PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت صدا

Kou_Jal
12-06-2009, 16:47
سلام دوستان....
من کارت صدا ندارم و کارت صدام آنبورد هست روی مادربورد GA-945G-S3
اسپیکری هم که میخوام بخرم Logitech X-530 هست.
میخوام ببینم کلا چه کارت صدایی بگیرم که قدرت صدای خوبی داشته باشه؟قیمت؟

vioman
13-06-2009, 04:36
سلام دوستان....
من کارت صدا ندارم و کارت صدام آنبورد هست روی مادربورد GA-945G-S3
اسپیکری هم که میخوام بخرم Logitech X-530 هست.
میخوام ببینم کلا چه کارت صدایی بگیرم که قدرت صدای خوبی داشته باشه؟قیمت؟

دوست عزیز

کارتهای صدایی که بتونه پروسس 5.1 رو برای اسپیکر X-530 انجام بده از حدود قیمت 30 تا 40 هزار تومان شروع میشه تا قیمت های بالا.

شما میزان هزینه ی مورد نظرتون رو بفرمایید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.:20:

موفق باشید:11:

Kou_Jal
19-06-2009, 19:59
سلام دوست عزیز......
من حدودا 50-60 تومن بودجه برای اینکار کنار گذاشتم.
لطفا یدونه معرفی کنید که بتونه قدرت واقعی X-540 و X-530 رو نشون بده.
من یه سوال دیگه هم دارم:این دو اسپیکر که در بالا گفتم ورودی اپتیکال داره؟

vioman
20-06-2009, 02:00
سلام دوست عزیز......
من حدودا 50-60 تومن بودجه برای اینکار کنار گذاشتم.
لطفا یدونه معرفی کنید که بتونه قدرت واقعی X-540 و X-530 رو نشون بده.
من یه سوال دیگه هم دارم:این دو اسپیکر که در بالا گفتم ورودی اپتیکال داره؟

دوست عزیز

با این هزینه من کارت هایی مثل
X-Fi Xtreme Audio Express ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

X-Fi XtremeGamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رو پیشنهاد میکنم.

اما به نظر خودم به صرفه نیست که این کارت ها رو بخرید ، چون با یک افزایش 40 تا 50 درصدی هزینه میتونید کارتی تهیه کنید که تا چند سال پاسخگوی نیاز شما باشه و استاندارد های جدید هم پشتیبانی کنه.

مثل کارت های

PCI Express X-Fi Titanium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا مدل اکسترنال X-Fi Surround 5.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کریتیو کارت های پیشرفته تر هم داره اما اگر بتونید یک کمی بیشتر از هزینه مد نظرتون رو برای کارت صوت در نظر بگیرید ضرر نمیکند:46:

شما هر مدل رو که مناسب دیدید معرفی کنید تا اطلاعات دقیقش رو در اختیارتون قرار بدم.

در مورد اسپیکر هم توجه داشته باشید که مدل های X530 و X540 لاجیتک در عین کیفیت بالا فاقد ورودی دیجیتال هستند.:20:

موفق باشید
یا علی:11:

اسبی
20-06-2009, 11:41
لطفا قیمت کارت های زیر رو هم بفرمایید:

PCI Express X-Fi Titanium

X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series

PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series

X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series

مدل اکسترنال X-Fi Surround 5.1

1.در مورد کارت اکسترنال X-Fi Surround 5.1 هم بیشتر توضیح بدید؟( توانایی هاش ,کیفیت و... )

2. کدام یک از کارت هایی که در بالا معرفی کردید با ویندوز ویستا (32 بیت و 64 بیت) هم خوانی دارد ؟

3. سوالی دیگه ای که دارم در مورد ویندوز 7 (32 و 64 بیت) هست. با آمدن این ویندوز آیا این کارت صدا هایی که در بالا نام بردید با این سیستم عامل هماهنگی دارند و شرکت کریتیو درایور مورد نظر برای ویندوز 7 رو برای محصولاتی که نام بردید ارائه میکند؟

4. لطفا یک اسپیکر خوب و با کیفیت (چون برای موسیقی می خوام فکرک نم باید 2.1 باشه)
در محدوده قیمت 100تا 120 معرفی بفرمایید. (حالا اگر 5.1 مناسب برای موسیقی معرفی کردید موردی ندارد)

پ.ن: من به موسیقی متال و راک زیاد گوش میدم. لطفا اسپیکری که معرفی میکنید برای این نوع موسیقی هم مناسب باشد.

با سپاس

اسبی
20-06-2009, 14:09
من نمیدونم چرا اینطوری شده. اول پست ها نمیومد و مجبور شدم دوباره تایپ کنم, الان هم می بینم که همشون اومده و امکان ویرایش هم نیست؟! :18::18::18:

من یک بار دیگه کل سوالاتم رو در این پست مطرح میکنم . مدیر گرامی لطف کنند سایر پست های من رو در این تاپیک حذف کنند و فقط به این پست که با رنگ آبی تیره و فونت بزرگ مینویسم پاسخ داده بشه. با سپاس :11::11:

__________________________________________________ ___________________
لطفا قیمت کارت های زیر رو بفرمایید:

مدل اکسترنال X-Fi Surround 5.1 1

1.در مورد کارت اکسترنال X-Fi Surround 5.1 هم بیشتر توضیح بدید؟( توانایی هاش ,کیفیت و... )

2. در مورد X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series بیشتر توضیح بدید ( چون ظاهرا 2 تا وسیله داره یکی کارت و دیگر؟)

3.کدامیک از کارت هایی که نام بردید در ایران موجود هست و با چه گارانتی؟

4. کدام یک از کارت هایی که در بالا معرفی کردید با ویندوز ویستا (32 بیت و 64 بیت) هم خوانی دارند ؟

5. سوالی دیگه ای که دارم در مورد ویندوز 7 (32 و 64 بیت) هست. با آمدن این ویندوز آیا این کارت صدا هایی که در بالا نام بردید با این سیستم عامل هماهنگی دارند و شرکت کریتیو درایور مورد نظر برای ویندوز 7 رو برای محصولاتی که نام بردید ارائه میکند؟

6. اسپیکر مناسب و با کیفیت در محدود قیمت 100 تا 130 معرفی بفرمایید.( چون بیشتر تمرکزم رو موسیقی هست فکر کنم 2.1 مناسب باشه ولی اگر 5.1 مناسب برای موسیقی هم سراغ دارید معرفی بفرمایید)

پ.ن: من بیشتر موسیقی متال گوش میدم. لطفا اسپیکری که معرفی میکنید برای این نوع موسیقی هم مناسب باشد.

با سپاس:11:

Kou_Jal
20-06-2009, 15:36
دوست عزیز تمام کارت هارو دیدم.اما من که سر رشته ای توی کارت صدا و اسپیکر ندارم.برای همین هم چند تا سوال دارم:
این اسپیکر های x-540 و x-530 ورودی اپتیکال ندارند؟؟؟
آخرین کارت صدایی که معرفی کردید اکسترنال هست درسته؟
من بیشتر برای فیلم دیدن و بازی میخوام این کارت صدا و اسپیکر رو.
میخوام حتما اینترنال باشه.و یک سوال هم اینکه کنترل کارت صدا برای زیاد و کم کردن صدا هست؟

vioman
20-06-2009, 15:46
لطفا قیمت کارت های زیر رو هم بفرمایید:

مدل اکسترنال X-Fi Surround 5.1

2. کدام یک از کارت هایی که در بالا معرفی کردید با ویندوز ویستا (32 بیت و 64 بیت) هم خوانی دارد ؟

3. سوالی دیگه ای که دارم در مورد ویندوز 7 (32 و 64 بیت) هست. با آمدن این ویندوز آیا این کارت صدا هایی که در بالا نام بردید با این سیستم عامل هماهنگی دارند و شرکت کریتیو درایور مورد نظر برای ویندوز 7 رو برای محصولاتی که نام بردید ارائه میکند؟

4. لطفا یک اسپیکر خوب و با کیفیت (چون برای موسیقی می خوام فکرک نم باید 2.1 باشه)
در محدوده قیمت 100تا 120 معرفی بفرمایید. (حالا اگر 5.1 مناسب برای موسیقی معرفی کردید موردی ندارد)

پ.ن: من به موسیقی متال و راک زیاد گوش میدم. لطفا اسپیکری که معرفی میکنید برای این نوع موسیقی هم مناسب باشد.

با سپاس

من نمیدونم چرا اینطوری شده. اول پست ها نمیومد و مجبور شدم دوباره تایپ کنم, الان هم می بینم که همشون اومده و امکان ویرایش هم نیست؟! :18::18::18:

من یک بار دیگه کل سوالاتم رو در این پست مطرح میکنم . مدیر گرامی لطف کنند سایر پست های من رو در این تاپیک حذف کنند و فقط به این پست که با رنگ آبی تیره و فونت بزرگ مینویسم پاسخ داده بشه. با سپاس :11::11:

__________________________________________________ ___________________
لطفا قیمت کارت های زیر رو بفرمایید:

مدل اکسترنال X-Fi Surround 5.1 1

2. در مورد X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series بیشتر توضیح بدید ( چون ظاهرا 2 تا وسیله داره یکی کارت و دیگر؟)

3.کدامیک از کارت هایی که نام بردید در ایران موجود هست و با چه گارانتی؟

4. کدام یک از کارت هایی که در بالا معرفی کردید با ویندوز ویستا (32 بیت و 64 بیت) هم خوانی دارند ؟

5. سوالی دیگه ای که دارم در مورد ویندوز 7 (32 و 64 بیت) هست. با آمدن این ویندوز آیا این کارت صدا هایی که در بالا نام بردید با این سیستم عامل هماهنگی دارند و شرکت کریتیو درایور مورد نظر برای ویندوز 7 رو برای محصولاتی که نام بردید ارائه میکند؟

6. اسپیکر مناسب و با کیفیت در محدود قیمت 100 تا 130 معرفی بفرمایید.( چون بیشتر تمرکزم رو موسیقی هست فکر کنم 2.1 مناسب باشه ولی اگر 5.1 مناسب برای موسیقی هم سراغ دارید معرفی بفرمایید)

پ.ن: من بیشتر موسیقی متال گوش میدم. لطفا اسپیکری که معرفی میکنید برای این نوع موسیقی هم مناسب باشد.

با سپاس:11:

دوست عزیز سلام

قمیت حدودی کارت های مورد نظر شما به شرح زیر هستش...

حدودا 90 تا 120 هزار تومان (این 2 مدل خیلی شبیه هستند)

140 تا 150 هزار تومان

115هزار تومان

X-Fi Surround 5.1
80 هزار تومان

1-کارت 5.1 سوراند یک کارت اکسترنال هستش که با پورت USB به سیستم متصل میشه ، بیشتر مناسب پخش صدای فیلم و بازی هستش ، پردازش 5.1 رو به خوبی انجام میده اما اصلا قابلیت رکود جالبی نداره و تمرکز خاصی روی پخش صدا داره.

2 - مدل فاتالیتی دارای یک پنل هستش که در جای CD Rom نصب میشه ، این پنل تمامی امکانات کارت رو در جلوی کیس برای ما فراهم میکنه و این مزیت رو به ما میده که برای هر تغییر جک یا سوکت زحمت پشت کیس رفتن رو نکشیم:46:

3 - تقریبا تمام کارت های کریتو رو در ایران میتونید پیدا کنید ، اگر هم مدل نایابی وجود داشته باشه به راحتی از کشور های حاشیه ی خلیج فارس قابل تهیه هستش.

4 - تمام کارت های جدید کریتیو و کلا تمام محصولات جدید صوتی با ویدوز ویستا هماهنگی کامل دارند.

5 - در مورد ویندوز های 64 بیت باید قبل از خرید کارت دقت کنید ، طبیعی هستش که کارت های عمومی تر و نیمه حرفه ای نیازی به همخوانی با ویندوز 64 بیت رو نداشته باشند ، اما کارت های حرفه این هماهنگی رو دارند.
باز هم باید قبل از خرید در کاتالوگ محصول از این موضوع مطمئن بشید.

6 - اگر شما کار موسیقی حرفه ای انجام میدید باید از اسپکر 2 کانال استفاده کنید ، اسپیکر های 2.1 هم نمیتونند برای کار حرفه ای موسیقی مناسب باشند.
اگر هم خیلی کارتون حرفه ای هستش و به وضوح صدا خیلی اهمیت میدید باید اسپیکر مانیتورینگ (اکتیو) تهیه کنید.

اسپیکر های 5.1 برای بازی ، فیلم ، و شنونده های عمومی موسیقی مناسبه.
اسپیکر X540 از Logitech یک پیشنهاد مناسب برای سری 5.1 هستش .

برای اسپیکر های 2 کانال مانیتور باید بیشتر از هزینه مورد نظرتون ، هزینه کنید.:20:

موفق باشید

mf.designing
20-06-2009, 15:55
بهترین کارت رو واسه گیم معرفی کنند دوستان حرفه ای . در ضمن کیفیت و کارایی X-Fi XtremeGamer با X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series چه تفاوتی دارن ؟

اسبی
20-06-2009, 16:24
دوست عزیز سلام

6 - اگر شما کار موسیقی حرفه ای انجام میدید باید از اسپکر 2 کانال استفاده کنید ، اسپیکر های 2.1 هم نمیتونند برای کار حرفه ای موسیقی مناسب باشند.
اگر هم خیلی کارتون حرفه ای هستش و به وضوح صدا خیلی اهمیت میدید باید اسپیکر مانیتورینگ (اکتیو) تهیه کنید.

سپاسگذارم از پاسخ های خوبتون.

من کار حرفه ای موسیقی انجام نمیدم ولی دوست دارم که موسیقی رو با بهترین کیفیت گوش کنم و اسپیکر مانیتورینگ (اکتیو) و .... به کارم نمیاد .

1. نظر تون رو در مورد اسپیکر های سری I-Trigue از کریتیو و همچنین Z2300 از لاجیتک بفرمایید.

2. تمام کارت های مدل فاتالیتی دارای یک پنل هستند یا فقط مدل X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series پنل جلو رو داره؟

:11::11::11:

vioman
21-06-2009, 23:50
سپاسگذارم از پاسخ های خوبتون.

من کار حرفه ای موسیقی انجام نمیدم ولی دوست دارم که موسیقی رو با بهترین کیفیت گوش کنم و اسپیکر مانیتورینگ (اکتیو) و .... به کارم نمیاد .

1. نظر تون رو در مورد اسپیکر های سری I-Trigue از کریتیو و همچنین Z2300 از لاجیتک بفرمایید.

2. تمام کارت های مدل فاتالیتی دارای یک پنل هستند یا فقط مدل X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series پنل جلو رو داره؟

:11::11::11:

دوست عزیز

اصولا کار حرفه ای موسیقی به بهترین کیفیت نیاز داره که باعث استفاده از اسپیکر های مانیتورینگ میشه.
من منظورم اسپیکر های مانیتور حرفه ای استدیویی نبود ، این اسپیکر ها بیش از 1 میلیون تومان قیمت دارند.

منظور من اسپیکر های مانیتور خانگی هستش که امروزه خیلی پر کاربرد شده و عده ی زیادی بهش رو آوردن.

براند هایی مثل Edifire که بیشتر در زمینه ی اسپیکر های خانگی فعالیت داشتند هم اخیرا رو به تولید اسپیکر های اکتیو آوردند ، میتونید اونها رو با همون قیمت مد نظرتون تهیه کنید و صدا رو ببینید!!!

فکر میکنم منظور شما از مدل کریتیو I-Trigue 3400 ّباشه ؛ این مدل با سری Z لاجیتک مشابهت های زیادی داره.
این مدل ها 2 تا مشخصه ی خاص دارند
وضوح بالا و قدرت ساب (باس) بالا.

در این رده التک هم 2 تا محصول خیلی عالی داره
Altec Lansing MX5021

Altec Lansing FX6021

همه ی کارت های کریتیو دارای پنل نیستند
سری کارت های حرفه ای کریتیو دارای یک دستگاه اکسترنال هستند که بدون اونها دستگاه ناقصه
مثل مدل Elite

اما سری Champion دارای یک پنل هستند که کار رو برای ما ساده تر میکنه.
در حال حاضر 2 مدل Champion رو کریتیو تولید میکنه ، X-FI پلاتینیوم و تیتانیوم

تفاوت سری فاتالیتی داشتن قابلیت های بیشتر در بازی هاست.

vioman
21-06-2009, 23:54
بهترین کارت رو واسه گیم معرفی کنند دوستان حرفه ای . در ضمن کیفیت و کارایی X-Fi XtremeGamer با X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series چه تفاوتی دارن ؟

دوست عزیز
بارز ترین تفاوت این 2 مدل اینه که مدل فاتالیتی روی خودش دارای حافظه ی جداگانه (64 مگابایت رم) هستش.
در بعضی بازی های سنگین این حافظه به کمک سیستم میاد و باعث میشه رم سیستم از بابت صدا آزاد باشه.

بهترین کارت صدا رو تا چه حد قیمتی نیاز دارید؟

اسبی
22-06-2009, 00:05
دوست عزیز

اصولا کار حرفه ای موسیقی به بهترین کیفیت نیاز داره که باعث استفاده از اسپیکر های مانیتورینگ میشه.
من منظورم اسپیکر های مانیتور حرفه ای استدیویی نبود ، این اسپیکر ها بیش از 1 میلیون تومان قیمت دارند.

منظور من اسپیکر های مانیتور خانگی هستش که امروزه خیلی پر کاربرد شده و عده ی زیادی بهش رو آوردن.

براند هایی مثل Edifire که بیشتر در زمینه ی اسپیکر های خانگی فعالیت داشتند هم اخیرا رو به تولید اسپیکر های اکتیو آوردند ، میتونید اونها رو با همون قیمت مد نظرتون تهیه کنید و صدا رو ببینید!!!

ممنون از شما دوست گرامی

من یک سوال دیگه هم دارم.
این اسپیکر های مانیتور خانگی که معرفی کردید ساب ووفر ندارند؟ اگر میشه بیشتر توضیح بفرمایید؟

و لطف کنید یک برند دیگه هم برای این اسپیکر ها که قیمت مناسب داشته باشند معرفی بفرمایید؟
با سپاس فراوان:11::11::11:

vioman
22-06-2009, 00:50
ممنون از شما دوست گرامی

من یک سوال دیگه هم دارم.
این اسپیکر های مانیتور خانگی که معرفی کردید ساب ووفر ندارند؟ اگر میشه بیشتر توضیح بفرمایید؟

و لطف کنید یک برند دیگه هم برای این اسپیکر ها که قیمت مناسب داشته باشند معرفی بفرمایید؟
با سپاس فراوان:11::11::11:
دوست عزیز

وقتی در یک اسپیکر ساب قرار میگیره به این معنی هستش که تویتر های های کانال های چپ و راست قدرت و توانایی پشتیبانی از محدوده ی فرکانس های پایین (باس) رو ندارند.
ساب میاد نقش یک مکمل رو ایفا میکنه و صدای های بم و فرکانس های پایین و کوبشی رو تقویت میکنه.
ساب ووفر وقتی مناسبه که ما در سیستم پخش از هر 3 نوع اسپیکر های استاندارد(توییتر ، میدرنج ، باس) استفاده کنیم.

تکنولوژی ساخت مانیتورینگ ها چند مشخصه رو بهشون اضافه میکنه
اول اینکه کیفیت ساخت اونها خیلی بالاست (بدنه ی کاملا چوبی یا MDF و استفاده از بهترین مواد)
دوم اینکه کیفت پخش اونها هم خیلی بالاست و صدا رو با کمترین افت از ورودی دریافت کرده و پخش میکنند.
سوم اینکه ثبات صدا در طول زمان در این اسپیکر ها تغییر بسیار کمی داره ، این برای اسپیکر یک حسن بحساب میاد.

شما وقتی از اسپیکر مانیتورینگ استفاده میکنید نیازی به ساب ندارید چون این اسپیکر ها تمامی محدوده ی شنوایی انسان (20 تا 20 کیلوهرتز) رو پوشش میدن و قابلیت پردازش و تبدیل تمامی محدوده های فرکانسی رو دارند.
ساب وقتی بکار میاد که شما نیاز به صداهای بلند داشته باشید ، در این شرایط وضوح کامل از بین میره.

از براند های حرفه ای تولید مانیتورینگ ها میشه به JBL - M-Audio - Alesis - Event - Yamaha - Behringer و ... اشاره کرد.
در میان این براند ها M-Audio در مدل های خانگی محصولات خوبی داره.
از براند های تولید کننده ی اسپیکر های کامپیوتری هم میشه به Creative سری Gigaworks و Edifire اشاره داشت که اخیرا چند مدل اکتیو خانگی تولید کردند و کیفیت های خیلی خوبی هم دارند.

کریتیو مدل Gigaworks T40

Edifire R1800T II

موفق باشید

Kou_Jal
22-06-2009, 20:27
خواهشا جواب منو هم بدید....

vioman
24-06-2009, 00:27
دوست عزیز تمام کارت هارو دیدم.اما من که سر رشته ای توی کارت صدا و اسپیکر ندارم.برای همین هم چند تا سوال دارم:
این اسپیکر های x-540 و x-530 ورودی اپتیکال ندارند؟؟؟
آخرین کارت صدایی که معرفی کردید اکسترنال هست درسته؟
من بیشتر برای فیلم دیدن و بازی میخوام این کارت صدا و اسپیکر رو.
میخوام حتما اینترنال باشه.و یک سوال هم اینکه کنترل کارت صدا برای زیاد و کم کردن صدا هست؟

دوست عزیز

من تا اونجا که یادمه یک بار پاسخ این پست رو فرستادم اما باز هم شاید مشکل از ذهن من باشه:46:

اسپیکر های X-530 و 540 فاقد ورودی اپتیک هستند.

آخرین کارت صدای معرفی شده اکسترنال هستش و با پورت USB به سیستم متصل میشه ، کیفیت و پردازش خوبی داره و برای بازی و فیلم مناسبه ، امکانات ورودی بسیار کمی داره و فقط مناسب سیستم های پخش هستش.

شما اگر کارت PCI نیاز داشته باشید گزینه ای پیش رو ندارید که دارای ریموت کنترل باشه ، بیشتر اکسترنال ها دارای ریموت هستند.

مدل های اینترنال مناسب برای فیلم و بازی رو میتونید در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده بفرمایید.

Ealireza2003
07-08-2009, 12:43
دوستان بحث اکتیو و پسیو مربطو به کراس آور هاشون میشه .
تو همچین سیستم هایی پسیو و اکتیو زیاد مهم نیست .
چون خروجی ها معمولا یه آمپدانس دارن و پسیو پیچیدگی اکتیو رو نداره (البته یک مقدار جاگیر تره .)

این موضوعاتی که دوستان گفتن سیستم های Tree Way هست .
Mid Bass , Mid Range - Tweeter

البته میدباس نقش ساب رو بازی نمیکنه چون اکسکرژن میدباس کمه و نمیتونه 30 هرتز رو اجرا کنه (کولش خورد میشه )
رنج فرکانسی مید باس از 60 تا 220 هرتز هست
باس هم معمولا از 30 تا 100 رو اجرا میکنه

پس این ترکیب میتونه یه رنج فرکانس کامل رو به ما بده

Alastoor
28-09-2009, 23:46
سلام
برای اتصال دو میکروفن نیازمند دو کارت صدا هستیم یا کارت صوتی که چند ورودی رو پشتیبانی کنه هم هست ؟
بعد این کارت صوت های چند کاناله مربوط به کیفیت صدا هست و ربطی به تعداد ورودی و خروجی ها نداره ، درسته ؟
و بعد چه نرم افزاری میتونه دو میکروفن رو همزمان پشتیبانی کنه ؟
خیلی ممنون