ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگیری از باز شدن یک صفحه در پنجره جدید

M o h a m m a d
19-06-2009, 17:45
سلام !
من یه لینک توی صفحه دارم .
می خوام ببینم چجوری میشه از باز شدنش توی یه پنجره جدید جلوگیری کرد ...
اگه من کلیک راست رو روی اون تگ A ببندم مناسبه ؟ یا شما روش دیگه ای رو پیشنهاد می کنید !؟

mory_fun
19-06-2009, 17:48
با چه مرور گری هستی؟

neopersia
19-06-2009, 19:41
به نظرم تنها راهش اینه که لینک رو با جاوا اسکرپت بنویسید. یعنی مثلاً با onclick لینک رو باز کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M o h a m m a d
20-06-2009, 09:37
کارم یه جوریه که باید توی HREF باشه !
چون می خوام بهش target بدم که توی یه فریم باز بشه ...
خودم این کار به ذهنم رسیده اما می خوام بدونم که آیا مناسب هست یا نه ...

و یک سوال دیگه هم داشتم
چجوری میشه StatusBar و مدیریت کرد ؟

neopersia
20-06-2009, 09:49
کدی که نوشتید جلوی باز شدن منوی راست کلیک رو تو بعضی از مرورگر ها میگیره اما دقیقاً جلوی باز شدن در صفحه جدید رو نمیگیره!
من شخصاً برا باز شدن در صفحه جدید از کلیک وسط ماوس استفاده میکنم! در 90% مرورگرها هم ساپورت میشه به جز ie6! به جز اون Shift+Click و Ctrl+Click هم هست!
اگر فریم معمولی هست بهتره همون لینک معمولی رو بزارید هر کی خواست تو صفحه جدید باز کنه پای خودش!! وگرنه میتونید با جاوا اسکرپت هم اون فریم رو هدف بگیرید (لینکهای جاوا اسکرپتی از نظر موتورهای جستجو مشکل ساز هستن!)

-----------------------
منظورتونو از مدیریت نوار وضعیت نفهمیدم. میخواید چکار کنید؟ در بعضی مرورگرها میشه با این قسمت کار کرد ولی در خیلی ها هم نمیشه! چون بعضی مرورگرهای جدید این اجازه رو به جاوا اسکرپت نمیدن که این قسمت رو کنترل کنه

M o h a m m a d
20-06-2009, 15:13
سلام !
ممنون از راهنماییتون !
منظورم از مدیریت Status BAr اینه که بتونم نوشته هاشو عوض کنم ... مثلاً وقتی نشانه گر موس روی یک لینک رفت آدرس توی نوار وضعیت نشون داده نشه !

neopersia
20-06-2009, 15:29
با تغییر پراپرتی window.status میشه متن نوار وضعیت رو تغییر داد ولی همونطور که گفتم بعضی از مرورگرها اجازه این کار رو نمیدن: