ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون درمورد لپ تاپ هيونداي

samaram
10-06-2009, 07:38
سلام. تصميم دارم يه لپ تاپ هيونداي از نمايندگيش يعني شركت M_Life بخرم. سريشو هنوز انتخاب نكردم. منتها با تعريفي كه از اطرافيانم ازش شنيدم و اينكه امكاناتش نسبت به قيمت هاش عالي بود تصميم گرفتم بخرم. حدود يك ميليون و دويست مي خوام براش بذارم.
نظر شما چيه؟ از اين لپ تاپ شناخت دارين؟

scorpion818
10-06-2009, 08:02
خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر از عوامل مهم انتخاب برند لپ تاپ هستند که در مورد لپ تاپ های هیوندای فکر نمی کنم این دو مورد توی ایران خیلی خوب باشه.

Pami
10-06-2009, 08:27
كيفيت لپ تاپ هاش مشابه و نزديك به مثلا Giga Byte هست و گارانتي كننده اش و مركز خدماتش هم داتيس هزاره هست ...
به نظر من اگه ميخواين لپ تاپ كره اي بخرين بهتره LG بخريد تا هيونداي . البته گفتم اگه كره اي ميخواين بخريد
بهتره بريد رو برند هاي معتبري همچون دل و سوني و HP

samaram
10-06-2009, 09:45
خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر از عوامل مهم انتخاب برند لپ تاپ هستند که در مورد لپ تاپ های هیوندای فکر نمی کنم این دو مورد توی ایران خیلی خوب باشه.

يكي از دوستام نمايندگيشو تو اصفهان داره. ميگفت يكسال گارانتي تعويض و 5 سال خدمات پس از فروش. از اونجاييكه دوستمه و همه جوره مي تونم روش اطمينان كنم مي خوام از اين شركت بخرم. چون به فرمايش شما خدمات پس از فروش لپ تاپ خيلي مهمه.

كيفيت لپ تاپ هاش مشابه و نزديك به مثلا Giga Byte هست و گارانتي كننده اش و مركز خدماتش هم داتيس هزاره هست ...
به نظر من اگه ميخواين لپ تاپ كره اي بخرين بهتره LG بخريد تا هيونداي . البته گفتم اگه كره اي ميخواين بخريد
بهتره بريد رو برند هاي معتبري همچون دل و سوني و HP
همونطور كه گفتم امكانات اين لپ تاپ در همين رنج قيمت بهتر از مشابهش در مارك هاي ديگه است. من سيستمي با ويژگي هاي اصلي رم 4 گيگ ، سي پي يو دوئل كور ، گرافيك 512 ، كپچر كارت ، بلوتوث خوان مي خوام.

samaram
28-06-2009, 11:00
امروز بالاخره مشخصات لپ تاپ رو يكي از اشناهام فرستاد. رم 4 گيگ و گرافيك 512 و سي پي يو دو هسته اي 8400 و هارد 320. و قيمتش هم 1 ميليون. همون برند هيونداي هم هست. چطوره؟

scorpion818
28-06-2009, 11:57
خوبه البته اگر به آشناتون واقعاً اعتماد دارید و می خواهید هیوندای بخرید. چیپ ست کارت گرافیکش رو نگفتید که چیه.

Pami
28-06-2009, 13:53
مشخصات كاملش رو با مدل بنويسيد تا بشه نظر داد اينطوري فايده نداره كه بخوايم بهت بگيم خوبه يا بده

samaram
30-06-2009, 09:54
مدلش m745tu هستش(Hyundai M_Life M745TU). منتها ليست مشخصاتشو قرار بود ميل كنه هنوز كه ميل نكرده. تو نت يه چرخي بزنيد شايد پيدا بشه

samaram
01-07-2009, 12:43
اينم ليست مدل هاش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور كه گفتم من فعلا نظرم روي M745 TU هستش. چطوره؟ مي خوام زير 1100000 تومان باشه. كدوم يكي از مدل هاش با اين شرايط بهتره؟

scorpion818
01-07-2009, 12:53
اولاً کاشکی اون آدرس رو که پایین لیست هست یه جوری حذف می کردی. در ثانی با این کانفیگ نمی شه گفت خیلی خارق العاده است. به نظر من این بیشتر برای شما مناسبه:

HP Pavilion dv6-1105
CPU: Intel Core 2 Duo T6400 2GHz, 2 MB Cache
RAM: 3GB
HDD: 250GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition HP Brightview Display
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,030,000 Tomans

هم برندش معروف تره هم گارانتیش معتبر تره هم کارت گرافیکش خیلی خیلی بالاتره. هم صفحه نمایشش 15 اینچه.

البته این مدل هم هست که قیمتش بالاتره:

CPU: Intel Core 2 Duo P7450 2.13 GHz , Level 2 cache 3 MB
OS: Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
RAM: 3GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,140,000 Tomans

اگر گرافیک نمی خوای هم که می تونی بری سراغ Dell.

samaram
02-07-2009, 07:30
اولاً کاشکی اون آدرس رو که پایین لیست هست یه جوری حذف می کردی. در ثانی با این کانفیگ نمی شه گفت خیلی خارق العاده است.
عذر مي خوام درسته. حواسم به اون ادرس نبود و حذفش كردم. راستش خيلي مرددم. ظاهرا امروز هم بايد خبر انتخاب مدل رو بهشون بدم. من با دات نت فريمورك و مجموعه ي وابستگانش! كار مي كنم. اينه كه معمولا به سي پي يو و رم بالايي احتياج دارم . برا همين با رنج قيمتي كه داشتم اين مدل رو انتخاب كردم. از طرفي وقتي يكسال گارانتي تعويض و 5سال خدمات پس از فروششو ديدم از اونجايي كه طرف آشنام بود و مي دونستم بعدا سر اين مسائل اذيتم نمي كنه و هي برو و بيا برام درست نمي كنه تصميمم رو روي اين مارك گرفتم.