مشاهده نسخه کامل
: مانيتور LG w2284f چه طور مانيتوريه
boy-hercule
13-06-2009, 09:51
دارم واسه يه سيستم جديد كه دارم جمع مي كنم وژمي خوام يه مانيتور خيلي خفن بگيرم. انتخاب خودم LG w2284f هستش كه 22 اينچه و DFC هم 30,000:1 هستش
نظرتون راجع به اين مانيتور چيه ؟ خوبه يا از اين بهتر هم هستش ؟
saeedtahami
19-06-2009, 14:30
دارم واسه يه سيستم جديد كه دارم جمع مي كنم وژمي خوام يه مانيتور خيلي خفن بگيرم. انتخاب خودم LG w2284f هستش كه 22 اينچه و DFC هم 30,000:1 هستش
نظرتون راجع به اين مانيتور چيه ؟ خوبه يا از اين بهتر هم هستش ؟
به نظر من انتخاب خوبیه
LG 2261 هم بد نیست
mhv_kntu
19-06-2009, 15:36
از چه لحاظ میگین خوبه یا نه؟
خودم هم همین مانیتور رو دارم استفاده می کنم. در کل مانیتور خوبیه و باهاش به مشکل خاصی بر نخوردم .
mehryazdan
19-06-2009, 17:40
مانیتوره خوبیه ولی چرا t220 نمیخری چون هم رزولیشن 1200*1920 هست هم کنتراستش 1:50000 هست
saadi126
21-06-2009, 15:28
من اين مانيتور رو خودم دارم و تقريبا ازش راضي هستم، البته اينكه ميگم تقريبا راضي منظورم اين نيست كه مانيتور بدي هست نه فقط يه تعداد ايرادات داره كه اونم من به خاطر كارم ازش ايراد ميگيرم. شما اول بايد بگي كه اين مانيتور رو براي چه كاري ميخواي اونوقت بهتر ميشه راهنمايي كرد.
من به عنوان يه طراح گرافيك ازش نسبتا راضي هستم و تنها چيزي كه يه مقدار اذيتم ميكنه اينه كه زاويه ديدش يه كم پايينه (البته تقريبا تمام مانيتورهاي اين رده قيمت اين ايراد رو دارند) البته اينم بگم كه من چون كار گرافيكي انجام ميدم اين مسئله زياد به چشمم مياد و برام مهمه.
در مورد بازي كردن كه ميتونم اين اطمينان رو بهت بدم كه از بازي كردن با اين مانيتور نهايت لذت رو خواهي برد. البته اگر بخواي توي رزولوشن استاندارد اين مانيتور يعني 1050*1680 بازي كني بايد يه كارت گرافيك قوي داشته باشي تا توي اين رزولوشن با جزييات بالا بتوني روان بازي كني در غير اين صورت مجبور ميشيرزولوشن رو بياري پايين كه البته اون موقع هم ميتوني يه رزولوشن كه وايد (10-16) باشه انتخاب كني تا تصوير كشيده نشه. البته اگر يه بازي به خاطر قديمي بودن يا در كل نداشتن رزولوشن وايد، تصويرش كشيده شد اونوقت ميتوني از حالت 4:3 مانيتور استفاده كني تا مشكل برطرف بشه و وقتي بازي تموم شد و برگشتي به محيط ويندوز اونوقت به راحتي و با دكمه هاي منوي خود مانيتور از اين حالت خارج بشي و دوباره تصوير وايد داشته باشي.
در كل يكي از ويژگي هاي خيلي خوب اين مانيتور داشتن همين حالت 4:3 هست كه خيلي كاربردي هست
اگر ميخواي با مانيتور فيلم ببيني كه بايد دقت كني چون رزولوشن استاندارد اكثر فيلمهاي دي وي دي از 720 بالا نميره و با توجه به اينكه اين مانيتور 1680 هستش اونوقت اگر از نزديك (مثلا 60 سانتي متري) بشيني و فيلم ببيني اصلا كيفيت خوبي را تجزبه نخواهي كرد مگر اينكه چند متر از مانيتور فاصله بگيري و اونوقت ميتوني از كيفيت خوب رنگها و اندازه بزرگ تصوير لذت ميبري.
ولي اگر فيلم HD DVD داشته باشي كه تازه ميفهمي كيفيت يعني چي.
.bahman.
01-08-2009, 18:50
دوستان من هم کار اصلیم مرور صفحات وب و خوندن فایلای pdf هست و گاهی هم فیلم دیدن
با جستجویی که کردم به نظرم نسبتا برای کار من خوبه
چون فیلمای hdزیاد نمیبینم و معممولا divxهستن و مانیتورایی مثل 220pوLG2261v زیاد بکارم نمیان با توجه به کوچکتر شدن فونتا دررزولیشن اون دو مدل
دوستان به نظرتون انتخابم خوبه ؟ وایا کیفیت اونها اینقدر بالاتر هست که ارزش داشته باشه برم دنبال اون مانیتور ها؟
ممنون
hamedjanam
07-09-2009, 14:52
سلام دوستان منم یه ما ه پیش همین مشکلو داشتم یعنی تو انتخاب مانیتور مشکل داشتم اساسی من خودم دوست داشتم aoc مدل v22 بگیرم که آخرین لحظات نیز همین قصدو داشتم ولی از بد شانسی یا خوش شانسی من تو ارومیه پیدا نکردم . البته یه کمم ترسوندنم که نمیدونم پیکسل سوخته دارن و شانس بیاری خوب در بیاد و خلاصه مجبور شدم w2284f بخرم 260 توومن البته به خاطر داشتن دوست مشترک با صاحب نمایندگی خلاصه گرفتیمش . درکل مانیتور خوبیه همه چیش تکمیله اما به نظر من یه ایراداتی داره 1- اگه بخوایی با دگمه منو که تو فریم عرضیه مانیتوره تتنظیماتشو انجام بد ی آخرش مجبور میشی بری پیش یه روانپزشک خوب اما خوب بانصب سی دی راه اندازش مشکلی باقی نمیمونه میتونی با نرم افزارش تنظیماتو انجام بدی
2 ورودی hdmi نداره خوب زیاد هم مهم نیست. اتم که نمیخواییم کشف کنیم
3 نداره ......
اما محاصن: 1 تصویرش خوبه حداقل که من ازش راضی هستم 2 با کلید لمسیه روشن خاموشش خیلی حال میکن ( فقط خدا کنه خراب نشه )3 اولا از قیافش خوشم نمیومد و aoc مدل v22 رو سر تر میدونستم اما یه ماه بعد کع از کنار ماکت تو ویترین aoc رد شدم به انتخاب همراه باشانسم افتخار کردم ( میگم حالا یه وقت چشم نخورم ..!!):18:
این مانیتور واید هست که باعث شده کیفیتش نسبت به غیر واید ها از لحاظ شفافیت و اون روح شادی کمتر باشه اما مات نیست مثلا اگه به مانیتور های lg مدل اونیکس نگاه کنی دیگه از هر چی وایده سیر میشی که این اون جور نیست و واقعا خیای خیلی بهتره البته به گمان م چون 22 اینچه واید بودنش تاثییری روی کیفیتش نزاشته بعد خوبیش به اینه که فول اچتی نیست . چون در اون صورت هم تصویر بیشتر کشیده میشد که شاید تو گیم ها و dvd ها خوب باشه اما در نمایش متن مشکل ایجاد میکنه ( من که اینطور شنیدم ):2:
البته یه چیز دیگه که ربطی به اینجانداره اما خداییش با این مانیتور برو ویندوز 7 نصب کن نگاه کن ببین چی کرده این مایکرو سافت . و در کل من که از این مانیتور خیلی راضی هستم هیچ ایرادی نداره درضمن کسایی که موندن بین 22 اینچ و 20 اینچ من که میگم اگه 20 بگیرید ضرر کردید:2: 2 اینچ تو خحرف چیزی نیست اما در واقعیت خیلی تفاوت میکنه البته من کیفیت تصویر
v 22 و 2261 و اون مدل فول اچتی سامسونگو ندیدم اما شک دارم بهتر از این 2284 باشن . دیگه نمیدون خلاصه این مانیتورو ما گرفتیم خیلی هم راضی هستم . کسی خواست بگیره مبارکش باشه:10:
hamedjanam
27-04-2011, 23:25
من تمام نوشته های قبلیمو تکذیب میکنم . !!!!!!!!!!!!!!
بالاخره اینجا جای تجربه هاست منم بعد تقریبا 2 سال دارم تجربیاتم رو درمورد w2284 f در اختیارتون قرار میدم
البته این مانیتور بسیار فوق العاه اس و تصویر خیلی خوبی داره عالیه از هر نظر گیمش که معرکه اس و فیلم اففففففففففففففففف چی هست ! .اما !!!!!!!!!!! یه ایراد بزرگ داره که خیلی بده !!!
من و یه دوستم که کافی نت داره و یکی دیگه که ااون کمتر روزی 2-3 ساعت از مانیتورش استفاده میکنه از این مانیتور خریدیم . اون دوستم که کافی نت داره یه سال بعدش یه سال نشده !! قسمت پاور دگمه لمسی روشن شدنش شروع کرد به چشمک زذدن و دیر بالا اومدن که از بردش بوده ظاهرا بنا به گفته ی شرکت گارانتی کنند هاش !! البته بار اول برد عوض نشد و با یه کاری که کردن درست شد اما فقط 2 ماه و بعدش دوباره همون بلا سرش اومد باز بردیم گارانتیی که چون گارانتی داشته هنوز پس تعویض کردن ازاد 80-تومن اب میخورد . و دیروز به کل پرید این مانیتور خوشگل !!
و از پری روز هم هست که مال من داره بهم چشمک میزنه و احتمالا در یکی دو ماه اینده بره تو سطل اشغال و البته مال اونیکی دوستم چون کم استفاده میکنه فک کنم یه سال یا دو سالی براش کار کنه اما در کل این تنها و بزرگترین ایراد این مانیتوره حیف واقعا هیف :41:از نظر ابوهت زیبایی و کارایی و در کل عالیه اما دوام نداره متاسفانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.