مشاهده نسخه کامل
: اختلال در دهها سايت مهم ايراني
mahdy2021
15-02-2006, 08:33
با اختلال در سرور كانادايي طرف قرارداد با حدود 60 سايت ايراني، ديروز دسترسي به اين سايتها، غيرممكن شد.
بنا بر بررسيهاي خبرنگار «بازتاب»، خبرگزاريهاي فارس و ايلنا (كار ايران)، ايپنا، ايكنا (خبرگزاري قرآني)، روزنامههاي «همشهري»، «اعتماد» و «پاس جوان» و نيز بانكهاي «سپه» و «پارسيان»، از جمله اين سايتهاي مهم هستند.
همچنين سايتهاي «ايراناير»، «پارسيك»، «مركز اسناد انقلاب اسلامي»، «فدراسيون فوتبال ايران»، امروز با اختلال در سرويسدهنده كانادايي، مختل شد.
تاكنون برخي از اين سايتها نظير خبرگزاري فارس با استفاده از سرور جديد، سعي در بالاگذاري دوباره مطالب خود كردهاند.
به اين ترتيب، استفاده از خدمات اينترنتي مراكزي چون بانك سپه و پارسيان و ايراناير كه به تازگي امكاناتي از طريق اينترنت در اختيار كاربران قرار ميدادند، ناممكن شده است.
گفته ميشود، برخي از اين مراكز، با مشاهده چنين مشكلاتي، درصدد استفاده از سرويسدهندگان ايراني برآمدهاند.
منبع:بازتاب
Reza1969
15-02-2006, 09:10
این شرکتهای داخلی ما هم واقعا بیغند. یه زحمت به خودشون نمیدن که از سایتشون یه بک آپ وردارند برای اینجور مواقع تا مردم دیگه علاف نشن. :angry:
*بهرخ خانوم *
15-02-2006, 10:48
روز گذشته، صدها سايت اينترنتی درایران ناگهان بلاک شد و یک شوک اینترنتی همه خبرگزاری ها، مطبوعات و وبلاگ نویسان را گرفت. ابتدا اعلام شد که جمع زیادی از سایت های ایرانی که از کانادا خدمات می گرفته اند هک شده اند. پس از مدتی شایع شد که یک مرکز بسیجی و حزب اللهی با هدف بلاک کردن سایت هائی که کاریکاتور حضرت محمد را منتشر کرده اند در این ماجرا دست داشته و عملا موجب تخریبی غیر منتظره و غیر پیش بینی شده گشته اند. این مسائل در مصاحبه مطبوعات وزیر دادگستری و سخنگوی قوه قضائیه نیز طرح شد و او نیز چیز زیادی به این شایعات نداشت که بیافزاید مگر آنکه همگان را حواله داد تا از دولت کانادا طلب پاسخگوئی کنند. این پاسخ سخنگو البته همراه بود با نفی آزادی بیان از سوی دولت کانادا!
در کنار این شایعات مطبوعاتی و وبلاگی، شایعه بزرگتری نیز که با حقیقت همخوانی بیشتری داشت در محافل خاص حکومتی- امنیتی دهان به دهان شد: امریکا از کار انداختن سایت های اطلاعاتی، مخابراتی و نظامی ایران را تمرین کرد!
اگر این شایعه حکومتی واقعیت داشته باشد، در روزهای آینده باید منتظر تکرار هکر و بلاک شدن زمان بندی شده سایت ها بود. فیلترینگ داخلی، می رود تا به یورش اینترنتی از خارج بیانجامد.
شما ورژن داخل کشور رو گذاشتي، من خارج از کشور. ;)
NINTENDO_DS
15-02-2006, 11:25
اخه جالبيش اينه قويترين هكرهاي دنيا تو هر زمينه اي هكرهاي ايرانن بيچاره امريكا پس فردا تمام سايتهاش هك ميشه قابل توجه bahareh_bus
mahdy2021
15-02-2006, 13:28
در کنار این شایعات مطبوعاتی و وبلاگی، شایعه بزرگتری نیز که با حقیقت همخوانی بیشتری داشت در محافل خاص حکومتی- امنیتی دهان به دهان شد: امریکا از کار انداختن سایت های اطلاعاتی، مخابراتی و نظامی ایران را تمرین کرد!
میشه بگن سایتهای نظامی و اطلاعاتی ایران مگه چندتان و آدرساشون چی و اصلا به چه دردی میخورن؟
(این سوالو از کسی که این ادعا رو کرده پرسیدم)
اکثر این سایتها اطلاع رسانی بودن و ربطی به این چیزها نداشتن
mahdy2021
15-02-2006, 14:14
حمله ی اینترنتی فقط شایعه است
در پی قطع خدمات شرکت سرویس دهنده خارجی طرف قرارداد خبرگزاری فارس و برخی سایتهای دیگر خبری کشورمان، از صبح امروز دسترسی به سایت این رسانه ها مختل شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر ، علاوه بر خبرگزاری فارس ، سایت های اینترنتی برخی دیگر از خبرگزاریها و روزنامه ها و سایتهای خبری کشورمان نیز که از همین شرکت خارجی خدمات دریافت می کرده اند ، از ساعت 8 صبح امروز غیر قابل دسترسی شده اند.
mohammad8
15-02-2006, 15:04
همشهري هنوز مشكل داره
البته آمريكا به روزنامه همشهري درباره كاريكاتورهاي هولوكاست هشدار داده كه احتمالا سرويسش رو قطع خواهد كرد .
حملات انجام شده از botبوده و خرابی چندانی به بار نیاورده جز اختلال...
همشهري هنوز مشكل داره
البته آمريكا به روزنامه همشهري درباره كاريكاتورهاي هولوكاست هشدار داده كه احتمالا سرويسش رو قطع خواهد كرد .
فكر نكنم چون من همين الان توي سايت همشري بودم
اين آدرس خوده سايت
ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ين هم صفحه فراخوان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad8
16-02-2006, 18:30
درسته
چون من این اخبارو خودم شنیدم حتما میخواستن تهدید کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.