مشاهده نسخه کامل
: در خواست كرك كسپرسكي Kaspersky Mobile Secuirty v8.0.51 رو تو اين تاپيك بدين
Hassan_aku
09-06-2009, 16:11
اگه دوستان نتوانستند کرک کنن میتوان فقط فیل سیتینگ گوشی قرار دهند تا لیسنس گوشی رو برایشان قرار دهیم
روش کار
1) ابتدا آنتي ويروس رو نصب كنند ( اگر قبلا نصب كردين و كركتون به مشكل برخورده پاكش كنيد و موقع پاك كردن هر سه تيك رو بردارين و يه ري استارت كنين و دوباره نصبش كنين ):46:
2) با استفاده از X-PLORE ( البته گوشي بايد در حالت هك باشه ) به آدرس C:\Private\2001CFC6 برين و فايل settings.kls رو كپي كنين تو رم گوشي و اون رو بريزن تو كامپيوتر:rambo:
3) تو اين پست اتچ كنيد تا براتون كرك مربوط به گوشيتونو درست كنم و براتون ارسال كنم :10:
شما واقعا" بیکارید ها ... !
اصلا این سری از سیمبین هنوز ویروسی واسش ساخته نشده .
حتی هیچکدوم از ویروس های کامپیوتر رو هم نمیشناسه و نمیخونه با این برنامه فقط سرعت گوشیتونو میارید پایین .
من خودم از این برنامه فقط برای کنترل اسمس ها و فایروال اینترنتیش استفاده میکنم ( ورژن هفت )
Hassan_aku
09-06-2009, 17:39
حتی هیچکدوم از ویروس های کامپیوتر رو هم نمیشناسه و نمیخونه با این برنامه فقط سرعت گوشیتونو میارید پایین .
من خودم از این برنامه فقط برای کنترل اسمس ها و فایروال اینترنتیش استفاده میکنم ( ورژن هفت )
دوست عزیز شما فقط کافی است تو گوگل درباره ویروس های موبایل یه سرچ کنید. در ضمن این آنتی ویروس مربوط به گوشی های سیمبین v3 میباشد.
هر روز دبتا بیس این انتی ویروس اپدیت میشود بعد ما ویروس ندارم.!!!!!
دوست عزیز شما فقط کافی است تو گوگل درباره ویروس های موبایل یه سرچ کنید. در ضمن این آنتی ویروس مربوط به گوشی های سیمبین v3 میباشد.
هر روز دبتا بیس این انتی ویروس اپدیت میشود بعد ما ویروس ندارم.!!!!!
مثل اینکه شما منظور منو متوجه نشدید !
من گفتم که این ویرایش از سیمبیان ( سیمبین سری 60 ویرایش 3 ) هنوز ویروس واسش ساخته نشده .
مثل سیستم عامل لینوکس و جاوا !
من خودم هم هر هفته این آنتی رو آپدیت میکنم .
در ضمن من منظورم ویروس هست نه چیزای دیگه ای مثل باگ تروجان و این کوفت و زهرمار ها ...
میتونید یکم سرچ کنید محمد رضا جان یک سری ویروس قرار دادن ( Amini - Bio )
تقریبا" میشه گفت که این پست شما یه جور توهین حساب میشه ! :41:
بهتره یکم بیشتر در مورد موبایل و نرم افزار موبایل و ... تحقیق کنید .
:11:
Hassan_aku
10-06-2009, 09:44
من گفتم که این ویرایش از سیمبیان ( سیمبین سری 60 ویرایش 3 ) هنوز ویروس واسش ساخته نشده .
در ضمن من منظورم ویروس هست نه چیزای دیگه ای مثل باگ تروجان و این کوفت و زهرمار ها ...
اگه ویروسی نیست چرا شما پس آپدیت میکنید؟؟؟؟
من قصد توهین نداشتم.:11:
من قصد توهین نداشتم.:11:
خواهش میشه !
من هم دوباره میگم آپدیت میکنم به خاطر کنترل اسمس ها و فایر وال هام !
Phoenix71
10-06-2009, 10:47
3) تو اين پست اتچ كنيد تا براتون كرك مربوط به گوشيتونو درست كنم و براتون ارسال كنم
ببخشیدا اسپم نیست ولی اگه یه پستی هم از یه جا کپی میکنید حداقل یه ذره عوضش کنید
تو پی سی امکان اتچ برا همه نیست مثل بقیه فروم ها
رفیق
این ماله منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترتیبش رو میدی واسم؟
Hassan_aku
26-07-2009, 10:55
رفیق
این ماله منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترتیبش رو میدی واسم؟
دوست عزیز شما فایل لایسنس نباید نصب می کردین
باید آنتی ویروس رو به طور کامل از تو گوشیتان پاک کنید و دوباره نصب کنید.((فقط آنتی ویروس)) سپس فایل settings.kls را برای ما بفرستید تا ما برای شما فایل لایسنسه گوشیتان را درست کنم.:46:
Hassan_aku
26-07-2009, 11:05
خواهش میشه !
من هم دوباره میگم آپدیت میکنم به خاطر کنترل اسمس ها و فایر وال هام !
قابل توجه تمامی دوستان:27:
انتشار نسخه ی جدید خطرناک ترین ویروس سیمبیان Transmitter.C
این بدافزار که پیشتر با عنوان "S.ex.y View" انتشار یافته بود تقریبا سه هفته پیش آپدیت شده و روش کار و آلوده سازی خودش رو هم تغییر داده.
برنامه ای که این ویروس در کالبد اون قرار میگیره، نرم افزار فراگیر "Advanced Device Locks" هست که در واقع از کلیدی ترین برنامه های سیمبیان به شمار میاد.
از طرفی نویسنده ی این بدافزار اقدام به ساین کردن برنامه با استفاده از سرتیفیکیت معتبر سیمبیان "Symbian CA I" کرده و راه تشخیص رو به روی افراد مبتدی بسته.
اما کاری که این بدافزار پس از نصب انجام میده :
در ابتدا از طریق GPRS به مدت سه دقیقه به نت وصل شده و شماره های موجود در لیست مخاطبین رو به سرور اصلی منتقل میکنه. سپس اقدام به ارسال 500 پیام با محتوای غیراخلاقی و گاها' ناجوانمردانه ای (!) به اون شماره ها میکنه. در ذیل پیام ها هم لینکی به فایل اصلی بدافزار قرار داره که شخص دریافت کننده به محض کلیک برروی آن و اتصال به نت، آلوده میشه.
ضمنا چک کردن پوشه Resource ، زبان گوشی رو هم تشخیص میده.
فراموش نکنید که این بدافزار تنها برای نگارش سوم سیمبیان هست و توسط آنتی ویروس کامپیوتر شناسایی نمیشه.
جدا از شرکت هایی که اسمشون ذکر شد، احتمالا مثل دفعه قبل "Fortinet" هم نسخه ی جدیدی از آنتی ویروس خودش رو در همین روزها ارائه میکنه.
(دوستان) : این Malware به اندازه ی کافی هوشمند هست اما GPRS در کشور ما به اندازه ی کافی پرسرعت نیست ! از طرفی توجه داشته باشید که متن SMS های ارسالی از طرف این خرابکار به اندازه ای ناجوره که در صورت دچار شدن، مهاجرت شما به کشورهای همسایه رو الزامی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب هم عینا به نقل از مدیر اجراییNetQin
Dr. Lin Yu: As compared with the Symbian malicious software formerly discovered, Transimitter.C has even stronger transmissibility and harmfulness: It not only has the corresponding server end for coordination, but can also be dynamically adapted to the current language of mobile phone and thus send short messages to address lists and strange numbers in different languages Furthermore, utilizing obscene short messages with links, it can inveigle the users to click it for installation. If this virus has been transmitted to mobile phones, it will bring tremendous economic loss and reputation crisis to the users
منبع :موبایلستان
razieemostafa
24-08-2009, 17:54
با سلام از سایت خوبتون من فایل را ارسال کردم اگر مشکلی نیست کرکش کنید موبایل من 5320 است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.