مشاهده نسخه کامل
: چطوری همچین طرحی بسازم!
با سلام خدمت همگی دوستان انجمن.
چطوری من یه همچین طرحی بسازم و عکسمو روی دیوار ست کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadijooon
05-06-2009, 21:34
مشکلت فقط عکسته؟ یا کلان میخوای بدونی چطوری همچین طرحی میسازن؟
مشکلت فقط عکسته؟ یا کلان میخوای بدونی چطوری همچین طرحی میسازن؟
نه میخوام بدونم چطوری عکسشو رو دیوار ست کرده.
آره تقریباً منظورم اینه که میخوام بدونم چطوری یه همچین طرحی ساختن؟
سلام خوب منم دقیق نفهمیدم ولی اون چیزی که هست عکس انتخاب شده ، و بعد لباسش اگه قرمز نیست قرمز شده و در وحله بعد از وست با یه پاکن نرم نصف شده و کنار دیوار 'گذاشته شده و صفحه زمینه یک تکسچیر هستش که اون قرمزی ها هم رو دیوار یا با براش دراورده شده یا با انتخاب شده و رنگ ریخته شده.
سلام خوب منم فک کنم دقیق نفهمیدم ولی اون چیزی که هست عکس انتخاب شده و بعد لباسش اگه قرمز نیست قرمز شده و در وحله بعد از وست با یه پاکن نرم نصف شده و کنار دیواره . صفحه زمینه یک تکسچیر هستش که اون قرمزی ها ار شده
منم نفهمیدم شما چی گفتین.:31:
اگه میشه آموزشش رو در قالب یک PDF قرار بدین.
من از سعید آقا (همکار عزیز) پرسیدم گفتن این تلفیق چند طرحه.
دوست عزیز شرمنده بابت این که بد شده بود ویرایشش کردم ، یه کم عجله ای شده بود. بعدش این که تلفیق هستش اون چیزی هم که من گفتم تلفیق بود...یعنی عکس ها انتخاب بشن در کنار هم و کار بشن.
huti_421
06-06-2009, 00:32
آبجکت دکتر کی اُ کی رو باید از قبل داشته باشید و وارد این عکس کنید
حالا با نگه داشتن کلید Ctrl از منوی لایه ها ، روی لایه کلیک کنید تا انتخاب بشه ! به این صورت :
یه لایه ی جدید بسازی و تو لایه ی جدید رنگ قرمز یا هر رنگی که میخواید رو عکستون بیاد ، هر جای بدن رو خواستید رنگ کنید ( با یه براش نرم )
بعد با ابزار Eraser جاهایی که می خواید رنگ نداشته باشه رو پاک کنید ( یه روش دیگه استفاده از History Brush هست که بحثش مفصله )
با ابزار Dodge و Burn تصویر رو تیره و روشن ، و با بزار Blur یه خورده محو کنید
حالا اونجا رو از حالت انتخاب با زدن کلید های Ctrl + D خارج کنید
لایه ی قرمز شده رو Opacity یا شفافیت رو از این طریق کم کنید :
با انتخاب دو لایه ( گرفتن Ctrl + کلیک روی نوشته های لایه ها ) و راست کلیک روی یکی و انتخاب گزینه ی Merge Layer ، دو لایه رو با هم ادغام کنید
حالا دوباره شفافیت یا Opacity لایه رو کم کنید
با ابزار Eraser و یه قلم تیز ( از منوی قلم ها در بالا سمت چپ ) انتخاب و دور و اطراف تصویر رو کثیف کنید
با ابزار dodge و Burn تصویر رو تیره و روشن کنید
حالا دیگه بقیش بستگی به خلاقیت خودتون داره ... استفاده از فیلطر ها ، Blur و غیره میتونه تو زیبایی کار به شما کمک کنه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.