مشاهده نسخه کامل
: پيوند زدن درختان ميوه و گلها
Hasan_zarei
10-06-2009, 23:14
سلام
آيا از دوستان كسي راجع به پيوند زدن در گلها مانند رز و ... و درختان ميوه اطلاعي داره؟؟؟
درضمن من از اطلاعات سايتهاي همچون ------------ چيزهاي برداشتم ولي تئوري بود , عكسي نداشت كه بشه آسون تر يادگرفت.
Hasan_zarei
11-06-2009, 22:01
يعني هيشكي بلد نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
نهههههههههههههههههههههههه هههههههه
تازه اسمش به گوشم خورده یعنی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
golrokh_E
12-06-2009, 01:09
این به کارت میاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hasan_zarei
12-06-2009, 16:45
نهههههههههههههههههههههههه هههههههه
تازه اسمش به گوشم خورده یعنی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيلي بانمكي !!!!!!!
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
خيلي بانمكي !!!!!!!
مرسی.
خوب یه توضیح کوچولو بده دیگه.
سلام
من در این مورد کاملاً آشنایی دارم و در حال نوشتن یک نشریه هستم.ئر ضمن فیلم آموزشی پیوند درختان میوه و گیاهان زینتی رو تهیه کردم.هفته آینده هم تو استان گلستان تدریس دارم.ZOHORI2005@YAHOO.COM ایمیل منه اگه کسی سوال داره من در خدمتم.
ظهوری -کارشناس ارشد باغبانی
سلام
من در این مورد کاملاً آشنایی دارم و در حال نوشتن یک نشریه هستم.ئر ضمن فیلم آموزشی پیوند درختان میوه و گیاهان زینتی رو تهیه کردم.هفته آینده هم تو استان گلستان تدریس دارم.ZOHORI2005@YAHOO.COM ایمیل منه اگه کسی سوال داره من در خدمتم.
سلام فیلمیکه گفتین خودتون از مراحل کار فیلم گرفتین؟تو فیلمتون پیوندزدن چندتا گیاه هست؟ببخشید اگه بخوایم میتونیم فیلم آموزشی رو ازتون بخریم؟
سلام
ببخشید تو کدوم شهر استان گلستان تدریس دارید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.