ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز کردن ایمچ با Virtual CloneDrive

hhhh_1360
10-06-2009, 19:26
سلام دوستان من یک فیلمDVD را با برنامه Virtual CloneDrive ایمچ گرفتم ودر یکی از درایو هاردم ذخیره کردم حالا وقتی می خوام با درایوی که Virtual CloneDrive درست شده ایمچ را باز کنم که فیلم را تماشا کنم نمی شود مشکل چیست ایمچ فیلمهای vcd باز می شود ولی DVD باز نمی شود

Mohsen_Hoseyni
10-06-2009, 20:32
من مشكلي ندارم شما با كلون ايميج بگير با virtual بازش كن

tekken god
10-06-2009, 21:00
سلام دوستان من یک فیلمDVD را با برنامه Virtual CloneDrive ایمچ گرفتم ودر یکی از درایو هاردم ذخیره کردم حالا وقتی می خوام با درایوی که Virtual CloneDrive درست شده ایمچ را باز کنم که فیلم را تماشا کنم نمی شود مشکل چیست ایمچ فیلمهای vcd باز می شود ولی DVD باز نمی شود
سلام
شما با Virual Clone drive ایمیج می گیری ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دوست عزیز با برنامه Clone Cd یا Clone Dvd از سی دی یا دی وی دی هات ایمیج بگیر ( که فرمتش ccd هست )
بعد با کلون درایو بازش کن .
شاید با برنامه دیگه ای ایمیج گرفتی مشکل پیش اومده
خدانگهدار

ne555
19-08-2009, 11:02
برای ایمیج گرفتن از دی وی دی نرو و الکل نرم افزارهای مناسبی هستند. چون در قالب یک فایل ایمیج می گیرند.

ehsan30
19-08-2009, 17:10
سلام

دوستان دلیل امیج گرفتن شما از دی وی دی فیلم و موسیقی چیه؟؟ خوب راحتتره که فولدرهای AUDIO_TS و VIDEO_TS

را کپی کنی روی هارد این جوری این مشکل هارو هم نخواهی داشت ، در مورد مشکلت من تا حالا چنین چیزی ندیدم

که با یک نرم افزار ایمیج بگیری بعدش همون نرم افزار ایمیج را باز نکن؟! احتمال داره ایمیج مورد پیدا کرده باشه.

بای

mahramasrar2
23-08-2009, 08:54
حرف احسان تائيد ميشه
در بيشتر مواقع dvd هاي موجود در بازار كه زير نويس فارسي شده اند فاقد قفلند پس به كپي پوشه ها قناعت كنيد
درصورت تست با powerdvd پس از عملات كپي ديگر نيازي به نگراني نخواهد بود