ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ••• درخواست فوري براي رفع مشكل بسيار عجيب كه منو بدبخت كرده •••

djjamal
11-06-2009, 17:17
با عرض سلام خدمت دوستان و مديران محترم پي سي ورلد،ترخدا اين تاپيك رو نبندين و هرجور كه ميتونيد به من كمك كنيد كه بدبخت شدم.
ماجرا اينه كه من روي كامپيوترم هر برنامه اي نصب ميكنم و ميخوام اجرا كنم اجرا نميشه و يه اروري ميده به اسم File Corruped ميده و براي بعضي نرم افزاراي ديگم يه خط پايينش مينويسه احتمالا فايل ويروسيه واز اين حرفا.حالا من موندم اگه اين كار ويروسه از كجا اومده تو سيسيتم چون هم كاسپراسكاي داشتم و هم آويرا و اگرم مشكل سخت افزاريه بايد چه خاكي تو سرم بريزم.؟!
تا حالا هم همچين اتفاقي تو عمرم نه شنيده و نه ديده بودم.
تازه علاوه بر اينكه خودم سه تا ويندوز عوض كردم سيستم رو بردم پيش يه خدمات كامپيوتري خيلي خوب تا درست كنه اونم همينجور مات و مبهوت مونده بود و 10تومن ديگم دادمE Scan ارژينال خريدم كه اونم هيچ فايده اي نداشت.
الان همينجور موندم كه چيكار كنم؟ترخدا جون مادرتون هر راهي بلدين بگين كه وضعيتم خيلي خرابه چون هم به سيستم احتياج دارم و هم از اينكه اطلاعاتم بپره مي ترسم.الان هم با موبايل اومدم پس خواهشا كمكم كنيد.

Ghaioom
11-06-2009, 17:44
سلام
عکس از خطا بزار
اگه ویروسی هست آخرین نسخه ی آنتی ویروس NOD32 رو دانلود کن و آپدیت کن.
شاید فایل ها به احتمال ویروسی بودن خراب شدن.

djjamal
11-06-2009, 18:39
سلام داداش مشكل اينجاست كه اصلا نميتونم برنامه اي رو نصب كنم تا عكس بگيرم و كيبوردم عكس نمي گيره.ارورش همون بالا گفتم كه ميگه فايل موردنظر خرابه يا ويروسي.
همه ي آنتي ويروسهاي
Nod32,KasperSky,Avira,Ashampo,Escan رو نصب كردم اما هيچ كدوم فايده نداشت و حتي يه دونه ويروسم پيدا نكرد.سر در نميارم بابا همه ي برنامه ها كه يهو ويروسي نميشن يا ويروس كه خودشو تو سي دي رايت نميكنه يا نميگه كه من ويروسم.آخه اين چه بلاييه كه سر من اومده.يكي به دادم برسه.

reza mohammad mahdi
11-06-2009, 18:51
سلام

دوست عزیز یه موقع هاردت مشکل نداره.

باتشکر

djjamal
11-06-2009, 19:12
هارد! نميدونم والا ولي فكر نمي كنم.اگه هارد مشكل داشت كه نه ويندوز عوض ميشد و نه ويندوز بالا مياد.
راستي چند روز پيش كه ويندوز نصب كردم يكي از درايوها پريده بود و من مجبور شدم كل هارد رو ريكاور كنم و فضاي اون دروايو رو كه نميدونم چه جوري با درايواي ديگه قاطي شده بود با پارتيشن مجيك درست كنم و يه درايو بسازم.هنوزم برام ابهامه كه اون درايو چه جوري حذف شده بود.يعني اشكال از هارده؟يه هارد ديگه دارم ميدم هارد به هارد كنن ببينم چي ميشه.

Hossein bandarie
12-06-2009, 09:31
هارد! نميدونم والا ولي فكر نمي كنم.اگه هارد مشكل داشت كه نه ويندوز عوض ميشد و نه ويندوز بالا مياد.
راستي چند روز پيش كه ويندوز نصب كردم يكي از درايوها پريده بود و من مجبور شدم كل هارد رو ريكاور كنم و فضاي اون دروايو رو كه نميدونم چه جوري با درايواي ديگه قاطي شده بود با پارتيشن مجيك درست كنم و يه درايو بسازم.هنوزم برام ابهامه كه اون درايو چه جوري حذف شده بود.يعني اشكال از هارده؟يه هارد ديگه دارم ميدم هارد به هارد كنن ببينم چي ميشه.

اين مشكلات از پارتيشن تيبل به وجود مي ياد . دو حالت به نظر من ميرسه :
1- ويروس كه سكتور راه انداز اصلي رو دستكاري كرده و سيستم تو آدرس دهي دچار مشكل شده .
2- ناحيه سيستمي هارد در حال خراب شدنه . ( يا آسيب فيزيكي ديده )
البته شايد هيچ كدوم هم نباشه ولي براي احتياط درايو پرايمري ( معمولا C ) و درايوي كه ويندوز نصبه ( اگه تو C نصبه كه هيچ ) رو از طريق Properties\Tools\Check Now بررسي كنيد .

djjamal
12-06-2009, 18:24
سلام دوستان رفتم هارد رو عوض کردم فعلا که درست شده.آقا حسین از راهنماییتون ممنون گویا احتمال دومی بیشتر بوده چون فعلا سیستم داره کار میکنه.اون check now و check disk رو هم 100 بار زدم ولی هیچ فایده ای نداشت.به هر حال ممنون از راهنماییتون.

djjamal
21-06-2009, 17:29
سلام دوستان من بیچاره دوباره همین بلا سرم اومده و بدبختی شروع شد.به خدا دیگه این دفعه خیلی قاتی کردم الان دارم کاسپر و نود32 آپدیت رو دانلود میکنم ببینم چه خاکی باید رو سرم بریزم.این دفعه بعد ار این که نرم افزار safe data recovery رو نصب کرم تا یه چیزیو ریکاور کنم این بلا سرم اومد گمون کنم که همون برنامه یا کرکش بیچارم کرده البته فورا برنامه رو پاک کردم و بع از اینکه یه بار سیستم رو رستارت کردم دیدم اون کادر پسورم ادمین استراتور اومد بالا در حالی که من اصلا پسورد نداده بودم و وقتی ویندوز اومد بالا دیدم که چه بلایی سرم اومده یه ویندوز عوض کردم که اونم دوباره بعد از 5-6 دقیقه همین جوری شد.این دفعه موقع باز کردن یه برنامه فقط یه پنجره کوچیک میاد که نوشته file occorupted.دوستان به خدا دیگه نمی دونم چیکار کنم ترخدا یکی به دادم برسه.بابا نا سلامتی یه هارد عوض کردم.اون یکی گیگابایت بود ولی این مکس توره پس حتما اشکال از هارد نیست.فقط امیدم به شماست.ترخدا یکم زود جواب بدید.

hoseinpb
21-06-2009, 17:57
برو تو رجیستری(با نوشتن regedit در run) بعد این آدرسو دنبال کن:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
اینجا تمام نرم افزارایی که با بالا اومدن ویندوز شروع میشن وجود داره.
حالا اگه نرم افزار غیر عادی ای دیدی و مطمئن بودی که مال ویندوز نیست یا خودت نصب نکردی پاکش کن بعد ریستارت کن ببین چی میشه.(البته آدرسشو بنویس که اگه ربطی نداشت دوباره بذاریش سر جاش)
این نرم افزارا معمولا خودشونو تو پوشه ویندوز یا system 32 کپی می کنن.

من خودم یه نرم افزاری ساخته بودم که هر ثانیه 800 تا فایل 10 کیلو بایتی رو تو هر درایو کپی می کرد و باعث پر شدن هارد می شد و در عین حال هیچ آنتی ویروسی قادر به تشخیص اون بنود پس خودت بگرد پیداش کن.

[ali]
21-06-2009, 18:23
سلام
ببینید این لینک میتونه کمکی بهتون بکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی داشتم ازتون آیا حجم فایلتون تغییر کرده یا هش؟بعد آیا از cd که ته اش بسته شده هم همین مشکلو دارید؟

این نرم افزارو هم بتستید

آنتی
22-06-2009, 00:08
سلام
به نظر من چون این مشکل بعد از نصب برنامه ای خاص بوجود آمده به همون تاریخ سیستم ریستور کن

djjamal
22-06-2009, 11:25
سلام
به نظر من چون این مشکل بعد از نصب برنامه ای خاص بوجود آمده به همون تاریخ سیستم ریستور کن

دیروز این روش رو امتحان کردم.چون ویندوز بالا نمیومد رفتم تو safe mode که ریستور خودش اومد بالا هر کاری کردم هی ارور داد.خواستم با یه برنامه دیگه مخصوص رستور این کار رو بکنم که اون برنامه هم اجرا نشد.روش دیگه ای نیست که مثلا از بوت دیسکی چیزی سیستم رو ریستور کنم؟.:41:

djjamal
22-06-2009, 11:36
;3878804']سلام
ببینید این لینک میتونه کمکی بهتون بکنه:

سوالی داشتم ازتون آیا حجم فایلتون تغییر کرده یا هش؟بعد آیا از cd که ته اش بسته شده هم همین مشکلو دارید؟

این نرم افزارو هم بتستید

قبلا این لینک مایکروسافت رو رفتم و هزار بار چت دیسک رو چه از propertis یا با فایل bat اجرا کردم که هیچ تاثیری نداشت.در مورد سوالاتتون باید بگم متوجه نشدم.یعنی چی حجم فایل تغییر کرده؟؟!کدوم فایل؟برنامه ها اجرا نمیشن چه ربطی به فایل داره یا سی دی؟:18:

اون نرم افزار رو هم اگه یه لینک دیگه بدین ممنون میشم چون آی پیم بلاکه نمی تونم از اون سایت دانلود کنم.
خدا شاهده از هزار نفر این مشکل رو پرسیدم و ازشون کمک خواستم همشون هنگ کردن.هر کاری میکنم نمی فهمم چی کار باید بکنم یا اینکه به بن بست میرسم.اگه لازمه اون برنامه رو همراه با کرکش بزارم که ببینین و نظر بدین.:41:
راستی باید بگم که توی بعضی از درایوها یا کول دیسک هایی که به کامپیوتر میزنم یه فایلهای عجیب قریبی کپی میشه که تو سیستم های دیگه به شکل فایل txt با یه آیکون آبی و با اسم هایی مثل ...Reg کپی میشه.کسی میدونه این چییه یا از کجا میاد؟؟:19:

[ali]
22-06-2009, 23:43
قبلا این لینک مایکروسافت رو رفتم و هزار بار چت دیسک رو چه از propertis یا با فایل bat اجرا کردم که هیچ تاثیری نداشت.در مورد سوالاتتون باید بگم متوجه نشدم.یعنی چی حجم فایل تغییر کرده؟؟!کدوم فایل؟برنامه ها اجرا نمیشن چه ربطی به فایل داره یا سی دی؟:18:

اون نرم افزار رو هم اگه یه لینک دیگه بدین ممنون میشم چون آی پیم بلاکه نمی تونم از اون سایت دانلود کنم.
خدا شاهده از هزار نفر این مشکل رو پرسیدم و ازشون کمک خواستم همشون هنگ کردن.هر کاری میکنم نمی فهمم چی کار باید بکنم یا اینکه به بن بست میرسم.اگه لازمه اون برنامه رو همراه با کرکش بزارم که ببینین و نظر بدین.:41:
راستی باید بگم که توی بعضی از درایوها یا کول دیسک هایی که به کامپیوتر میزنم یه فایلهای عجیب قریبی کپی میشه که تو سیستم های دیگه به شکل فایل txt با یه آیکون آبی و با اسم هایی مثل ...Reg کپی میشه.کسی میدونه این چییه یا از کجا میاد؟؟:19:
ببینید اگر نرم افزار یا فایل مخربی باشه که روی فایل های اجرایی تاثیر بذاره بالاخره تاثیری هر چند اندک بر روی حجم فایل خواهد گذاشت.
فایلی که میگید را اگه ممکنه آپلودکنید یا در سایتی چون virustotal.com تست کنید.
لینک دانلود برنامه

فول:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

djjamal
24-06-2009, 12:46
;3883239']ببینید اگر نرم افزار یا فایل مخربی باشه که روی فایل های اجرایی تاثیر بذاره بالاخره تاثیری هر چند اندک بر روی حجم فایل خواهد گذاشت.
فایلی که میگید را اگه ممکنه آپلودکنید یا در سایتی چون virustotal.com تست کنید.
لینک دانلود برنامه

فول:

سلام من یه ویندوز دیگه عوض کردم و از رجیستری همهی برنامه های استارت آپ رو پاک کردم ولی هیچ فایده ای نداشت.اون نرم افزار رو هم دانلود کردم و بعدا تست میکنم.الان که اومدم یه ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 نصب کردم و هرچی خواستم نصب کنم روی یه درایو دیگه نصب کردم و فعلا اثری از ویروس نیست.یه چند تا عکس از اون ارور و فایل های عجیب قریب گرفتم و آپلود کردم که ببینید.

فایلهای سیستمس ویندوز که گویا ویروسی شدند به همراه عکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین اون ارور کوچیکیه که تو بعضی از برنامه ها میده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم ارور بزرگه که موقع اجرای برنامه داد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینا هم نتایج اسکن با اون وب سایت :

[ali]
24-06-2009, 22:12
سلام
نرم افزاری که دادم خوب جواب میده در فروم های امنیتی هم پیشنهاد و کارا بوده است...(البته لینک زیر اینگلیش نیست خواستید توی مترجم گوگل به انگلیسی ترجمه می کنه)

این لینک را هم ببینید مخصوصا پست 14#

djjamal
25-06-2009, 16:53
;3890458']سلام
نرم افزاری که دادم خوب جواب میده در فروم های امنیتی هم پیشنهاد و کارا بوده است...(البته لینک زیر اینگلیش نیست خواستید توی مترجم گوگل به انگلیسی ترجمه می کنه)

این لینک را هم ببینید مخصوصا پست 14#

داداش واقعات از کمکها و راهنماییات ممنونم.خیلی آقایی. نرم افزار رو تست کردم ولی هیچی پیدا نکرد.نمیدونم چی شده ولی فعلا خبری نیست ولی میدونم دوباره این بلا سرم میاد.
یعنی هیچ راهی نیست دوباره این اتفاد نیفته؟!!:41:

[ali]
28-06-2009, 15:46
داداش واقعات از کمکها و راهنماییات ممنونم.خیلی آقایی. نرم افزار رو تست کردم ولی هیچی پیدا نکرد.نمیدونم چی شده ولی فعلا خبری نیست ولی میدونم دوباره این بلا سرم میاد.
شما می تونی از دیپ فریز در حالتهای معمول وقتی نیاز به ذخیره ی اطلاعات نداری استفاده کنی و یا اینکه با نورتون گاست(گوست) بک آپ بگیری بعد زیکاوری کنی که توضیح کاملش در بخش آرشیو هست

BLACK-BLACK
28-06-2009, 16:09
با عرض سلام خدمت دوستان و مديران محترم پي سي ورلد،ترخدا اين تاپيك رو نبندين و هرجور كه ميتونيد به من كمك كنيد كه بدبخت شدم.
ماجرا اينه كه من روي كامپيوترم هر برنامه اي نصب ميكنم و ميخوام اجرا كنم اجرا نميشه و يه اروري ميده به اسم File Corruped ميده و براي بعضي نرم افزاراي ديگم يه خط پايينش مينويسه احتمالا فايل ويروسيه واز اين حرفا.حالا من موندم اگه اين كار ويروسه از كجا اومده تو سيسيتم چون هم كاسپراسكاي داشتم و هم آويرا و اگرم مشكل سخت افزاريه بايد چه خاكي تو سرم بريزم.؟!
تا حالا هم همچين اتفاقي تو عمرم نه شنيده و نه ديده بودم.
تازه علاوه بر اينكه خودم سه تا ويندوز عوض كردم سيستم رو بردم پيش يه خدمات كامپيوتري خيلي خوب تا درست كنه اونم همينجور مات و مبهوت مونده بود و 10تومن ديگم دادمE Scan ارژينال خريدم كه اونم هيچ فايده اي نداشت.
الان همينجور موندم كه چيكار كنم؟ترخدا جون مادرتون هر راهي بلدين بگين كه وضعيتم خيلي خرابه چون هم به سيستم احتياج دارم و هم از اينكه اطلاعاتم بپره مي ترسم.الان هم با موبايل اومدم پس خواهشا كمكم كنيد.

البته غیر از ویروس میتونه به خاطر مشکلاتی مثل ناگهانی خاموش شدن کامپیوتر در حالی که که یه فایل باز بوده رخ بده
راجع بهش یه تحقیق کن

AM 241
28-06-2009, 16:27

یعنی الان مشکل نداری ؟
چیکار کردی حل شد؟
فقط با تعویض ویندوز ؟

djjamal
28-06-2009, 18:18
یعنی الان مشکل نداری ؟
چیکار کردی حل شد؟
فقط با تعویض ویندوز ؟

آره دوست عزیز خودمم سر در نمیارم وقتی اسارت آپ رجیستری رو پاک کردمو یه ویندوز عوض کردم خوش درست شده وتاالان که شکر خدا مشکلی نیست.

Cyberlife
30-06-2009, 12:27
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از جدیدتری ورژن ن نرم افزار System Mechanic استفاده کنی و پس از ریجستر کردن آن یک Full Scan انجام بدی ، اگه مشکل حل نشد باید بعد از بک آپ گرفتن از فایلهای مهم داخل هارد از نرم افزارهای تست و تعمیر هاردیسک که داخل سایت سازنده هاردیسک پیدا میشه هارد دیسک رو اسکن کنید که من هم این مشکل و داشتم و با اسکن با این نرم افزار مخصوص که 1 روز کامل هم طول کشید مشکل تا حدودی حل شد ، البته فکر کنم فرمت کامل هارد دیسک هم جوابگو باشه .

djjamal
18-07-2009, 17:44
سلام بابا این ویروس هنوزم که هنوزه تو سیستم من هست.البته چند بار حذفش کردم ولی از هرچی که به پی سی زده بودم برگشت.این مشکل در واقع یه کرم هست به اسم almanahe یا همون win32/alman که اگه چند تا آنتی ویروس خوف مختص این ویروس بزارین که نسلش رو ریشه کن کنه دستبوستون میشم.ترخدا یکم زود که دیوانه شدم.راستی تمام مشکلات این دوستمون رو من هم دارم.

smran
20-07-2009, 01:36
سلام، دو سال پیش همچین اتفاقی برای سیستم برادرم افتاد، ویندوزش رو عوض کردم، درست شد. یه مدت بعدش دوباره هم این اتفاق افتاد، دوباره ویندوز عوض کردم، درست شد. نه قبلش، نه بعدش، هیچ جای دیگه ای ندیدم همچین اتفاقی بیفته، تا این که الان اینجا دیدم.
چیز خاصی به نظرم نمیرسه :-|
ویندوز رو که عوض میکنی، کلا درایو رو فرمت کن(که البته اینکارو میکنی)، اولین کاری که می کنی، نصب آنتی ویروسه. نه از روی هاردت. از روی سی دی. ترجیحا روی یه سی دی فقط آنتی ویروست رو رایت کن، که بعد نصب ویندوز سی دی رو بزاریو نصبش کنی. از این لحاظ میگم از روی هارد نه که توی هیچ کدوم از درایو هات نری. امیدوارم درست شه.
جدا از این. من هشت سالی میشه از AVG استفاده می کنم. و هیچ مشکلی ندارم باهاش. از نظر سرعت، قدرت، آپدیت. اون زمان هم روی سیستم برادرم از همین آنتی ویروس استفاده می کردم. (البته از همه آنتی ویروسا استفاده کردم، ولی نظر شخصیم روی AVG معطوفه ;) )

iload
21-07-2009, 16:00
سلام

برای من همچین مشکلی پیش اومد که با فرمت کامل هارد وی نصب یه ویندوز ویستا به جای xp و نصب یه norton anti virus 2007 که تو ویستا نه xp ویروس رو شناسایی کرد و بعد از یک ماه نجاتم داد . البته کل اطلاعاتم پرید ؟!!

اینم بگم قسمتی از هاردم بدسکتور گرفت و هاردم کم شد و از 160 گیگ رسید به نزدیکای 120 .!

djjamal
26-07-2009, 16:59
سلام دوستان بلاخره منم چاره ای جز فرمت هارد نیافتم و همه رو زدم فرمت کردم ولی ناجور همش به باد فنا رفت.ولی خدا رو شکر دیگه از دست ویروس نجات یافتم.