مشاهده نسخه کامل
: كمك در مورد تقويت نور با عدسي
با سلام.:11: من به شدت به روشي براي تقويت نور احتياج دارم. مي خوام نور يه چراغ رو از 70 تا 100 متري بگيرم و تقويتش كنم اونقدر كه وقتي به من ميرسه بتونه تقريبا يه كف دست جا رو روشن كنه :18:. بايد از چه نوع عدسي هايي استفاده كنم و اصلا چي بسازم،:31: مشخصات كامل بدين. خيلي لازم دارم لطفا اگه كسي ميدونه كمك كنه مرسي.:20:
عدسی کارش فقط متمرکز کزدنه نوره. برای این که کانونتون ابعاد کف دست داشته باشه به یک عدسی بزرگ احتیاج دارید . چیزی در حد 1 متر قطر . ( یک ذره بین با شعاع نیم متر)
اگر قصدتون صرفا روشن کردنه اون کف دسته و نه تصویر گرفتن ، میتونید از کوره های خورشیدی استفاده کنید یا بسازید .
مواد لازم یک دیش ماهواره + صد ها آیینه کوچک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. :11:ممنون كه جواب دادين ولي من نميتونم اين كارو بكنم يعني به كارم نمياد.
فكر كنم يه نكته رو نگفتم من اين سيستم رو براي شب لازم دارم. ببينيد من يه لامپ دارم حدود 100 وات و نورش تو 100 متري منه حالا من ميخوام اين نورو نزديك كنم اونقدر كه يه كف دست و روشن كنه من به اون لامپ دست رسي ندارم كه كاسه ايش كنم تا قوي بشه . فكر كنم با يه چيزي شبيح تلسكوپ بشه اين كارو كرد همونطور كه تلسكوپ اشياي دور را نزديك مي كنه ميتونه اون نورو هم نزديك كنه بعد كه اين كارو كرد چطور مساحت اون نور يا تصويرو بزرگتر كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشخصات اون عدسي ها رو ميخوام و اينكه اين راه واقعا جواب ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
من به اون لامپ دست رسي ندارم كه كاسه ايش كنم تا قوي بشه
سیستم پیشنهادی من اصلا کاری به لامپ ندره . یک گیرنده نوره. عدسی و ایینه مقعر یک کار رو انجام میدن.اون هم جمع آوری و کانونی کردن نور . ایینه فقط ارزون تر تموم میشه . همین.
تصاویر بالا رو هم که میبینید کوره خورشیدی هست . و کسی به خورشید دسترسی نداره. اون ایینه ها هم دقیقا دارن کار یک عدسی بزرگ رو انجام میدن.
فرق عدسی با ایینه مقعر در اینه که در عدسی باید از یک شیشه کاملا بی عیب استفاده کرد و باید دو سمت شیشه تراش بخوره . در ایینه جنس شیشه مهم نیست و فقط یک رو تراش میخوره . پس ارزون تر میوفته .
ایده ای که من معرفی کردم استفاده از چیزی مثل دیش ماهواره به همراه چند صد ایینه کوپک معمولی که تنظیم شده کنار هم چیده بشن.
بنده البته سررشته چندانی ندارم ... اما پرس و جویی که از یکی دوتا از دوستان گفتن ، تنها راه رو مشابه اینی گفتن که بابک جان مطرح کرد .. یعنی استفاده از آینه/آینه هایی که بصورت سهمی وار پشت چراغ قرار گرفته باشن ... الان که فکر می کنم می بینم همین چراغ قوه های چینی ارزون قیمت ، که از همین ساختار پیروی می کنن ، می تونن نور رو تا حدود 30-20 متر بفرستن (دیشب تست کردم!!) ، طبیعتا اگه تناسب رو در نظر بگیریم ، رسیدن به نزدیکی های 100 متر هم عملی به نظر میاد ...
ممنون كه جواب دادين :20:. ميرم امتحان مي كنم ببينم عملي هست يا نه بازم مرسي:11:
سلام
لوازم ارایشی فزوشی ها معمولا اینه های بزرگ مقعر میفروشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.