مشاهده نسخه کامل
: مشکل با صدای ضبظ شده
Ehsan PCbase
11-06-2009, 18:06
سلام
اقا من کارت کپچر pinnacle 500 pci و یه کارت صدای zoltrix دارم
هر ویدئویی که ضبظ می کنم صداش وضوح نداره ... صداش که کم باشه نمیشه این رو متوجه شد ولی وقتی صدای ویدئو ضبظ شده رو زیادی می کنی میشه متوجه شد که صدا جز جز داره ... اعصابم رو خورد کرده
مشکل از کجاست ؟ کارت صدام خوب نیست ؟
سلام
اقا من کارت کپچر pinnacle 500 pci و یه کارت صدای zoltrix دارم
هر ویدئویی که ضبظ می کنم صداش وضوح نداره ... صداش که کم باشه نمیشه این رو متوجه شد ولی وقتی صدای ویدئو ضبظ شده رو زیادی می کنی میشه متوجه شد که صدا جز جز داره ... اعصابم رو خورد کرده
مشکل از کجاست ؟ کارت صدام خوب نیست ؟
دوست عزیز
امکان داره خروجی صدای کارت کپچر با ورودی کارت صدا مطابقت نداشته باشه.
تامین محدوده ی فرکانسی مورد نیاز برای حداکثر کیفیت صدا وظیفه ی کارت صوت هستش ، اگر فکر میکنید مشکل از پهنای باند پایین فرکانسه کارت صدا رو مقصر بدونید.
از خروجی اسپیکرتون مطمئن هستید؟
مدل کارت صوتتون چیه؟
Ehsan PCbase
15-06-2009, 15:41
سلام
من متوجه نشدم منظور شما از مطابقت خروجی صدای کپچر با کارت صدا چیه ؟
اگر با این کارت کپچر کار کرده باشید می دونید که فقط ورودی و خروجی تصویر روش هست و برای صدا ورودی و خروجی نداره
با این کارت هم میشه از تلویزیون چیزی ضبط کرد و هم تصویری از کامپیوتر انداخت رو تلویزیون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت صدای خود مادربوردم هم مشکل داره و اصلاً کار نمی کنه و واسه همین چند ماه پیش کارت صدای زلتریکس مدل CMI8738/C3DX PCI Audio Device رو گرفتم
من از همه تنظیمات مطمئن هستم ... فقط نمی دونم چرا صدای ویدئوی ضبط شده انقدر بده ؟!
هر تصویری که ضبط می کنم اینطوریه (چه از ماهواره و چه از کانال های دولتی خودمون)
فیش دو سری هم که ازش استفاده می کنم کمتر از 2 متره و اونقدر بلند نیست که رو صدا اثر بزاره
برای صدا هم یه فیش دو سر داره که یه سرش می خوره به Line In کارت و اون طرفش هم به تلویریون و یا ر س ی و ر
از نرم افزار خود پیناکل هم استفاده می کنم ... Pinnacle Studio 10 و تو تنظیماتش صداش هم C-Media Line In رو انتخاب می کنم
ایا مشکل از کارت صداست ؟ کارت صدای خوب چی پیشنهاد می کنید ؟ یا از جای دیگست ؟
برای مثال این ویدئو رو یه نگا بندازید که از کانال ب ی ب ی س ی ضبط کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو رو خدا کمک کنید ... کلافه شدم
caca_caca888
17-06-2009, 11:11
من از این جور چیزا چیزی نمیدونم.
ولی مگه برای ظبط کردن کارت tv خوب نیست؟؟
راستی کارتی هم هست که ماهواره نشون بده؟
شاید بشه خود ماهواره رو به همون کارت tv وصل کرد.نمیدونم.
پس کارت کپچر فقط میتونه چیزی رو از تلوزیون ظبط کنه و یا چیزی رو از کامپیوتر تو تلوزیون نمایش بده . درسته؟
کار دیگه ای نمیکنه؟
راستی این کپچری که میگید چنده؟
Ehsan PCbase
17-06-2009, 11:25
جناب vioman من منتظرم
سلام
من متوجه نشدم منظور شما از مطابقت خروجی صدای کپچر با کارت صدا چیه ؟
اگر با این کارت کپچر کار کرده باشید می دونید که فقط ورودی و خروجی تصویر روش هست و برای صدا ورودی و خروجی نداره
با این کارت هم میشه از تلویزیون چیزی ضبط کرد و هم تصویری از کامپیوتر انداخت رو تلویزیون
کارت صدای خود مادربوردم هم مشکل داره و اصلاً کار نمی کنه و واسه همین چند ماه پیش کارت صدای زلتریکس مدل CMI8738/C3DX PCI Audio Device رو گرفتم
من از همه تنظیمات مطمئن هستم ... فقط نمی دونم چرا صدای ویدئوی ضبط شده انقدر بده ؟!
هر تصویری که ضبط می کنم اینطوریه (چه از ماهواره و چه از کانال های دولتی خودمون)
فیش دو سری هم که ازش استفاده می کنم کمتر از 2 متره و اونقدر بلند نیست که رو صدا اثر بزاره
برای صدا هم یه فیش دو سر داره که یه سرش می خوره به Line In کارت و اون طرفش هم به تلویریون و یا ر س ی و ر
از نرم افزار خود پیناکل هم استفاده می کنم ... Pinnacle Studio 10 و تو تنظیماتش صداش هم C-Media Line In رو انتخاب می کنم
ایا مشکل از کارت صداست ؟ کارت صدای خوب چی پیشنهاد می کنید ؟ یا از جای دیگست ؟
برای مثال این ویدئو رو یه نگا بندازید که از کانال ب ی ب ی س ی ضبط کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو رو خدا کمک کنید ... کلافه شدم
جناب vioman من منتظرم
دوست عزیز
من متوجه نحوه ی ورود صدا به کامپیوتر نشدم
متاسفانه من با کارت مد نظر شما کار نکردم اما با توجه به شرحی که از کارت دادید 2 راه برای ورودی صدا وجود داره.
یا اینکه جامپری روی کارت برای ورودی صدا وجود داشته باشه (من چیزی ندیدم) یا اینکه صدا از طریق دیگر ورودی ها مورد پردازش قرار بگیره.
احتمالا روش دوم راهی هستش که شما ازش استفاده میکنید.
کارت شما از چیپ کریتیو استفاده میکنه ، درواقع کارت شما کریتیو هستش .
نویزی که روی صدای ویدئوی شما شنیده میشه مربوط به ضعف سخت افزار نیست ، یک اشکال فیزیکی نتیجه ی نهایی کار رو زیر سوال برده !
بعد از اینکه از کیفیت کابل و سوکت ها و عدم خرابی اونها مطمئن شدید جریان های الکتریکی موجود کیس رو با اتصال کابل ارت برطرف کنید و دوباره از روند رکورد تست بگیرید.
احتمال اینکه این مشکل برطرف بشه خیلی خیلی زیاده.
در مورد طول کابل هم خدمتتون عرض کنم که طول 2 متر برای کابل انتقال صوت کم نیست ، با توجه به اینکه کابل های برق سیستم از نزدیکی این کابل های عبور میکنند بهتره که از یک کابل خوب و با کیفیت (با حداقل طول ممکن) استفاده کنید.:20:
موفق باشید:11:
من از این جور چیزا چیزی نمیدونم.
ولی مگه برای ظبط کردن کارت tv خوب نیست؟؟
راستی کارتی هم هست که ماهواره نشون بده؟
شاید بشه خود ماهواره رو به همون کارت tv وصل کرد.نمیدونم.
پس کارت کپچر فقط میتونه چیزی رو از تلوزیون ظبط کنه و یا چیزی رو از کامپیوتر تو تلوزیون نمایش بده . درسته؟
کار دیگه ای نمیکنه؟
راستی این کپچری که میگید چنده؟
دوست عزیز
من متوجه نشدم شما اینها رو به عنوان سوال مطرح کردید یا جواب!:13:
کارت TV یک دستگاه هستش که علاوه بر داشتن تیونر برای دریافت تصاویر تلویزیونی کار کپچر رو هم انجام میده ، البته نه در سطح حرفه و با کیفیت بالا!
برای دریافت شبکه های ماهواره ای باید از دستگاهی استفاده کنید که قابلیت دریافت امواج دیجیتال رو داشته باشه ، به این دستگاه ها --- گفته میشه که سری های گوناگی مثل T ، S و ... دارند.
اگر یک یک کارت TV اصطلاحا کپچر سخت افزاری داشته باشه ،( یعنی اینکه قابلیت ضبط از ورودی های آنالوگ (RCA) یا دیجیتال داشته باشه) میتونه تصاویر رو از هر منبعی (ویدئو ، ماهواره ، دوربین و ...) دریافت و ضبط کنه:20:
کارت های کپچر حرفه ای خیلی قابلیت های دیگه دارند که از بحث ما خارجه ، اما قابلیت کپچری که روی کارت های TV وجود داره به نوعی همون قابلیت ضبط کردن یا تبدیل آنالوگ به دیجیتال هستش .
این ضبط میتونه از تصاویر منابع خارجی مثل ویدئو ، دوربین و ... ، یا ضبط از تصاویر دریافتی توسط تیونر کارت باشه.
Ehsan PCbase
20-06-2009, 10:36
سلام
کابل ارت چیه ؟
سلام
کابل ارت چیه ؟
Earth یا زمین !
در اکثر نقاط دنیا در هر سوکت دیواری برق 3 راه وجود داره
فاز ، نول و ارت .
ارت به نوعی اتصال به زمین هستش ، ما در ایران ارت رو در پریز های برق نداریم و ناچاریم از روش های دیگه استفاده کنیم.
یکی از روش های معمول ، البته مفید برای کوتاه مدت ، اتصال یک کابل به کیس و اتصال سر دیگه ی کابل به لوله ی آب یا شوفاژه.
این کار باعث میشه جریان حامل در کیس به زمین منتقل بشه .
قبل از اتصال کابل از عدم وجود جریان در لوله مطمئن بشید (لوله های گاز برای این کار به هیچ وجه مناسب نیستند!)
Ehsan PCbase
20-06-2009, 17:52
فقط لوله ی اب یا شوفاژ میشه یا اتصال به هر شی فلزی دیگه هم ممکنه ؟
نزدیک کامپیوتر فقط لوله گاز داریم ... به چارچوب فلزی دَر نمیشه وصل کرد ؟
Ehsan PCbase
20-06-2009, 19:38
اقا دست گلت درد نکنه ... درست شدددددددددددددددددددددددد ددد :20::5:
سر فرصت می شینم از همه پست هایی که تو انجمن ارسال کردی تشکر می کنم :31::11:
فقط لوله ی اب یا شوفاژ میشه یا اتصال به هر شی فلزی دیگه هم ممکنه ؟
نزدیک کامپیوتر فقط لوله گاز داریم ... به چارچوب فلزی دَر نمیشه وصل کرد ؟
اقا دست گلت درد نکنه ... درست شدددددددددددددددددددددددد ددد :20::5:
سر فرصت می شینم از همه پست هایی که تو انجمن ارسال کردی تشکر می کنم :31::11:
دوست عزیز:20:
سر فرصت...
برام دعا کن:46::10:
اما باز تاکید میکنم که به هیچ وجه به لوله های گاز اطمینان نکنید ، جریان حامل در لوله های گاز در بعضی مواقع بیشتر از جریان کیس شماست:46:
چهارچوب در هم گزینه ی مناسبیه ، اما هیچ چیز چاه ارت نمیشه (که ما در ایران از وجودش در 90 درصد موارد محروم هستیم):46:
موفق باشید
یا علی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.