ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طوری میشه بدون ندانستن دانش کد نویسی یک فروم طراحی کرد؟

armin_software
11-06-2009, 13:27
سلام
چه طوری میشه بدون ندانستن دانش کد نویسی یک فروم طراحی کرد؟

jamy_khoshtip
11-06-2009, 13:44
از cms های آماه می تونید استفاده کنید .

چرا خودتون رو اذیت می کنید .

armin_software
11-06-2009, 14:28
میشه بیشتر توضیح بدی؟

jamy_khoshtip
11-06-2009, 15:43
الا cms های مفتی که بهترین ان mybb است وجود دارد .

در سیستم های پولی هم بهترین ان v.b است که این انجمن در حال استفاده از ان است . باید لایسنس بگیرید و ....

تناه یک فایل 2 مگی است دانلود می کنید و بر روی هات خود آپلود می کنید و نصب می کنید و تمام .

cdcenter
11-06-2009, 16:44
بدون دانش کد نویسی نوشتن فروم ممکن نیست . تنها راه استفاده از سیستم های مدیریت فروم اماده است . مثل phpbb , mybb , smf ,vb که بهترین ان ویبولتین است که روی همین فروم هم نصب شده و اگر شما هاست وارز داشته باشید میتوانید به صورت نال شده از ویبولتین استفاده کنید . بدون نیاز به پرداخت هزینه لایسنس .

jamy_khoshtip
11-06-2009, 16:57
بله در حرف شما باید این رو تکمیل کنم که اگر در هاست های معمولی هم نصب کنید مشکلی ایجاد نمی گردد اما بعد از مدتی که امار بالا رفت به راحتی سایت شما را می بندند و می توانند از هاستینگ شکایت کنند . ( در صورت بی توجهی )

Reza goli
11-06-2009, 18:31
من می تونم برای شما MyBB وحتی اگر خواستید VB null رو با فارسی ساز نصب کنم

اگر خواستی به من پیغام خصوصی بده
یادت نره ها

armin_software
15-06-2009, 13:43
دوستان من می خوام یک فروم راه بندارم از حرف های شما چیزی متوجه نشدم!
یک کم روشن تر توضیح بدین!

Khazaie
15-06-2009, 14:11
سلام دوست عزیز
برنامه نویسی یک انجمن یا همون فروم کار آسونی نیست ....
ولی شما هیچ نیازی به برنامه نویسی نخواهید داشت اگر از یک CMS استفاده کنید
CMS یا همون مدیریت محتوا را یه جور نرم افزار فرض کنید که براتون فروم میسازه !!!
خوب شما باید اول این نرم افزار را دانلود کنید بعد نصبش کنید و خیلی خیلی راحت با این نرم افزار فروم خودتون را بسازید !!!!!
هیچ نیازی به برنامه نویسی نخواهید داشت و خیلی راحت تر از آنچه که فکر کنید فروم خواهید ساخت!

CMS یا بهتر بگم نرم افزارهای انجمن ساز زیادی هستند از جمله MyBB که من این را به شما پیشنهاد میکنم ...

شما CMS خودتون را انتخاب کنید تا بیشتر راهنماییتون کنیم (به نظر من MyBB)

Khazaie
15-06-2009, 14:23
سلام دوست عزیز
برنامه نویسی یک انجمن یا همون فروم کار آسونی نیست ....
ولی شما هیچ نیازی به برنامه نویسی نخواهید داشت اگر از یک CMS استفاده کنید
CMS یا همون مدیریت محتوا را یه جور نرم افزار فرض کنید که براتون فروم میسازه !!!
خوب شما باید اول این نرم افزار را دانلود کنید بعد نصبش کنید و خیلی خیلی راحت با این نرم افزار فروم خودتون را بسازید !!!!!
هیچ نیازی به برنامه نویسی نخواهید داشت و خیلی راحت تر از آنچه که فکر کنید فروم خواهید ساخت!

CMS یا بهتر بگم نرم افزارهای انجمن ساز زیادی هستند از جمله MyBB که من این را به شما پیشنهاد میکنم ...

armin_software
15-06-2009, 14:59
چطوری انتخاب کنم؟!
از کجا؟

m30h
17-06-2009, 14:03
چطوری انتخاب کنم؟!
از کجا؟

هر cms یک مرجع داره و شما باید به سایت مرجع مراجعه کنید

مرجع mybb فارسی : mybbsupport.ir

تو خود سایت مرجع توضوحات کامنل و راهنما وجود داره

pedramch
17-06-2009, 14:04
دوست عزیز یه سرچ توی انجمن بکنید متوجه میشید که چه سیستمی به دردتون میخوره..
من خودم هم مثل اکثر دوستان Mybb رو پیشنهاد میکنم...

armin_software
20-06-2009, 17:20
من تو سایت mybbsupport.ir رفتم! چند گزینه برای دریافت پک بود! کدومش رو دانلود کنم؟

ama-amir
21-06-2009, 12:10
فكر كنم mybb رو انتخاب كرديد...
فكر كنم از لحاظ امنيتي سي ام اس هايي كه رايگان هستند مثل mybb امنيت و امكانات بهتري دارن تا بخوايد شما يك
انجمن بسازيد...
حتي اگه شما بهترين كد نويس باشيد به نظر من نميتونيد سيستمي مثل vb يا mybb رو بسازيد
چون اين سيستمها سالها با نظرات و انتقادهاي كاربران خودشون رو ساختن و توسط تيم يا تيمهايي در حال اصلاح هستن...

phpbb هم آخرين نسخش رو شنيدم خيلي عاليه...
قبل از اينكه mybb رو انتخاب كنيد اون رو هم چك كنيد...
موفــــــــــق باشيد

_SaeedGh_
22-06-2009, 21:07
با سلام.

شما می توانید نسخه ی دموی اکثر انجمن سازهای متن باز را در این سایت بصورت آنلاین مورد آزمایش قرار دهید و پنل مدیریت و تنظیمات آن را مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمناً پشتیبانی فارسی MyBB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با آدرس (MybbHelp.ir) از مرداد ۸۸ در خدمت شما خواهد بود.

eimanpaladin
22-06-2009, 23:08
به نظر من از همین vBulletin یا smf بهترین هستند . تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی سایت پشتیبان فارسیشو.

Elina.C.E
02-11-2015, 12:49
سلام دوستان عزیز: pedramch و ama-amir
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
من میخام سایت داشته باشم. البته زبان برنامه نویسی هم نمیدانم. سایت هم در مورد مجله تخصصی هست.
بنظر شما از چه سایت سازی استفاده کنم؟ پیشنهاد شما چیه؟