ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار TrekBuddy موقعیت و مسیریاب (GPS) - جاوا

gladiator.shiraz
17-06-2009, 11:24
جی پی اس يا سيستم مكان يابی جهانی به شما كمك خواهد كرد تا مكان خود را بر روی كره زمين پيدا كنيد. در واقع با داشتن نقشه كامل و كاليبره شده شهری كه در آن قرار داريد به راحتی و بدون نياز به دانش فنی می توانيد مسير خود را در گوشی موبایل بيابيد. نرم افزار TrekBuddy کلیه امکانات مسیر و موقعیت یابی را برای گوشی های جاوا فراهم می کند و با افزودن نقشه های شهر های دلخواه به این نرم افزار به راحتی می توانید موقعیت خود را بیابید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقشه های GPS شهرهای ایران سازگار با نرم افزار TrekBuddy به زودی...
این نسخه بر روی گوشی های جاوایی که GPS ندارند هم قابل استفاده به عنوان نقشه می باشد.
برای نصب فایل jar و jad را با هم در یک پوشه ریخته و سپس فایل jar را نصب کنید.
نقشه ها را در مسير E:\TrekBuddy\maps يا C:\TrekBuddy\maps کپی کنید.

آدرس دريافت فايل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

barf2007
17-06-2009, 11:32
بابا این سایت persiandrive.net ویروسیه ! یه جا دیگه up کنید لطفا

gladiator.shiraz
17-06-2009, 17:09

عجب .......:18::18::27::2:

gladiator.shiraz
19-06-2009, 13:52
برای دریافت نقشه ها به سایت تخصصی موبایل ir _tci.org مراجعه کنید .....

[

- با حجم 3.72 مگابایت ( ایران )
- با حجم 2.79 مگابایت ( تهران 88 )
- با حجم 3.28 مگابایت ( تهران+مترو )
- با حجم 2.98 مگابایت ( اصفهان )
- با حجم 1.82 مگابایت ( مشهد )
- با حجم 1.40 مگابایت ( شیراز )
- با حجم 511 کیلوبایت ( رشت )
- با حجم 2.06 مگابایت ( قم )
- با حجم 1.56 مگابایت ( گنبد کاووس )

]

Hadi King
19-06-2009, 14:11
برای دریافت نقشه ها به سایت تخصصی موبایل ir _tci.org مراجعه کنید .....

[

- با حجم 3.72 مگابایت ( ایران )
- با حجم 2.79 مگابایت ( تهران 88 )
- با حجم 3.28 مگابایت ( تهران+مترو )
- با حجم 2.98 مگابایت ( اصفهان )
- با حجم 1.82 مگابایت ( مشهد )
- با حجم 1.40 مگابایت ( شیراز )
- با حجم 511 کیلوبایت ( رشت )
- با حجم 2.06 مگابایت ( قم )
- با حجم 1.56 مگابایت ( گنبد کاووس )

]
دوست عزيـــز مگـــه تو فروم خودمون نيســـت دانلود نقشه ها :20:
كه دوستان رو به فروم ديگه راهنمايي ميكنيد ...
نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشيد!:40:

Hadi King
19-06-2009, 14:19
بفـــرما اينم جاي ديــگه براي شما دوســـت عزيـــز :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gladiator.shiraz
19-06-2009, 14:22
نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

ممنون ...ندیده بودم

Baby nfs
27-06-2009, 06:55

اين كه فكر كنم مربوط به نوكيا هستش!

gog2000
20-07-2009, 19:58

مگه این دو نرم افزار یکی هستن؟؟؟؟؟

به نظر که SmartCom GPS برای سیستم عامل سیمبیان است نه جاوا:5::5:

mt.live
26-07-2009, 19:08
امکانات این برنامه:

bluetooth / serial / internal GPS, simulator
offline maps (common grids and projections)
smart GPX / raw NMEA logs
waypoints and navigation
location sharing ... and more
نسخه جدید (استاندارد):

نسخه های دیگر:

S0R3N4
13-10-2009, 13:11
مگه این دو نرم افزار یکی هستن؟؟؟؟؟

به نظر که SmartCom GPS برای سیستم عامل سیمبیان است نه جاوا:5::5:

منظور دوستمون نقشه ها بود که گون کنم(یعنی امیدوارم) مشترک باشه...

armin_software
04-11-2009, 03:11
این چه جوری مکان من رو پیدا می کنه؟!

p30surff
03-01-2010, 19:46
با سلام

از دوستان عزیزی که از این نرم افزار استفاده میکنن ، کسی نقشه کرمان سراغ داره؟ ممنون.

Arashdn
05-02-2010, 15:15
سلام
میشه رو این نقشه های اسمارت کام رو زد؟
اگه نه کسی نثشه ارومیه رو داره؟

noblea&A
16-02-2010, 20:16
تو رو خدا نقشه تبریز واسه treckboddy رو بذارین.هیچ جا پیدا نمیشه

mahyar.amini
27-02-2010, 12:33
سلام
مرسی از قرار دادن این برنامه
چندتا سوال تو نحوه کار کردن با این برنامه داشتم
1.من این برنامه و تو رم ریختم وقتی دارم برنامه رو باز می کنم با پیغام "allow application to read data in memory card"ودر ادامش "this Application is not from trusted supplier" که گزینه yes و no میاد که کلی باید تایید کنم تا این پیغام نده (البته معنی این پیغام و میدونم) شاید علتش به خاطر تغییری که ir-tci توش داده باشه؟چه طور این پیغام و غیر فعال کنم

2.من چند تا map رو که با پسوند tar هست تو همون دایرکتوری که گفتید ریختم E:/TreBuddy/maps و وقتی تو برنامه نقشه و لود می کنم میاد اما موقعیت منو نشون نمیده و تنها مثه یک نقشه معمولی ازش میشه استفاده میشه کرد اما آیکون GPS (یه دیش که داره امواج میده تو گوشه سمت چپ بالا میاد) چی کار کنم تا موقعیت منو نشون بده ( راستی این نقشه که دانلود کردم نقشه همون شهری که هستم مطمئنم)

3.تو گوشی من یک نرم افزار بصورت پیش فرض بوده به اسم map که آیکونش یک قطب نماس و تو حافظه دو تا فولدر داره به اسم GFP و Cities که تو فولدر Cities یک فولدر دیگه به اسم Diskcashe هست این چه نرم افزایه از این چطور می تونم استفاده کنم

4.راهنمای این برنامه TrekBuddy بری استفاده چه طوریه میشه مختصر توضیح بدین مثلا چه طور می تونم موقعیت خودم و بدست بیارم یا ادرس دقیق و ایکه چرا مثه یه نقشه معمولیه عمل میکنه

ببخشید طولانی شد
مرسی

AB
21-04-2010, 23:42
کسی نقشه تبریز رو نداره؟(با کیفیت عالی و آپ تو دیت)

برای همه برنامه ها پیدا میشه الا ترک بادی.:19:

S E V E N
22-04-2010, 17:33
سلام

سلام
3.تو گوشی من یک نرم افزار بصورت پیش فرض بوده به اسم map که آیکونش یک قطب نماس و تو حافظه دو تا فولدر داره به اسم GFP و Cities که تو فولدر Cities یک فولدر دیگه به اسم Diskcashe هست این چه نرم افزایه از این چطور می تونم استفاده کنم

اين نرم افزار مربوط به نوكيا هستش.nokia map يا ovi maps. تو تاپيك مربوط به خودش مي تونيد جزييات رو دنبال كنيد.

موفق باشيد

خدانگهدار

hiradjaguar
17-11-2010, 23:40
آقا من برنامه ترک بادی رو نصب کردم، گوشیم LG Arena km900 برنامه اجرام میشه یه نقشه کللی از کره زمین دارم ، اولش ارور "dataDir" میده ، من نقشه تهران رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید وارد برنامش کنم جی پی اس خیلی برام مهمه اگه میشه هرچه زودتر کمکم کنین چاکر همتون