مشاهده نسخه کامل
: كتاب فارسي لينوكس
armintirand
17-06-2009, 22:22
سلام دوستان در اين تاپيك من قصد دارم يك كتاب براي آموزش لينوكس كه خودم دارم آماده ميكنم قرار بدم .
من تازه شروع به اين كار كردم (نوشتن كتاب )
قصد دارم اين كتاب رو به صورت pdf اينجا قرار بدم تا دوستان با نوشتن ايرادهاي اون منو راهنمايي كنن تا در ورژن بعد كتابي كاملتر و مفيد تر بشه.
اولين نسخه كه تموم شد اونو آپ ميكنم.
دوستان منو از راهنماييهاشون بي بهره نذارن.
در صورتي كه اين كار در تاپيك ديگه اي انجام ميشه با اعلام اون منو به مسير خودش هدايت كنين.
جديدترين نسخه از كتاب در اين پست اضافه ميشه.
armintirand
30-06-2009, 11:51
سلام به دوستان با عرض معذرت به دلیل امتحانات هنوز چیزی آپلود نکردم از شنبه دیگه شروع میکنم.
ممنون
تلاشتون قابل تقدیره ...
حداقل سر فصل هاشو مینوشتی تا ببینیم چی داری مینویسی !
يه سوال
دوست عزيز شما داريد خودتون مي نويسيد اين كتاب رو يا داريد ترجمه مي كنيد اگر ترجمه مي كنيد لطف كنيد نسخه زبان اصلي را معرفي كنيد در ضمن من تمامي موارد زبان اصلي مربوط به گنو لينوكس رو از مبتدي تا پيشرفته دارم اگه بدردتون مي خوره اسمش رو بگيد توي كتاب ها پيداش مي كنم و آپلود كنم
armintirand
04-07-2009, 12:53
سلام دوستان من دارم یک کتاب از صفر مینویسم.
شاید بشه گفت یک چیزی تو مایه های ubuntu packet guid در بیاد ولی هنوز اول کارم یقینا ایراد زیاد خواهد داشت
من دوست دارم تو این کتاب جایی و خلایی برای ندانستن در لینوکس ( کاربری عمومی ) باقی نمونه.
مواردی که تو این کتاب فعلا نوشتم
۱- نصب لینوکس(با تصاویر)
۲-نصب درایور کارت گرافیک (فعلا بدون تصویر)
۳- نصب درایور مودم
۴-افزودن امکانات فارسی نویسی درلینوکس
۵- نرمافزارهای معادل ویندوزی در لینوکس
مواردی که قراره اضافه کنم
۱- دستورات عمومی و روزمره خط فرمان
۲- کامپایل کرنل
۳- مالتی مدیا
۴-...
دوستان من میخوام این خلاها رو شما بگین تا یک چیز کامل در بیاد .
به زودی اولین نسخه رو پس از راهنماییهای شما آپلود میکنم.
armintirand
20-07-2009, 20:58
سلام دوستان با عرض معذرت وابراز شرمندگي به دليل مشكلات بسيار كه شامل برنامه نويسي و يادگيري مباحث لينوكس فكركنم تا آخر تابستان موفق به اين كار نشم اگه از دوستان كسي ميخواد اين كارو بكنه كه هيچ در غير اين صورت من فكر كنم براي نظم انجمن بهتر است اين تاپيك يا قفل بشه يا حذف بشه.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.