مشاهده نسخه کامل
: درخواست نوشتن يه برنامه اطلاعات دانشجویی به زبان C - فوري
سلام
يه برنامه ميخواستم که فوري هم هست. اينم سوالش :
برنامه اي که اطلاعات شامل :
شماره
نام و نام خانوادگي
تعداد دروس ترم جاري
مشخصات دروس جاري مانند : نام، تعداد دروس، واحد و نمره درس دريافت کند که شامل: امکان اضافه کردن دانشجو، جستجو بر حسب شماره دانشجویی و نام ، امکان حذف بر حسب شماره دانشجویی یا امکان مرتب سازی بر حسب شماره دانشجویی و نام خانوادگي ، امکان معدل گيري
ممنون ميشم کمک کنين
سلام
اولا که خودتون باید بنویسید
دوما من این برنامه رو دقیقا همین رو گذاشتم تو سایت قبلا
سلام
اولا اگه بلد بودم که اینجا درخواست نمی دادم
دوما لینک برنامه ای رو که نوشتید بدید تا منم استفاده کنم
منم اینو لازم دارم فاطمه جان اگه قبلآ لینک دادی لطفآ تو همین پست آدرسشو بده یا دوبره آپ کن
سلام
اولا اگه بلد بودم که اینجا درخواست نمی دادم
دوما لینک برنامه ای رو که نوشتید بدید تا منم استفاده کنم
اگر بلد نیستید، خیلی عذر میخوام، اما فکر کنم مدرسه یا دانشگاه میرید که یه چیزی یاد بگیرید! اینجا هم مرکز توزیع پاسخنامه نیست که هرکس حوصله نداره تکالیفش رو انجام بده یا هوس تقلب کرده، بیاد کد آماده تحوبل بگیره.
فاطمه حرف بسیار درستی گفته. شما شروع کنید، مطمئن باشید همه ما کمکتون میکنیم که مشکلتون حل بشه.
daneshd عزیز، پدر بزرگ مهربان ، من اگه وقت داشتم حتمآ این کارو میکردم .
در زمن نوشتن این برنامه خیلی پیش پا افتاده است فقط بحث سر وقته که متاسفانه من اصلآ ندارم.
حالا اگه کسی برنامه رو داره لطفا لینک بده.
sin2x=2sinxcosx
05-07-2009, 19:32
در زمن نوشتن این برنامه خیلی پیش پا افتاده است فقط بحث سر وقته که متاسفانه من اصلآ ندارم.
خوب دوست عزيز اکثرا اونايي که درخواست مي دن اين حرفو مي زنن . "وقت ندارم" . وقتي شما وقت نداري چه انتظاري از اشخاص ديگه داري که براتون برنامه بنويسن . اصلا فوروم ميدوني يعني چي ؟
براي ثبت نام چقدر پول دادي ؟ فکر مي کني ما اين جا حقوقي چيزي مي گيريم و مجبوريم بشينيم و هر 15 دقيقه يه بار صفحه رو Refresh کنيم که ببينيم کي درخواست داره در اسرع وقت حلش کنيم ؟ اينو بدون که کسايي که اينجا بهتون جواب ميدن و راهنمايي چيزي مي کنن لطف بزرگي در حقتون مي کنن . برين حتما فرهنگ استفاده از فوروم رو ياد بگيرين .
از همه اعضاي محترم P30World عذر مي خوام که اين قدر رک حرف زدم . ولي واقعا ديگه اين يکي نوبر بود . :41:
محمدرضا صفا
07-07-2009, 10:56
با سلام من آموزش برنامه c در بخش تابع ها و شرطها و آرايه ها نياز داشتم
نوه ی عزیزم، نداشتن وقت دلیل تقلب نیست! اگرم اینقدر پیش پاافتاده هست، شما میتونید با یه کم برنامه ریزی این برنامه پیش پاافتاده رو حل کنید و هم شان فروم رو پایین نیارید، هم یه چیزی یاد بگیرید...
farshidshd
07-07-2009, 18:46
بابا یه بنده خدایی کارش گیره لنگه همین برنامه هست
شما به جای کمک هرچی از دهنتون در اومد بهش گفتین ؟؟ گنا ه داره...
دوست عزیز ببین این کد به کارت میاد؟؟؟ فکر نکنم دقیقا همونی باشه که میخوای ولی یه ذره مثلا نیم ساعت وقت بزاری ردیفش میکنی...
نیم ساعت که وقت داری؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.