ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت Wi-Fi از نوع USB یا PCI ؟

signinfo
19-06-2009, 19:48
سلام...
من می خوام یه کارت شبکه وایرلس بگیرم که اینترنت PC رو با گوشی به اشتراک بذارم.
محدوده استفاده من، منزل هست و تا حدود 30 تومن می خوام هزینه کنم.

از نوع USB بگیرم بهتره یا PCI ؟
ممکنه یکی دو تا پیشنهاد هم بدید؟

ممنونم...

rmb_ali
19-06-2009, 21:07
سلام...

ممنونم...

اتفاقا من هم میخوام برای اتصال نوت بوک به کامپیوتر دسکتاپم برای اتصال اینترنت و shar فایل ها حالا میخوام بدونم بدون Access point اینکار انجام میشه یا نه و در ضمن قیمت این کارتهای یو اس بی چنده؟

vioman
20-06-2009, 01:31
سلام...

ممنونم...

دوست عزیز

کیفیت کار کارت های شبکه ی USB و PCI تفاوتی نداره ، فقط USB مزیت قابل هم بودن رو داره و میتونید از USB ها برای هر سیستم یا نوت بوکی براحتی استفاده کنید.

2 ورژن از وایرلس کاربرد زیادی داره که بیشترین تفاوت اونها سرعت و بردشونه.

وایرلس N با قدرت و سرعت و برد بیشتر و وایرلس G با همون موارد اما مقداری کمتر:46:
اگر حداکثر برد مورد نیاز شما کمتر از کره ای به شعاع 150 متر باشه وایرلس G پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

قیمت وایرلس های G سری USB حدود 30 تا 50 هزار تومانه و وایرلس های N سری USB حدود 100 هزار تومان.

این هم چند مدل پیشنهادی

D-Link DWA110 قیمت 25 هزار تومان

ِD-Link DWA120 قیمت 40 هزار تومان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

US Robotic USR815421 قیمت حدود 45 هزار تومان (برد بیشتری داره)

Linksys WUSB54GC قیمت حدود 60 هزار تومان

و ...

اگر هم مدل های قدرتمند تری نیاز دارید بفرمایید تا براتون معرفی کنم:20:

موفق باشید
یا علی:11:

vioman
20-06-2009, 01:36
اتفاقا من هم میخوام برای اتصال نوت بوک به کامپیوتر دسکتاپم برای اتصال اینترنت و shar فایل ها حالا میخوام بدونم بدون Access point اینکار انجام میشه یا نه و در ضمن قیمت این کارتهای یو اس بی چنده؟

دوست عزیز

اگر شما اکسس پوینت در اختیار نداشته باشید میتونید از طریق ICS یا Internet Connection Sharing اتصال اینترنت خودتون رو با اشتراک بگذارید ، فقط ناچارن باید هر بار سیستم رو روشن کنید و اتصال رو بقرار کنید ، بعد از Share کردن کانکشن از طریق کارت شبکه وایرلس و لپ تاپ به اینترنت متصل بشید. البته این Share کردن یک بار برای همیشه صورت میگیره :20:

چند نمونه کارت شبکه USB در پست قبل معرفی کردم ، اگر مدل های خاص تری رو مد نظر دارید بفرمایید تا دوستان راهنماییتون کنند:20:

موفق باشید
:11:

amin123
20-06-2009, 01:44
vioman جان به نظر من برای این کاربردی که دوستان دارند من شدیدا و اکیدا از نوع PCI را پیشنهاد میکنم............ حالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلیلش بخاطر این هست که بنده هم مانند این دوستان همین کاربرد را دارم و از نوع USB استفاده میکنم اما این مدل پوست از سر ما کنده........بازم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون:1- بعضی وقت ها کانکت نمیشه 2- بعضی وقت ها اسکن نمیشه 3- بعضی وقت ها هنگ میکنه و باید SAFE REMOVE کرد و دوباره به کار برد.........

پس بنا به این دلایل نظر شخصی بنده کاملا با PCI هست..........

خوش باشید

vioman
20-06-2009, 02:08
vioman جان به نظر من برای این کاربردی که دوستان دارند من شدیدا و اکیدا از نوع PCI را پیشنهاد میکنم............ حالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلیلش بخاطر این هست که بنده هم مانند این دوستان همین کاربرد را دارم و از نوع USB استفاده میکنم اما این مدل پوست از سر ما کنده........بازم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون:1- بعضی وقت ها کانکت نمیشه 2- بعضی وقت ها اسکن نمیشه 3- بعضی وقت ها هنگ میکنه و باید SAFE REMOVE کرد و دوباره به کار برد.........

پس بنا به این دلایل نظر شخصی بنده کاملا با PCI هست..........

خوش باشید

دوست من سلام:10:
تشکر میکنم بابت راهنماییتون

راستش من از سری USB لینکسیز یک مدل برای دادشم خریدم ، با اینکه وایرلس G هستش و فاصله ی میان روتر و کارت شبکه حدود 200 متره (با احتساب 2 تا دیوار و یک در:46:) اما خیلی داره عالی کار میکنه.

گله هایی در مورد کارت های D-Link شنیدم اما دوستانی دارم که دارند از US Robotic استفاده میکنند و راضی هم هستند:46:

باز هم تشکر میکنم

موفق باشی:40:
یا علی:11:

signinfo
20-06-2009, 09:28
از شما ممنونم دوستان
با این حساب یا باید بیشتر هزینه کنم و Linksys یا US Robotic بگیرم، یا از کارت های PCI تو همون محدوده قیمت 30 تومن استفاده کنم.
حالا خرید PCI با این قیمت پیشنهاد می شه؟ مشکل خاصی ندارن؟

یه چیزی تو مایه های این

D-Link DWL-G510

vioman
20-06-2009, 15:04
از شما ممنونم دوستان
با این حساب یا باید بیشتر هزینه کنم و Linksys یا US Robotic بگیرم، یا از کارت های PCI تو همون محدوده قیمت 30 تومن استفاده کنم.
حالا خرید PCI با این قیمت پیشنهاد می شه؟ مشکل خاصی ندارن؟

یه چیزی تو مایه های این

D-Link DWL-G510

دوست عزیز

اصولا نباید مشکل خاصی داشته باشه ، اما باز هم از دوستانی که از این دستگاه استفاده میکنند سوال کنید تا از عدم وجود ایراد یا اشکالی خاص مطمئن بشید:20:

موفق باشید:11:

signinfo
20-06-2009, 19:38
ممنونم دوست عزیزم

دوستان دیگه، اگر از هرکدوم از این کارت ها استفاده می کنید به من کمک کنید.

ممنون

saadi126
21-06-2009, 15:06
سلام دوستان
من با خوندن اين تاپيك يه سوالي به ذهنم رسيد:
آيا اگر يكي از كارتهاي WiFi رو استفاده كنيم براي ارتباط بين 2 كامپيوتر، اونوقت فقط ميتونيم اينترنت رو share كنيم يا ميشه يه شبكه كامل راهاندازي كرد طوري كه بشه فايل هم انتقال داد؟ منظورم حالتي هست كه دو كامپيوتر فقط از كارت شبكه بيسيم استفاده كنند و تجهيزات اظافي اين بين نباشه.

shahab_f
21-06-2009, 15:13
ببخشید با این کارت ها میشه اینترنت pc رو برای لپ تاب share کرد ؟
پس نیازی به خرید مودم وایرلس نیست درسته ؟

signinfo
21-06-2009, 22:04
سلام دوستان
آيا اگر يكي از كارتهاي WiFi رو استفاده كنيم براي ارتباط بين 2 كامپيوتر، اونوقت فقط ميتونيم اينترنت رو share كنيم يا ميشه يه شبكه كامل راهاندازي كرد طوري كه بشه فايل هم انتقال داد؟ منظورم حالتي هست كه دو كامپيوتر فقط از كارت شبكه بيسيم استفاده كنند و تجهيزات اظافي اين بين نباشه.

بله دوست من. هم می تونید فایل هاتون رو به اشتراک بذارید و هم اینترنت رو.

بله درسته. اگر از ADSL یا دایال آپ استفاده می کنید، می تونید با یکی از این کارت ها، اینترنت PC رو با نوت بوک به اشتراک بذارید.

vioman
21-06-2009, 22:11
سلام دوستان

دوست عزیز

شما با این روش عملا یک شبکه ی کامل رو بین 2 سیستم راه اندازی می کنید ، Share کردن اینترنت بین 2 سیستم یکی از کارهایی هستش که در یک شبکه صورت میگیره .

راه اندازی شبکه بین 2 سیستم فقط به 2 تا کارت شبکه نیاز داره ، اگر کارت شبکه ها وایرلس باشه در حالتی خاص میشه شبکه رو بدون تجهیزات اضافی (سویچ یا روتر) بین سیستم های بیشتری هم گسترش داد.:20:

vioman
21-06-2009, 22:15

دوست عزیز

اگر شما روتر (مودم) وایر دارید میتونید با تهیه ی یک کارت شبکه ی وایرلس ، اینترنت رو به اشتراک بگذارید (ICS)

اما اگر روتر تهیه نکردید بهتره که از ابتدا وایرلس تهیه کنید :20:

shahin Blue
17-07-2009, 21:27
سلام.اگه سرعت شبکه 50 مگ تو ثانیه بشه بعد با کارت شبکه ای که سرعتش 100 مگتوثانیه بشه وصل شیم کار میکنه یا باید کارت شبکه حتما 50 مگ تو ثانیه باشه؟

vioman
18-07-2009, 01:47
سلام.اگه سرعت شبکه 50 مگ تو ثانیه بشه بعد با کارت شبکه ای که سرعتش 100 مگتوثانیه بشه وصل شیم کار میکنه یا باید کارت شبکه حتما 50 مگ تو ثانیه باشه؟

دوست عزیز

اعداد ذکر شده برای حداکثر سرعت شبکه ها (بر روی کاغذ) هستند .
مشکلی بابت هماهنگی بین اینترفیس های سرعت بالا با سرعت های پایین تر وجود نداره:20:

:11:

shahin Blue
18-07-2009, 10:55
حالا من اگه سوا لمو از شما بر عکس بپرسم یعنی سرعت فرقی نداره وقتی با کارت 50 وصل میشی به یه شبکه 100 یا با کارت 100 به همون شبکه وصل میشی؟راستش ما این اطرافا یه خونمون شبکه wi-fi داریم که رمزو از این جور چیزا نداره و با گوشیم فقط تو حیاط میتونم کانکت شم ایا من که با گوشی نمیتونستم تو خونه وصل شم با کارت شبکه میتونم تو خونه وصل شم؟و اینکه امکان داره سرعت دریافت کارت شبکه از سرعت گوشی بالاتر باشه ؟

moahammad-alone
21-08-2010, 21:20
دوستان سلام ميشه كسي كمك كنه فوري؟
ميخوام اينترنت ADSL رو با موبايل هم تجربه كنم يعني همون wifi خودمون
ارزون ترين راه رو ميخوام چون از قشر ضعيف مملكتم
گوشي n86 مرسي
منتظريم ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H.Operator
22-08-2010, 20:40
حذف شود......

sina-star
22-08-2010, 23:19
ممنونم دوست عزیزم

دوستان دیگه، اگر از هرکدوم از این کارت ها استفاده می کنید به من کمک کنید.

ممنون

من برند دی لینک هم USB دارم و هم PCI

از لحاظ تئوری نباید هیچ فرقی داشته باشند ، ولی در عمل متفاوت هست

در فواصل نزدیک هیچ فرقی ندارن

ولی وقتی حتی اگر فاصله هم دور نباشه اما یک دیوار وسط باشه انوقت فرق میکنه

واینجاست که کارت USB هر از چند گاهی پرش آنتن میده ، ولی کارت PCI هر در فاصله ای و هر چقدرم مانع سر راه باشه زمانی که با اکسس پوینت ارتباط برقرار کرد دیگه کار تمومه و پرش آنتی نخواهد بود.

به همین جهت نوع PCI رو به شما توصیه میکنم :5:

sina-star
22-08-2010, 23:24
دوستان سلام ميشه كسي كمك كنه فوري؟
ميخوام اينترنت ADSL رو با موبايل هم تجربه كنم يعني همون wifi خودمون
ارزون ترين راه رو ميخوام چون از قشر ضعيف مملكتم
گوشي n86 مرسي
منتظريم ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوبه حالا از قشر ضعیف هستی که N86 استفاده میکنی :31: من الان چند وقته میخوام از این گوشی بگیرم ولی بودجشو ندارم
حالا اگر از قشر قوی بود چی میخردی :31:

کاری نداره ، یا باید مودم وایرلس دار بگیری ، یا باید به کامپیوترت دستگاه وایرلس بگیری که در این صورت برای برقراریه ارتباط کامپیوتر روشن باشه .

Squall Leonhart
19-11-2010, 09:02
بین مارک های زیر کدوم یکی بهتره :

TP-Link
D-Link
Linksys

از لحاظ قیمت و کارایی چی میتونین یه مقایسه بکنین؟
سیسکو همون Linksys هست یا با هم فرق دارن؟

Quantum2012
19-11-2010, 09:55
D-link که کلا تعطیله:31:

LinkSys محصولاتش از نظر کیفیت و کارایی از Tp-Link بهتره...

سیسکو و LinkSys محصولات اشتراکی زیادی دارند...

Sara Kia
01-12-2010, 09:29
با درود
آیا ابزاری که عکسشان را گذاشتید و از پورت USB به سیستم وصل میشه همون مودم GPRS است؟

pooriya_hp
01-12-2010, 11:04
دوستان عزیز WI-FI USB ارزون تر از ۳۰ تومن هستمن یرای یه لپ تاپ قدیمی میخوام که WI-FI نداره !!!!
حدود ۱۰ یا ۱۵ تومنی ...............
برندش هم TP-Link باشه.عالی میشه چون مودم رو هم از همین برند میخوام انتخاب کنم .........

ممنون

Squall Leonhart
09-12-2010, 18:49
یه سوال هست که فکرم رو مشغول کرده :

اگه یه کارت شبکه داشته باشیم که بردش 150 متر باشه و یه اکسس پونت داشته باشیم که بردش 250 متر باشه.

در این صورت حداکثر فاصله ای که این دوتا به لحاظ نظری میتونن از هم داشته باشن چقدر هست؟

منظورم این هست که بردها با هم جمع میشن یا حداقل یا حداکثر برد یکیشون رو باید در نظر گرفت؟
150 + 250 ؟
150 ؟
250 ؟

اگه برد اکسس پونت و کارت شبکه برعکس بشه اون وقت چی؟ برد G و N رو هم به لحاظ نظری بگین.

با تشکر

shamsayi
14-12-2010, 22:16
من یک مدل پی سی آی رو 25 تومن قیمت کردم که بردش زیاد نیست اگه میخای اینترنت وایرلس وصل شی از اکسترنال های دی لینک بخر که 60 تومن هست

Squall Leonhart
15-12-2010, 13:24
عجب سوالی پرسیدم. ای ول به خودم باید طراح تست بشم :27:

saeed51
01-01-2011, 22:46
سلام دوستان
لطفا کارت شبکه های USB مطرح موجود در بازار را معرفی کنید و برد و قیمت آن را هم بگویید

pandora tomorro
03-05-2011, 15:49
سلام
من مودم tp link 8811 دارم میخوام نت رو با موبایلم که وای فای داره به اشتراک بزارم و از نتم داخل موبایل استفاده بکنم باید همین wifi usb رو بگیرم؟ درسته ؟
چه برندی پیشنهاد میشه؟

pandora tomorro
03-05-2011, 21:28
کسی از دوستان کمک نمیکنه ؟!

ehsan6239
26-09-2011, 14:24
:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::1 7::17::17:

سلام
ایا با استفاده از کامپیوتر رومیزی مثل گوشی های موبایل میتوان با استفاده از کارت WiFi برای جست جوی شبکه ها استفاده کرد و به یک شبکه که پسوورد نداشته باشه وصل بشیم و از اینترنت به صورت رایگان استفاده کنیم؟

:rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::roll eye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye:: rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolle ye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::r olleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolley e::rolleye:

AliBaMaram.13
20-03-2012, 19:16
سلام
من مودم tp link 8811 دارم میخوام نت رو با موبایلم که وای فای داره به اشتراک بزارم و از نتم داخل موبایل استفاده بکنم باید همین wifi usb رو بگیرم؟ درسته ؟
چه برندی پیشنهاد میشه؟

این سوال منم هست اگه کسی می دونه جواب بده تازه یه گوشی اندرووید گرفتم gprs فعال کردم 2 صفحه باز نکردم 2 تومن شارژم پرید !