PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : PrevX آنتی ویروسی بسیار عالی جهت شناسایی و پاکسازی ویروس های جدید و ناشناخته

saeed774
06-06-2009, 16:11
دوستان قبل از زدن تاپیک حتما این نرم افزار رو یکبار امتحان کنن به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد .

نام این نرم افزار PrevX CSI 3.0 هست که محصول کشور ایتالیاست و در شناسائی و حذف ویروس ها مخصوصا ویروس های جدید بسیار خوب عمل میکنه .

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجم : 1.6 mb

password : p30world

روش نصب و کرک :

برای نصب برنامه و اسکن حتما باید به نت وصل باشین در ابتدای نصب اسکن اولیه صورت خواهد گرفت که این اسکن حتما باید انجام بگیره بعد اسکن صفحه اصلی نرم افزار نمایان خواهد شد . اگر در طی اسکن ویروسی شناخته شود به دلیل عدم کرک ، نرم افزار ویروس های پیدا شده رو پاک نخواهد کرد .

برای کرک کردن وارد تسک منیجر بشین و دو (2) پروسس Prevx.exe رو End کنین . از داخل پوشه کرک فایل کرک رو به محل نصب برنامه کپی و جایگزین کنین .بعد از داخل دسکتاپ روی فایل اجرائی بنام Prevx CSI Scan کلیک کنین تا برنامه اجرا شود .
دوباره با زدن کلید Scan My PC Now و با توجه به اینکه به نت وصل هستین عمل اسکن رو انجام بدین . این بار برنامه ویروس های پیدا شده رو با زدن کلید Clean در پایان به راحتی پاک خواهد کرد .

بهتر است بعد از کرک کردن نرم افزار سیستم رو یکبار ریست کنین .

توجه :
این کرک فقط برای این ورژن تولید شده ، به هیچوجه برنامه رو از طریق خود برنامه آپدیت نکنین چون کرک از کار خواهد افتاد .

این کرک تنها کرک موجود در نت هست از دوستان اگر کرک یا سریال معتبری پیدا کردن حتما معرفی کنن .

این نرم افزار بنابه گفته سایت سازنده هیچ تداخلی با آنتی ویروس های دیگه نداره و هیچ تاثیری در سرعت سیستم نمیذاره .

سایت سازنده :

لینک کرک شده نرم افزار :

دوستانی که با نصب کرک در روش ذکر شده در بالا مشکل دارن میتونن از نسخه کرک شده این نرم افزار استفاده کنن .

پسورد : p30world

نکته مهم : کرک نرم افزار مشکلی داره که بعد اینکه یکبار عمل Clean انجام شد برای دفعات بعدی باید دوباره متاسفانه کرک رو اعمال کرد به روش بالا. فعلا با این روش سر کنین تا اینکه کرک جدیدی برای نرم افزار پیدا بشه .

دانلود نسخه Enterprise از سایت اصلی با سریال معتبر و محدود به پاک کردن 200 فایل ویروسی

دوستان ميتونن به لينك زير برن و با وارد كردن Email و كليك كردن روي Active & Download Your Trial برنامه رو دانلود كنن و در پايين صفحه سريالي كه گذاشته شده رو براي برنامه دانلود شده استفاده كنن . حجم برنامه دانلود شده نسبتا زياد و در حدود 11 mb هست و سريالي كه معرفي شده براي پاك كردن 200 فايل ويروسي محدوديت داره ،به همراه برنامه نسخه مربوط به کنترل شبکه نیز نصب خواهد شد .

این روش به دلیل حجم زیاد برنامه توصیه نمیشه و همون برنامه قبلی با توجه به حجم کم نرم افزار مناسب تر هست .

نرم افزار جديد PrevX براي حذف Rootkit ي با نام Gromozon

اين نرم افزار رو ميشه به تنهايي هم استفاده كرد و نيازي به نصب PrevX نيست .

روت كيت Gromozon كه اخيرا با نام بهينه ساز اينترنت در نت شيوع پيدا كرده ، بدافزاري مايبن تروجان و روت كيت هست كه راه رو براي ورود مخرب هاي ديگه باز ميكنه . اين روت كيت اولين بار در نرم BraveSentry ديده شده كه با كانكت شدن اتوماتيك به دومين هاي زير، راه رو براي مخرب هاي ديگه باز ميكنه :
gromozon(dot)com
xearl(dot)com
td8eau9td(dot)com

از علايم مبتلا به اون ميتوان به باز شدن صفحات مزاحم اينترنتي به تعداد زياد ، كم شدن سرعت كامپيوتر بصورت محسوس و تغيير در رجيستري و تنظيمات ويندوز اشاره كرد .

براي دانلود رايگان نرم افزار مربوطه ميتونين از لينك زير و به همراه توضيحات اضافه استفاده كنين :

saeed774
19-06-2009, 13:34
با توجه به سايت نرم افزار ، اكثر دوستاني كه بنابه ويروسي شدن تاپيك زدن . تمام ويروس هايي كه اشاره شده توسط ديتابيس اين نرم افزار به راحتي شناسائي و پاك ميشن .

saeed774
16-07-2009, 17:02
نمودار زير نشون ميده كه ديروز تعداد ويروس هايي كه در سيستم عامل آنها ، آنتي ويروسهاي زير قرار دارن و نتونستن ويروسارو تشخيص بدن ولي PrevX تونسته اونارو تشخيص بده و خنثي كنه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roohoravan
28-07-2009, 19:03
کرکش که تروجان هست.

saeed774
28-07-2009, 20:30
کرکش که تروجان هست.

خوب عزيز اكثر كرك يا پچ هاي نرم افزارها توسط آنتي ويروس هاي مختلف ويروس شناخته ميشن و اين دليل بر ويروسي بودن اونا نميشه از جمله اين آنتي ها Avira هست كه به هر پچ يا كرك گير ميده در حاليكه همون پچ توسط آنتي هاي معتبر ديگه ويروس نيستن .
من فايل كرك رو تو سايت Virus Total آناليز كردم و همانطوري كه گفتم آنتي هاي معتبر مثه كسپر ، نود ، Avast ، نورتون ، بيت دفندر اين كرك رو ويروس شناسائي نكردن و اكثرا آنتي هاي ديگه كه اسم معتبري هم ندارن اين فايل رو به عنوان ويروس شناختن .
شما مطمئن باشين كه اين كرك هيچ خطري نداره و اگر هم خطري داشت خود نرم افزار ،كرك رو به عنوان تروجان ميشناخت .

آناليز كرك در سايت Virus Total :

در ضمن كدوم آنتي ويروس اين فايل رو تروجان شناخته ؟

picher_s
28-07-2009, 23:22
چون Patch ها به exe ها inject می کنن و اونها رو دستکاری میکنن آنتی ها اونها رو ویروس میشناسن! و آنتی هایی اینا رو ویروس

میشناسن که هوش مصنوعی بالای دارند مثله Avira نه اونهایی که HIPS دارند مثله Kasper!

پس الزاما ویروس نیستند!

موفق باشید.

sarmast65_ata
20-08-2009, 00:32
ممنونم بابت معرفی این نرم افزار
من این نرم افزارو نصب کردم وقتی که برای بار اول اسکن میکنه 14 تا ویروس شناسایی میکنه حالا وقتی از تسک منیجر میخوام ببندمش بسته میشه ولی چند ثانیه بعد اون صفحه ایی که میگه چند تا ویروس شناسایی شده دوباره میاد و دوباره این اتفاق میافته ..... و نمیتونم فایل کرک رو کپی کنم چون قبول نمیکنه برای شما همچین مشگلی نداره؟راه حلی وجود داره؟

saeed774
20-08-2009, 02:43
ممنونم بابت معرفی این نرم افزار
من این نرم افزارو نصب کردم وقتی که برای بار اول اسکن میکنه 14 تا ویروس شناسایی میکنه حالا وقتی از تسک منیجر میخوام ببندمش بسته میشه ولی چند ثانیه بعد اون صفحه ایی که میگه چند تا ویروس شناسایی شده دوباره میاد و دوباره این اتفاق میافته ..... و نمیتونم فایل کرک رو کپی کنم چون قبول نمیکنه برای شما همچین مشگلی نداره؟راه حلی وجود داره؟

دوست عزيز اگه شما 2 پروسس مربوط به Prevx.exe رو از تسك منيجر End كنين برنامه كاملا بسته ميشه .
در ضمن از چه سيستم عاملي استفاده ميكنين ؟ اگر از XP استفاده ميكنين به راحتي فايل كرك به اين روش كپي خواهد شد ولي در ويندوز ويستا امتحان نكردم .

sarmast65_ata
20-08-2009, 22:26
دوست عزيز اگه شما 2 پروسس مربوط به Prevx.exe رو از تسك منيجر End كنين برنامه كاملا بسته ميشه .
در ضمن از چه سيستم عاملي استفاده ميكنين ؟ اگر از XP استفاده ميكنين به راحتي فايل كرك به اين روش كپي خواهد شد ولي در ويندوز ويستا امتحان نكردم .

کلآ یک دونه فایل به نام prevx توی تسک منیجر هستش که وقتی end میکنی بسته میشه و دوباره باز میشه ( شاید من ندیدم ) !!
از xp استفاده میکنم

حالا یه روش بهتر پیدا کردم که دیشب دیگه وقت نکردم توضیح بدم شاید این روش هم جالب باشه برای کسایی که مثل من مشگل دارن.
توسط برنامه ایی که خودت بهم معرفی کردی چند روز پیش unloker assistant فایلی که توی پوشه prevx توی progrom file هستش رو پاک کردم که همون موقع میگه نمی تونم پاک کنم یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید اون فایل پاک میشه بعد کرک رو کپی میکنیم توی این فولدر به همین راحتی تمام ویروس های کامپیوترم رو پاک کرد 14 تا ویروس بود الان فقط تنها مشگلی که دارم show hidden هستش که اونم میدونم ربطی به این تاپیک نداره.
بازم ازت ممنونم

saeed774
21-08-2009, 12:03
کلآ یک دونه فایل به نام prevx توی تسک منیجر هستش که وقتی end میکنی بسته میشه و دوباره باز میشه ( شاید من ندیدم ) !!
از xp استفاده میکنم

حالا یه روش بهتر پیدا کردم که دیشب دیگه وقت نکردم توضیح بدم شاید این روش هم جالب باشه برای کسایی که مثل من مشگل دارن.
توسط برنامه ایی که خودت بهم معرفی کردی چند روز پیش unloker assistant فایلی که توی پوشه prevx توی progrom file هستش رو پاک کردم که همون موقع میگه نمی تونم پاک کنم یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید اون فایل پاک میشه بعد کرک رو کپی میکنیم توی این فولدر به همین راحتی تمام ویروس های کامپیوترم رو پاک کرد 14 تا ویروس بود الان فقط تنها مشگلی که دارم show hidden هستش که اونم میدونم ربطی به این تاپیک نداره.
بازم ازت ممنونم

براي رفع مشكل تك تك برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :

fatima.alami
26-08-2009, 16:34
اين انتي ويروس چرا فقط درايو c ‌رو اسكن مي كنه؟

fatima.alami
26-08-2009, 16:38
اين انتي ويروس چرا فقط درايو c رو اسكن مي كنه؟

saeed774
26-08-2009, 20:16
اين انتي ويروس چرا فقط درايو c رو اسكن مي كنه؟

اين آنتي تروجان قسمت هاي مهم از جمله مموري ، درايو C ، و Root درايوارو و در مجموع قسمت هاي مهم كه ويروس ها اثر ميذارن رو اسكن ميكنه و اين كار بخاطر حفظ و ادامه كار ويندوز هست . در ضمن يك آنتي ويروس كامل به حساب نمياد بلكه مكملي براي آنتي ويروس هست و بايد با آنتي ويروس كل سيستم اسكن بشه .

ALI16437
27-08-2009, 20:37
با تشکر از دوستان بخاطر برنامه خوبی که معرفی کردنند.

فقط چند تا ایراد داره همیشه میخواد که کانکت باشه به شبکه یا اینترنت واسه ابدیت داده ها که اگر میشد یک بار ذخیره کنه وبعد استفاده کنه خیلی بهتر بود.
اما دومیش کرکش که ...

من چند تا سئوال دارم درباره نسخه Enterprise این برنامه .
اولا ایا اونم مدام میخواد تو شبکه online باشه یا نه .
دوم اگر بعداز نصب برنامه و پاک کردن 200 آلودگی از کار میوفته ویندوز عوض بشه باز بصورت موقت برای200 آلودگی دیگه
کار میکنه یا نه.
اگه کار کنه یک بکاپ مشکل رو حل میکنه.

ALI16437
27-08-2009, 20:40

فقط چند تا ایراد داره همیشه میخواد که کانکت باشه به شبکه یا اینترنت واسه ابدیت داده ها که اگر میشد یک بار ذخیره کنه وبعد استفاده کنه خیلی بهتر بود.
اما دومیش کرکش که ...

دوم اگر بعداز نصب برنامه و پاک کردن 200 آلودگی از کار میوفته ویندوز عوض بشه باز بصورت موقت برای200 آلودگی دیگه
کار میکنه یا نه.

saeed774
27-08-2009, 22:58

اما دومیش کرکش که ...

کار میکنه یا نه.

نسخه معمولي با توجه به حجمش ، مشخص هست كه بايد چنين كاري انجام بشه و فايل هاي لازم براي از بين ويروس از سايت مربوطه دريافت ميشه . كرك هم فعلا تنها كرك موجود تو نت هست و بايد باهاش كنار اومد .
نسخه شبكه بصورت فول هست و فقط بايد آپديت بشه . با تعويض ويندوز صد در صد ميشه دوباره ازش استفاده كرد.

SANR
07-09-2009, 15:30
سلام،در کنار نود 32،مشکلی ایجاد نمیشه؟

samadsam
07-09-2009, 15:53
از xp استفاده میکنم

بازم ازت ممنونم
دوست عزیز یه سر به تاپیک show hidden بزن یه فایل با نام System Repair.rar هست که مطمئن باش مشکل show hidden رو برات حل می کنه من که گرفتم الان هم هر ویروسی وارد سیستم بشه نگرانی ندارم چون می دونم show hidden فعال
اینم ادرس تاپیک

SANR
07-09-2009, 21:39
سوال به این سادگی پاسخ نداشت؟

الان من نصب کردم و فعالش کردم و فعلآ سازگار نشون داده.

یه سری از برنامه های اجرایی که هیچ مشکلی ندارند رو ویروس تشخیص داده!!!

واسم عجیبه که چرا ویروس تشخیص داده.

در ضمن هم نود 32 با آپدیت روزانه دارم و هم اتوران ریمور.

اتوران ریمور رو حذف کنم بهتره یا این آنتی ویروس جدیده رو؟

saeed774
07-09-2009, 21:47
سوال به این سادگی پاسخ نداشت؟

الان من نصب کردم و فعالش کردم و فعلآ سازگار نشون داده.

یه سری از برنامه های اجرایی که هیچ مشکلی ندارند رو ویروس تشخیص داده!!!

واسم عجیبه که چرا ویروس تشخیص داده.

در ضمن هم نود 32 با آپدیت روزانه دارم و هم اتوران ریمور.

اتوران ریمور رو حذف کنم بهتره یا این آنتی ویروس جدیده رو؟

آقا شرمنده تازه پست رو ديدم . تو پست اول اشاره كردم كه تو سايتش اشاره شده با هيچ آنتي ويروسي تداخل نداره .
بله گاها به بعضي نرم افزار ها البته كرك شده گير ميده نمونش Babylon ، ولي شما موقع پاكسازي تيك نرم افزار رو كه نميخواي پاك بشه بردار .
البته اين نرم افزار آنتي ويروس كامل به حساب نمياد در ضمن بصورت real time هم فعاليت نداره كه تداخلي ايجاد كنه البته تنظيمات براي اين كار هست كه بصورت پيش فرض غير فعاله و بهتره كه غير فعال باشه . من مدت هاست ازش استفاده ميكنم و زماني كه خواستم دستي اسكن ميكنم .
به نظر من هر دو نرم افزار باشه بهتره چرا پاك كنين . PrevX كه اصلا تاثيري تو عملكرد يا كندي سيستم نداره .

SANR
07-09-2009, 22:25
من نود 32 رو نگفتم.

ببین من الان سه تا آنتی ویروس دارم:
autorun remover
Nod 32
PrevX

فکر می کنم بهتر باشه یکی از بین autorun remover و PrevX حذف کنم.

saeed774
08-09-2009, 19:19
من نود 32 رو نگفتم.

ببین من الان سه تا آنتی ویروس دارم:
autorun remover
Nod 32
PrevX

فکر می کنم بهتر باشه یکی از بین autorun remover و PrevX حذف کنم.

منم نود رو نگفتم ، شما بهتره Prevx رو پاك كني.

SANR
08-09-2009, 23:27
ok.

ممنون.

samadsam
12-09-2009, 12:41
دوست عزیز متاسفانه من حق دانلود ندارم و حجم فایل هم حدود 1mb هست لطفا راهنماییم کنید ویروس اینترنت رو قطع می کنه و یه پروسه توی تسک منیجر به نام svchost.exe درست می کنه که نمی زاره دیس کانکت بشم اینترنت اکسپلرر رو غیر فعال می کنه
لطفا کمکم کنید یا دستی آموزش بدین یا اینکه یه انتی ویروس مترح رو معرفی کنید (پکیج کامل انتی ویروس ها رو دارم)
ممنون می شم

saeed774
12-09-2009, 14:36
متاسفانه من حق دانلود ندارم و حجم فایل هم حدود 1mb هست لطفا راهنماییم کنید
منظور شما رو نفهميدم ، اگه با دانلود منيجر نميتونين با خود Browser دان كنين . اگه ديسكانكت مشين فايل رو تو يه سايت قابل Resume ار آپ كردم :

در ضمن مدت زمانيكه تونستين اين تاپيك جواب بدين براي آپديت Prevx فكر كنم جواب بده اگه زود ديسكانكت نشين .

یا اینکه یه انتی ویروس مترح رو معرفی کنید (پکیج کامل انتی ویروس ها رو دارم)
اگه نتوني آپديت كني همشون مثه همند ولي از لحاظ هوش مصنوعي آنتي ويروس نود32 مطرح تر هست .

samadsam
12-09-2009, 15:14
منظورم صفحه ی اول تاپیک هست
دوست عزیز اون انتی ویروسی رو که معرفی کردید این ویروس رو از بین نمی بره

saeed774
12-09-2009, 23:09
svchost.exe در حالت معمول ويروس نيست ولي ميتونه ويروسي بشه. مسير اجراي اون تو ويندوز كجاست ؟ تونستي عكسي از تسك منيجرت بذار تا بيشتر بررسي بشه . Prevx ويروس تشخيصش داد ولي نتونست پاك كنه ؟

samadsam
13-09-2009, 00:23
ممنونم بابت جوابتون من از پروسه های خود ویندوز آگاهم و svchost.exe خود ویندوز توی پوشه ی system32 هستش اما این پروسه یک فایل با نام svchost.exe نوی پوشه ی windows درست می کنه
و یه فعال کننده توی startup درست می کنه
نمی دونم چجور ییه من ازک منیجر حذفش می کنم به ثانیه نمی کشه می یاد بالا
فایل اجرایش رو از پوشه ی ویندوز حذف می کنم اما بعد از یه مدت پیداش می شه ولی دیگه توی پوشه ی ویندوز هم نیست
(نمی دونم از اینترنت نمی یاد )
good luck

saeed774
13-09-2009, 14:34
شما اين برنامه رو آپديت كن و اسكن كن :

samadsam
14-09-2009, 09:11
سلام
ببخشید چجور می تونم پروسه های تسک منیجر رو دنبال کنم یه برنامه مخرب توی تسک منیجر باز شده و دیس کانکت می کنه
و توی قسمت User Name تسک منیجر هم هیچ ادرسی نداره (خالی است)

saeed774
14-09-2009, 16:52
سلام
ببخشید چجور می تونم پروسه های تسک منیجر رو دنبال کنم یه برنامه مخرب توی تسک منیجر باز شده و دیس کانکت می کنه
و توی قسمت User Name تسک منیجر هم هیچ ادرسی نداره (خالی است)

شما يه تاپيك جداگونه بزنيد.

saba_saeb
18-09-2009, 03:56
in ke faghat vase 32 bite, man vista 64 bit daram , lotfan rahnamayi konin.
sorry babate finglish!

saeed774
18-09-2009, 11:46
in ke faghat vase 32 bite, man vista 64 bit daram , lotfan rahnamayi konin.
sorry babate finglish!

ورژن 64 بیتی فکر کنم تو سایتش موجوده ولی این کرک برای 32 بیت کار میکنه در ضمن روی ویستا کرک مشکل داره .

kar1591
21-09-2009, 19:26
سلام شب همگی بخیر
سعید جان من دانلود کردم ولی xtract که میکنم واسه پسورد ارور میده از سایت اصلی هم دانلود کردم که کرک می خواد

saeed774
22-09-2009, 14:37
سلام شب همگی بخیر
سعید جان من دانلود کردم ولی xtract که میکنم واسه پسورد ارور میده از سایت اصلی هم دانلود کردم که کرک می خواد

اگه از پست اول دانلود کرده باشی پسورد که درسته یعنی

p30world

امتحان کردم موردی نداشت .

nazanin302
12-10-2009, 12:12
با سلام

ویروس w9uxx92.exe که همراه autorun.inf در درایوهای کامپیوترم هستو با چه آنتی ویروسی می تونم پاک کنم؟ الان از McAfee با آخرین آپدیت استفاده می کنم که اصلا تشخیصش نمی ده!!!!

saeed774
12-10-2009, 12:47

تو دیتابیس همین نرم افزار تعریف شده و قائدتا باید پاکش کنه .

Diff
19-10-2009, 23:29
از داخل پوشه کرک فایل کرک رو به محل نصب برنامه کپی و جایگزین کنین .

این یعنی چی؟

saeed774
20-10-2009, 02:58
این یعنی چی؟

داخل فایل فشرده ای که دان کردی پوشه ای با نام کرک هست ، فایل داخل پوشه رو کپی کن و برو به مسیر X:\program files\prevx و همونجا پیست کن ولی چون همنام هست باید جایگزین بشه و شما باید Yes رو بزنی .
منتهی قبلش 2 پروسس Prevx رو باید از تسک منیحر End کنی تا این عمل انجام بشه وگر نه پیغام ارور میده .

mirabian
28-11-2009, 19:22
sسلام به همه دوستان
اگه ممکنه به من سرع کمک کنید فوریه
چطوری پاک میشه
autorun.flystudio.kk worm
ممنون

saeed774
28-11-2009, 20:15
sسلام به همه دوستان
اگه ممکنه به من سرع کمک کنید فوریه
چطوری پاک میشه
autorun.flystudio.kk worm
ممنون

در صفحه اصلي تاپيك بزنيد .

ali_joon53
04-12-2009, 15:43
وقتی کرکش میکنی میخوای ویروس رو دیلت کنه تازه میگه لایسنس کد وارد کن تا ویروس رو پاک کنم>؟چیکار کنیم؟

saeed774
04-12-2009, 18:10
وقتی کرکش میکنی میخوای ویروس رو دیلت کنه تازه میگه لایسنس کد وارد کن تا ویروس رو پاک کنم>؟چیکار کنیم؟

من مدتی میشه ازش استفاده نکردم احتمالا کرک مشکل پیدا کرده باشه . ولی قبلا اگه کرک درست کار میکرد در پست اول هم اشاره کردم که این کرک مشکل داره و دوباره باید کرک رو اعمال کنین .

shabakeha
06-12-2009, 17:43
سلام.
تسک منیجر کجاست؟

baby
19-12-2009, 19:12
سلام شبکه های عزیز
alt + ctrl + del
پنجره تسک منیجر باز میشه

دوستان در مورد تروجان ها هم کاربرد داره ؟

sina.abs
20-12-2009, 20:59
سلام.عالی بود.کار کرد.نجاتم دادین.دست تون درد نکنه.

javad_arash2003
06-01-2010, 14:36
سلام دوست عزیز
من همه کارهای که گفتی مو به مو اجرا کردم و حتی ویروس رو می شناسه یعنی 19ویروس پیدا میکنه درصورتی که انتی ویروسم هم آپدیت بود!!!!!!!!!!!!!!!!!(یعنی برنامه جالبی یه)
وقتی هم که کار تموم میشه و پاک میکنه کامپیوتر رو هم رسیت می کنه ووقتی روشن می شه باز هم ویروسها هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

javad_arash2003
06-01-2010, 17:54
سلام دوستان دوتون گرم درست شد من باید برای پاک کردن اینترنت رو قطع می کردم تا پاک میشد
واقعا از دوست عزیزم که این تایپیک رو گذاشته ممنونم ممنوووووووووووووووووووووو ووووون

wordship
26-01-2010, 16:46
این برنامه کاملا بی مصرف و به درد نخور است وقتی که انتی ویروس های معتبر مانند کسپر و نود 32 که به روز هم اپدیت هستن هیچی نمیشناسن اونوقت این برنامه کاملا بی مصرف 11 تا ویروس تو کامپیوترم شناخته که فکر میکنم از فایل های ویندوز بودن.

saeed774
26-01-2010, 19:38
این برنامه کاملا بی مصرف و به درد نخور است وقتی که انتی ویروس های معتبر مانند کسپر و نود 32 که به روز هم اپدیت هستن هیچی نمیشناسن اونوقت این برنامه کاملا بی مصرف 11 تا ویروس تو کامپیوترم شناخته که فکر میکنم از فایل های ویندوز بودن.

حالا چرا بي مصرف ؟!! برعكس، زماني اين برنامه ويروس هايي رو پيدا كرده كه نود و كسپر واقعا نميدونستن ويروسه . مثلا تاپيك زيرو ببين : دوستمون عكسي رو كه از پسر عمشون گرفتن و اجرا كردن واقعا ويروس بوده كه اين نرم افزار تشخيص داده ولي نود امروز به ديتابيسش اضافه كرده و كسپر هم هنوز تو خواب زمستاني تشريف داره!!

قدرت ديتابيس نرم افزار رو ببين در تاريخ 25 كه ديروز باشه ويروسي كه محل شيوعش ايران و اندونزي هست فورا به ديتابيس نرم افزار اضاف شده .

در ضمن اين نرم افزار طبق استانداردهاي آنتي ويروس هاي مطرح اكثرا به پچ و كرك نرم افزارها گير ميده و حتي نرم افزارهايي كه كرك شدن رو هم ويروس ميشناسه . شايد از اون 11 تا فايل همش ويروسي نباشه ولي به احتمال زياد تغييري در روند سيستم خواهند گذاشت كه نتيجش بعدا معلوم خواهد شد .

اينم بگم اين نرم افزار يك آنتي ويروس كاملي نيست در حقيقت يك آنتي اسپايور قدرتمندي هست كه بهتره در كنار آنتي ويروس هاي ديگه نصب بشه .

همانطوري كه تو تيتر تاپيك هم اعلام كردم اين نرم افزار در تشخيص ويروس هاي جديد و ناشناخته بسيار قدرتمند عمل ميكنه و تعصب خاصي هم بهش دارم !:31: :10:

wordship
27-01-2010, 15:36
حالا چرا بي مصرف ؟!! برعكس، زماني اين برنامه ويروس هايي رو پيدا كرده كه نود و كسپر واقعا نميدونستن ويروسه . مثلا تاپيك زيرو ببين : دوستمون عكسي رو كه از پسر عمشون گرفتن و اجرا كردن واقعا ويروس بوده كه اين نرم افزار تشخيص داده ولي نود امروز به ديتابيسش اضافه كرده و كسپر هم هنوز تو خواب زمستاني تشريف داره!!

قدرت ديتابيس نرم افزار رو ببين در تاريخ 25 كه ديروز باشه ويروسي كه محل شيوعش ايران و اندونزي هست فورا به ديتابيس نرم افزار اضاف شده .

در ضمن اين نرم افزار طبق استانداردهاي آنتي ويروس هاي مطرح اكثرا به پچ و كرك نرم افزارها گير ميده و حتي نرم افزارهايي كه كرك شدن رو هم ويروس ميشناسه . شايد از اون 11 تا فايل همش ويروسي نباشه ولي به احتمال زياد تغييري در روند سيستم خواهند گذاشت كه نتيجش بعدا معلوم خواهد شد .

اينم بگم اين نرم افزار يك آنتي ويروس كاملي نيست در حقيقت يك آنتي اسپايور قدرتمندي هست كه بهتره در كنار آنتي ويروس هاي ديگه نصب بشه .

همانطوري كه تو تيتر تاپيك هم اعلام كردم اين نرم افزار در تشخيص ويروس هاي جديد و ناشناخته بسيار قدرتمند عمل ميكنه و تعصب خاصي هم بهش دارم !:31: :10:

پس اگه امکان داره کرک جدید یا سریالش رو هم بزار بازم ممنون.

saeed774
27-01-2010, 16:09
پس اگه امکان داره کرک جدید یا سریالش رو هم بزار بازم ممنون.

متاسفانه تاكنون اون كرك تنها كرك موجود تو نت هست و سريال هم كه اصلا پيدا نميشه . باور نميكني سرچ كن

hamed.gh
03-02-2010, 03:32
دوستان اينم كرك برنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed774
03-02-2010, 12:54
دوستان اينم كرك برنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرمنده كرك برنامه كدوم لينك هست ؟ همه لينك ها مربوط ميشه به دانلود نرم افزار از سايت سازنده .

يعني كرك برنامه تو خود سايت سازنده قرار گرفنه ؟!

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

در ضمن اگر از لينك هاي معرفي شده در بالا برنامه رو دان كنين . كركي كه من در پست اول معرفي كردم روي اين ورژن كار نخواهد كرد .

ahmad_66a
06-02-2010, 23:39
سلام به شما دوست عزیز
لطفا شما که انقدر برای فروم زحمت می کشید زحمت گذاشتن نسخه 64 بیتی این نرم افزار را هم بکشید .
در ضمن اگر در این تاپیک من را راهنمایی کنید واقعا ازتون ممنون میشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر فراوان

saeed774
07-02-2010, 13:03
زحمت گذاشتن نسخه 64 بیتی این نرم افزار را هم بکشید .

ورژن جديد اين نرم افزار كه تو سايتش براي دانلود هست هم براي 32 بيت و هم 64 بيت طراحي شده ولي ورژني كه من معرفي كردم فقط براي 32 بيت جواب ميده و متاسفانه كركي هم كه معرفي شده فقط روي اين ورژن كار ميكنه و براي نسخه جديد و 64 بيتي كركي وجود نداره .

ahmad_66a
07-02-2010, 14:20
ورژن جديد اين نرم افزار كه تو سايتش براي دانلود هست هم براي 32 بيت و هم 64 بيت طراحي شده ولي ورژني كه من معرفي كردم فقط براي 32 بيت جواب ميده و متاسفانه كركي هم كه معرفي شده فقط روي اين ورژن كار ميكنه و براي نسخه جديد و 64 بيتي كركي وجود نداره .
نسخه 64 بیتش را هم دانلود و نصب کردم و آپدیت کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکرد .

:41::41::41::41:

ma-ali
14-02-2010, 01:49
سلام من 4 ساله از هيچ آنتي ويروسي استفاده نكردم ، كامپيوترم خفن ويروسيه و كاملا محسوس ، بطوريكه درايو هام به طور عادي باز نمي شن و هميشه چند تا برنامه در ويندوزم باز هستند كه يا زدن كليك ok باز هم ظاهر مي شوندو مشكلات متعدد ديگه...

تا اين آنتي ويروسو نصب كردم كه با كمال تعجب هيچ ويروسي پيدا نكرد ، حتي در حالت deep scan مشكل چيه؟

hosseinadib
15-02-2010, 01:34
اگه امکان داره یک لینک از رپید شیر برای دانلود بدید من نتونستم از این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنم یا همینجا آپلودکنید با کرک لطفا منتظرم چون گیر ویروس لعنتی Herss افتادم داره بیچارم میکنه و این برنامه به خوبی او نو میشناه ولی موقع پاک کردن میگه باید پول بدید !!!!!!!!!!

saeed774
15-02-2010, 01:43
سلام من 4 ساله از هيچ آنتي ويروسي استفاده نكردم ، كامپيوترم خفن ويروسيه و كاملا محسوس ، بطوريكه درايو هام به طور عادي باز نمي شن و هميشه چند تا برنامه در ويندوزم باز هستند كه يا زدن كليك ok باز هم ظاهر مي شوندو مشكلات متعدد ديگه...

تا اين آنتي ويروسو نصب كردم كه با كمال تعجب هيچ ويروسي پيدا نكرد ، حتي در حالت deep scan مشكل چيه؟

به هنگام اسكن به نت وصل بودي ؟ با آنتي هاي ديگه امتحان كن ببين چي پيدا ميكنن ؟ احتمالا پشتيباني اين نسخه توسط سايت سازنده قطع شده باشه .

شما از سايت Prevx آخرين نسخه رو دان و اسكن كن ببين وضعيت چطوريه ؟

wordship
18-02-2010, 12:23
:46::5:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 8fae9b656d1b02-1266482840

saeed774
18-02-2010, 12:49
:46::5:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 8fae9b656d1b02-1266482840

متوجه منظور شما نشدم . اگر منظورت اينه که PrevX شناساييش نکرده بايد عرض کنم اولا Prevx توانايي اسکن فايل فشرده رو نداره و در ثاني آنتي هاي معتبر ديگه اي مثه Bitdefender و Panda هم تشخيصش ندادند و اين ضعف آنتي ويروس رو نشون نميده . ثالثا در پست اول هم اشاره کردم که اين برنامه مکملي براي آنتي ويروس ها هست و در صورت استفاده بايد به همراش از يک آنتي ويروس معتبر و اپديت شده هم استفاده کرد .

wordship
18-02-2010, 13:23
متوجه منظور شما نشدم . اگر منظورت اينه که PrevX شناساييش نکرده بايد عرض کنم اولا Prevx توانايي اسکن فايل فشرده رو نداره و در ثاني آنتي هاي معتبر ديگه اي مثه Bitdefender و Panda هم تشخيصش ندادند و اين ضعف آنتي ويروس رو نشون نميده . ثالثا در پست اول هم اشاره کردم که اين برنامه مکملي براي آنتي ويروس ها هست و در صورت استفاده بايد به همراش از يک آنتي ويروس معتبر و اپديت شده هم استفاده کرد .

حرف شما درسته ولی برای ویروس توتال نمیشه فایل .exeفرستاد
چون قبول نمیکنه
دوما انتی ویروس fullversion
pervexتوانایی اسکن فایل فشرده رو داره
که در سایت ویروس توتال از همه انتی ویروس ها به صورت fullversionاستفاده میشه.

Esi-72
30-03-2010, 14:37
با سلام ، آقا این ویروس kislab.exe را چطوری میشه پاک کرد ؟

sourcesoft
11-04-2010, 18:08
سلام
این ورژن برای دوستانی که میخوان از شر کرک خلاص شن:

این نسخه به صورت Precracked از قبل کرک شده هست.

این نسخه هم برای 2000 روز به صورت trial میشه استفاده کرد:

ممنون

Dr Hannibal
11-04-2010, 20:31
با سلام ، آقا این ویروس kislab.exe را چطوری میشه پاک کرد ؟

آنتی ویروس خوب و اپدیت شده مثل کسپرسکی یا آویرا.

hadi.EST
18-04-2010, 12:24
اگه به یک آنتی ویروس و سیستم امنیتی معتبر و کارا نیاز دارید، یکی از اونها :

Bit Defender Internet Security 2009-2010
دارای کاملترین بانک ویروس حدود 200 مگابایت اگه بتونین دانلودش کنین !:20:
حجم خود برنامه حدود 75 تا 140 مگابایت بسته به نسخه برنامه.
دارای تکنولوژی منحصر به فرد Real Time Protection On Demand
ثبت شده به عنوان یکی از برترین ها در سایتهای :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ,
:10:

sarmast65_ata
21-04-2010, 21:48
بچه ها جدیدآ وقتی این برنامه داره اسکن میکنه همچین پیغام خطایی میاد مال شما هم همینطوره؟چجوری میشه درستش کرد؟

saeed774
22-04-2010, 23:42
متاسفانه کرکي که معرفي کردم ظاهرا از طرف سايت بلوک ميشه و اجازه اسکن به نرم افزار نميده .
شما ورژن کرک شده اي که دوستمون تو پست 66 معرفي کردن رو امتحان کن ببين جواب ميده ؟

sarmast65_ata
23-04-2010, 13:58
اسکن میکنه ولی ثانیه با ثانیه این پیغام میاد که باید cancel رو بزنم نه اونم برنامه هم همینطوریه

mortezaon
13-05-2010, 22:38
من هم همين مشكلو دارم لطفا كمكم كنيد

saeed774
13-05-2010, 23:45
متاسفانه کرک رو سايت شناسايي کرده و باهاش مقابله ميکنه بايد منتظر موند تا کرک جديد دربياد .

mehrdad_goleyakh
14-05-2010, 09:53
سلام
این صفحه آنتی ویروس که قبل بوت شدن ویروس میاد رو چجوری میشه برداشت نرم افزار رم هم پاک کردم اما پاک نشد.

mra680
01-09-2010, 13:25
سلام
من نسخه آزمايش اين برنامرو دانلود كردم
نصب هم شد ولي نميدونم چه طوري ميشه استفاده كرد
اصلا گزينه اي به نام اسكن نداره دوستان
كسي امتحان كرده تاحالا اين نسخه اي كه با ايميل اكتيو ميشه؟
مرسي

R@R#M@N
04-09-2010, 15:46
ویروس Win32/Virut.NCF virus که دخله سیستم منو آورده و نود اونو میشناسه رو نشناخت !

neda88
09-09-2010, 20:57
برنامخه رو دانلود کردم.اما نمیدونم الان باید چه کنم؟چطوری ویروس باهاش بکشم؟

Dr Hannibal
11-10-2010, 15:05
ویروس Win32/Virut.NCF virus که دخله سیستم منو آورده و نود اونو میشناسه رو نشناخت !

برای بهبود فایل های آلوده به ویروت ابزار اختصاصی هست.

این فایل رو اجرا کنید.

موفق باشید

fyfyfy
16-11-2010, 06:35
خب الان که کرک کار نمی کنه لینک پست شماره 66 هم همینطور پس باید چی کار کرد؟:41:

SURIV
16-11-2010, 12:58
من تعریفشو شنیدم
میگم یه سوال: توانایی شانسایی و حذف کرم استاکس نت و سالیتی رو داره یا نه؟

fyfyfy
16-11-2010, 16:23
این service.exe , mscsmc.exe,nsmcse.exe فقط با prevxپاک می شه؟از وقتی این سه فایل پیداشون شده وب کم لپ تاپ مدام روشن خاموش می شه
آخه دیگه این کرک هم که کار نمی کنه!

saeed774
17-11-2010, 20:13
این service.exe , mscsmc.exe,nsmcse.exe فقط با prevxپاک می شه؟از وقتی این سه فایل پیداشون شده وب کم لپ تاپ مدام روشن خاموش می شه
آخه دیگه این کرک هم که کار نمی کنه!

متاسفانه کرک این نرم افزار از کار افتاده و کرک جدیدی براش پیدا نمیکنم . آنتی ویروس های معتبر بروز شده باید شناساییش کنن .

شما فایل کم حجم زیرو که بصورت bat هست رو اجرا کن :

fyfyfy
18-11-2010, 00:34
نود میشناستش پاکشم می کنه اما باز ایجاد میشه
اون bat فایل رو هم دارم پاکش می کنه اما دفعه بعدی که سیستم بالا میاد باز ایجاد میشن:41:

saeed774
18-11-2010, 13:44
اون bat فایل رو هم دارم پاکش می کنه اما دفعه بعدی که سیستم بالا میاد باز ایجاد میشن:41:

شما یه تاپیک جدید ایجاد کنین تا دوستان هم بتونن کمک کنند . نود شما آخرین ورژن و بروز هست ؟ اگر شناسائیش میکنه ولی نمیتونه پاک کنه در محیط Safe Mode اسکن کنین و از Full Scan استفاده کنین .

مستان386
03-12-2010, 17:35
جناب سعيد774 ممنون من PrevX رو دانلود و نصب كردم و همه چيزهايي كه شما فرموده بوديد رو رعايت كردم اما سرور مجموعه ما كه چند تا ويروس زير توش لانه كردن رو نتونست كاريش كنه
1- HEUR:Worm.win32.generic(modification
2- HEUR:Trojan.win32.generic(modification
3- HEUR:backdoor.win32.generic(modification
4- backdoor.win32.krafcot.abe
5-backdoor.win32.agent.azak

ضمنا روي سيستم كسپر تحت شبكه 10 كاربره با لايسنس معتبر نصب و آپديته اما وقتي من از اون نااميد شدم(البته كسپر اونو ميشناسه اما قادر به حذف مطلقشون نيست و پس از ريستارت كه توسط كسپر خواسته مي شه دوباره فعاليت ويروس شديدتر از قبل شروع مي شه )با نرم افزار معرفي شده شما چك كردم حتي يك مورد هم توسط اون گزارش نشد. خلاصه اين نرم افزار هم براي ما كاري انجام نداد اما نرم افزار(sysclean) كه شركت زيمنس جديدا براي حذف استاكس نت داده فوق العادست اون خيلي از ويروس هايي كه آنتي ويروس هاي ديگه قادر به شناساييش نيستن رو پيدا ميكنه كه بعضي رو خودش حذف مي كنه و بعضي ديگه كه مسيرش رو داده مي تونيد دستي حذف كنيد.
در پايان عاجزانه خواستار كمك در مورد چند ويروس بالا و راه حل خلاصي دائمي از دست اونها هستم(سيتم عامل ويندوز 2003 و اطلاعات و برنامه هاي بسيار مهم نصب شده روش دارم)

PrimeP30Master
03-12-2010, 18:19

شما اول آخرين Update ، Nod رو فراهم كن واون رو روي يه سي دي يا فلشي كه ويروسي نباشه بريز ،
و بعد از اين كار بيا و ويندوزت رو فرمت و دوباره نصب كن ، وقتي كه ويندوزت رو نصب كردي و وارد محيط ويندوز شدي ،
بدون اينكه هيچ كاري بكني(My computer و Drive هات رو به هيچ وجه باز نكن و هيچ گونه برنامه و يا درايوري هم نصب نكن)و فقط Nod رو كه به صورت جدا روي يه سي دي داري نصب كن و بعد از نصب Updateش رو هم بهش تزريق كن و اونوقت Nod رو بذار روي Smart Scan و ولش كن بحال خودش تا ويروس يابي و پاكسازي كنه و عملياتش تموم بشه و تا پايان ويروس يابي به هيچ قسمتي از سيستمت نرو و كاري باهاش نداشته باش!!!
در ضمن يه سري فايلها هست كه ممكنه براي پاكسازيشون Nod ازت سوال كنه كه اگه فايلها سيستمي نبودند حتما Delete رو انتخاب و اجرا كن و اگه سيستمي بودند اونها رو Quarantine (قرنطينه) كن و اگه چنين حالتي برات پيش اومد كه فايلهاي سيستمت رو قرنطينه كردي، حتما بعد از اتمام ويروس كشي دوباره ويندوزت رو عوض كن و بعد از نصب دوباره براي اطمينان بيشتر همونطور كه در بالا گفتم اول Nod رو نصب و آپديت كن و بعد سراغ كارهاي ديگه برو!!
:exclamatiتوجه!توجه:exclamati
در مرحله اول كه ميخواي سيستمت رو Smart Scan كني ، قبل از شروع اسكن ، حتما اگه فلش،گوشي موبايل(به صورت Masse Storage) رم و اينجور چيزها داري همه رو به سيستمت متصل كن و اگه خواستن به صورت Auto Play اجرا بشن ، اجراشون نكن و Cancel رو بزن و بعد از اين كار اسكن رو شروع كن!!!

اگه كارهايي رو كه گفتم درست انجام بدي،از شر تمام ويروسهات خلاص ميشي!!!

موفق باشي%100%

PrimeP30Master
03-12-2010, 18:24
جناب سعيد774 ممنون من PrevX رو دانلود و نصب كردم و همه چيزهايي كه شما فرموده بوديد رو رعايت كردم اما سرور مجموعه ما كه چند تا ويروس زير توش لانه كردن رو نتونست كاريش كنه

دوست عزيز من خودم با Nod آپديت شده تونستم اين ويروسها رو پاكسازي كنم و شما هم طبق روشي كه در پست بالا براي دوستمون توضيح دادم عمل كن تا مشكلت حل بشه!!!
موفق باشي%100%

مستان386
03-12-2010, 18:46
دوست عزيز من خودم با Nod آپديت شده تونستم اين ويروسها رو پاكسازي كنم و شما هم طبق روشي كه در پست بالا براي دوستمون توضيح دادم عمل كن تا مشكلت حل بشه!!!
موفق باشي%100%
با تشكر از عنايت شما
بنده كه سه روز باهاش بودم , تازه همين الان اونم فكر مي كنم ديگه مشكل حل شده و كامل از شرش خلاص شدم . چون بصورت دستي فايل اصلي كه يك dll در system32 بودرو پاك كردم و فكر مي كنم منبع تمام اين چند نوع تروجان و بكدورها بالاست البته يادآور مي شود بعد از پاكسازي كرم HEUR:Worm.win32.generic توسط كسپردر safe mode
گرچه شك دارم كه سرور در اجراي برنامه ها دچار مشكل نشده باشه.

جايي نوشته بودباداشتن آنتي ويروس بروز تنها 20 درصد امنيت فراهم ميشه!!

بازم ممنونم اما زياد به نود اكتفا نكن چون من سه سال از نود استفاده مي كردم اما براي اولين بار كه كسپر نصب كردم حدود چندصد فايل ويروسي رو سيتمم بود گرچه به خود كسپر هم زياد اعتمادي نيست چون مي گن با استفاده از هوش مصنوعي وقتي اولين بار رو سيستم نصبش مي كني خودش اتوماتيك ويروس مي سازه براي جلب نظر كاربران
الله اعلم فقط خدا سر از كار اين شركتهاي سازنده آنتي ويروس در مياره...:41:

PrimeP30Master
03-12-2010, 19:17
ممنون از نظرتون دوست عزيز،
من خودم با بيشتر اين آنتي ويروسها كار كردم و همونطور كه شما هم گفتيد منم معتقدم كه به اين آنتي ويروسها نميشه زياد دل خوش كرد و اطمينان كانل داشت ولي از بين تمام آنتي ويروسهايي كه نصب كردم تا حالا،هيچ كدوم مثل Nod نتونستن روي سيستم من دوام بيارن و خوب كار كنن و البته منم به صورت منظم از خجالت آپديتش دراومدم و...!!!:21:
به هر حال اين نظر منه و هر كسي با يكي خوشه!!!:27:
موفق باشي و سربلند!:46:

saeed774
04-12-2010, 12:35

ضمنا روي سيستم كسپر تحت شبكه 10 كاربره با لايسنس معتبر نصب و آپديته اما وقتي من از اون نااميد شدم(البته كسپر اونو ميشناسه اما قادر به حذف مطلقشون نيست و پس از ريستارت كه توسط كسپر خواسته مي شه دوباره فعاليت ويروس شديدتر از قبل شروع مي شه )با نرم افزار معرفي شده شما چك كردم حتي يك مورد هم توسط اون گزارش نشد. خلاصه اين نرم افزار هم براي ما كاري انجام نداد اما نرم افزار(sysclean) كه شركت زيمنس جديدا براي حذف استاكس نت داده فوق العادست اون خيلي از ويروس هايي كه آنتي ويروس هاي ديگه قادر به شناساييش نيستن رو پيدا ميكنه كه بعضي رو خودش حذف مي كنه و بعضي ديگه كه مسيرش رو داده مي تونيد دستي حذف كنيد.
در پايان عاجزانه خواستار كمك در مورد چند ويروس بالا و راه حل خلاصي دائمي از دست اونها هستم(سيتم عامل ويندوز 2003 و اطلاعات و برنامه هاي بسيار مهم نصب شده روش دارم)

شما باید از نسخه Enterprise استفاده میکردی که در پست اول لینک به همراه راهنمای اونو ذکر کردم .

amd>intel
04-12-2010, 16:22
يك 20 روزه كه از نود به سمت avast كوچ كردم . نود اواخر خيلي از ويروسها رو نميگرفت .

saeed774
04-12-2010, 18:48
يك 20 روزه كه از نود به سمت avast كوچ كردم . نود اواخر خيلي از ويروسها رو نميگرفت .

خب مبارکه !! ولی چه ربطی به تاپیک داره !:31:

ali nemesis
06-12-2010, 23:44
اقا دمتون گرم و خسته نباشید وانشالله ریشه ویروس از تمامی سیستم ها کنده بشه دوستان گرامی من سیستم acer 5741 G‎)‎ )دچار یک مشکل شده که خودم فکر کنم ویروسی شده مشکلات به شرح زیر است: 1- یک یوزر جدید در ویندوز سون ایجاد شده و فول کنترل یکی از درایو ها را در دست گرفته و اسم یوزر عدد و ارقام هست و حتی ادمین را محدود کرده و اصلا نمیشه این یوزر را محدود کرد 2- کلیه فایل های صوتی مربوطه در درایو غیر قابل پخش هستند و ارور file not exist توسط پلیر دیده می شود 3- در قسمت منیج یوزرهای کامپیوتر یک یوزر جدید ایجاد شده و اصلا حذف نمی شود 4- بعد 1-2 بار خاموش و روشن کردن سیستم یوزر ادمین از کار افتاده و در سویچ یوزر اصلا دیده نمی شود و سیستم اتومات با یوزری که قبلا خودش ساخته بالا میاد که کاملا محدود است.
5- در ویندوز xp کلیک راست در بعضی مواقع نامریی می شود 6- در ویندوز xp ادمین رمز داره و زمانی که ویندوز بالا میاد یک ارور میده که یوزر نیم و یا پسورد اشتباه است و باید پسورد را مجددا وارد کرد تا سیستم بالا بیاد در صورتی که قبلا اصلا نیاز به پسورد نبود و مستقیما ادمین بالا میامد و اخرین مورد اینکه اخرین بار که با xp سویچ یوزر کردم و کلا نمایشگر خاموش شد و بعد از یک مدت کوتاه با خطایی محتوی بر اینکه داریور گرافیک اجرا نمی شود نمایشگر روشن شد و مثل اینکه پیکسل ها سوخته باشند بعضی قسمت های نمایشگر سفید شده بود و رنگ های نمایشگر در هم ریخته بود که بعد از ری استارت درست شد و اینکه من با ناد 32 اخرین ورژن و اپدیت 4 روز قبل اسکن کردم ولی بدون نتیجه بود از اسمارت سکرتی اخرین ورژن و اپدیت استفاده کردم که بدون نتیجه بود دوستان شما بگویید این چه بلایی است که سر سیستم من اومده و چه کارش باید بکنم؟

saeed774
07-12-2010, 12:19
اقا دمتون گرم و خسته نباشید وانشالله ریشه ویروس از تمامی سیستم ها کنده بشه دوستان گرامی من سیستم acer 5741 G‎)‎ )دچار یک مشکل شده که خودم فکر کنم ویروسی شده مشکلات به شرح زیر است: 1- یک یوزر جدید در ویندوز سون ایجاد شده و فول کنترل یکی از درایو ها را در دست گرفته و اسم یوزر عدد و ارقام هست و حتی ادمین را محدود کرده و اصلا نمیشه این یوزر را محدود کرد 2- کلیه فایل های صوتی مربوطه در درایو غیر قابل پخش هستند و ارور file not exist توسط پلیر دیده می شود 3- در قسمت منیج یوزرهای کامپیوتر یک یوزر جدید ایجاد شده و اصلا حذف نمی شود 4- بعد 1-2 بار خاموش و روشن کردن سیستم یوزر ادمین از کار افتاده و در سویچ یوزر اصلا دیده نمی شود و سیستم اتومات با یوزری که قبلا خودش ساخته بالا میاد که کاملا محدود است.
5- در ویندوز xp کلیک راست در بعضی مواقع نامریی می شود 6- در ویندوز xp ادمین رمز داره و زمانی که ویندوز بالا میاد یک ارور میده که یوزر نیم و یا پسورد اشتباه است و باید پسورد را مجددا وارد کرد تا سیستم بالا بیاد در صورتی که قبلا اصلا نیاز به پسورد نبود و مستقیما ادمین بالا میامد و اخرین مورد اینکه اخرین بار که با xp سویچ یوزر کردم و کلا نمایشگر خاموش شد و بعد از یک مدت کوتاه با خطایی محتوی بر اینکه داریور گرافیک اجرا نمی شود نمایشگر روشن شد و مثل اینکه پیکسل ها سوخته باشند بعضی قسمت های نمایشگر سفید شده بود و رنگ های نمایشگر در هم ریخته بود که بعد از ری استارت درست شد و اینکه من با ناد 32 اخرین ورژن و اپدیت 4 روز قبل اسکن کردم ولی بدون نتیجه بود از اسمارت سکرتی اخرین ورژن و اپدیت استفاده کردم که بدون نتیجه بود دوستان شما بگویید این چه بلایی است که سر سیستم من اومده و چه کارش باید بکنم؟

شما در صفحه اصلی تاپیک اورژانس سیستم های آلوده تاپیک باز کنین تا دوستان کمک کنن .

سیستم ریستورت فعاله ؟ اگه فعاله به تاریخ قبل تری که سیستم سالم بود برگرد و بعد فول اسکن کن .

ali nemesis
08-12-2010, 07:49
دادش سیستم ریستور کامل کار نمیکنه خطا میده به تازگی ناد 32 هم تقریبا غیر فعاله فکر کنم تنها راه هارد فرمت هست

solful
09-12-2010, 21:05
سلام من این نرم افزار prevx 3.0 گرفتم از لینکتون اما خبری از فولدر کرک نیست!یک آدم خوب لینک کرکشو بفرسته.

saeed774
10-12-2010, 12:37
سلام من این نرم افزار prevx 3.0 گرفتم از لینکتون اما خبری از فولدر کرک نیست!یک آدم خوب لینک کرکشو بفرسته.

اگر از لینک اول دانلود کردین که پوشه کرک داخل فایل فشرده هست و باید کرک رو طبق روش گفته شده اعمال کنین .

اگر از لینک دوم که کمی پایین تر در صفحه اول معرفی شده استفاده کردین نیازی به کرک نداره و خود نرم افزار کرک شده هست .

شما فکر کنم از همون لینک دوم استفاده کردین .

mahsalover
27-12-2010, 14:05
سلام
من قبلا ویروس new picture.exe گرفتم که در کنارش یک فایل دیگه به نام found.01.exe بود. بعد ویندوز عوض کردم و این ویروس رو پاک کردم
این ویروس اونقدر قوی بود که وقتی توی پوشه ای که اسمش antivirus بود می رفتم سریع log off می شد و task manager , folder option , registry هم حرفش رو نزن
با کلی بدبختی این ویروس رو پاک کردم و حدود دو یا سه باره که ویندوز عوض می کنم
****** و اما مشکل ********
من با دومین بار که ویندوز عوض کردم ویندوزم از ویروس سالم شد اما آثار ویروس هم چنان بر کامپیوتر من حکومت می کنن
کافیه کمی با کامپیوتر کار کنم تا یه هنگ دو یا سه ثانیه ای می شه بعد هم صفحه دو سه ثانیه صفحه مانیتور سیاه می شه
****با یک نفر مشورت کردم که قبلا این ویروس رو داشته . اون گفت که یکی از فایل های new picture.exe توی یکی از پوشه های هارد دیسک مخفی شده که با serch پیدا نمی شه
اون گفت که وقتی این ویروس رو داشته به طور اتفاقی new picture.exe رو دیده و پاکش کرده و بعد سیستم درست شده***
من تمام هارد دیسکم رو دونه به دونه فیل ها رو چک کردم ولی پیدا نشد . آنتی ویروس nod32 آپدیت روی سیستم نصبه اما شناسایی نمی کنه
وقتی سالیتی کیلر رو اجرا می کنم بعد از چک کل درایو ها توی گزارش آخرش می نویسه یه فایل رجیستری تعمیر شد
الان سیستمم درست کار می کنه اما همین هنگ و سیاه شدن داره اعصابم رو به هم میریزه
وقتی سیستم هنگ می کنه من راست کلیک می کنم تا از حالت هنگ بیاد بیرون(تا راست کلیک نکنم امکان سیاه شدن صفحه وجود نداره) و اون موقع صفحه سیاه می شه و روال عادی دنبال می شه
فکر کنم ویروسه به راست کلیک حساسیت داره
تازه موقع اجرای نرم افزار سنگین مثل گوگل ارت مدام صفحه سیاه می شه بدون راست کلیک دوباره میاد
وقتی هم که فایل ویدئویی اجرا می کنم صفحه سیاه می شه
اگه هم که فایل ویدئویی حجمش زیاد باشه (پسوندFLV) سیستم گاهی اوقات restart می شه یا بعضی وقت ها standby ولی بعد از restart اجراش کنم صفحه سیاه می شه و تصویر میاد و من می تونم فایل رو ببینم
prevx3.0 رو هم اجرا کردم و شناسایی نکرد
ویروس داخل هارد دیسک هست و با عوض کردن ویندوز هم کاری درست نمی شه
حالا تنها امیدم اینه که شما یه کمکی بکنید

saeed774
27-12-2010, 20:55
شما اول از سالم بودن فن سي پي يو اطمينان حاصل کنين . اگه سي پي يو زياد گرم بشه مشکلات ذکر شده رو ميتونه بوجود بياره .

نرم افزار زيرو دان و اجرا کن : براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به تمام سوالات جواب مثبت بده و صبر کن تا برنامه کارش رو انجام بده ممکنه سيستم ريست بشه ، کار زماني تموم هست که متن لوگي از کاراي انجام شده نشون داده بشه .

از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن :

gildirasiz
27-12-2010, 22:24
سلام دوستان.کرک برنامه prevx دیگه کار نمی کنه.اگر لایسنس جدید دارین لطفا قرار بدین.با تشکر

saeed774
28-12-2010, 00:16
سلام دوستان.کرک برنامه prevx دیگه کار نمی کنه.اگر لایسنس جدید دارین لطفا قرار بدین.با تشکر

لايسن جديد که پيدا نکردم ولي ورژني که کرک شده رو امتحان کردم کار ميکرد .

شما کدوم ورژن رو دان کردي ؟ لينک اولي يا لينک دومي ؟ لينک اول بايد خودت نرم افزار رو کرک کني ولي در لينک دوم خود نرم افزار کرک شده هست .

hoele
30-12-2010, 00:23
سلام
من خودم هم این مشکل رو دارم
هر بار که ویندوز عوض می کنم این 3 تا ویروس میاد

این فایلی که دادید خیلی عالیه. شما اگه یه کم واستید (یکی 2 دقیقه) میاد قشنگ همه فایل ها رو پاک می کنه . اگه هم پاک نکرد لاقل می بنده! بعد شما می تونید از Search ویندوز هر 3 فایل رو پیدا کنید و پاکشون کنید

آنتی ویروس کسپراسکای هم خیلی خوشگل این 3 تا ویروس رو می شناسه! من خودم که 2010 رو داشتم و 2011 ، پیدا می کرد

مستان386
09-01-2011, 10:37
با سلام
آنتي ويروس رو دانلود و نصب كردم اما در آنوقت چيزي پيدا نكرد .
ولي بنده برروي سيستم نگهش داشتم كه يكدفعه با پيغام يافتن تروجان مواجه شدمبنابراين دوباره به راهنماي اون مراجعه نمودم و مبادرت به انجام كارهايي كه شما گفته بوديد نمودم و فايل رو كرك كردم پس از ريمو موقت تروجان توسط آنتي ويروس از من خواست كه از كل برنامه ها خارج شوم - آنتي ويروسم رو (كسپرسكي) غير فعال كنم و ارتباط اينترنت رو قطع كنم و رسيستم رو ريستارت كنم تا فايل ويروسي مورد نظر كاملا از سيستم پاك شود با ريستارت كردن سيستم و بالا آمدنش آنتي ويرو س prevx مجددا فعال شده اما با پيغام تصوير زير مواجه شد .

اما بنده مجددا روش كرك رو انجام دادم اما نتيجه نگرفتم باز همون پيغام رو ميده
لطفا راهنمايي نماييد.
با سپاس

theolips
20-02-2011, 10:33
سلام دوستان میشه کمکم کنید...
مدتیه سیستمم یه تروجان به نام rootkit.tdl3 آلوده شده با مکافی و نود که هر دوتاشون آپدیتن نتونستم پاکش کنم.
تم رو خدا یکی کمک کنه ...

saeed774
22-02-2011, 13:00
سلام دوستان میشه کمکم کنید...
مدتیه سیستمم یه تروجان به نام rootkit.tdl3 آلوده شده با مکافی و نود که هر دوتاشون آپدیتن نتونستم پاکش کنم.
تم رو خدا یکی کمک کنه ...

دوست عزیز شما در تاپیک اصلی اورژانس سیستم های آلوده پست بدید تا دوستان هم بتونن کمک کنن. مرسی:10:

dante_7
04-03-2011, 16:51
سلام من چند وقتی با این ویروس درگیرم wuaucldt.exe این نرم افزار میتونه کمک کنه؟

dante_7
04-03-2011, 17:06
سلام دوست عزیز چند وقتیه با ویروس wuaucldt.exe در گیزم این نرم افزار میتونه کمک کنه؟
ممنون

saeed774
04-03-2011, 23:23
سلام دوست عزیز چند وقتیه با ویروس wuaucldt.exe در گیزم این نرم افزار میتونه کمک کنه؟
ممنون

در ليست ديتابيس اين برنامه موجوده :

ولي متاسفانه هنوز کرکي براش پيدا نکردم و برنامه توانايي پاکسازي ويروس هاي پيدا شده رو نداره. شما با برنامه اسکن کن و مسير ويروس ها رو يادداشت کن و بعد خودت دستي پاکشون کن. اگه پاک نشدن با برنامه Unlocker پاک کن.

به هنگام نصب موقتا آنتي ويروس رو غير فعال کن تا به نصب گير نده

goldgalaxy90
11-03-2011, 20:37
اين برنامه جلوي اجراي 99% ويروسها و تروجانهاي شناخته شده وناشناخته را مي گيرد و هر روز هوشمند تر خواهد شد.

هر بار که شما به شبکه متصل مي شويد مورد حمله ويروسها وتروجانها قرارخواهيد گرفت و با وجود داشتن آنتي ويروس قوي برروي سيستم خودتان سيستم شما دوباره به ويروس آلوده مي شود .ويروس باعث کند کردن سرعت اينترنت و عملکرد سيستم و دزديدن اطلاعات موجود در کامپيوتر از طريق شبکه مي شود.
به منظور جلوگيري از ويروسي شدن کامپيوتر شما و مبارزه با ويروس ، ما نرم افزار مبارزه با ويروس تات را به شما معرفي مي کنيم.

معرفي تروجان VRTx.TMP :

تروجان VRTx.TMP يکي از هوشمند ترين تروجانها بوده که وقتي سيستم شما را آلوده کرد تمام سرعت اينترنت شما را گرفته و اطلاعات شما را از روي هارد کا مپيوتر دزديده و باعث مختل کردن کارکرد ويندوز مي شود. اين فايل اگر اجرا شود ويروس هاي زير را در کامپيوتر شما توليد مي کنيد.( x يک مقدار Hex است)

wuaucldt.exe , o6jv.exe , 9fwm7m.exe , 34byl.exe ,72lrgh.exe , ccpvgqva.exe , ebpvgqva.exe , fcrngpyn.exe , hbpvgqva.exe , kipvgqva.exe , ljmiedyn.exe, taatz8r5.exe , tdbw9h.exe , x0ahw5wn.exe , mnfvwm.exe , dxrngpyn.exe , qjon.exe , service.exe

به کمک نرم افزارسبک TAT Virus Fighting 2011 به راحتی می توانید ویندوز خود را مدیریت کرده وجلوی ویروس های هوشمندی همچون VRTx.tmp را بگیرید.

برای اطلاعات بیشتر به سایت زیرمراجعه نمایید:

دانلود فایل ویدیویی کارکرد نرم افزار:

دانلود نرم افزار TAT Virus Fighting کرک نشده:( برای خرید نرم افزار به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مر اجعه نمایید.)

saeed774
11-03-2011, 23:55
مرسي دوست عزيز بابت معرفي برنامه ، چک کردم نرم افزار جالبي بنظر مياد.
اگه ميخواي بقيه دوستان هم استفاده کنن بهتره يه تاپيک جديد براش درست کني. ولي برنامه رايگان نيست و کرک هم نشده و فکر نکنم دوستان علاقه اي بهش نشون بدن.

silversea101
04-04-2011, 12:45
mesle inke in narmafzar fagat baraye windows haye 32bit hast , to 64 bit nasb nemishe:41:

saeed774
04-04-2011, 13:21
چرا نصب میشه ولی کرکش روی 32 بیت کار نمیکنه. شما بجای این نرم افزار از نرم افزار زیر به عنوان مکمل استفاده کنین.

Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100

dimah2005
14-04-2011, 20:55
لینک دوم رو که زده برنامه کرک شده رو نصب کردم

ولی الان که کلی ویروس پیدا می کنه، بعد از ریست کردن ، هیچ کدوم رو پاک نکرده و میگه که برنامه مشکل ریجستر داره

بعد من اون دو تا رو نمی تونم ببیندم ، بعد از زدن اند
تسک منجیر بسته میشه و هیچ کدوم از اون دوتا بسته نمیشه

hofman1970
20-04-2011, 15:31
لینک دوم رو که زده برنامه کرک شده رو نصب کردم

ولی الان که کلی ویروس پیدا می کنه، بعد از ریست کردن ، هیچ کدوم رو پاک نکرده و میگه که برنامه مشکل ریجستر داره

بعد من اون دو تا رو نمی تونم ببیندم ، بعد از زدن اند
تسک منجیر بسته میشه و هیچ کدوم از اون دوتا بسته نمیشه
سلام برو تو about و روی regiester این 2 گزینه کلیک کن 2 تا می گذارم یکیش کار میکنه برای malvarbyte 1.50. 110
6AF13
DEHG-TQWR-PQ4B-KQ9U
fund یکی دیگر :
7KX96
BYTN-CUEW-K3QV-RENH

mj.nosratzadeh
01-05-2011, 16:08
خیلی عالی بود مشکل من رو حل کرد

desperanish
04-05-2011, 11:18
F09762B6-6342-4F2C-949E-26D6B91262B3

wordist
09-05-2011, 18:38
سلام به همه دوستان

با عنایت به اعلان جدید " ◄◄◄ راه‌اندازی تاپیک مرجع رفع آلودگیهای ویروسی ►►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) " در تالار اورژانس سیستمهای آلوده تاپیک فعلی قفل میشود

دوستان مباحث خودشون رو با رعابت قوانین در تاپیک مربوطه پیگیری کنن

بنده همینجا از طرف تیم مدیریت نرم افزار از تمام دوستانی که در این تاپیک زحمت فراوانی کشیدن تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordist
مدیر انجمن نرم افزار