ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین کارت صوتی مخصوص گیم ؟

mf.designing
15-06-2009, 11:28
دوستان اگه میشه در این تاپیک کارت های صوتی مخصوص گیم رو با قیمتهاشون بگید . تشکر:40:

mf.designing
15-06-2009, 11:30
در کل تفاوت کارت های صوتی با کارتهای صوتی آمبرد چی هست ؟ آیا تفاوتی قابل لمس هستش ؟
من تصمیم دارم یه Creative xtreme gamer بگیرم، نظرتون چیه ؟

wildhunter
17-06-2009, 12:41
در کل تفاوت کارت های صوتی با کارتهای صوتی آمبرد چی هست ؟ آیا تفاوتی قابل لمس هستش ؟

کارت صدای خوبیه.اگر اسپیکر خوب داشته باشی تفاوتش رو میفهمی

mf.designing
17-06-2009, 19:28
دوستان اگه میشه بهترین و باکیفیت ترین کارتها رو واسه بازی معرفی کنن

vioman
19-06-2009, 12:47
دوستان اگه میشه در این تاپیک کارت های صوتی مخصوص گیم رو با قیمتهاشون بگید . تشکر:40:

دوستان اگه میشه بهترین و باکیفیت ترین کارتها رو واسه بازی معرفی کنن

(دوست عزیز ، در راستای اجرای قوانین انجمن ، لطف کنید نسبت به اصلاح آواتار خودتون سریعا اقدام کنید)

در مورد کارت های صوتی برای قدرت خروجی بالا در انجمن بحث های خوبی صورت گرفته که میتونید با مطالعه ی اونها پاسخ سوال های خودتون بگیرید.

اما بطور کلی ...

کارت های صوتی سطح پایین (زیر 40 ، 50 هزار تومان) در مقایسه با چیپ مادربورد های جدید تفاوت پردازش صوتی آنچنان زیادی ندارند.

برای قدرت پخش ، اللخصوص پردازش صوتی برای بازی ها و پشتیبانی از استاندارد های جدید خروجی های صوتی ، کریتیو خیلی خوب پیش رفته.

کارت های این شرکت تقریبا مشخصه (کارت های صوت کریتیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، انتخاب اونها باید بر اساس هزینه ی مد نظر شما باشه .
آخرین استاندارد ها در سری X-FI بکار گرفته شده.

باز هم پیشنهاد میکنم تاپیک های دیگه ی انجمن رو در رابطه با همین موضوع مطالعه بفرمایید.:20:

موفق باشید:11: