ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : poser و 3ds max

hegoz
08-06-2009, 01:37
با سلام:5:. بروبچ من يه مشكل با پوزر دارم هر چي از پوزر خروجي 3ds مي گيريم تو مكس باز نمي شه چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

88x88
08-06-2009, 10:20
سلام.
من پوزر رو از زمانم دقیانوس خدا بیامرز تا بحال باهاش کار نکردم و اصلا از فرمت ها و مدل خروجی هاش خبر ندارم.
ولی بهتره برای این کار از خود مکس هم ورودی بگیری. یعنی وقتی با پوزر اکپورت کردی تو مکس اپن مپن رو بی خیال شی و ایمپورت بگیری تا باز شه.
اگر نشد فرمت های دیگه رو هم امحان کن. یعنی با یه فرمت دیگه اون ور اکسپورت کن و این ور ایمپورت.
این راهی بود که به ذهن من رسید.اگه کارت رو راه ننداخت چند تا حرفه ای هم این جا هستن که جواب بدن.

Farzad.wow
08-06-2009, 11:54
عزیزم شما تو poser فایلتو با پسوند 3ds خروجی بگیر بعد هم اونو تو مکس Import کن

SSS_HHH_OOO
08-06-2009, 11:57
پوزر یه پلاگین هم یادمه داشت برای مکس و برنامه های دیگه که مستقیم میشد آوردش تو مکس
فکر کنم با خودش نصب میشد...

Tamirat.laptop
08-06-2009, 13:42
سلام عزیز

یه پلاگین هست به نام poser for 3dsmax با این برنامه میتونی خروجی بگیری از مکس به پوزر و از پوزر به مکس

اگه تونستم لینکشو واست میذارم

موفق باشی

Animators
10-06-2009, 10:32
خوب سما می تونید با پسوند obj اکسپورت کنید..... این طوری مشکلی هم پیدا نمی شه.

Tamirat.laptop
10-06-2009, 12:59
خب دوستان ناگفته نماند بعضی از دوستان شاید با خودشون فکر کنن که چرا از پلاگین استفاده بشه ولی نکته ای که اینجا هست شما با

این پلاگینی که معرفی کردم میتونید تمام جزئیات رو هم وارد کنید بر فرض مثال شما در پوزر حرکتی یا تکسچری را تعریف می کنید

به راحتی می توانید حرکت یا تکسچری که در پوزر تعریف کردید رو وارد مکس کنید پس با obj فرق داره

متاسفانه هنوز گیرش نیاوردم

موفق باشید

•♥•