مشاهده نسخه کامل
: چرا من نمیتونم هیچ عکس رو تو امضام بذارم؟
sina1100
06-06-2009, 17:16
اینی که الان میبینید 3 ساله اینجاست! هر عکسی میذارم همین پیغام "امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد ." رو میده!
اولا که این عکسی که من میخوام بذارم حتی از این ابعاد هم کوچکتره!
ثانیا هرجا میرم میبینیم عکس کاندیداها رو با ابعاد بسیار بسیار بزرگ تر گذاشتن!! مثلا 600 در 450 ! چرا پس من این پیغام رو میبینیم؟ مگه فرقی هست الان بین من و اعضای دیگه ؟
منم همین مشکل رو داشتم...یک عکس میخواستم بذارم در ابعاد نانو !!
بعد همین پیغام رو میداد...دیگه بیخیال شدم...
I Walk Alone
07-06-2009, 03:45
نهایت سایز عکستون میتونه اندازه سایز عکس امضای من باشه ! :دی
دوستمون درست میگه نهایت سایزش همینه
ولی کلا تو امضا همش ایراد و اشکال میگره یه نمونش همون که میگه بیشتره 8 خط هست
secretman
07-06-2009, 09:36
منم همین مشکل رو دارم .
یه عکسی رو که در حال حاظر امضای یکی از کاربرا هست رو خواستم بذارم امضای خودم که قبول نمیکنه .
سایز عکس هم استاندارده.
:5:یه بابایی هم بیاد راه حل بده!
Persian_Gun's
07-06-2009, 11:34
متاسفانه منم همین مشکل رو دارم!!
Ehsanpark
07-06-2009, 11:41
من اصلا همچین مشکلاتی ندارم ! :دی
منم اعصابم خورد شد تا اين عكس رو گذاشتم امضام....ايرادشم از حجم عكس بود 5/0 كيلو بايت هم بيشتر بود ايراد ميگرفت
Retired User
07-06-2009, 13:09
كلا عكس گذاشتن تو امضا خيلي سخته
كلا عكس گذاشتن تو امضا خيلي سخته
شما که ماشالا خوب عکسی گذاشتی !!
کسی چیزی نمیگه ؟؟ که چیکار کنیم ؟؟
EvilDead
07-06-2009, 15:03
آره سخته ! ولی ممکنه .......:21::27:
Ehsanpark
07-06-2009, 15:50
آقایون مدیر این تحریمات (!) رو بردارید !! اگه سایز یا امضا مشکل داشت ماشاالله مدیر که زیاد هست. خودشون ویرایش (حذف) می کنند !
Retired User
07-06-2009, 15:56
آقایون مدیر این تحریمات (!) رو بردارید !! اگه سایز یا امضا مشکل داشت ماشاالله مدیر که زیاد هست. خودشون ویرایش (حذف) می کنند !
پيشگيري بهتر از درمانه
پیشگیری هم زیادش خوب نیست
احتمالا یکی از موارد زیره :
کسی که عکس رو بدون رعایت این شرایط گذاشته مدیری ، همکاری چیزی هست که برای این گروه یک سری محدودیتها کمتره.
یا اینکه این عکس قبل زا اعمال این محدودیتها گذاشته شده و عوض نشده. و اگه اون شخص بخواد عوض کنه احتمالا دیگه نمیتونه.
سلام
تا اوجایی که من اطلاع دارم :
1 . همکار ها و مدیران امکانات بیشتری دارند از جمله قرار دادن عکس در آواتار در سایز 200*200 و ...
2 . عکس گذاشتن در امضا اصلا کار سختی نیست
برای نمونه به امضای خود من دقت کنید
با فتوشاپ یکم اونور و اینورش رو کم کردم و خیلی هم الان خوشگل شده
کسی هم مشکل داشت بگه من براش عکسشو درست کنم
در این فورم خیلی محدودیت ها هست مثلا نمیتونیم عکس متحرک بزاریم اواتار / URL نمیشه گذاشت / فایل نمیشه اپلود کرد و..... حالا شما این یکی رو هم بزار روش : د ی
قاهر - Gahir
26-06-2009, 06:42
اینی که الان میبینید 3 ساله اینجاست! هر عکسی میذارم همین پیغام "امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد ." رو میده!
خوب عزیز جان مجبور نیستی که حتما عکس بذاری ... در ضمن هر یک از کاربرانیکه در تاپیک 10 پستی تو امضاشون عکس گذاشتن(عکس میذارن) سبب می شه کسایی که سرعت کمی در اینترنت دارن بجای اینکه مطالب تاپیک رو بخونن منتظر میشن که اول عکس امضای کاربرا بیاد ( اول عکس ها لود میشه == البته کاربر می تونه در قسمت اختیارات Exploreاش اختیار نیامدن عکس رو روشن کنه !) در ضمن حجم تصویر بر حسب بیت است نه سایز !
اولا که این عکسی که من میخوام بذارم حتی از این ابعاد هم کوچکتره!
ثانیا هرجا میرم میبینیم عکس کاندیداها رو با ابعاد بسیار بسیار بزرگ تر گذاشتن!! مثلا 600 در 450 ! چرا پس من این پیغام رو میبینیم؟ مگه فرقی هست الان بین من و اعضای دیگه ؟
در چندین ماه پیش ( الان سال 2009 ماه June) این اختیارو به کل حذف کرده بودن (البته از چند جهت کاری درخور کردن) ! ولی تفریط هم چندان خوب نیست .
به نظر من بجای استفاده از عکس و تصویر و اسلاد و و و ... میتونید از نوشته های با معنی استفاده کنید که ماندگاری آن در اذهان به مراتب از عکس که گاهی هم بی معنی است ، بیشتر و پر تاثیر تره !
در ضمن دوست عزیز قرار نیست که دیگران هر کاری کردن شما همون کارا رو انجام بدین ... ( توجه به قسمت بولد شده) شاید یکی بخواد بن بشه اون شما هم (استغفر ا...)
شما برای رفع مشکلاتتون میتونید به مدیرا یا مسئولین این گزارش رو بدین .
من یه عکس گذاشتم تو امضام ولی نمایش داده نمیشه. چرا؟ ربطی به این دوره ی آزمایشی داره؟
Hitman-Group
29-06-2009, 11:38
من هم خیلی مشکل دارم
نمیشه که نمیشه
خودمو کشتم تا تونستم یک عکس داخل امضام بگذارم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.