مشاهده نسخه کامل
: در انتخاب موبایل کمکم کنید.
hoseinpb
17-06-2009, 21:06
سلام دوستان. من قصد خرید یه گوشی با این ویژگی هارو دارم. لطفا گوشی مناسب رو معرفی کنید.
1. (ذاتا) مشکی باشه
2. دوربینش نسبتا قوی باشه
3. مارکش مهم نیست ولی خیلی بهتره نوکیا و اگه شد سری n باشه
4. قیمتش از 700 تومان کمتر باشه
و اگه شد:
5. شتاب سنج داشته باشه
که مورد اخر (شماره 5) اصلا اهمیت نداره.
========================
لطفا هر گوشی ای رو که به نظرتون با ویژگی های بالا منطبقه رو معرفی کنید. اگه شد عکس و قیمتشم بگذارید.
S@nti@go_s&k
17-06-2009, 21:07
n82
n95 8gig
n85
i8510
اماستیاف
17-06-2009, 21:16
N96
N85
....
hoseinpb
17-06-2009, 22:32
با توجه به اینکه من اطلاعات زیادی از گوشی ها ندارم. ولی تقریبا یه چیزی تو مایعهای n85 می خوام با دوربین قویتر.
که فکر کنم n86 8mp قویترین دوربینو تو سری n داره. ولی نمی دونم چرا از قیافش خوشم نمیاد!
ninja3000sh
17-06-2009, 22:37
همون n86 بهترین گزینه واسه خریده البته باید یه ذره صبر کنی تا افت قیمتشو بکنه چون اوایل قیمتش بالا خواهد بود به نظر من قیافه خوبی داره و میتونه کاربرو راضی نگه داره و در کل جدید بودنش مهمه که خریدش توصیه میشه.
hasanmotori
19-06-2009, 12:26
i8510
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n86
i8510
n86
به نظر من شما i8510 و بگیر الان افت قیمتشو کرده
کلی باید صبر کنی تا ان86 قیمتش متعادل بشه
farhad1122
19-06-2009, 13:02
چرا n95 8gig نمی خری؟ هم قیمتش زیر 700 تومانه. هم دوربینش خیلی عالیه(5 مگاپیکسل). من خودم این گوشی رو دارم و خیلی راضیم و همه ویژگی هایی که می خوای رو داره و مشکی هم هست و ظاهر خوبی داره.من پارسال که خریدم 570 تومان بود الان باید ارزون تر شده باشه. در ضمن gps هم داره که فکر می کنم مورد پنجمت باشه.
hasanmotori
19-06-2009, 13:19
چرا n95 8gig نمی خری؟ هم قیمتش زیر 700 تومانه. هم دوربینش خیلی عالیه(5 مگاپیکسل). من خودم این گوشی رو دارم و خیلی راضیم و همه ویژگی هایی که می خوای رو داره و مشکی هم هست و ظاهر خوبی داره.من پارسال که خریدم 570 تومان بود الان باید ارزون تر شده باشه. در ضمن gps هم داره که فکر می کنم مورد پنجمت باشه.
i8510 که بهتره قیمتشم فقط 60 70 تومن بیشتره
hoseinpb
19-06-2009, 13:50
اول از همه دوستانی که تا حالا راهنمایی کردن تشکر می کنم.
راستش i8510 گوشی خیلی خوبیه ولی بیشتر تمایل دارم نوکیا باشه. از همه مارک موبایل داشتم ولی از محیط نوکیا خیلی خوشم اومد.
الآن بیشتر نظرم n86 8mp هست. هم سیاهه. هم دوربینش قویه. هم نوکیا سریه اِنه. قیمتش هم خوبه.
در رابطه با افت قیمت: اینو بگم کلی به ما بخندید. راستش اون موقع که کسی هندیکم نداشت بابام رفت به قیمت بالایی خرید. الآن همه دیجیتال دارن ما همون قدیمیه رو. اون موقع که کسی کامپیوتر نداشت بابام رفت واسم خرید تا مهر پارسال همونو داشتمش. اون موقع که کسی دستگاه پخش cd نداشت بابام رفت خرید الآن همه dvd player دارن ما همون سامسونگ قدیمیه رو. موبایل هم الآن خودش همون آلکاتریو که روز اول خریده رو نگه داشته ولی من دیدم اگه عوض نکنم از دنیا عقب می مونم. الآن هم n86 با هر قیمتی می خرم اون موقع که ارزون شد بقیه می رن بهترشو می خرن ولی من باز همونو دارم!
فعلا دو سه روزی صبر میکنم. اگه با راهنمایی های شما (واقعا تشکر می کنم) نظرم عوض نشد همون n86 8mp رو می خرم.
hoseinpb
19-06-2009, 14:19
به قیافه ی دوربین این نمیاد 8mp باشه. واقعا 8 مگاپیکسله؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
19-06-2009, 14:28
اول از همه دوستانی که تا حالا راهنمایی کردن تشکر می کنم.
راستش i8510 گوشی خیلی خوبیه ولی بیشتر تمایل دارم نوکیا باشه. از همه مارک موبایل داشتم ولی از محیط نوکیا خیلی خوشم اومد.
الآن بیشتر نظرم n86 8mp هست. هم سیاهه. هم دوربینش قویه. هم نوکیا سریه اِنه. قیمتش هم خوبه.
در رابطه با افت قیمت: اینو بگم کلی به ما بخندید. راستش اون موقع که کسی هندیکم نداشت بابام رفت به قیمت بالایی خرید. الآن همه دیجیتال دارن ما همون قدیمیه رو. اون موقع که کسی کامپیوتر نداشت بابام رفت واسم خرید تا مهر پارسال همونو داشتمش. اون موقع که کسی دستگاه پخش cd نداشت بابام رفت خرید الآن همه dvd player دارن ما همون سامسونگ قدیمیه رو. موبایل هم الآن خودش همون آلکاتریو که روز اول خریده رو نگه داشته ولی من دیدم اگه عوض نکنم از دنیا عقب می مونم. الآن هم n86 با هر قیمتی می خرم اون موقع که ارزون شد بقیه می رن بهترشو می خرن ولی من باز همونو دارم!
فعلا دو سه روزی صبر میکنم. اگه با راهنمایی های شما (واقعا تشکر می کنم) نظرم عوض نشد همون n86 8mp رو می خرم.
ببین 8510 سیمبینه 9.3 هست یعنی منوهاش مثل ان96 و ان86 هست با یه تفاوت جزیی ولی در کل با توجه به سیستم عامل مشابه مثل هم هستن یعنی اگه فقط به خاطر محیط کار میخای نوکیا بگیری اینو بدون که محیط کار 8510 مثل نوکیاست و هیچ ربطی به گوشیهای جاوای سامسونگ نداره
برنامه ها و تم هاشم با نوکیا مشترکه یعنی اگه از تم ان86 خوشت میاد میتونی تم ان86 و بریزی روش
MohandesMCD
19-06-2009, 14:31
8مگا پیکسله دیگه مگه به قیافه هستش؟
کلا رو گوشی که فلش زنون نداره از لحلاظ دوربین حساب باز نکن.یه دوربین همراه خودت داشته باشی خیلی بهتره!
mory_fun
19-06-2009, 14:49
n85 فکر کنم سوژه مناسبیه برای تو دوربینشم خوبه و سیستم عاملشم سیمبیان 9.3 هست بلاًخره خیلی خوبه قیمتش هم حدود 430 هزار تومنه
خودت چی دوست داری ؟
من یگ گوشی بهت پیشنهاد میکنم
هم قیافه داره هم قیمتش متناسبه هم کارایی داره nokia N78
برنامه های کاربردیش هم مثل N82
خودت میتونی تحقیقات بیشتری در مورد گوشی بکنی
بدون شك برو سراغ I8510...دربين 8 عالي...سيمبيان...مشكي...شتاب سنج...صفحه بزرگ و با كيفيت...كيفيت و بلنديه صداي فوق العاده...واقعا بهترينه...
مشکی نیست ولی گوشی جدید و خوبیه
N79
مشخصات عمومي
تاريخ ارائه : ماه آگوست سال 2008
قيمت(تومان) : 340000,گارانتی اصلی
باند : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 /HSDPA 2100 / 900
ابعاد : 15×49×110 ميليمتر
وزن : 97 گرم
رنگ بندي : سفید - طوسی
فرم : ساده
مشخصات صفحه نمايش
نوع صفحه نمايش : TFT
تعداد رنگ قابل نمايش : 16 میلیون رنگ
رزولوشن : 320×240 پيکسل
سايز : 2.4 اينچ
صفحه لمسي : ندارد
قابليت autorotate : دارد
مشخصات صداي گوشي
نوع زنگ : پلی فونیک 64 کاناله
قابليت پخش موزيک : دارد
قرار دادن mp3 بجاي زنگ : دارد
فرمت هاي قابل پخش صوتي : AAC, AAC+, AMR-NB, AMR-WB, eAAC+, M4A, MIDI Tones (poly 64), Mobile XMF, MP3, MP4, RealAudio 7,8,10,
فرمت هاي قابل پخش تصويري : 3GPP formats (H.263), Flash Video, H.264/AVC, MPEG-4, RealVideo 7,8,9/10, WMV
مشخصات حافظه
دفتر تلفن :
حافظه داخلي : 83 مگابايت
حافظه فلش :
درگاه کارت حافظه : MicroSD (TransFlash)
قابليت ارتقاء : 8 گيگابايت
حافظه RAM :
حافظه ROM :
مشخصات پردازنده
پردازنده : ARM 11
سرعت پردازنده : 369 مگاهرتز
ديتا و اينترنت
پورت : Micro USB
اينفرارد : ندارد
بلوتوث : A2DP نسخه 2 با
GPRS : Class 11, 107 kbps
EDGE : Class 32
HSCD : دارد
3G : HSDPA, 3.6 Mbps
شبکه بي سيم : Wi-Fi 802.11 b/g
WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد
ارسال پيام : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
مشخصات دوربين
دوربين : 5 مگاپیکسل
رزولشن عکس : 1944×2592 پيکسل
نوع لنز : کارل زایس
فوکوس اتوماتيک : دارد
بزرگنمايي اپتيکال : ندارد
بزرگنمايي ديجيتال : 20 برابر
حالت ماکرو : دارد
تشخيص چهره : ندارد
تشخيص لبخند : ندارد
فلاش : LED
فيلم برداري : دارد
کيفيت فيلم برداري : VGA
دوربين دوم : VGA
کاهش قرمزي چشم : دارد
Geo Taging : ندارد
پانوراما : دارد
لرزشگير دست : ندارد
موارد ديگر :
امکانات
سيستم عامل : Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2
GPS : AGPS
راديو : FM با RDS
ضبط صدا : دارد
شماره گير صوتي : دارد
فرمان صوتي : ندارد
منشي تلفن : ندارد
خروجي هدفون : پورت 3.5 میلیمتری
آي فون : دارد
----H : ندارد
push to talk : دارد
ويرايشگر آفيس : ندارد
نمايش فايلهاي آفيس : دارد
نمايش پي دي اف : دارد
Turn to mute : ندارد
Java : دارد
Mosion Sensor : ندارد
موارد ديگر :
فرستنده FM
مشخصات باتري
باتري : (Standard battery, Li-Ion 1200 mAh (BL-6F
زمان مکالمه : 5 ساعت و 30 دقيقه
زمان جانشين : 384 ساعت
hoseinpb
19-06-2009, 16:11
باز می گم دستتون درد نکنه که راهنمایی کردین ولی میشه کلا از خط سامسونگ بیایین بیرون.
بیشتر بین n96 و n86 تو دوراهی موندم. هرچند هرچی بیشتر تحقیق می کنم بیشتر از معایب n86 میشنوم. ولی باز هم ظاهرش هم دوربینش منو علاقه مند کرده.
باز می گم دستتون درد نکنه که راهنمایی کردین ولی میشه کلا از خط سامسونگ بیایین بیرون.
ميتونم بپرسم چرا؟...
hoseinpb
19-06-2009, 17:43
به دلایل مختلف
اول این که تو جامعه وقتی میگی سامسونگ تو ذهن اکثریت از این گوشی های تاشوی ارزون قیمت زنونه مجسم می شه.
دوم این که موبایل رشته تخصصی سامسونگ نیست.
سوم اینکه خودم هم از سامسونگ خوشم نمیاد.
چهارم ...
hasanmotori
19-06-2009, 17:46
بیشتر بین n96 و n86 تو دوراهی موندم. هرچند هرچی بیشتر تحقیق می کنم بیشتر از معایب n86 میشنوم. ولی باز هم ظاهرش هم دوربینش منو علاقه مند کرده.
ان96 که هیچ چیز خاصی نداره و نسبت به قیمتش نمی ارزه
ان86 گوشی خوبی به نظر میرسه البته فعلاً که دوربینش از 8510 ضعیفتره بعدشم هنوز نیومده وقتی هم بیاد باید 4 5 ماه صبر کنی تا قیمتش بیاد پایین که اگه بخای اینهمه صبر کنی میتونی یه i8910 بگیری که دیگه آخرشه
اینجا میتونی مشخصاتشو بخونی :
اگه مشکلت با سامسونگ فقط منوهاشه خیالت راحت باشه هم 8510 و هم 8910 سیمبین هستن یعنی منوهاشون مثل نوکیاست و وقتی باهاشون کار میکنی فکر میکنی داری با نوکیا کار میکنی
hasanmotori
19-06-2009, 17:51
به دلایل مختلف
اول این که تو جامعه وقتی میگی سامسونگ تو ذهن اکثریت از این گوشی های تاشوی ارزون قیمت زنونه مجسم می شه.
دوم این که موبایل رشته تخصصی سامسونگ نیست.
سوم اینکه خودم هم از سامسونگ خوشم نمیاد.
چهارم ...
شما لطفاً این چندتا گوشیرو نگاه کن بعد ببینم بازم میگی موبایل رشته تخصصی سامسونگ نیست : :27:
kalepoook
19-06-2009, 18:01
سلام
اولا که این حرف اشتباه که رشته تخصصی سامسونگ گوشی نیست،بین مردم ایران این شده یه ضرب المثل که میگن سامسونگ بده و آنتن نمیده،الان من خودم امنیا دارم،البته بعضی از آقایونی که ضد سامسونگ هستند میگن امنیا اولین پاکت پی پی سی سامسونگه! که خیلی خنده داره ،الانم تو امضاء نوشتم تعویض با 8510،من فکر میکنم 8510 یه گوشی تمام کماله با همه بدیایی که ازش میگن من حاضرم داشته باشم،ولی بازم سلیقه ها فرق میکنه معمولا تو ایران نوکیا رو مثل بت میپرستن.
hasanmotori
19-06-2009, 18:05
سلام
اولا که این حرف اشتباه که رشته تخصصی سامسونگ گوشی نیست،بین مردم ایران این شده یه ضرب المثل که میگن سامسونگ بده و آنتن نمیده،الان من خودم امنیا دارم،البته بعضی از آقایونی که ضد سامسونگ هستند میگن امنیا اولین پاکت پی پی سی سامسونگه! که خیلی خنده داره ،الانم تو امضاء نوشتم تعویض با 8510،من فکر میکنم 8510 یه گوشی تمام کماله با همه بدیایی که ازش میگن من حاضرم داشته باشم،ولی بازم سلیقه ها فرق میکنه معمولا تو ایران نوکیا رو مثل بت میپرستن.
بابا کی از 8510 بد میگه؟!
فقط یه عده خیلی کمی میگن باتریش بده البته تازگیا کسی نمیگه...تو موبایلستانم هر کی واسه خودش یه راه حلی داره و تقریباً همشون با روشهای خودشون از باتریش راضین
اين حرفارا بزارين كنار...الان كامل ترين گوشيارا سامسونگ توليد ميكنه...مردمم هرچي ميخان بگن...I8510 هم تو منو دقيفا مثل N96...
hoseinpb
19-06-2009, 20:39
آقا واقعا دستتون درد نکنه و واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم.
راستش اصلا یادم نبود تاریخ عرضه ی n86 رو نوشتن نیمه دوم 2009!
پس باید حالا حالا ها صبر کنم.
ولی خب با توجه به راهنمایی ها و مشاوره های شما (که مجددا میگم ممنونم) ترجیح میدم که همون i8510 رو بگیرم.
چون فعلا تو این دو روزه که دارم شبانه روز دنبال گوشی مناسب می گردم. تنها گوشی هایی که با خواسته های من مطابقن n86 8mp و i8510 هستن. n86 که فعلا نیست پس می مونه i8510 .
راستش آره مشکلم با سامسونگ فقط تو منو ها بود که اون طور که شما فرمودین و خودم تحقیق کردم مثل نوکیاس. پس با منو هم مشکلم حل شد.
ولی با اینکه قبول کردم i8510 بگیرم باز هم میگم موبایل تخصص سامسونگ نیست.
hasanmotori
19-06-2009, 22:11
آقا واقعا دستتون درد نکنه و واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم.
راستش اصلا یادم نبود تاریخ عرضه ی n86 رو نوشتن نیمه دوم 2009!
پس باید حالا حالا ها صبر کنم.
ولی خب با توجه به راهنمایی ها و مشاوره های شما (که مجددا میگم ممنونم) ترجیح میدم که همون i8510 رو بگیرم.
چون فعلا تو این دو روزه که دارم شبانه روز دنبال گوشی مناسب می گردم. تنها گوشی هایی که با خواسته های من مطابقن n86 8mp و i8510 هستن. n86 که فعلا نیست پس می مونه i8510 .
راستش آره مشکلم با سامسونگ فقط تو منو ها بود که اون طور که شما فرمودین و خودم تحقیق کردم مثل نوکیاس. پس با منو هم مشکلم حل شد.
ولی با اینکه قبول کردم i8510 بگیرم باز هم میگم موبایل تخصص سامسونگ نیست.
8510 نرم افزارش که سیمبینه و ربطی به سامسونگ نداره سخت افزارشم که مال شرکت tiomap هست که یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده برد گوشیه پس شما وقتی 8510 میخری چندتا چیزش فقط مربوط به سامسونگه مثل دوربین که واقعاً دوربینش عالیه بدنه گوشی که واقعاً کیفیت بالایی داره اسپیکراشم همینطور و ال سی دیش و... دیگه چیزی نمیمونه که شما بخای نگرانش باشی
شما وقتی 8510 گرفتی میبینی که سامسونگ خیلیم تو ساخت گوشی تخصص داره
وقتي I8510 خريدي...بدون بهترين را براي خودت خريدي...
S@nti@go_s&k
19-06-2009, 22:54
ولی با اینکه قبول کردم i8510 بگیرم باز هم میگم موبایل تخصص سامسونگ نیست. اگر منظورتون از اذهان عمومی فروشنده های موبایله باید بگم یه مشت کلاهبردار شدن فروشنده بخاطر اینکه از گوشی های
سامسونگ نمیتونن پول در بیارن میگن نوکیا بخاطر اینکه ملتو سر کیسه کنن
اون اول که N96 اومده بود چند بود؟
1600000
حالا پیکسون یا I8510 اومد چند بود؟؟؟؟؟؟؟
PIXON 500
I8510 700
تو آمریکا و اسیای شرقی حرف اول رو سامسونگ میزنه
hoseinpb
19-06-2009, 23:07
تو پست قبل شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همینجا به خودم تبریک میگم!
من می گم موبایل تخصص سامسونگ نیست چون سامسونگ غیر موبایل هزارجور محصول دیگه تولید می کنه ولی نوکیا فقط موبایل می زنه.
S@nti@go_s&k
19-06-2009, 23:10
پس تا چند وقت دیگه هم موبایل از تخصصهای نوکیا نیست
چون میخاد لب تاپ هم تولید کنه
موفق باشید
hoseinpb
19-06-2009, 23:19
تا حالا که کمک کردین دستتون درد نکنه به این چندتا سوالم جواب بدین ممنون میشم:
تمش چجوریاس؟ همون تمای سیمبیان سری 60 v3 که به اسم "تم نوکیا سری 60 ورژن 3" معروفه رو می شه نصب کرد یا تمای اختصاصی داره؟
نصب بازی یا نرم افزار مثل نوکیاس یا مثل سامسونگ های دیگس؟
دفتر تلفنش مثل نوکیا برای اسم و فامیل فید جدا داره یا مثل موبایلای دیگه اسم و فامیل سرهمه؟
و این که نرم افزاری سراغ دارید که مثل سونی اریکسون بشه برای سیمبیان تم طراحی کرد؟
MohandesMCD
19-06-2009, 23:25
یه نرم افزار برای طراحی تم هست اسمش یادم نیست حدودا 100 مگ هست
با خود گوشی هم میتونی تم درست کنی ولی خیلی حرفه ای نیستش
این سامسونگهایی که سیمبین دارن دقیقا مثل خود نوکیا هستش و فرق زیادی ندارن باهم 95% مثل هم هستند
رو سامسونگ نمیشه انگیج ریخت فقط .در مورد نرم افزار و بازی و تم مشکلی نیست عین هم هستند
درسته من طرفدار نوکیا هستم ولی انصافا سامسونگ خیلی خوب داره کار میکنه و گوشی های خوبی داره میزنه.
hasanmotori
19-06-2009, 23:49
تا حالا که کمک کردین دستتون درد نکنه به این چندتا سوالم جواب بدین ممنون میشم:
تمش چجوریاس؟ همون تمای سیمبیان سری 60 v3 که به اسم "تم نوکیا سری 60 ورژن 3" معروفه رو می شه نصب کرد یا تمای اختصاصی داره؟
نصب بازی یا نرم افزار مثل نوکیاس یا مثل سامسونگ های دیگس؟
دفتر تلفنش مثل نوکیا برای اسم و فامیل فید جدا داره یا مثل موبایلای دیگه اسم و فامیل سرهمه؟
و این که نرم افزاری سراغ دارید که مثل سونی اریکسون بشه برای سیمبیان تم طراحی کرد؟
تمش دقیقاً همون تمای سری 60 ویرایش 3 هست
نصب بازی و نرم افزار چه جاوا چه sis به این ترتیبه :
اول فایل مورد نظرو میریزی تو مموری خود گوشی یا مموری کارت یا مموری 8 گیگ بعد روش میزنی چندتا سوال و اجازه و از این چیزا میپرسه بعد میگه کجا نصبش کنم انتخاب میکنی و اگه جاوا باشه همون جا ازت میپرسه اجراش کنم یا نه ولی اگه sis باشه باید بری تو application و اجراش میکنی :دی
دفترتلفنشم مثل نوکیاست
من تاحالا کلی برنامه روش ریختم همرو به جز 2 تا اجرا کرده یکیش یه نرم افزاری مربوط فک کنم اسمش photo slide بود که مخصوص خود نوکیا بود و یکیم نوکیا مپس
کلاینت انگیج هم روش نصب نمیشه و برای نصبش باید تو فایلش یکم دست کاری بشه که آقا بهادر عزیز زحمتشو کشیده یعنی شما به راحتی میتونی انگیج هم روش بازی کنی
hoseinpb
20-06-2009, 12:19
مشکل باتریه i8510 رو چجوری حل کنم؟
خیلیا میگن از شارژ اوله. میتونم بپرسم شارژ اولو باید چکار کنی؟
hasanmotori
20-06-2009, 12:57
مشکل باتریه i8510 رو چجوری حل کنم؟
خیلیا میگن از شارژ اوله. میتونم بپرسم شارژ اولو باید چکار کنی؟
من حدود 4.5 ماه پیش این گوشیرو گرفتم اولش باتریش خیلی بد بود
بعد از 2 3 هفته درست شد ولی بدون اینکه خودم متوجه بشم یه دست کاریهایی تو تنظیماتش کرده بودم فکر کردم که باتریش خود به خود درست میشه حدود 2 ماه کاملاً از باتریش راضی بودم خیلی هام میگفتن باتریش هیچ مشکلی نداره تا اینکه دوباره باهاش ور رفتم و بعد از چند روز یه بار خاموشش کردمو بعدش دوباره باتریش خراب شد کلی باهاش ور رفتم درست نشد تا اینکه power saving و خاموش کردم و دوباره درست شد
نتیجه : power saving به جای اینکه مصرف باتریو کم کنه بدتر مصرفشو زیاد میکنه ولی وقتی که اونو فعال یا غیر فعال میکنی همون موقع تاثیر نداره باید یه بار گوشیو خاموش روشن کنی
الان تو کلوپش بپرسی همه میگن باتریش خوبه البته یه عده ای هم هستن که میگن باتریش بده ولی وقتی بهشون میگیم که این روشو انجام بدین غیبشون میزنه :27:
pooyaabi
20-06-2009, 21:22
سلام
منم می خوام یه گوشی نوکیا بگیرم
نهایتا 300 هزار باشه
صدا و دوربین و باتری واسم مهمه
( باتریش مثله w810 باشه دیدن که چقدر کم مصرفه )
خودم چشمم 5800 رو گرفته
hoseinpb
21-06-2009, 00:04
اتفاقا یکی از دوستانم هم به من 5800 رو پیشنهاد داد. بد نیست. تعریفش زیاده
برای دیدن سه بعدی این گوشی به این آدرس مراجه کنید:
gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-3d-spin-2537.php
pooyaabi
21-06-2009, 13:41
باتریش چطوره ؟ از لحاظ شارژ نگه داشتن؟
hoseinpb
21-06-2009, 14:55
من خودم استفاده نکردم ولی از کسی هم نشنیدم گلایه داشته باشه.
حالا دوستان اگه کسی استفاده کرده بگه ما هم بدونیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.