه ، کارت های حدود 35 هزار تومان شروع میشه به بالا.
با 80 یا 90 هزار تومان میتونید یک کارت خیلی خوب تهیه کنید:20:

4039
20-06-2009, 15:22
ممنون دوست من از توضیحاتی که دادی .من یک کارتی میخام که اون مشکلی که گفتم رو نداشته باشه یعنی کیفیتش مثل تلویزیون های معمول خونگی باشه حالا اگه با قیمت کمتر میشه چنین کارتی رو تهیه کرد که چه بهتر وگرنه قیمتش مهم نیست .در ضمن منظور از دیلی چی هست ؟

اسبی
20-06-2009, 16:49
اما کارت های TV به سیستم متصل میشن و خیلی قابلیت های متفاوت دارند ، شما به ظاهر ساده ی این دستگاه ها نگاه نکنید .
این دستگاه ها علاوه بر دریافت امواج آنالوگ و دیجیتال امواج رادیویی (FM) قابلیت کپچر سخت افزاری دارند و خیلی کار راه انداز هستند.:20:

نحوه دریافت کانال های تلویزیون توسط کارت tv مثلKworld 323U به چه صورتی هست؟( یعنی وصل کردن آنتن و ... نمی خواد)

Kworld 323U با ویندوز ویستا 32 بیت سازگاره؟

نحوه استفاده از Kworld 323U رو هم توضیح بدید.

با سپاس فراوان:11::11:

vioman
21-06-2009, 22:29
نحوه دریافت کانال های تلویزیون توسط کارت tv مثلKworld 323U به چه صورتی هست؟( یعنی وصل کردن آنتن و ... نمی خواد)

Kworld 323U با ویندوز ویستا 32 بیت سازگاره؟

نحوه استفاده از Kworld 323U رو هم توضیح بدید.

با سپاس فراوان:11::11:
دوست عزیز

323U با ویندوز ویستا سازگاره:20:

شما اگر از حالت گیرندگی آنالوگ کارت استفاده کنید باید از طریق یک آنت مناسب کیفیت مناسب رو بدست بیارید.(مثل آنتن تلویزیون)
اما اگر قصد استفاده از حالت گیرندگی دیجیتال کارت رو دارید (که در ایران فعلا امکانش وجود نداره) یک آنتن کوچک که همراه دستگاه هستش پاسخگوی نیاز دستگاه خواهد بود.

vioman
22-06-2009, 00:24
ممنون دوست من از توضیحاتی که دادی .من یک کارتی میخام که اون مشکلی که گفتم رو نداشته باشه یعنی کیفیتش مثل تلویزیون های معمول خونگی باشه حالا اگه با قیمت کمتر میشه چنین کارتی رو تهیه کرد که چه بهتر وگرنه قیمتش مهم نیست .در ضمن منظور از دیلی چی هست ؟

دوست عزیز

منظور از دیلی Delay تاخیر بین ورودی و خروجی دستگاه هستش.

کیفیت دریافت شبکه ها به 2 عامل مهم بستگی داره ، اول نوع دریافت(دیجیتال یا آنالوگ) و دوم آنتن مناسب.

اگر سیستم دریافت دیجیتال باشه (----T) دو حالت وجود داره ، یا تصویر وجود داره یا وجود نداره! ، تصاویر برفکی در سیستم های دیجیتال وجود نداره ، متاسفانه در ایران امکان دریافت شبکه های دیجیتال با آنتن های معمولی وجود نداره.

اما اگر سیستم دریافت آنالوگ باشه آنتن نقش بسزایی در کیفیت دریافت داره.
نوع آنتن ، ارتفاع و جهت مناسب از عوامل اصلی یک دریافت خوب هستند.

اما کارت ها
کارت های TV ارزون قیمت هم میتونند کار شما رو راه بندازند اما پیشنهاد میکنم اگر مشکل هزینه ندارید یکی از این 2 مدل رو خریداری کنید.

مدل هایبرید (دیجیتال + آنالوگ) Leadtek PX-DVR3200H یا 3100

مدل آنالوگ Leadtek PVR3000 Deluxe

مشخصات کامل کارتهای Leadtek با گارانتی آواژنگ رو میتونید در این صفحات مشاهده بفرمایید.

کارتهای آنالوگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارتهای Hybrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4039
22-06-2009, 10:13
دوست عزیز

دریافت رسمی امواج دیجیتال در ایران هنوز ... آرزوست!:46:

کارتی که شما دارید در عین کارایی خوب مشکلاتی هم بهمراه داره که مهمترین اون دیلی هستش که به اون اشاره کردید.
چیپ کارت های جدید 10 بیت هستند و تقریبا این مشکل رو ندارند .
شما هزینه ی مد نظرتون رو بفرمایید تا از Leadtek مدل مناسب کارتون معرفی بشه ، کارت های حدود 35 هزار تومان شروع میشه به بالا.
با 80 یا 90 هزار تومان میتونید یک کارت خیلی خوب تهیه کنید:20:

ویولن من عزیز شما اشاره کردید که در حال حاضر هنوز امکان دریافت امواج دیجیتال توی ایران مقدور نیست اما بعضی از کاربران سایت سخت افزار ادعا میکنن با کارتهای tvدیجیتال تمام شبکه های تلویزیونی رو بصورت دیجیتال دریافت میکنن .
آدرس زیر مربوط به این ادعا میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قسمت نقطه چین کلمه sakhtafzar رو تایپ بفرمایید.

Stream
22-06-2009, 10:14
ویولن من عزیز شما اشاره کردید که در حال حاضر هنوز امکان دریافت امواج دیجیتال توی ایران مقدور نیست اما بعضی از کاربران سایت سخت افزار ادعا میکنن با کارتهای tvدیجیتال تمام شبکه های تلویزیونی رو بصورت دیجیتال دریافت میکنن .
آدرس زیر مربوط به این ادعا میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله درسته تلویزیون دیجیتال (----T) الان در تهران راه افتاده (با کیفیت SDTV) و نسبت به آنالوگ واقعا یک نعمت به حساب میاد!

من هم با Kworld 323U با کمک vioman عزیز چندین ماهه از ----T استفاده می کنم. البته این سرویس فقط در تهران وجود داره.