مشاهده نسخه کامل
: فرق Wi-Fi با Wireless در لپ تاپ های Dell
Oscar-Rivers
10-06-2009, 13:34
دوستان من من میخوام یک لپ تاپ دل بخرم از خارج تا بعدا برام با مسافر انتقال بدن به ایران. همونطور که میدونید وبسایت شرکت دل در هنگام خرید اینترنتی به شما اجازه میده تا مشخصات و قطعات لپ تاپتون رو خودتون انتخاب کنید که البته پس از تغییر قطعات قیمت هم بلا فاصله کم و یا زیاد میشه. در هنگام انتخاب Connectivity دو نوع از مودم هست که میتونم انتخاب کنم یکی wireless و و دیگری هم که Wi-Fi هست. میخواستم بدونم فرق این دو تا در چی هست.
با سلام،
وایرلس و ویفی یکی هستن و دل دو نوع کارت پیشنهاد میکند که مدل ویفی آن بردش بیشتر است تا اینتل کارت.
هر دو بیسیم هستن و با هردو میتوانی وایرلس اینترنت انجام بدهی.
Ali
prowler88
10-06-2009, 14:26
میگن وایرلس های اینتل از دل بهتره. اگه هر دوی اونا مال دله به عدد مدل و قیمتش دقت کن. اونی که گرون تره بهتره و بردش بیشتره. و همچنین حواست باشه a/g/n باشه.
Oscar-Rivers
10-06-2009, 15:00
من توی یه ریویوی انگلیسی خوندم حتی ممکنه نوع وایرلس و وای فای هم یکی باشه. و اونجا تفاوتش رو توی نوع ارتباط معرفی کرده بود.
گفته بود وای فای علاوه بر اینترنت میتونه از طریق خطوط بی سیم به لن (به تنهایی وصل بشه ) اما مثل اینکه وایرلس فقط مربوط به اینترنته.
به این آرتیکل یه نگاه بندازید بعد پاسخ بدید لطفا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wireless Internet یکی از سرویس هایی هست که WiFi می تونه ارائه بده، سرویس های دیگه هم ایجاد یک شبکه Wireless بین چند دستگاهه که ارتباطی با اینترنت نداره.
Wireless Internet از روش های دیگه ای به جز WiFi هم امکان پذیره، مثل WiMAX یا حتی Bluetooth.
به طور ساده WiFi یک تکنولوژی شبکه Wireless (بدون سیم) هست که از طریق این شبکه ها میشه بطور Wireless به اینترنت متصل شد.
--
در مورد چیپ های Wireless، فعلا بهترین چیپ ها سری های Intel WiFi Link 5100/5300 هستند که با Centrino 2 که از شبکه های A/G/N پشتیبانی می کنند. دل هم در لپ تاپ های جدیدش که بر اساس Centrino 2 عرضه می کنه از همین چیپ ها استفاده کرده.
prowler88
10-06-2009, 20:23
راستی کسی نمیدونه تفاوت 5100 و 1510 چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.