مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد کارت های گرافیک EVGA GTX 295 و مانیتور DELL ULTRA SHARP 2408WFP
UNnamed_Boy
15-06-2009, 11:27
سلام دوستان !
دوتا سوال داشتم ازتون !
1. کارت های گرافیک EVGA GTX 295 که در سه مدل ساخته میشن چه فرقی باهم دارن ! ؟ ! ایا فقط در ظاهر با هم متفاوت اند ! ؟ !
2.مانیتور DELL ULTRA SHARP 2408WFP چه خصوصیاتی داره ! ؟ !
ممنون.
دوست عزیز EVGA چهار مدل GTX 295 داره.
Geforce GTX 295
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGeforce GTX 295 CO-OP Edition
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGeforce GTX 295 w/ EVGA Blackplate
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGeforce GTX 295 Red Edition
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----
مدل اول و چهارم از نظر ساختار با هم تفاوتی ندارند و فرقشون فقط همون رنگ هست، که مدل Red Edition بصورت محدود و با قیمت بالاتر عرضه شده.
Geforce GTX 295 CO-OP Edition که مدل Single PCB هست و محصول جدیدتریه و هر دو GPU روی یک PCB هستند (برخلاف بقیه مدل ها) و از نظر ساختار با قبلی ها تفاوت داره ولی تفاوت کارایی محسوسی وجود نداره.
مدل Blackplate هم دو تا Plate اضافه داره و مثل اینکه این Blackplate ها تاثیر خیلی خوبی در خنک کردن کارت در Load دارند.
البته در Bundle هم ممکنه تفاوت هایی وجود داشته باشه (مثل بازی)
----------------
مشخصات و خصوصیات Dell UltraSharp 2408WFP رو در سایت دل می تونید ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوال یا نکته مبهمی درباره این مانیتور براتون وجود داره؟
UNnamed_Boy
17-06-2009, 14:22
ممنون از بابت لینکها !
یک سوال کلی دارم ! اونم اینه که میخوام واسه یکی از دوستام یه سیستم ببندم کارشم هم طراحی هم بازی خوره میخوام بهترین کارت گرافیک و روش نصب کنم که با مونیتور مورد اشاره هم مچ باشه با توجه به سابقه ی EVGA قصدم روی خرید از این برند بود که خب تو انتخواب مدل گیج شدم !
به نظر شما بهترین برند و مدل واسه این دوستم چیه ! ؟ !
سوال یا نکته مبهمی درباره این مانیتور براتون وجود داره؟
مي شه بگين قيمتش حدودا چقدر هستش؟؟
بعد اين مانيتور تفاوت محسوسي با الجي و سامسونگ هاي معمولي تو بازار داره؟؟
ممنون از بابت لینکها !
یک سوال کلی دارم ! اونم اینه که میخوام واسه یکی از دوستام یه سیستم ببندم کارشم هم طراحی هم بازی خوره میخوام بهترین کارت گرافیک و روش نصب کنم که با مونیتور مورد اشاره هم مچ باشه با توجه به سابقه ی EVGA قصدم روی خرید از این برند بود که خب تو انتخواب مدل گیج شدم !
به نظر شما بهترین برند و مدل واسه این دوستم چیه ! ؟ !
فرق هیچ کدوم از این مدل ها با هم محسوس نیست و همگی برای دوستتون مناسب هستند.
البته ممکنه دوستتون به GTX 295 نیاز نداشته باشه و کارتهای گرافیک ارزون تری هم همه نیازهاشون رو برآورده کنند.
مي شه بگين قيمتش حدودا چقدر هستش؟؟
بعد اين مانيتور تفاوت محسوسي با الجي و سامسونگ هاي معمولي تو بازار داره؟؟
حدود 500 دلار.
بله، با مانیتورهای معمولی LG و سامسونگ در بازار تفاوت های خیلی زیادی داره و نمیشه با اونها مقایسه اش کرد چون در یک رده قیمت نیستند و استفاده هاشون با هم تفاوت داره.
UNnamed_Boy
17-06-2009, 21:32
این دوستم سیستم HIGH END میخواد ببنده !
نظر خاصی در مورد برند ندارید ! ؟ !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.