مشاهده نسخه کامل
: سه سوال فوق العاده مبتدی!
pedramch
17-06-2009, 13:03
سلام.
سه تا سوال فوق العاده ابتدایی در php داشتم!
1- IIS چیست؟به چه دردی میخوره؟باید نصب بشه؟اصلا کلا چیه؟:دی
2-فایل php.ini چیه؟به چه دردی میخوره؟کجاست؟:31:
3-دستور unset کلا به چه دردی میخوره؟
میشه یه مثال ساده بزنید؟
ممنون/:5:
M o h a m m a d
17-06-2009, 13:57
(IIS (Internet Information Service یه نوع وب سروره که مایکروسافت درست کرده و کارش تقریباً مثل Apache ــه
pedramch
17-06-2009, 13:59
خوب حتما باید نصب باشه؟؟؟؟
cdcenter
17-06-2009, 14:10
دستور unset برای حذف یک متغیر به کار میرود :
;unset $b
Ultimator
17-06-2009, 14:14
اگه Apache داری یا هر نرم افزار کمکی ای که وب سرور نصب میکنه مثل easy php , wamp , ... نیازی نداری بهش ! ( برای اجرای php )
M o h a m m a d
17-06-2009, 14:14
کجا می خواین نصب کنید ؟
روی کامپیوتر شخصی خودتون ؟ یا روی سرور ؟
اگر روی سرور نصب کنید میتونید یک هاستینگ برای سایت خودتون راه بندازید
روی PC ویندوز هم با استفاده از LocalHost می تونید کار ها ی زیادی بکنید مثلاً PHP رو نصب کنید و روی اون برنامتون یا سایتتون رو امتحان کنید ...
pedramch
17-06-2009, 16:31
دستور unset برای حذف یک متغیر به کار میرود :
;unset $b
خوب چه موفع بکار میاد؟
ممکنه یه مثال واضح تر بزنید؟
اگه Apache داری یا هر نرم افزار کمکی ای که وب سرور نصب میکنه مثل easy php , wamp , ... نیازی نداری بهش ! ( برای اجرای php )
من php editor رو نصب کردم....
این همراه با خودش php رو نصب میکنه..
پس با این حساب دیگه IIS نمیخواد؟؟؟
(واسه سیستم خودم میخوام)
سوال دوم چی؟
php.ini چیه؟به چه کاری میاد؟
neopersia
17-06-2009, 18:50
1 - unset:
unset برای حذف یک متغیر از حافظه استفاده میشه برای آزاد کردن حافظه.
php به صورت خودکار متغیرها رو بعد از اجرای اسکرپت از حافظه در میاره اما وقتی که متغیری دارید که حافظه زیادی استفاده میکنه و دیگه بهش نیاز ندارید میتونید با unset حذفش کنید.
/*
اگر نمیخوای شیء گرا کار کنی اینو نخون چون گیج میکنه! :31:
از unset برای از بین بردن اشیاء ساخته شده هم میشه استفاده کرد یعنی متغیری رو که دستگیره شیء هست اگر unset کنی اون شیء نابود میشه! بعضی وقتا پیش میاد که تا وقتی که یک شیء نابود نشه دوباره نمیشه از همون کلاس استفاده کرد مثلاً وقتی با PDO از دیتابیس کوئری گرفته میشه یک شیء از PDOStatement ساخته میشه. حالا اگر همه ریزالت ست گرفته شده رو نخوای fetch کنی باید هندل اون شیء رو نابود کنی تا شیء آزاد بشه و دوباره بتونی از دیتابیس کوئری بگیری این نابود کردن هم میشه با unset انجام داد و هم اینکه به متغیر مقدار null داد
*/
2 - IIS:
از من میشنوی اصلاً سراغ IIS نرو! یه دونه xampp یا wamp یا easyPHP یا AppServ یا ... دیگه نصب کن که برات سرور آپاچی + mysql + php رو نصب میکنن و تنظیم میکنن اینجوری خیلی شبیه تر به سرور واقعی میشه تا با IIS!
php editor نمیدونم سرور جدا نصب میکنه یا اینکه فقط php رو برا کار خودش نصب میکنه ولی اونی که گفتم به نظرم سر راست تره! البته یه کم که وارد بشی و بدونی هر چیزی چکار میکنه و چطوری تنظیم میشه میتونی سرور آزمایشیتو با هر چی که دم دستت باشه راه بندازی
3 - php.ini هم فایل تنظیمات php هست و معمولاً یا تو پوشه اصلی php قرار داره یا تو پوشه ویندوز یا تو پوشه bin آپاچی دیگه اینکه کجا باشه بستگی به سرور داره
این Iis واسه منم سوال شده.یادمه اون موقع که کلاس می رفتم.وقتی engine site editor for php رو نصب می کردیم یه سری کد ها کار نمی کردن تا اینکه iis رو نصب می کردیم.حالا یادم رفته iis چیه؟می شه یکی خیلی واضح توضیح بده.من که فقط می خوام با خود php کار کنم و کد نویسیش رو یاد بگیرم ضروریه؟من مبتدی نیستم ولی واقعا بعضی مفاهیم پایه رو توی هیچ کلاسی یاد نمی دن.می دونم باید iis نصب شه ولی حتی نمی دونم چیه؟
1 - unset:
از من میشنوی اصلاً سراغ IIS نرو! یه دونه xampp یا wamp یا easyPHP یا AppServ یا ... دیگه نصب کن که برات سرور آپاچی + mysql + php رو نصب میکنن
یعنی اگر یکی از اینایی که گفتی نصب کنم دیگه احتیاج به iis و نرم افزار php نیست؟
یکم توضیح بده که برای شروع به کار php باید چه نرم افزارهایی رو نصب کرد؟
Bill Gates
30-06-2009, 21:37
بهترین ها و راحت ترین ها : wamp یا easyphp هستش ! که محیط سرور یا هاست رو شبیه سازی میکنه
neopersia
02-07-2009, 16:10
این Iis واسه منم سوال شده.یادمه اون موقع که کلاس می رفتم.وقتی engine site editor for php رو نصب می کردیم یه سری کد ها کار نمی کردن تا اینکه iis رو نصب می کردیم.حالا یادم رفته iis چیه؟می شه یکی خیلی واضح توضیح بده.من که فقط می خوام با خود php کار کنم و کد نویسیش رو یاد بگیرم ضروریه؟من مبتدی نیستم ولی واقعا بعضی مفاهیم پایه رو توی هیچ کلاسی یاد نمی دن.می دونم باید iis نصب شه ولی حتی نمی دونم چیه؟
تو همه کتابای آموزشی اول اومدن این نصب IIS رو یا دادن جالبه که تو خیلیاشون حتی نثب php برای IIS هم آموزش داده نشده! حالا یکی نیست از خودشون بپرسه مگه شما برای کار خودتون از IIS استفاده میکنید؟ (یا اینکه اصلاً مگه شما php کار میکنید :27::27:)
برای برنامه نویسی تحت وب حالا به هر زبانی به سرور نیاز دارید! در حال حاضر در بین HTTP سرورها حدود 53 درصد کل سرورهای دنیا آپاچی هست و در حدود 33 درصد IIS. آپاچی رو میشه از سایتش دانلود کرد در ضمن در قالب خیلی از برنامه های شبیه ساز سرور که قبلن معرفی کردم هم نصب میشه که دیگه نیاز نیست جدا دانلود بشه. IIS هم در خیلی از نسخه های ویندوز وجود داره. اگر نصب نشده باشه میشه از سی دی ویندوز نصبش کرد. برای فعال و غیر فعال کردنش هم میشه از منوی استارت توی پوشه administrative tools کنترل پنلشو پیدا کنید و تنظیمش کنید یا اینکه کلاً uninstall کنید که از دستش خلاص شید!
php رو با هر دو تای این سرورها میشه کار کرد اما اونی که بهترین کارایی رو داره آپاچی هست که معمولاً هم در لینوکس اجرا میشه! چون سرورها معمولاً به صورت پیشفرض از پورت 80 استفاده میکنن نمیشه به صورت عادی هم آپاچی و هم IIS رو نصب کرد چون تداخل پیدا میکنن.
برای شروع کار با Php بهترین حالت اینه که IIS رو غیر فعال کنید و یکی از همون برنامه هایی رو که گفتم نصب کنید و فایلهاتون رو توی پوشه وب همون برنامه بریزید و اجرا کنید. اسم این پوشه هم مشخص نیست بعضی برنامه ها www بعضی برنامه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزارن
یه نکته دیگه رو هم بگم! اگر خدای نکرده خواستید با IIS کار کنید یادتون باشه که باید Php و mysql رو جدا براش نصب کنید وگرنه فایلهای php رو اجرا نمیکنه
در مورد آپاچی هم همینطوره. وقتی که جدا دانلودش کنید باید php و mysql رو براش نصب کنید ولی اون برنامه ها که گفتم همه موارد مورد نیاز رو براتون نصب میکنن
من برنامه winlamp رو نصب کردم ولی باز برنامه های php اجرا نمیشه تو مرورگرم. چرا؟
shahriyar3
04-07-2009, 00:20
من برنامه winlamp رو نصب کردم ولی باز برنامه های php اجرا نمیشه تو مرورگرم. چرا؟
lamp مخفف لينوكس (linux) آپاچي (apache)ماي اس كيو ال (mysql) پي اچ پي (php)
اين برانامه براي استفاده در محيط سيستم عامل لينوكسه
اگر ميخواي تو محيط ويندوز استفاده كني بايد wamp رو نصب كني
بعد از نصب به محل فولدر نصب برنامه ميري توي فولدر www اسكريپت هاي php تو كپي ميكني
بعد تو مرورگرت ميزني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه اجرا ميشه
ميتوني از برنامه هاي ديگه مثل easyphp هم استفاده كني
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.