ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فيزيك نوين

1293
15-06-2009, 10:58
سلام به همه ي دوستان
من مي خوام تو اين تاپيك درباره نسبيت و كوانتوم فيزيك و بيگ بنگ با هم بحث كنيم من خودم نسبيت رو بهتر از كوانتوم بلدم بنابراين از دوستاني كه درباره ي كوانتوم و بيگ بنگ مطالبي دارند مي خوام تو اين تاپيك بذارند

hoseinpb
25-06-2009, 22:56
بیگ بنگ چیز خیلی مهمی نیست. وقت می گه جهان(کلیه مواد، فضا و انرژی ها) از انفجار یک هسته ی بسیار داغ و متراکم بوجد اومده.
اثباتشونم اینه که او دهه 90 یه امواجی دریافت کردن و اونو چسبوندن به بیگ بنگ گفتن این از باقیمانده های بیگ بنگه.(من که قبول ندارم)
ولی اثبات اصلی بیگ بنگ تو قرآن سوره انبیا آیه 30 اومده:
آیا کافران (همون دانشمندای غربی) ندیدند که آسمان ها و زمین بسته بود و ما آنها را بشکافتیم و از آب هر چیزی را زنده گرداندیم، پس چرا باز به خدا ایمان نمی آورند.

حالا اینکه آخر بیگ بنگ چی میشه:
1. یه عده می گن همون طور که از روز اول جهان در حال انبساطه این انبساط ادامه پیدا می کنه تا روزی که کلا دنیا محو می شه که با عقل سلیم جور در نمی یاد.
2. یه عده هم می گن این انبساط یه روز تموم میشه و دنیا شروع به انقباض می کنه و دوباره جمع میشه تو یه هسته و مجددا یه بیگ بنگ دیگه.که من خودم اینو بیشتر قبول دارم.

در کل هر سوالی از بیگ بنگ داشتید از خودم بپرسید که 3 سال تموم برای اثبات نظریه تکاملم به اسم "نظریه نیاز" رو بیگ بنگ و سایر نظریات پیداش جهان تحقیق کردم. (forum.p30world.com/showthread.php?t=298077)