مشاهده نسخه کامل
: بهترین مودم ADSL (لطفا نظر بدید!)
سلام دوستان
می خواستم بدونم در حال حاضر بهترین مودم ADSL چه مارکیه؟(ADSL 2 هم ساپورت کنه)
اگر از قیمتش هم مطلع هستید بگید ممنون میشم
سلام دوستان
دوست عزیز
تاپیک های زیادی در فروم برای معرفی مدل های مختلف مودم های ADSL وجود داره.
یکی از منطقی ترین اصول در دنیا اینه که بهترین وجود نداره:46:
شما باید هر چیزی رو بر اساس نیاز خریداری کنید ، مودم هم از این اصل مبرا نیست .
انتخاب مودم باید بر اساس نیاز شما باشه ، عوامل تعین کننده ی خیلی خیلی زیادی هست که مودم ها(روتر ها ی ADSL ) رو از هم جدا میکنه.
پورت های مورد نیاز ، وایر یا وایرلس بودن ، پروتکل های مورد نیاز ، امنیت مورد نیاز ، پروسس I/O روتر ، اتصال استوریج ها و یا دیگر دیوایس ها و ... از عوامل تعین کننده در انتخاب یک روتر ADSL هستند.:20:
موفق باشید:11:
دوست عزیز
تاپیک های زیادی در فروم برای معرفی مدل های مختلف مودم های ADSL وجود داره.
یکی از منطقی ترین اصول در دنیا اینه که بهترین وجود نداره:46:
شما باید هر چیزی رو بر اساس نیاز خریداری کنید ، مودم هم از این اصل مبرا نیست .
انتخاب مودم باید بر اساس نیاز شما باشه ، عوامل تعین کننده ی خیلی خیلی زیادی هست که مودم ها(روتر ها ی ADSL ) رو از هم جدا میکنه.
پورت های مورد نیاز ، وایر یا وایرلس بودن ، پروتکل های مورد نیاز ، امنیت مورد نیاز ، پروسس I/O روتر ، اتصال استوریج ها و یا دیگر دیوایس ها و ... از عوامل تعین کننده در انتخاب یک روتر ADSL هستند.:20:
ممنون دوست عزیز
الان با 50 تومن چه مودمی میتونم بگیرم؟ برای خونه میخوام(Client)
ممنون دوست عزیز
الان با 50 تومن چه مودمی میتونم بگیرم؟ برای خونه میخوام(Client)
دوست عزیز
مدل های تک پورت (USB + Lan ) از براند های TP-Link و Asus تقربا بورس بازار هستند.
مدل های دقیق اون رو میتونید از تاپیک معرفی مودم های ADSL پیدا کنید.
Lord_theOne
15-06-2009, 14:11
مدلهای D-link هم نگاه کنی بد نیست در بازار
دوستان
بین دو مدل D-Link522T و Asus am602 کدوم بهتره
بین این دوتا موندم
rasoul2005
17-06-2009, 10:38
دوستان
بین این دوتا موندم
سلام
من خودم asus am 602 دارم تا حالا ازش راضی بودم
بین این دو مدل 100 درصد asus بهتره چون بعضی از شرکتا d- link ساپورت نمیکنند
دوستان
بین این دوتا موندم
دوست عزیز
هر دستگاه مورد نظر شما جزو دستگاه های خوب و پر فروش بازار هستند.
بحث پشتیبانی ISP ها بیشتر جنبه ی اقتصادی داره.
تمرکز شما روی گارانتی دستگاه باشه:20:
دوست عزیز
هر دستگاه مورد نظر شما جزو دستگاه های خوب و پر فروش بازار هستند.
بحث پشتیبانی ISP ها بیشتر جنبه ی اقتصادی داره.
تمرکز شما روی گارانتی دستگاه باشه:20:
توی ویژگی های D-Link522T خوندم fire wall داره
واقعا داره ؟یا نه؟
بعد میخواستم بدونم Asus am602 امکانات امنیتی داره؟
توی ویژگی های D-Link522T خوندم fire wall داره
واقعا داره ؟یا نه؟
بعد میخواستم بدونم Asus am602 امکانات امنیتی داره؟
دوست عزیز
تقریبا تمام روتر های وایرلس همسطح از یک سری امکانات امنیتی مشابه پشتیبانی میکنند.
مسلما اگر روتری از امکانات امنیتی بیشتری پشتیبانی کنه با قیمت بالاتری عرضه میشه.
امکانات ذکر شده برای 602 در سایت ASUS
NAT for Basic Firewall Support
Packet Filtering Firewall Support
Stateful Packet Inspection Support
Protection against Denial of Service attacks
Password Authentication to Modem
هستش.
مشخصات کامل این دستگاه رو در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده بفرمایید.
Lord_theOne
22-06-2009, 15:58
من D-link 522T دارم الان 64 شاتل دارم سرعت دانلودشم بین 9 تا 10 هست بیشتر روی 10 ثابته فکر کنم قدرت خوبی برای بازکردن صفحه و دانلود دارد چون بعضی از مودمها سرعتشون تا 8 یا 9 بیشتر نمی شود
ASUS هم تعریفشو ششنیدم
دیگه تصمیم با خودته
mf.designing
22-06-2009, 16:13
بهترین بدون وایرلاس ، بدون شک : ASUS AM602 هست
taghi_ramzi
22-06-2009, 16:16
Tp-link 8811 مدل بسیار خوبیه
ما خودمون حدود 120 تا ازش تا حالا فروختیم اصلا مشکلی براش پیش نیومده.
دی لینک هم یه مدلی تازگیا داده به نام 2520 که خیلی شیکه و کانفیگ بسیار ساده ای هم داره.
قیمت جفتشون هم بین 40-45 هستش،حداکثر 45
ama-amir
22-06-2009, 16:39
مودم thyonet چطوره؟
مودم thyonet چطوره؟
دوست عزیز
این مودم شاخصه ی بارزی داره؟
ama-amir
24-06-2009, 11:20
منظورتون چيه؟
منظورتون چيه؟
محصولاتی که توی بازار هستند تقریبا هرکسی رو از خرید محصولات متفرقه بی نیاز میکنند.
رو آوردن به براند های دیگه وقتی درست هستش که قابلیت خاص در دستگاه های اون براند باشه .:20:
ama-amir
24-06-2009, 14:01
والله زياد از اين چيزا سر در نميارم
اين مودم رو isp برام آورد...
adsl2 هم ساپورت ميكنه....
DASTE BIL
25-06-2009, 01:48
سلام به همگی
من میخوام یه مودم بخرم خواستم راهنماییم کنین
1- - میخوام یا از لایزر یا پردیس adsl بگیرم ( ساپورت کردن این دو شرکت )
2 - حتما wifi داشته باشه
در ضمن من خودم می خواستم dlink dsl-2640 بگیرم که وقتی رفتم دیدم دو نوع داره یکی 2640t که همون مدل قدیمیه و یکی 2640u که جدیدتره منم که دیدم اینجوریه گفتم اول یه مشورتی باهاتون بکنم بعد بخرم
حالا ممنون میشم منو راهنمایی بکنین
اگه مدل بهتریم تا 90 تومان سراغ دارید دریغ نکنید
با تشکر
kalepoook
25-06-2009, 02:03
سلام
مودم ما دی لینک هستD-Link DSL-2640T wireless ADSL Router قبلش هم یه زیمنس داشتیم معمولی، من که راضی هستم حالا باید ببینیم کسایی که تو کار لوازم کامپیوتر هستن چی میگن،من یه بار بردم ست کنن گفتن آشغاله چرا دی لینک گرفتی!
ama-amir
25-06-2009, 10:27
سلام به همگی
2 - حتما wifi داشته باشه
در ضمن من خودم می خواستم dlink dsl-2640 بگیرم که وقتی رفتم دیدم دو نوع داره یکی 2640t که همون مدل قدیمیه و یکی 2640u که جدیدتره منم که دیدم اینجوریه گفتم اول یه مشورتی باهاتون بکنم بعد بخرم
با تشکر
بهترين راه اينه كه بگيد خود ISP براتون بياره...
چون ISP خودش بهتر ميدونه كه كدوم مودم با پورتهاش سازگاريه بيشتري داره....:27:
بهترین بدون وایرلاس ، بدون شک : ASUS AM602 هست
مگه ASUS AM602 برای ADSL نیست؟:20:
والله زياد از اين چيزا سر در نميارم
اين مودم رو isp برام آورد...
adsl2 هم ساپورت ميكنه....
دوست عزیز
من فکر کردم شما قصد خرید این دستگاه رو دارید.
بهتره بعد از خرید دیگه فکر نکنید که خوبه یا بد.
چون ISP خودش بهتر ميدونه كه كدوم مودم با پورتهاش سازگاريه بيشتري داره....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ISP ها هیچ وقت از براند های معتبر و پرمصرف محصولی رو عرضه نمیکنند اونها بیشتر فکر منافع خودشون هستند:13:
این شعار هماهنگی با پورت ها هم یک شگرد تجاریه و اصلا منطقی نیست.
سلام به همگی
2 - حتما wifi داشته باشه
با تشکر
دوست عزیز
بعد از مطالعه ی این تاپیک اگر باز در انتخاب شکی داشتید بفرمایید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DASTE BIL
25-06-2009, 15:39
خوب دوستان من رفتم درخواسته سرویسه 256 رو به لایزر دادم و چند وقت دیگه رانژه میشه :31:
چون ISP خودش بهتر ميدونه كه كدوم مودم با پورتهاش سازگاريه بيشتري داره....:27:
وقتی از خودشون راجبه مودم پرسیدم گفتن که ما تمامه مارک هایه معروف رو پشتیبانی میکنیم و مشکلی نیست !! (d-link \ linksys \ asus )
دوست عزیز
بعد از مطالعه ی این تاپیک اگر باز در انتخاب شکی داشتید بفرمایید:20:
ممنون مطالعه کردم ولی هنوزم گیجم !!!:41:
:11:
ma.fardbastani
25-06-2009, 21:17
سلام
من يه مودم ADSL باسيم(!) براي استفاده خونه مي خوام كه توي لينوكس هم كار كنه
يه پيشنهاد مي ديد
ممنونم
خوب دوستان من رفتم درخواسته سرویسه 256 رو به لایزر دادم و چند وقت دیگه رانژه میشه :31:
وقتی از خودشون راجبه مودم پرسیدم گفتن که ما تمامه مارک هایه معروف رو پشتیبانی میکنیم و مشکلی نیست !! (d-link \ linksys \ asus )
ممنون مطالعه کردم ولی هنوزم گیجم !!!:41:
:11:
دوست عزیز
سردرگمی شما به خاطر چیه؟
از لحاظ فنی و قیمتی روتر های وایرلس بورس بازار خیلی به هم شبیه هستند و هرکسی هم از هر مدلی داشته راضی بوده
شما چه انتظاراتی از دستگاه دارید؟
DASTE BIL
26-06-2009, 14:43
مهمترین چیز برایه من اینه که مودم در طول هفته فقط 4-5 ساعت خاموشه و برام مهمه که داغ کردن غیر عادی نداشته باشه !!
سلام
من يه مودم ADSL باسيم(!) براي استفاده خونه مي خوام كه توي لينوكس هم كار كنه
يه پيشنهاد مي ديد
ممنونم
هر مودمی که از Ethernet استفاده کنه (و نه USB) در هیچ سیستم عاملی مشکلی نداره.
مهمترین چیز برایه من اینه که مودم در طول هفته فقط 4-5 ساعت خاموشه و برام مهمه که داغ کردن غیر عادی نداشته باشه !!
بهترین مودم برای این کار مودم GALAXY البته نمیدونم هنوز پیدا میشه! من مودم و 3 ماه خاموش نکردم
دوست عزیز
این دستگاه ها ساخته شدند که روشن باشند ، دلیلی نداره روشن بودن برای اونها مشکلی ایجاد کنه.
درسته که روشن بودن دستگاه به نوعی تمام شدن ثانیه های عمر دستگاه هستش اما این عمر کم نیست:46:
داغ کردن روتر ها هم تا حدودی تبیعی هستش و تا یک حدی دماشون بالا میره اما این ازدیاد دما نگران کننده نیست.
javad1361839
27-06-2009, 21:03
ســــلام
دوستان درحال حاضر بهترین مودمهای بازار ( که تقلبی هم نداشته باشه ) چه مودمهایی است ؟؟
و درصورت امکان مدلش و همچنین شرکت گارانتی کننده اش را هم ذکر بفرماییــــد :::
من به ISP که مراجعه کردم گفت فقط مارک Planet سازگاری خوبی با سیستم های ما داره !!
دوستان شما مارک Planet رو توصیه میکنید ؟؟؟ و کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
بـا تــشــــکــــــــر
ســــلام
دوستان درحال حاضر بهترین مودمهای بازار ( که تقلبی هم نداشته باشه ) چه مودمهایی است ؟؟
و درصورت امکان مدلش و همچنین شرکت گارانتی کننده اش را هم ذکر بفرماییــــد :::
من به ISP که مراجعه کردم گفت فقط مارک Planet سازگاری خوبی با سیستم های ما داره !!
دوستان شما مارک Planet رو توصیه میکنید ؟؟؟ و کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
بـا تــشــــکــــــــر
دوست عزیز
شما چه امکاناتی رو نیاز دارید که روتر(مودم) ADSL براتون فراهم کنه؟
من مودم Comtrend دارم كه بعد از حدود 2 سال ، ديگه جواب نميده . البته به ظاهر مشكلي نداره ، اما وقتي بردم isp بهم گفت باد مودمت رو عوض كني .
گفت مودم Advance بگير كه با سيستم هاي ما سازگاري بهتري داره ، كه ميدونم چرند ميگه .
توي نت گشتم ، همچين ماركي پيدا نكردم . فكر ميكنم چون خودش داره ، ميگه اين مارك رو بگيرم كه قيمتش در حدود 60 تومنه.
يكي از دوستام ، 5-6 ماه پيش از همين isp مودم تيونت گرفت كه زياد راضي نيشت ازش .
خلاصه ، به نظر شما من چي بگيرم كه گارانتي معتبر و قيمت مناسبي داشته باشه و كارايي اون هم خوب باشه .
براي مصرف خونگي ، اگه 2 تا پورت خروجي كه بشه 2 تا كامپيوتر بهش وصل كرد ، رو هم داشته باشه ، عالي ميشه
من الان 10 روز كه اينترنت ندارم. دارم از خماري ميميرم :D
cheguara
05-08-2009, 09:16
سلام.
من مودم asus am602 دارم تا چند ساعت روشن باشه مشکلی باسش پیش نمیاد؟؟
چون زیاد گرم میکنه. 8 ساعت خوبه؟؟ لطفا" جوابمو بدید
image369
05-08-2009, 19:33
الان بهترین با تو جه به اینکه قیمت زیر 50 تومن می خوام چیه
image369
05-08-2009, 22:17
تعدادی واژه بود که برای من نا اشناست خواهشا در مورد این واژه ها توضیح داده و کار کرد آنها را نیز بیان بفرمایید
- پورت lan
- روتر (router)
- Adsl+2 و فرق ان با adsl
- Ping
- ---
- اترنت
دوست عزیز یک سوال دیگر نیز ار خدمت شما داشتم
قصد تهیه مودم ADSL را دارم و با توجه به اینکه من لپ تاپ دارم می خوام در سراسر خانه از اینترنت بهره ببرم و حالت وایرلس داشته باشد همچنین امکان استفاده در حالتی غیر از وایرلس نیز داشته باشم و بودجه من نیز زیر 50 هزار تومان است پیشنهاد شما با توجه به شرایط من چیست و همچنین فرق بین دو مدل 604 و602 ASUS در چیست و اینکه من از خدمات سپنتا سرعت 128 استفاده می کنم و در اینده قصد گرفتن 256 شاتل را دارم با توجه به گفته های من مودم پیشنهادی شما چیست
mehdi6409
20-08-2009, 20:51
با سلام-خدكت جناب image369
پورت 'LAN همان پورت شبكه يا Local Access Network مي باشد كه توسط كارت شبكه يا مادربورد فراهم مي شود.
نام اصلي و فني مودم ADSL روتر است
ADSL2+ نسبت به ADSL سرعت بيشتر مخصوصا در پهناي باند بالا و مسافت هاي كوتاه را دارد. اينجا را ببينيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ping براي تست فعال بودن ارتباط بين دو كامپيوتر و فعال بودن شبكه استفاده مي شود. بايد ping و آدرس كامپوتر مورد نظر را در سطر فرمان تايپ كنيد تا كامپيوتر شما سيگنالي براي كامپوتر مقصد ارسال كرده و درخواست پاسخ نمايد
اترنت پروتكلي براي ارتباط مستقيم بين دو كامپيوتر بدون استفاده از وب است.
مودم AM602 قابليت اتصال از طريق wireless را ندارد و براي اينكار بايد از AM 604 استفاده كنيد كه به قيمت 79 هزار در بازار موجود است. (قيمت امروز) اين مودم توسط اكثر ISP ها شناخته شده و سپنتا و شاتل با آن مشكلي ندارند.
مودم Tp-Link خیلی عالیه!
من الان چند وقته استفاده می کنم ازش راضیم!
قیمتشم (Lan+Usb) چهل و پنج هزار تومنه!
Ebisoft=2
22-09-2009, 11:40
D-link : dsl-2520U
این مدل رو من پیشنهاد میکنم.
روتر داره و پروتکل NAT رو هم ساپرت میکنه ، با پروتکل NAT بدون نیاز به داشتن یک سیستم به عنوان سرور میتونی اینترنت رو شیر کنی.
من خودم هرجا که کاره شبکه میکنم از این مودم برای ADSL استفاده میکنم البته برای شرکتهای کوچیک و خونه خوبه.
قیمتشم حدود 40 - 45 تومان هست.
wichidika
14-10-2009, 17:20
مودمASUS DSL-G31
براي محيطهاي كوچك مثل خانه يا شركتهاي كوچك براي محيطهاي محدود كلاً مدل مناسبي هستش
راه اندازي ونصب آسان از مزيتهاي اين مودم ADSL هست.
senatorsali
22-12-2009, 10:18
من ALFEX مدل combo رو پییشنهاد میدم .قابلیت استفاده همزمان از دو پورت رو داره. کانفیگش راحته. و دو سال هم گارانتی تعویض داره که این نشون میده کاملا معتبر و قوی پشتیبانی میشه. اینم سایتشه..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی تموم اطلاعات مودم رو اونجا ببینی. من که واقعا راضی هستم. قبلش DLINK داشتم ...پدرم رو در آورده بود ...بعد سیمفونی خریدم که یه مودم چیپ و آشغال بود. اما یکی از دوستانم آلفکس رو پیشنهاد کرد. خیلی عالیه. تو بازار ایران میتونی تهیه کنی.جالب ابنکه تو سایتش تموم درایور ها برای دانلود هست. و اگه سی دی درایور رو گم کنی خیلی راحت و ساده میتونی از طریق سایت که امکانات فارسی هم داره اون رو دانلود کنی.
با سلام و احترام آیا مودم وایرلس lingsys خوب است
mahdi_849@yahoo.com
با سلام به دوستان عزیز
مدتی قبل با راهنمایی دوستان مودم asus602 خریدم که تا به حال خیلی راضی هستم . فقط موضوعی که پیش اومده یه pc و یه لپ تاپ به مجموعه اضافه شده . اول خواستم پورت lan رو به pc جدید متصل کنم که به دلایلی نشد از داخل کابل تلفن به اتاق دیگه کابل کشی کنم و به صورت روکار هم بدفرم میشه و چون 602 وایرلس نیست به کار لپ تاپ هم نمیاد واسه همین مجبورا باید یه مودم دیگه بخرم :
1- میشه روی یه خط تلفن دو تا مودم adsl نصب کرد؟
2- بین tp link 8811 و asus602 با توجه به اینکه tp کمی ارزونتر هست انتخاب بهتر کدومه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
کامیاب باشید
V
در حال حاضر بهترين مودم adsl براي لب تاپ چيه؟؟؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد
در حال حاضر بهترين مودم adsl براي لب تاپ چيه؟؟؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد
چرا كسي جواب منو نميده ):
من مودم وایرلس دی لینک 2640یو دارم و ازش خیلی راضیم. تنظیماتش راحته و گارانتی حسابی هم داره. توی سایتش هم ادرس نمایندگی ایران رو داده.
amirfiri
27-09-2010, 11:40
چرا كسي جواب منو نميده ):
غیر وایرلس و در واقع یه چیز ساده:
tp-LINK 8811
alireza1411
27-09-2010, 21:57
من هم 2640u دی لینک دارم و خیلی خوبه. 4 پورت لن و وایرلس داره. هم شبکه میکنه و هم ای دی اس ال رو شیر میکنه بین کامپیوترهای تو شبکه.
مودم tp-link tdw8901g رو بگیرید 4پورته وایرلس واقعا خیلی خوبه
wahid2003vj
27-09-2010, 23:04
غیر وایرلس و در واقع یه چیز ساده:
tp-LINK 8811
موافقم ، در ضمن قیمتش هم به نسبت پایینه....
sepantamino
12-10-2010, 05:41
سلام دوستان
به نظر من TP Link از همه بهتره
GodMaster1988
31-10-2010, 20:16
دوستان مخابرات اشتراک wifi میده؟ مودمی هست که هم wifi داشته باشه هم +ADSL2
kamran2000
26-12-2010, 01:05
منم همین سوال رو دارم....
بین tp link 8960 و dlink 2740 کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟
pooriya_hp
01-01-2011, 11:49
tp-link 8901g با isp مخابرات سازگاری داره ؟؟؟
وایرلسش چقدر برد داره ؟؟؟
الان قیمتش چنده ؟؟
ممنون
pooriya_hp
04-01-2011, 11:30
tp-link 8901g با isp مخابرات سازگاری داره ؟؟؟
وایرلسش چقدر برد داره ؟؟؟
الان قیمتش چنده ؟؟
ممنون
از جواب دوستان خیلی ممنونم :20:
خودم جوابم رو پیدا کردم :31:
با isp مخابرلت سازگاری داره
از نوع g هست که برای مصارف خانگی مناسبه
40 - 45
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
TP-link به مراتب بهتر از D-link هست.
موفق باشید
Download Master
04-01-2011, 12:11
بهترین مودم بدون وایرلس الان چیه ؟ قیمت ؟
mohamad skystar
08-01-2011, 19:28
من با TP-LINK کار می کنم عالیه.راضیم همه جوره.
d-link ها اکثرا تقلبین
مودم adsl یا tp-link یا smc مودم های linksys هم خیلی خوبه ولی زیادی گرونه و زیاد ارزش خرید نداره مگه اینکه پولدار باشین:31:
سلام دوستان
من تو2 تا تاپیک دیگه سوالم رو مطرح کردم ولی 4-5 روز گذشته و هنوز جوابی نگرفتم.اگه میشه شما من رو راهنمایی کنین.
منم یه مودم ADSL میخوام که همزمان باهاش از 2 تا 3 دستگاه مختلف استفاده کنم.برد هم میخوام بین 30 تا 40 متر رو راحت جواب بده.
البته میخوام مودمو توی یه اتاق بذارم و به فاصله حدود 35 متر از یه اتاق دیگه هم بتونم استفاده کنم.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش چجوریه؟
یه سوال:برای استفاده از مودم باید حتما کامپیوتر روشن باشه با توجه به این که ADSL از مخابرات میگیرم و همیشه کانکت نسیت و بعد از روشن کردن کامپیوتر باید کانکت شی؟
مثلا من اگه بخوام با وایرلس و از طریق موبایل به اینترنت وصل شم باید کامپیوتر روشن باشه؟
و میخوام بدونم وقتی میگن مودم 4 تا LAN داره یعنی 4 تا پورت داره که به 4 تا دستگاه وصل میشه؟
اینم نقشه ی خونه(!!)که مسیر آبی مسیری است که تقریبا مانعی سر راه وجود نداره بجز میز و مبل و آدم(!).و مودمو میتونم گوشه ی اونور اتاق بذارم که موازی تر باشه با اتاق مقصد.
اگه جواب بدید واقعا ممنون میشم چون یه کمکی عجله دارم!
و میخوام بدونم وقتی میگن مودم 4 تا LAN داره یعنی 4 تا پورت داره که به 4 تا دستگاه وصل میشه؟
بله. چهار تا پورت داره ..
سلام دوستان
من تو2 تا تاپیک دیگه سوالم رو مطرح کردم ولی 4-5 روز گذشته و هنوز جوابی نگرفتم.اگه میشه شما من رو راهنمایی کنین.
منم یه مودم ADSL میخوام که همزمان باهاش از 2 تا 3 دستگاه مختلف استفاده کنم.برد هم میخوام بین 30 تا 40 متر رو راحت جواب بده.
البته میخوام مودمو توی یه اتاق بذارم و به فاصله حدود 35 متر از یه اتاق دیگه هم بتونم استفاده کنم.
قیمتش چجوریه؟
یه سوال:برای استفاده از مودم باید حتما کامپیوتر روشن باشه با توجه به این که ADSL از مخابرات میگیرم و همیشه کانکت نسیت و بعد از روشن کردن کامپیوتر باید کانکت شی؟
مثلا من اگه بخوام با وایرلس و از طریق موبایل به اینترنت وصل شم باید کامپیوتر روشن باشه؟
مدل TPLINK TD-8901G رو بخرید وایرلس 4پورته به قیمت 42تومن
بردش برای شما کافیه
نه وقتی که میخواین از وایرلس استفاده کنید لازم نیست که کامپیوتر روشن باشه
شما وقتی مودم یه کابل RJ-11 بهش وصل کنید و مودم کانفیگ باشه وایرلس دارید حتی اگر هم کابل LAN رو هم بکشید بازهم وایرلس دارید
اون 4پورت یعنی میتونید 4 دیوایس رو به مودم وصل کرده و شبکه کنید
چون این مودم روتر ههم هست دیگه نیازی به هاب و سوئیچ هم ندارید
کابلی وصلی میکنید و IP دهی میکنید که سیستم ها همدیگر رو بشناسن و سپس منابع رو به اشتراک میگذارید
مدل TPLINK TD-8901G رو بخرید وایرلس 4پورته به قیمت 42تومن
بردش برای شما کافیه
نه وقتی که میخواین از وایرلس استفاده کنید لازم نیست که کامپیوتر روشن باشه
شما وقتی مودم یه کابل RJ-11 بهش وصل کنید و مودم کانفیگ باشه وایرلس دارید حتی اگر هم کابل LAN رو هم بکشید بازهم وایرلس دارید
اون 4پورت یعنی میتونید 4 دیوایس رو به مودم وصل کرده و شبکه کنید
چون این مودم روتر ههم هست دیگه نیازی به هاب و سوئیچ هم ندارید
کابلی وصلی میکنید و IP دهی میکنید که سیستم ها همدیگر رو بشناسن و سپس منابع رو به اشتراک میگذارید
دوست عزیز واقعا از راهنماییت ممنونم.
اگه بخوام یه کم مدل بهتر بگیرم چی پیشنهاد میدی؟
مثلا برند های ASUS و Linksys ، تا 70 تومن هم میتونم هزینه کنم.ولی اگه با توجه به نیازم بهتر از این مدلی که معرفی کردید نیازی نیست بگید لطفا.
با تشکر...
دوست عزیز واقعا از راهنماییت ممنونم.
اگه بخوام یه کم مدل بهتر بگیرم چی پیشنهاد میدی؟
مثلا برند های ASUS و Linksys ، تا 70 تومن هم میتونم هزینه کنم.ولی اگه با توجه به نیازم بهتر از این مدلی که معرفی کردید نیازی نیست بگید لطفا.
با تشکر...
اگه تا 80 تومن میتونید هزینه کنید که linksys بهتره
ولی نیازی نیست اینقدر خرج کنید مارک smc هم عالیه حدود 60 تومن فکر کنم دربیاد
سلام دوستان
قیمتش چجوریه؟
اینم نقشه ی خونه(!!)که مسیر آبی مسیری است که تقریبا مانعی سر راه وجود نداره بجز میز و مبل و آدم(!).و مودمو میتونم گوشه ی اونور اتاق بذارم که موازی تر باشه با اتاق مقصد.
کاملاً بسته به اینه که چقدر موانع بین این دو نقطه وجود داشته باشه و چقدر نویز، کلاً در مورد وایرلس یه اصل کلی هست که نمیشه با محاسبه ی دقیق گفت که تا چه مسافتی رو یه فرستنده میتونه پشتیبانی کنه و کاملاً بسته به شرایط هست مگه اینکه ptop باشه.
برای این چیزی هم که شما میگید با اینکه بدون شک باید تست بشه ولی 40 متر مسافت نسبتاً زیادیه و بعید میدونم مودم های معمولی ADSL بتونن تا این مسافت رو سرویس بدن اگرم بدن احتمالاً کیفیت خوبی نباید داشته باشه، مگه اینکه واقعاً مانع خاصی بین این دو نقطه نباشه، یا اینکه مودم رو یجوری اون وسط بزارین بجای اینکه در اتاق باشه, با این حال قبل از خرید مودم حتماً تست کنید.
elvin_1987
20-01-2011, 12:12
dostan yani modem D Link hame jens taghalobiye man in modem ro kharidm chand roz dg myad dastm D Link 2730U
WL-N 150 ADSL2+ 4Port Ethernet Router
chetor modemi hast aya TP Link8901 ya 8101 behtar ya in?
من یه دونه *8901 G خریدم از برند TP-Link و الانم دارم استفاده کینم.ولی تا اون اتاق رو آنتن نمیده!!!
مهم نیست مودمو میبرم تو اتاق دیگه و واسه کامپیوتر از مودم معمولی استفاده میکنم.
با تشکر از راهنماییتون....
من یه دونه *8901 G خریدم از برند TP-Link و الانم دارم استفاده کینم.ولی تا اون اتاق رو آنتن نمیده!!!
مهم نیست مودمو میبرم تو اتاق دیگه و واسه کامپیوتر از مودم معمولی استفاده میکنم.
با تشکر از راهنماییتون....
سلام دوست من از این نوع مودم g8901 راضی هستید؟بردش چقدره می خوام بگیرم.با تشکر
سلام دوست من از این نوع مودم g8901 راضی هستید؟بردش چقدره می خوام بگیرم.با تشکر
راضی که هستم.آره.
ولی اونطوری که انتظار داشتم بردش زیاد نیست.یعنی اگه توی یه اتاقی بذاری (پشت دیوار) و در اتاق باز باشه ، نهایت فاصله ای که میشه استفاده کرد تا 20 متر!!!
ولی مودم بدی نیست.اگه برد همین حدودا بیشتر لازم نداری یا میتونی مودم رو بذاری توی یه فضای باز چیز خوبیه.من 47 تومن از گرگان خریدم.با گارانتی 3 ساله.
راضی که هستم.آره.
ولی اونطوری که انتظار داشتم بردش زیاد نیست.یعنی اگه توی یه اتاقی بذاری (پشت دیوار) و در اتاق باز باشه ، نهایت فاصله ای که میشه استفاده کرد تا 20 متر!!!
ولی مودم بدی نیست.اگه برد همین حدودا بیشتر لازم نداری یا میتونی مودم رو بذاری توی یه فضای باز چیز خوبیه.من 47 تومن از گرگان خریدم.با گارانتی 3 ساله.
ببینید جای مودم خیلی مهمه مثلا گوشه ی دیوار نباشه یا نزدیک پنجره نباشه
ببینید جای مودم خیلی مهمه مثلا گوشه ی دیوار نباشه یا نزدیک پنجره نباشه
درسته.مرسی از راهنمایی.
ولی من که مودم رو کانفیگ کردم و برای کامپیوتر دسکتاپم از مودم سیمدار ADSL استفاده میکنم و مودم وایرلس رو هر کجا که بخوام از لپ تاپ و موبایل استفاده کنم تو همون محدوده میذارم.یه سیم برق و تلفنه دیگه!
خوشبختانه خونه ی ما کنار هر پریز برق یه پریز تلفن هم هستوالبته این کار واقعا غیر اصولی و نشونه ی ناشی بودن برقکاره!!!!!:27:
arvin_tanha2001
09-02-2011, 16:43
با سلام به دوستان عزیز
مدتی قبل با راهنمایی دوستان مودم asus602 خریدم که تا به حال خیلی راضی هستم . فقط موضوعی که پیش اومده یه pc و یه لپ تاپ به مجموعه اضافه شده . اول خواستم پورت lan رو به pc جدید متصل کنم که به دلایلی نشد از داخل کابل تلفن به اتاق دیگه کابل کشی کنم و به صورت روکار هم بدفرم میشه و چون 602 وایرلس نیست به کار لپ تاپ هم نمیاد واسه همین مجبورا باید یه مودم دیگه بخرم :
1- میشه روی یه خط تلفن دو تا مودم adsl نصب کرد؟
2- بین tp link 8811 و asus602 با توجه به اینکه tp کمی ارزونتر هست انتخاب بهتر کدومه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
کامیاب باشید
V
دوست گلم با اضافه كردن يسري تجهيزات به مودمتون ميتونيد اون و به صورت وايرلس تبديل كنيد بازار بريد راهنمايتون ميكنن 2تا مودم بخري كه چي تازه اگهم حال اين كارو نداري يه مودم وايرلس بخر 65تومنه
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سلام دوستان
قیمتش چجوریه؟
MODEM G31 WIRLESS قیمت 67000 مودم ايسوز هستش برد خوبي داره و بسيار قوي هستش براي استفاده هم نه احتياج به روشن بودن كامپوتر نيست فقط مودم بايد روشن باشه
mohsen_zz
10-02-2011, 17:33
دوست گلم با اضافه كردن يسري تجهيزات به مودمتون ميتونيد اون و به صورت وايرلس تبديل كنيد بازار بريد راهنمايتون ميكنن 2تا مودم بخري كه چي تازه اگهم حال اين كارو نداري يه مودم وايرلس بخر 65تومنه
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
MODEM G31 WIRLESS قیمت 67000 مودم ايسوز هستش برد خوبي داره و بسيار قوي هستش براي استفاده هم نه احتياج به روشن بودن كامپوتر نيست فقط مودم بايد روشن باشه
برای اینترنت مخابرات جواب میده ( خطوط DLC ) ؟
مرسی
mohamad skystar
16-02-2011, 23:41
فقط TP-LINK 8901G خودم دارم واسه چند نفر هم خریدم حالشو بردن.
بسیار راضی هستیم.
بنده یه مودم میخوام بدون وایرلس، فقط مصرف خونگی...
mohamad skystar
08-03-2011, 00:16
بنده یه مودم میخوام بدون وایرلس، فقط مصرف خونگی...
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید.:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pan_1356
10-03-2011, 00:03
فعال کردن چیز پی ان در مودم دلینک 2740 چطوری انجام میشه
v*p*n pass-through
Ehsan_121
18-09-2011, 11:20
كدوم يكي از مودم هاي زيز خوبن؟
و اگر كسي قيمت داره ممنون ميشم بده
TP - link 1043 ND
TP - link 941 ND
TP - link 8961 ND
TP - link 8960 N
لازم به ذكره كه 2 طبقه رو ميخوام وايرلس جواب بده
بيشتر شد چه بهتر
ariya_2pm
16-10-2011, 19:13
با سلام و سپاس
میخوام یه مودم وایرلس بخرم با مشخصات زیر،ممنون میشم راهنمایی کنید
wi-fi داشته باشه واسه اتصال گوشی
درگاه usb داشته باشه واسه دانلود توسط خود مودم
با خطوط مخابرات مشکلی نداشته باشه(smc) داشتم کلی اذیت کرد.
برد حداقل 50 متر.
قیمت تا 100000ت کمی بیشتر شد اشکال نداره.
همچنین یه مودم با همه مشخصات بالا بدون درگاه usb
دوستان منتظر راهنماییتون هستم.:11:
Lord_theOne
17-10-2011, 00:01
Tp-Link سری N برد خوبی داره
ولی USB نداره
USb برای چه کاری هست؟
با سلام و سپاس
با خطوط مخابرات مشکلی نداشته باشه(smc) داشتم کلی اذیت کرد.
برد حداقل 50 متر.
قیمت تا 100000ت کمی بیشتر شد اشکال نداره.
همچنین یه مودم با همه مشخصات بالا بدون درگاه usb
آقا من SMC رو با مخابرات چک کردم مشکلی نداشت شما تاپیک زده بودید قبلا فکر کنم
شما باید بگین مک ادرستون رو براتون ریست کنن قبلش باید مودم ریست و دوباره کانفیگ شده باشه
بعد به مدت 15 دقیقه تمام کابل های مودم کنده بشه و دوباره وصل بشه
alfred30
19-10-2011, 12:24
سلام.
من یک مودم 4 پورت وایرلس Tp-link دارم که اخیرا دچار مشکل عجیبی شده . مشکل اینکه که در برخی از ساعات روز ( مخصوصا صبح ها ) چراغ اینترنت ام خاموش میشه و اینترنت قطع می شه ( چراغ ADSL روشن است ) و با روشن و خاموش کردن مودم هم درست نمیشه اما چند ساعت بعد خودش درست میشه. بعضی وقت ها هم چراغ internet روشن است اما سرعت خیلی خیلی کند میشه ( زیر دیال آپ ) اما همون موقع که مودم رو دوباره تنظیم می کنم و در حالت bridge می زارم سریع صفحات رو باز می کنه و مشکلی نداره ! مشکل در حالت ppeo هست. :41:
مودم رو ریست کنید و دوباره رو pppoe کانفیگ کنید
درست نشد یا مشکل از خطوط هست ویا مشکل از isp باید زنگ بزنید و بهشون بگین
البته بعضی مناطق pppoe رو ساپورت نمیکنن و باید رو bridge مجبورا کار کنن شاید مشکل شما هم از این مورد باشه
فریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید
از چه شرکت اینترنتی الان دارید استفاده میکنید؟
سلام من قصد خرید یه مودم ADSL دارم می خواستم بدونم مودم با امکان وایرلس بخرم یا بدون اون هزینه اش مهم نیست فقط بفرمایید وایرلسش چه امکانات و ویژگی هایی داره ؟
amd>intel
15-11-2011, 00:23
به نظرم برو سراغ مدلهاي وايرلس tp-link
مودمی هست که هم وایمکس رو ساپورت کنه هم ADSL رو ممنون میشم راهنمایی کنین
مودمی هست که هم وایمکس رو ساپورت کنه هم ADSL رو ممنون میشم راهنمایی کنین
من ندیدم ولی میتونید گیرنده ی وایمکس رو به روتر که وایرلس تولید میکنه وصل کنید به این صورت که گیرنده ی وایمکس رو با لن وصل میکنید به یکی از پورت های لن روتر و داخل تنظمیات روتر dhcp رو غیرفعال کنید و ip static رو هم غیر فعال کنید
با سلام و سپاس
1- باسلام مگه امکان دانلودتوسط مودم ازطریق درگاه usb امکان پذیرهست یعنی سیستم خاموش وفایلی که میخواهیم خود مودم دانلودکنه 2- مودم وایرلس DLINK بهتره یا TPLINK درمودمهای سری N - TPLINK که قیمتی حدود 40 - 50 هزار باشه کدام جدیدتر وبهتره باتشکرفراوان
هرچی گرفتی TPLINK رو ئنگیرید راحت -- میشه
برای اطمینان بیشتر از گفته های بنده سری به انجمن اشیانه بزنید
Farshid72
21-01-2012, 17:02
1- باسلام مگه امکان دانلودتوسط مودم ازطریق درگاه usb امکان پذیرهست یعنی سیستم خاموش وفایلی که میخواهیم خود مودم دانلودکنه 2- مودم وایرلس DLINK بهتره یا TPLINK درمودمهای سری N - TPLINK که قیمتی حدود 40 - 50 هزار باشه کدام جدیدتر وبهتره باتشکرفراوان
tp-link 8961nd
D-Link 2670u
توصیه من همون اولیه
MOH@MMAD-A
22-01-2012, 19:57
سلام دوستان
من با توجه به تحقیقاتی که کردم میخوام مودم linksys wag120n رو بخرم . . . .
خودم شهرستانم و میخوام از یکی از شرکت ها بخرم تا برام بفرستن قیمتش هم حدودا گفتن 85000 تا 90000
ولی اخیرا چند جا شنیدم مودم های جدید این مدل کیفیت قدیم رو ندارن و بعضیشون تقلبین. .. موندم والا چی کار کنم اگه میشه راهنماییم کنید که درسته یا نه . .. .
در ضمن اگه جای مطمئنی رو میشناسید واسه خرید بهم بگید هر چه سریع تر بهتر با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
سلام دوستان
من با توجه به تحقیقاتی که کردم میخوام مودم linksys wag120n رو بخرم . . . .
خودم شهرستانم و میخوام از یکی از شرکت ها بخرم تا برام بفرستن قیمتش هم حدودا گفتن 85000 تا 90000
ولی اخیرا چند جا شنیدم مودم های جدید این مدل کیفیت قدیم رو ندارن و بعضیشون تقلبین. .. موندم والا چی کار کنم اگه میشه راهنماییم کنید که درسته یا نه . .. .
در ضمن اگه جای مطمئنی رو میشناسید واسه خرید بهم بگید هر چه سریع تر بهتر با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نطر من برید سراغ tplink
MOH@MMAD-A
23-01-2012, 01:03
به نطر من برید سراغ tplink
Chera tp-link man etalae az in brand nadaram yaani az linksys behtare
akhe hame migan linksys khobe
shoma nemidonid linksys haye jadid taghalobian ya na ?
shahin_mp3
23-01-2012, 01:14
Dlink ..............
MOH@MMAD-A
23-01-2012, 01:21
Dlink k hame migan ashghale !
*hamedkhatar*
23-01-2012, 10:34
آین سایت قابل اعتماده و تایید میشه اگه میخواد مودم بگیری
من خودم یه گوشی ازش گرفتم 500 تومان
موفق باشید
Chera tp-link man etalae az in brand nadaram yaani az linksys behtare
akhe hame migan linksys khobe
shoma nemidonid linksys haye jadid taghalobian ya na ?
tplink تقریبا همون کاری رو براتون انجام میده که لینک سیس انجام میده
و به گرانی لینک سیس نیست
کاربری و کانفیگ راحتی داره و گارانتی خوبی هم داره
نیاز شما یا یک tplink td-8961 nd رفع میشه
ardalan13
18-06-2012, 00:01
سلام . بچه ها می خوام این مودم رو بخرم CNet Wireless –N Router ADSL 2+ Modem CAR-971 از نظر شما چطوره؟ 74 تومن که با تخفیفش برام 54 میوفته . فقط امروز بهم جواب بدین. خیلی مهمه برام
singlestar_gh
18-06-2012, 00:38
من tp link دارم و راضیم. دو آنتنش شد 96
سلام - مودم تاپی لینک بگیر البته تنظیمات ش پاپ تری یادنره قابلیت کانکت اتومات هم داره و---.
Arash1003
20-07-2012, 11:50
با سلام
دوستان من قصد خرید یک مودم روتر وایر لس را دارم
هزینه حدود 140,000 تومان و سری ان باشد
البته یکم بیشتر هم مشکلی نسیت اگه امکانات و کیفیتش بالاتر باشه
300مگابیت و بردش برام در اولویته و بعد امکانات دیگه
سرویس از مخابرات اصفهان
خودم میخواستم 8960 از تی پی لینک را بخرم
اما با خوندن فروم های مختلف بیشتر گیج شدم
حالا لطفا منو راهنمایی کنید
هم برند وهم مدل
ضمنا نمیدونم بضی از این برندها که در زیر گفتم اصلا مودم روتر دارند یا نه
tplink
zyxel
linksys
asus
یا برندی که بنظرتون خوب باشه
و سوال آخر این دانلود خود مودم روی usb چی هست
mohsen19x
19-12-2013, 19:03
سلام
من بین دو مودم D-LINK 2730U و مودم tp-LINK 8910N موندم کدامو بخرم.... قیمتش اصلا مهم نیست... مهم فقط کیفیت و تفاوت ها هست ...ممنون
linuxx2011
19-12-2013, 19:08
سلام
من بین دو مودم D-LINK 2730U و مودم tp-LINK 8910N موندم کدامو بخرم.... قیمتش اصلا مهم نیست... مهم فقط کیفیت و تفاوت ها هست ...ممنون
100 درصد دی لینک کلا دی لینک فعلا بهترینه!!
mohsen19x
19-12-2013, 19:53
100 درصد دی لینک کلا دی لینک فعلا بهترینه!!
تفاوتی هم دارند از لحاظ نرم افزاری ؟؟؟
baset.70
16-01-2014, 20:27
با سلام ببخشی سوالمو اینجا پرسیدم خیلی فوریه. من مودم D-Link 2730U رو تازه خریدم ولی با کانکشن وصل نمیشه . لطفا راهنمایی بفرمایید
mohammad1983
25-01-2014, 22:32
سلام
من بین خرید دی لینک 2750 و 2770 موندم.
مسلما 2770 به روز تر هست اما به دلیل نداشتن آنتن خارجی میترسم پوشش کمی داشته باشه.
کسی تجربه ای داره؟
رابینسون
14-02-2014, 01:50
نمیشه نظر قعی داد که چی خوبه چی بدهمن از دو تا برند دی لینک و تی پی لینک راضی بودم
مهم گارانتی هست که اگه خراب شد پشتیبانی کنه
تقریبا قطعات همه شون با یک کیفیت هست
ولی کار الترونیک و قطعات الکترونیکی حساب کتاب نداره ممکنه یه خازن با اتصالیش باعث بسه مودم شما خراب بشه
به نظر من این دوتا کمپانی گارانتی شون تو ایران خوب جواب داده
خودم تی پی لینک رو بردم تعویض شد.
mohammad1983
22-02-2014, 23:27
مرسی
2770 رو 1 ماهی هست گرفتم.خیلی راضی هستم.با توجه به آنتن داخلی که داره اما همه جای خوبه آنتن پر هست.
sajjad6167
23-02-2014, 14:28
سلام
من تصمیم دارم مودم D-Link 2730 بگیرم
با فروشنده تماس گرفتم گفته هم مشکی و هم سفید داره
تفاوت این دوتا تو چیه و کدوم بهتره؟
ممنون
leo.unique
23-02-2014, 15:35
سلام
من تصمیم دارم مودم D-Link 2730 بگیرم
با فروشنده تماس گرفتم گفته هم مشکی و هم سفید داره
تفاوت این دوتا تو چیه و کدوم بهتره؟
ممنون
سفیدشو بگیر:n18:
sajjad6167
27-02-2014, 03:06
ممنون دوست من قبل از اینکه یادداشت شمترو بخونم رفتم و یه سفیدشو خریدمولی هنوز دوست دارم بدونم که تفاوتشون چیه .فروشنده می گفت که تفاوتی ندارن فقط مشکی ها لایسنس کاسپراسکای دارنولی یه کی دیگشون می گفت چیپ ست مشکی بهتره
leo.unique
27-02-2014, 09:47
ممنون دوست من قبل از اینکه یادداشت شمترو بخونم رفتم و یه سفیدشو خریدمولی هنوز دوست دارم بدونم که تفاوتشون چیه .فروشنده می گفت که تفاوتی ندارن فقط مشکی ها لایسنس کاسپراسکای دارنولی یه کی دیگشون می گفت چیپ ست مشکی بهتره
چیپست مشکی آمریکاییه اما خب حداقل میشه گفت که با سیستم مخابراتی ایران مشکل داره :n27:
سلام دوستان.یه سوال مودمی که 5 دیزیبل و یا 10 دیزیبل داره برد مفیدش چقدر میشه؟
FOURTH RETURN
26-05-2014, 19:03
فقط tp-link حرف نداره goldweb نخری که فوق العاده مزخرفه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.