ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قدرت گرافیک در دات نت - فید کردن کنترلها

shalineh
06-06-2009, 17:39
از برنامه نویسی گرافیک واقعا لذت می برم. این یکی از سرگرمیهای روزمره من است. گرافیک در دات نت از آنچنان قدرتی برخوردار است که قابل وصف نیست. اگه بگم تمام دستورات دات نت، به نوعی با گرافیک در ارتباط هستند ، سخنی به گزاف نگفته ام.
نیرومندی گرافیک در دات نت رو میتونید در همین DLL مشاهده کنید. کلاسی که شما رو قادر میسازه تا به راحتی کنترلهای روی فرم را با افکت Fade ظاهر یا مخفی سازید. سرعت Fade شدن هم قابل تنظیم است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز : 7 کیلوبایت

persianmahdi
06-06-2009, 20:53
میشه یه مثال از نحوه استفاده اش هم بزنید

ممنون

shalineh
06-06-2009, 23:38
البته باید بگم که من این کلاس رو فقط برای نشان دادن یکی از هزاران کاربرد +GDI نوشتم. و شاید در آینده کاملترش کنم.

میشه یه مثال از نحوه استفاده اش هم بزنید
مثال :
بعد از اینکه کلاس رو به پروژه ادد کردید یه Button و یک عدد هم مثلا لیست باکس به فرم اضافه کنید و در رویداد کلیک Button این کدها رو بنویسید و نتیجه رو ببینید.

sari-1369
07-06-2009, 17:19
تست می کنیم :D ( به نظرم خیلی جالب باید باشه )

عــــلی
07-06-2009, 22:34
سلام باور نکردنیه خیلی وقته دنبال یه همچین چیزی هستم واقعاً ممنون.ولی یه مشکل هست.خیلی دوست دارم بدونم که چطوری کار میکنه!، ای کاش یه توضیحی در مورد کدش هم بدی. ممنونم.:11:.

shalineh
08-06-2009, 13:58
سلام باور نکردنیه خیلی وقته دنبال یه همچین چیزی هستم واقعاً ممنون.ولی یه مشکل هست.خیلی دوست دارم بدونم که چطوری کار میکنه!، ای کاش یه توضیحی در مورد کدش هم بدی. ممنونم.:11:.
خیلی ساده! :31:
با استفاده از کلاس ColorMatrix و یک سری جلوه های ویژه :46:

اینم از کد کامل این کلاس.