مشاهده نسخه کامل
: قیمت قفل
cpplover
06-06-2009, 16:00
سلام بچه ها
این برنامه دموی یک قفل نسبتا قوی است لطفا این رو دانلود کنید و به دو تا سوال من پاسخ بدید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-آیا امنیتش خوبه ؟
2-به نظر شما نسخه اصلش تقریبا چقدر فی می خوره ؟
ضمنا باید بگم من این قفل رو واسه جلوگیری از ایمیج گرفتن توسط نرم افزار هایی مثل Clone وNero و ... می خوام.
ممنون.
Mohsen_Hoseyni
06-06-2009, 17:38
اين چيه ريپ شده برنامه ccdlock مجاني هست؟!!!!!!!!! بعدشم اين شركت خودش يه اموزش قفلگذاري داره سيدي خودش بازور باز ميشه خيليم راحت كپي ميشه فقط با tz اومده قفلگذاريش كرده اونم اموزش داده! نميدونم اينا مردمو چي فرض ميكنن!! اينم از برنامشون خوب طرف ميره با ccd lock كار ميكنه تازه مجاني هم هست!ولي چه فايده كلون2 چند دقيقه اي قفلشو ميشكونه
يا حق
cpplover
06-06-2009, 20:08
پس نظرتون اینه که نسخه اصلی قفل بالا رو نخرم ؟
من هم اون مجموعه رو تهیه کردم و حالا میخوام نسخه اصلی اون نرم افزاری رو که آپلود کردم رو بخرم... می ارزه یا نه؟
ضمنا لطفا یک قفل پنجاه شصد هزار تومنی بگید که بخرم .آیا شرکتی میشناسید که معتبر باشه و قفلهایی با قیمت های مناسب بفروشه ؟
Mohsen_Hoseyni
06-06-2009, 20:46
دوست گلم منظورم اينه شما با برنامه مجاني ccd lock هم ميتوني اينكاري كه اين نرم افزار ميكنه انجام بدي مطمنم هستم كه اون برنامه مجاني خيلي از اين بهتر كار ميكنه اين كه حالا پوليه معلومم نيست چيه بعد اگه خوب بود كه يه دوايي براي محصول خودش پيدا ميكرد من خودم اون سيدي اموزش كه داده بيرون پشيمون شدم خريدمش سي دي رايترم كم مونده بود داغون شه تا بتونه سي دي رو بخونه تو اون يكي درايوم كه اصلا باز نشد اينا همش مشكلاي بزرگي هست كه فردا اوني كه ميخواد سي ديتو بخره از چشم شما ميبينه نه اينا در مورد قفلم من خودم دنبالش بودم خيلي وقته و پيدا هم كردم ولي يهذره بايد بيشتر هزينه كني براي منم زياده ولي وقتي اين مشكلاتو ادم ميبينه يا ميبينه سه سوت سيديش كپي ميشه ميبينه ارزششو داره يه ذره بيشتر هزينه كنه ولي قفل سيديش دوومش بيشتر باشه يا حق
اين چيه ريپ شده برنامه ccdlock مجاني هست؟!!!!!!!!! بعدشم اين شركت خودش يه اموزش قفلگذاري داره سيدي خودش بازور باز ميشه خيليم راحت كپي ميشه فقط با tz اومده قفلگذاريش كرده اونم اموزش داده! نميدونم اينا مردمو چي فرض ميكنن!! اينم از برنامشون خوب طرف ميره با ccd lock كار ميكنه تازه مجاني هم هست!ولي چه فايده كلون2 چند دقيقه اي قفلشو ميشكونه
يا حق
اجب شیر تو شیریه! یعنی برداشتن ccd lock را دست کاری کردن میفروشن به مردم!! اجبا .آدم میترسه بره واسه ماشینش هم قفل بخره با این وضعیت. یهویی دیدی بجای قفل مجیکار برنامه tzcopy جامد شده به آدم انداختن!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.