ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار جهت مکالمه رایگان (ارزان ) با ایرانسل

JU JU
08-06-2009, 20:30
سلام

اینجا میخوام بحثی رو شروع کنم که با اون بتونیم مکالمه‌ای تقریبن رایگان با حط ایرانسل داشته باشیم
در مرحله اول که باید بتونیم به اینترنت وصل بشیم با گوشیمون، یعنی گوشیمون این قابلیت رو داشته باشه

حالا مرحله دوم، کسی راهکاری داره ؟

من دارم یه نرم افزار رو تست میکنم، یعنی روش فکر میکنم و میخوام امتحانش کنم، به حتم من و گوشی‌ای که میخوام باهاش تماس بگیرم باید این نرم افزار رو داشته باشه، به هر حال ما میتونیم این نرم افزار رو داشته باشیم، حداقل بین دو نفر که با هم مکالمه طولانی مدت دارند:10:
دوستان میتونند کمکی کنند ؟

متشکر میشیم

:11:

metalboys
13-06-2009, 11:07
من قبلا روی uiq 2 برنامه ای به نام AgileMessenger داشتم که این امکان رو داشت از طریق gprs چت صوتی داشته باشی .

JU JU
17-06-2009, 12:20
آره، منم همین رو میخوام، به اینترنت وصل شد، و از طریق اون برنامه چت صوتی داشت (‌مکالمه رایگان تقریبن )

من رو گوشیم یه برنامه خوب نصب کردم، فردا پس فردا یه گوشی دیگه میارم روش برنامه رو نصب میکنم و امتحان میکنم

مهم اینه که هر دو گوشی متقابلن یه برنامه رو داشته باشن

btheme
12-08-2009, 16:52
خوبه ولي ديگه قديمي شده تازه ايرانسل اين قدر عوضي هست كه از اينترنتش كلي پول كم ميكنه

ali_saeedi
24-08-2009, 15:06
ببین دوست عزیز در این باره ای که شما میگید تا حالا خیلی فکر شده و اصلا معقولانه نیست به دلیل:
1- کیفیت افتضاح به دلیل بالا نبودن سرعت
2-گران بودن اینترنت در ایرانسل و با توجه به این که صوتی هست حجم نسبتا بالایی میندازه
3-تماس گرفتن با این روش خیلی سخته یعنی نرم افزار باید همیشه تو هر دو گوشی باز باشه و گوش به زنگ باشن
در کل اصلا نمی صرفه و اگر واقعا روشی پیدا شه که عملی باشه و ارزونتر باشه و کلا به نفع مردم باشه ایرانسل 3 سوت جولوشو میگیره پس زیاد سعی و تلاش نکنید و فقط پول به کارت شارج بدید