ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفحه اول هنگام روشن كردن توي سيستم

smss.exe
08-06-2009, 07:07
سلام

من يه مادربورد asus كه amd هم هست دارم . وقتي كه روشنش مي كنم اول به جاي اطلاعات بايوس يه چيز ديگه مي نويسه و همونجا هم گير مي كنه .

مي نويسه taktaz computer . اسم يه شركته .

حالا هم مي خوام بدونم كه چه جوري اين رو تغييرش دادن و هم اينكه چه كار كنم كه به حالت اصلي برگرده ؟

خيلي ممنون

Lord_theOne
08-06-2009, 15:09
برو یک ویندوز دیگه بگیر نصب کن یک XP Service Pack 3 بدون دستکاری بگیر
التبه می تونی از طریق برنامه های مختلف این کار را بکنی توی قسمت نرم افزار برو بهت کمک می کنند

smss.exe
09-06-2009, 06:55
سلام

با تشكر از توضيح شما

ولي من نوشتم كه توي اون صفحه گير مي كنه و وارد بايوس و بقيه چيز هاي بعد از اون نمي شه . ( پس چه جوري ويندوز عوض كنم )

مي خوام بدونم چه جوري مي شه به جاي اطلاعات كه هنگام روشن شدن سيستم در اولين صفحه كه اطلاعات مخصوص ورژن بايوس رو مي نويسه ( نوشته هاي سفيد توي صفحه ي سياه )يه چيز ديگه نوشت .

omidbooter
02-08-2009, 02:32
سلام

مي خوام بدونم چه جوري مي شه به جاي اطلاعات كه هنگام روشن شدن سيستم در اولين صفحه كه اطلاعات مخصوص ورژن بايوس رو مي نويسه ( نوشته هاي سفيد توي صفحه ي سياه )يه چيز ديگه نوشت .

سلام.

همچین کاری میشه؟؟؟؟

Kianoosh
02-08-2009, 09:13
دوست من شما می تونید از بو ت لودر ویستا استفاده کنید

و برای بایوس هم آخرین بایوس از دانلود کنید و بعد با فلاپی و ... فلشش کنید (قبل از اون هم clear cmos)

khark11
02-08-2009, 10:09
سلام

من يه مادربورد asus كه amd هم هست دارم . وقتي كه روشنش مي كنم اول به جاي اطلاعات بايوس يه چيز ديگه مي نويسه و همونجا هم گير مي كنه .

مي نويسه taktaz computer . اسم يه شركته .

خيلي ممنون

سلام

نگفتي چيكار كردي كه اينجوري شده؟

جايي واسه تعمير برده بوديش؟

بايوس آپديت كردي تازگيا؟

بايد يه چيزي شده باشه، همين جوري كه نميشه

Hitman-Group
02-08-2009, 10:31
سلام دوست عزیز
من این کار رو کردم
شما اول باید ایسوز اپدیت رو که یک برنامه داخل سی دی مادربردت هست رو نصب کنی
بعد بری بازش کنی(الان خودم نصب نکردم فقط تا ائنجا که یادم میاد بهت میگم و باید گزینه های مختلف رو خودت بفهمی)
برو اول بایوست رو دانلود کن با همون برنامه(جدید ترین ورژن)
بعد که دانلود کردی برو داخل اپشن برنامه و بگرد دنبال گزینه ای که نوشته فلش کردن و تغییر لوگو یا اگر این طور فکر کنم نوشته شده My Logo از اینا
بعد تیک اونو بزن و برگرد به صفحه اصلی گزینه
Update From File
رو بزن و فایل بایوس رو انتخاب کن و Next رو بزن
نکست رو که زدی یک صفحه باز میشه که میگه لوگو رو انتخاب کن!
سعی کن حجمش کم باشه و از گرادیانت استفاده نکنی چون که میریزه عکس به هم!
بعد نکست رو بزن و برنامه شروع به فلش و تغییر لوگوت میکنه!

omidbooter
04-08-2009, 01:46
دوست من شما می تونید از بو ت لودر ویستا استفاده کنید

و برای بایوس هم آخرین بایوس از دانلود کنید و بعد با فلاپی و ... فلشش کنید (قبل از اون هم clear cmos)

ارباب جان شما انگار داری با یه حرفه ای حرف میزنید که همه چیز رو یاد داره و شما فقط مسیر رو بهش میگی.

عزیزم اخه این فلش کردن با فلاپی و .... و قبل اون هم clear cmos چیه؟

Lord_theOne
04-08-2009, 08:05
CMOS Clear مربوط به تنظيمات باياس هست چيزه خاصي نيست مثلا ساعت سيستم شما را به حالت اوليه در مي آورد

Kianoosh
04-08-2009, 14:40
ارباب جان شما انگار داری با یه حرفه ای حرف میزنید که همه چیز رو یاد داره و شما فقط مسیر رو بهش میگی.

عزیزم اخه این فلش کردن با فلاپی و .... و قبل اون هم clear cmos چیه؟

خیلی سادست و توضیحش تو همین صفحه داده شده تقریبا ...