ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کل سوال های یه مبتدی !

sltavakoli
17-06-2009, 12:11
سلام خدمت همه ی عزیزان.

من خیلی سوال دارم و به همین دلیل نتونستم عنوان مناسبی برای تاپیک انتخاب کنم.

اگه به سوال هام جواب بدید ممنون میشم:

1-چه جوری میشه safe mode رو غیر فعال کرد یا کاری کرد که برنامه توی safe mode هم به

صورت start up بشه؟

2-چه جوری میشه یه پنجره ی ویندوز (مثلا My computer ) رو مخفی کرد یا بست؟

3-چه جوری میشه برنامه ای با vb,net نوشت که به framework احتیاجی نداشته باشه؟

4-ایا framework 3.5 کتاب خانه ای مخصوص hash کردن یه تکست داره؟چه جوری باید از اون

استفاده کرد؟

5-چرا هیچ راهی وجود نداره که یه پروسس در task manager مخفی بشه؟یعنی ماکروسافت

این قدر اقتدار داره؟

6-key logger ها چه جوری نوشته میشن؟کلا چه جوری میشه هر کلیدی که فشرده میشه رو

ثبت کرد؟

7-چه جوری باید مستقیما روی desktop چیز نوشت؟

8-ایا راهی هست که یه فایل (مثلا با فرمت .bat ) رو به برنامه ای که مینویسیم وصل کنیم

و مثلا در هنگام اجرای برناکه این فایل وصل شده روی هار کپی بشه.

من تازه دارم با برنامه نویسی حرفه ای (شاید هم تازه مبتدی) اشنا میشم.اگه سوال زیاد پرسیدم

بخشید.فقط اگه میشه جواب هاتون کامل باشن .

خیلی خیلی ممنون.

Ultimator
17-06-2009, 13:01
سلام

بخشید.فقط اگه میشه جواب هاتون کامل باشن

که اون بد افزاری که مینویسید یقه خودمون رو هم بگیره ؟ :31:

sltavakoli
17-06-2009, 13:46
بد افزار نیست.

این ها همش شوخیه.یه ویروس واقعی باید خیلی کار های دیگه بکنه.

هدم از این چیزا نوشتن یه برنامه ی امنیتی برای ویندوزه که ویندوز رو قفل کنه و فقط با پسورد باز بشه.این بد افزاره؟

اگه میشه جواب بدید.

_H2_
17-06-2009, 15:11
سلام
جواب سوالهایی که هم میدانم AND هم تمایل دارم بگویم !
3- همانطور که بارها گفته شده برنامه های دات نت نیازمند فریم ورک هستند، ولی نرم افزارهایی مثل Xenocode منتشر شده که ادعا میشود میتواند برنامه های فریم ورک را مستقل از آن کند تا خود برنامه بتواند مستقلاً اجرا شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- شما میتوانید از فضای نام System.Security.Cryptography استفاده کنید که کلاسهای و الگوریتم های بسیاری برای رمزنگاری انواع دیتاها دارد.
Fx3.5 ابزار موجود در Fx2.0 را مجدداً تعریف نکرده و در واقع اگر شما Fx3.5 را نصب کنید Fx2.0 را هم نصب کرده اید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

7- نمیدانم دقیقاً منظورتان چیست! ولی با به دست اورن device ان به راحتی میتوانید مثل دستورات معمول در دات نت اقدام به ترسیم کنید ولی بهتر است برای این کار از یک فرم بدون caption استفاده کنید و خودتان را هم رنج ندهید.

8- شما میتوانید هر فایلی را به داخل exe یا dll خود الحاق کنید و در محل مورد نیاز آن را Extract کرده و استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(جواب قسمت دوم پست فوق)

sltavakoli
17-06-2009, 20:06
میشه درباره ی کار با پنجره ها مثل مخفی کردن یل بستن اون ها توضیح بدید؟

مثلا میخوام task mgr رو مخفی کنم.

_H2_
20-06-2009, 13:43
سلام
با اجازه تان ترجیح میدهم زیاد توضیح ندهم ... با سلیقه ام زیاد جور نیست!

میشه درباره ی کار با پنجره ها مثل مخفی کردن یل بستن اون ها توضیح بدید؟
شما میتوانید اشاره گر hwnd هر پنجره ای را با چندین روش و api به دست اورید و سپس با برخی api های دیگر اقدام به تغییر سایز و مکان و مرئی بدون و... پنجره ها نمایید.

مثلا میخوام task mgr رو مخفی کنم
استثنایی وجود ندارد، ان هم یک پنجره است! ضمن اینکه اپشنی وجو دارد که میتواند کلاً این ابزار مدیریت را غیر فعال کند.

=====

شاید دوستان دیگر تمایل بیشتری برای کمک و یا توضیح بیشتر داشته باشند.