مشاهده نسخه کامل
: کمکم کنید
sona_shana2000
10-06-2009, 22:04
برنامه ای بنویسید که دو رشته را از ورودی خوانده و عمیلیات زیر را انجام دهد(با زبان c )
1)در رشته اول تعداد کلمات موجود در ان و تعداد کلماتی که با حرف b شروع می شوند رو مشخص کنید
2) اولین کاراکتر مورد اختلاف دو رشته را پیدا کرده و چاپ کند؟
3) تعداد حروف صدادار را اخل رشته بشمارد و همرا با خود حرف در خروجی نمایش داده شود
4)همه حروف کوچک داخل رشته ی دوم را در خروجی چاپ کند
خب این برنامه ها واقعا سادست
کافیه یکم تلاش کنید
شروع کنید به نوشتن اشکالتون رو بپرسین
اگرم تو کلیتش مشکل دارین ، الگوریتم وار توضیح بدم
برنامه ای بنویسید که دو رشته را از ورودی خوانده و عمیلیات زیر را انجام دهد(با زبان c )
1)در رشته اول تعداد کلمات موجود در ان و تعداد کلماتی که با حرف b شروع می شوند رو مشخص کنید
2) اولین کاراکتر مورد اختلاف دو رشته را پیدا کرده و چاپ کند؟
3) تعداد حروف صدادار را اخل رشته بشمارد و همرا با خود حرف در خروجی نمایش داده شود
4)همه حروف کوچک داخل رشته ی دوم را در خروجی چاپ کند
فاطمه کاملا درست میگه. شما خودتون باید تکالیفتون رو انجام بدید تا چیزی یاد بگیرید.
فاطمه کاملا درست میگه. شما خودتون باید تکالیفتون رو انجام بدید تا چیزی یاد بگیرید.
گناه داره حالا این سری کمکش کنید.
من بلد نیستم وگرنه در خدمت بودم.
Arash_XL7710i_207
12-06-2009, 01:30
کاری نداره فقط با یه کم دقت همه چی حله:
مورد 1) ملاک مشخص شدن هر کلمه space یا فاصله قبل اون هست که فکر می کنم کد عددی اون 20 در مبنای 16 باشه.یه حلقه while تا زمانیکه عناصر آرایه رشته ای رو دریافت می کنه اگر به فاصله رسیدیم به شمارنده یه دونه اضافه بشه
مورد 2)منظور رو متوجه نمیشم
مورد 3) برای این کار یه سوئیچ میخواد که تک تک حروف رو معرفی کنی و به شمارنده یه دونه اضافه بشه
مورد 4)یه راهش اینه که اگه از 196 بزرگتر باشه (هر حروف درون آرایه) نتیجتا حروف کوچک هستش (کد a عدد 197 و b عدد 198 و الی آخر) و به شمارنده یه دونه اضافه بشه
sona_shana2000
12-06-2009, 13:18
من خوم صاحب این برنامه نیستم اگه خودم بلد بودم چه نیازی بود از دیگرون کمک بخوام
این برنامه رو یکی از دوستانم گفته که شاید کسانی در سایت هستند جوابشو بلد باشند
حالا که هیچ کی بلد نیست منم به ایشون خواهم گفت جواب بلد نبودند همین
sona_shana2000
12-06-2009, 13:27
راستش یه چیز هایی نوشتم ولی جوابش درس اجرا نشده مثلا شماره 1 نوشتم تعداد کلمات رو درس نمیاره همش جواب یک میاد
و اون تعداد حرف صدادارو نوشتم ولی نمی دونم چطوری با خود حروف چاپ کنم
sona_shana2000
15-06-2009, 15:02
زاستش شماره 1 رو نوشتم درس اجرا شد ولی شماره 3 تعداد حروف صدادار داخل رشته رو بشمارد رونوشتم ولی نمی دونم چطور بنویسم که با خود حروف چاپ بشه
اگه یه کمی کمک کنید ممنون میشم
اون یکی ها رو نتونستم جواب بدم یعنی تلاشم رو می کنم که بنویسم ا
ولی هر کس که بلده یه کمی کمک کنه
سیب قرمز
25-06-2009, 20:47
دوستای خوب اینقدر زجرش ندین اگه بلدین کمکش کنید!!
sin2x=2sinxcosx
26-06-2009, 18:29
زاستش شماره 1 رو نوشتم درس اجرا شد ولی شماره 3 تعداد حروف صدادار داخل رشته رو بشمارد رونوشتم ولی نمی دونم چطور بنویسم که با خود حروف چاپ بشه
اگه یه کمی کمک کنید ممنون میشم
اون یکی ها رو نتونستم جواب بدم یعنی تلاشم رو می کنم که بنویسم ا
ولی هر کس که بلده یه کمی کمک کنه
خوب شماره 3 که راحته . شما يه متغير از نوع string بگيرين بعد تو حلقه زير بگين اگه [ str [ i برابر يکي از حروف صدادر باشه اون حرف رو داخل يه متغير از نوع string ديگه با شمارنده j بذاره و بعد j رو پلاس پلاس کنه و آخر سر بعد از تموم شدن حلقه string دوم رو چاپ کنه
اين هم حلقه هه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sin2x=2sinxcosx
26-06-2009, 18:43
نکته اي که تو برنامه چهار هست اينه که کدهاي اسکي حروف کوچيک از 97 تا 122 هستن . يعني a معادل 97 و z معادل 122 هستش .پس باز تو حلقه قبلي ميگين اگه [ str [ i بين اين دوعدد بود تو رشته ديگه کپي کنه و آخر سر چاپ کنه .
اينو برنامشو نوشتم . اين جا هم ميذارم . ولي قبل از اينکه نگاهش کنين خودتون يه بار امتحان کنين . خيلي ساده هستن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.