ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی پیرامون ویندوز ویستا

mh.attari
05-06-2009, 20:19
سلام دوستان نازنینم
می شه از سایت خود ماکروسافت واسه ویستا تم گرفت
اصلا واسه ی ویندوز اورجینال به جز اپدیت چه کارای دیگه ای می شه از سایت ماکروسافت انجام داد؟

hamedya
09-06-2009, 22:12
سلام دوستان نازنینم
می شه از سایت خود ماکروسافت واسه ویستا تم گرفت
اصلا واسه ی ویندوز اورجینال به جز اپدیت چه کارای دیگه ای می شه از سایت ماکروسافت انجام داد؟
سلام.
امکان این کار وجود نداره.این تم هایی هم که هست همگی مال شرکت های دیگه هستن.
این آدرس سایت مایکروسافته فارسیه خودتون نگاه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.:11:

mh.attari
09-06-2009, 22:35
پس ویندوز اورجینال فقط به درد اپ دیت می خوره نه چیز دیگه؟

hamedya
09-06-2009, 22:43
تقریبا بله.:46:

Javadgenral
09-06-2009, 22:45
اره دوست عزیز

mh.attari
09-06-2009, 22:54
این ماکروسافت اصلا به کاربراش حال نمی ده برعکس مک

sin2x=2sinxcosx
21-06-2009, 21:39
ولی ویندوز من قشنگ آپدیت میشه . تو Lord بودش . جمعا میشه گفت 1500 تومن پولشه . :31: دیگه نه 400 دلار .

amir_rahmani
21-06-2009, 21:45
1500 هزار منظورته؟
چجوری؟
با ریجستر؟

sin2x=2sinxcosx
21-06-2009, 21:58
بله دیگه نه یورو ! :31:
اصلا موقع نصب سریال هم نخواست . کرک هم نکردم . برین Lord 2009 رو بخرین ببینین .
خودش اومد رو انداخت گفت می خوام آپدیت کنم . من هم گفتم خوب حالا که میگی باشه بیا بکن .
بعدش کرد و نوشت : Windows is up to date ....

mh.attari
22-06-2009, 08:45
بله دیگه نه یورو ! :31:
اصلا موقع نصب سریال هم نخواست . کرک هم نکردم . برین Lord 2009 رو بخرین ببینین .
خودش اومد رو انداخت گفت می خوام آپدیت کنم . من هم گفتم خوب حالا که میگی باشه بیا بکن .
بعدش کرد و نوشت : Windows is up to date ....
:31::31::31::31::31::31:
سلام دوستان نازنینم
البته هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خوری
و سیستم شما از لحاظ امنیتی خیلی پایین تر از کسایی هست که به صورت قانونی خرید کردن

sin2x=2sinxcosx
22-06-2009, 09:28
:31::31::31::31::31::31:
سلام دوستان نازنینم
البته هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خوری
و سیستم شما از لحاظ امنیتی خیلی پایین تر از کسایی هست که به صورت قانونی خرید کردن

مثلا بيشتر تا چه حد ؟ از خود مايکروسافت بخريم ؟
ضمنا من از سيستم امنيتي خود سيستم عامل ها استفاده نمي کنم .

mh.attari
22-06-2009, 09:39
مثلا بيشتر تا چه حد ؟ از خود مايکروسافت بخريم ؟
ضمنا من از سيستم امنيتي خود سيستم عامل ها استفاده نمي کنم .
توی ادارات بیشتر یعنی فوق العاده
برای کسی که اطلاعات مهمی داره یا شخص برجسته ای هست بیشتر یعنی فوق العاده
ببین سیستم های امنیتی مثل در یه کوزه هستن که نمی زارن چیزی بره توش ولی اگر خود کوزه نشدی داشته باشه چی

mh.attari
22-06-2009, 09:40
از ماکرو سافت ویندوز
از اپل مک رو می شه خرید

sin2x=2sinxcosx
22-06-2009, 13:26
توی ادارات بیشتر یعنی فوق العاده
برای کسی که اطلاعات مهمی داره یا شخص برجسته ای هست بیشتر یعنی فوق العاده
ببین سیستم های امنیتی مثل در یه کوزه هستن که نمی زارن چیزی بره توش ولی اگر خود کوزه نشدی داشته باشه چی

بیشتر منظورم قیمت ویندوز بود . نمی دونم دیگه منظورتون از فوق العاده چیه .
ضمنا اون موضوع راجع به کوزه چیه ؟ یه کمی بیشتر توضیح بدین . فکر کنم دارین به من یاد می دین که سیستم امنیتی چیه ؟ :31:
راستی خوب شد گفتین مکینتاش مال اپله و ویندوز مال مایکروسافت . اصلا نمی دونستیم . :20:

mh.attari
22-06-2009, 14:08
بیشتر منظورم قیمت ویندوز بود . نمی دونم دیگه منظورتون از فوق العاده چیه .
ضمنا اون موضوع راجع به کوزه چیه ؟ یه کمی بیشتر توضیح بدین . فکر کنم دارین به من یاد می دین که سیستم امنیتی چیه ؟ :31:
راستی خوب شد گفتین مکینتاش مال اپله و ویندوز مال مایکروسافت . اصلا نمی دونستیم . :20:
منظورم از فوق العاده از لحاظ امنیتی بود یعنی خیلی تاثیر داره از لحاظ امنیت
:31::31::31::31:منظورم از کوزه رایانه هست و منظورم از در کوزه سیستم های امنیتی هست و منظورم از ترک کوزه همون ویندوزای تقلبی هست
حالا اگر خیلی مستعد باشی خم رو هم توضیح می دم:27:
جدی خوب عیب نداره حالا اینم بدون زکات علم اموختن ان است دوست گلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــم:10:

sin2x=2sinxcosx
22-06-2009, 14:15
وقتي من ميگم از مايکروسافت بخريم منظورم ويندوزه چون اسم تاپيک هم ويندوز ويستا هست . ويندوز هم مال مايکروسافته . ديگه نمي دونم چه ربطي به اپل و مک داشت .
ضمنا وقتي من ميگم از سيستم امنيتي خود سيستم عامل ( در اين جا يعني ويندوز ) استفاده نمي کنم يعني يدونه Kaspersky نصب کردم و برام هم مهم نيست سيستم امنيتي خود ويندوز در چه حده .
ضمنا در بحث راجع به کوزه اين تيکه چي بود قبلا نوشته بودين ؟

ولی اگر خود کوزه نشدی داشته باشه چی

mh.attari
22-06-2009, 14:24
وقتي من ميگم از مايکروسافت بخريم منظورم ويندوزه چون اسم تاپيک هم ويندوز ويستا هست . ويندوز هم مال مايکروسافته . ديگه نمي دونم چه ربطي به اپل و مک داشت .
ضمنا وقتي من ميگم از سيستم امنيتي خود سيستم عامل ( در اين جا يعني ويندوز ) استفاده نمي کنم يعني يدونه Kaspersky نصب کردم و برام هم مهم نيست سيستم امنيتي خود ويندوز در چه حده .
ضمنا در بحث راجع به کوزه اين تيکه چي بود قبلا نوشته بودين ؟
دوست نازنینم منظورم از اون قسمت این هست که اگر بشه به ویندوز نفوذ کرد حتی Kaspersky شما هم هیچ کارست چون (خشت اول چون نهد معمار کج/ تا ثریا می رود دیوار کج)
Kaspersky مثل در کوزست در حالی که کوزه مشکل داره
خوب از ماکرو سافت نخریم از کجا بخریم (ویندوز رو)

sin2x=2sinxcosx
22-06-2009, 15:14
آخه من ميگم تو ايران مگه کسي هست که براي ويستا چند صد هزار تومن پول بده ؟ ( اينو جدي پرسيدم ها ! شما کسي رو سراغ دارين ؟‌)

mh.attari
22-06-2009, 15:18
آخه من ميگم تو ايران مگه کسي هست که براي ويستا چند صد هزار تومن پول بده ؟ ( اينو جدي پرسيدم ها ! شما کسي رو سراغ دارين ؟‌)
1 من و کسای که لپ تاپ داریم
2 ادارات
3 بانک ها
4 کارخونه ها
5 کاربرایی که کارهای حساس و مهم می کنن
6 خیلی ها خیلی ها (فکر کردی این بیلی از کجا پول میاره):27::27::27::27::27:

ORIGINAL
22-06-2009, 15:50
دوستان دارید از موضوع اصلی تاپیک منحرف میشید...
لطفا اینگونه بحث ها رو در همون تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بدید....
ممنون.

mojtabaalemi
22-06-2009, 16:15
کرک کنید و آپدیت کنید راحت :

بعد از این کرک کردن راحت آپدیت میشه .
2 نکته :
1. اگه فکر کردین که آپدیتای این ویندوزای کرکی با آپدیتای ویندوزای اصل فرق داره و امنیت اون یه چیز دیگست و ... باید بگم زهی خیال باطل ... اگه این شرکتا از این عرضه ها داشتن حال و روز امنیت سیستم ها از این بهتر بود . بیشتر هم تو آمریکا از امنیت کم ویندوز مینالن تا ما که اونا ویندوزاشون اصله . کوزه هم بیربط بود شما یه فایر وال درست نصب کنید حله . اگه دیال آپید که از امنیت حرف نزنید یه آنتی ویروس کارتونو راه میندازه .
2.با آپدیت هم آش دهن سوزی نمیشه ویندوز .

mh.attari
22-06-2009, 16:25
کرک کنید و آپدیت کنید راحت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از این کرک کردن راحت آپدیت میشه .
2 نکته :
1. اگه فکر کردین که آپدیتای این ویندوزای کرکی با آپدیتای ویندوزای اصل فرق داره و امنیت اون یه چیز دیگست و ... باید بگم زهی خیال باطل ... اگه این شرکتا از این عرضه ها داشتن حال و روز امنیت سیستم ها از این بهتر بود . بیشتر هم تو آمریکا از امنیت کم ویندوز مینالن تا ما که اونا ویندوزاشون اصله . کوزه هم بیربط بود شما یه فایر وال درست نصب کنید حله . اگه دیال آپید که از امنیت حرف نزنید یه آنتی ویروس کارتونو راه میندازه .
2.با آپدیت هم آش دهن سوزی نمیشه ویندوز .
شما دوباره اون کوزه هه رو بخون ( به خاطر همین بیانات بود که از کوزه استفاده کردم )
بله بیشتر تو امریکا از امنیت ویندوز می نالند چون مک دارن و امنیتم یعنی مک
کرک چه واژه ی جالب و پر مفهمومی دوست خوبم
می دونی کار کرک چیه؟
می دونی چطور عمل می کنه؟
می دونی اصلا چرا ساخته شده ؟

mh.attari
22-06-2009, 16:27
ORIGINAL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شرمندتم می شه بحث رو انتقال بدی لطفا
اگرم ندی عیبی نداره چون تایپیک زیاد مهمی نیست و خودم زدمش
با تشکر

sin2x=2sinxcosx
22-06-2009, 16:59
1 من و کسای که لپ تاپ داریم
2 ادارات
3 بانک ها
4 کارخونه ها
5 کاربرایی که کارهای حساس و مهم می کنن
6 خیلی ها خیلی ها (فکر کردی این بیلی از کجا پول میاره):27::27::27::27::27:

پس تقريبا تعداد خيلي معدودي ....
شما و من و کسايي که لپ تاپ دارند پول ويندوز ندادن !!!
ادارات و بانک ها و کارخانه ها به ندرت از ويستا استفاده مي کنن .
در مورد کاربرا هم نمي دونم منظورتون از کاراي حساس و مهم چيه که هي اين کلمات رو تکرار مي کنين .
ضمنا اگه به پست قبلي من رجوع کنين پرسيدم تو ايران !

mh.attari
22-06-2009, 17:12
پس تقريبا تعداد خيلي معدودي ....
شما و من و کسايي که لپ تاپ دارند پول ويندوز ندادن !!!
ادارات و بانک ها و کارخانه ها به ندرت از ويستا استفاده مي کنن .
در مورد کاربرا هم نمي دونم منظورتون از کاراي حساس و مهم چيه که هي اين کلمات رو تکرار مي کنين .
ضمنا اگه به پست قبلي من رجوع کنين پرسيدم تو ايران !
اره به خاطر همین افراد معدود هست که ماکروسافت و بیلی دارن برشکست می شن :27::27::27:
خوب می گی اونایی که لپ تاپ دارن پول ویندوز ندادن مگه شما رو داس یا لینوکس سیستم رو تحویل گرفتی؟
اگر رو ویندوز تحویل گرفتی بد نیست بدونی برای اون ویندوز پول برداخت می شه در صورت خرید اینترنتی از شرکتا می تونی ببینی ( که اگر بدون ویندوز انتخاب کنی ارزون تر می شه ولی خیلی ها این کار رو نمی کنن چون به صرفه نیست) در غیر این صورت چند تا شرکتم تو ایران بدون ویندوز لپ تاپ هایی رو عرضه می کنن مخصوصا دل که اگر لازم داری بگم
اول بانک ها :بانک ها چون باید ضریب امنییتشون بالا باشه حتما از محصولات اورجینال استفاده می کنن حالا چون ایران از xp اورجینال استفاده می شه دلیل نیست کشور های صنعتی و جهان اول از vista استفاده نکنن
دوم ادارات : اداره ای که به ضریب امنیتش ارزش قایل باشه یا کارای حساس بکنه اطمینان داشته باش مثل گزینه ی 1 عمل می کنه
کارای حساس: مثلا برنامه نویسی به صورت حرفه ای و 1000 تا کار دیگه اخه مگه همه تو pc گیم بازی می کنن که کارشون حساس نباشه:19:
تو ایران چون خیلی از کاربران مثل شما اطلاع ندارن به همین علت نسبت به جاهای دیگه متفاوت هست
این قانون کپی رایتم که دست همه رو باز گذاشته
و اگر روزی من بشنوم که از فلان شرکت انقدر دزدی شد که می شه خیلی واسم طبیعی هست چون امنیت تو ایران یعنی کرک

sin2x=2sinxcosx
23-06-2009, 00:16
بله من لپ تاپم رو رو داس گرفتم . ضمنا بله مي دونم اوني که رو لپ تاپش ويندوز هست اورجيناله و پولش هم پرداخت شده . ( ولي شما شخصا پرداخت نکردين ) بحث من اينه که اگه لپ تاپ شما مثل من سيستم عامل نداشت اين همه پول بي زبون مي دادي يه ويستاي به قول شما اورجينال بخري روش نصب کني ؟ هزار بار گفتم بحث من راجع به ايرانه . ايران ايران ايران . حالا شما هي گير ميدين دليل نمي شه کشورهاي صنعتي و جهان اول از ويستا استفاده نکنن .

mh.attari
23-06-2009, 00:28
بله من لپ تاپم رو رو داس گرفتم . ضمنا بله مي دونم اوني که رو لپ تاپش ويندوز هست اورجيناله و پولش هم پرداخت شده . ( ولي شما شخصا پرداخت نکردين ) بحث من اينه که اگه لپ تاپ شما مثل من سيستم عامل نداشت اين همه پول بي زبون مي دادي يه ويستاي به قول شما اورجينال بخري روش نصب کني ؟ هزار بار گفتم بحث من راجع به ايرانه . ايران ايران ايران . حالا شما هي گير ميدين دليل نمي شه کشورهاي صنعتي و جهان اول از ويستا استفاده نکنن .
اگر برای شرکت می گرفتم بله و چون چند تا ویستا گرفته بودم برای لپ تاپمم بله
در کل به نظرم خرید پک اورجینال ارزش داره

mojtabaalemi
23-06-2009, 14:54
مک و لینوکس اگه به اندازه ویندوز کاربر داشتن و مورد توجه هکر ها بودن هیچی ازشوننمی موند . امنیتشون پوشالیه .

mh.attari
23-06-2009, 17:31
مک و لینوکس اگه به اندازه ویندوز کاربر داشتن و مورد توجه هکر ها بودن هیچی ازشوننمی موند . امنیتشون پوشالیه .
تو امریکا 89 درصد مک دارن سازمان سیا از مک استفاده می کنه خود ماکروسافت چند وقته پیش اون رسوایی عکس های تبلیغاتیش رو به وجود اورد و معلوم شد برای حفظ اطلاعاتشون از مک استفاده می کنن اینا کمن

sin2x=2sinxcosx
23-06-2009, 20:48
مک رو نمی دونم ولی به امنیت لینوکس ایمان دارم .

mh.attari
23-06-2009, 20:51
مک رو نمی دونم ولی به امنیت لینوکس ایمان دارم .
خوب لینوکسو ضرب در 100 کن =مک

m007007
23-06-2009, 21:51
لطفا 8 دلیل قانع کننده برای بیارید تا از ویندوز ویستا استفاده کنم...

mh.attari
23-06-2009, 21:54
ویستا تا 3 ماه دیگه دورش تموم می شه ولی اگر بخوای می تونم چند تا دلیل واست بیارم

m007007
23-06-2009, 21:56
ویستا تا 3 ماه دیگه دورش تموم می شه ولی اگر بخوای می تونم چند تا دلیل واست بیارم

ممنون.منظورتون ویندوز 7 هست؟؟چون من میخواستم سیستمم رو عوض کنم و گفتم...

mh.attari
23-06-2009, 22:01
ممنون.منظورتون ویندوز 7 هست؟؟چون من میخواستم سیستمم رو عوض کنم و گفتم...
خوب
1 امنیت (خیلی مهم هست)
2 به روز بودن
3 کارایی بالاتر نسبت به xp &vista
4 هم خوانی با نرم افزار های روز
5 هم خوانی با گیم های روز
6 بهینه سازی سیستم از لحاظ مصرف انرژی بخصوص در لپ تاپ ها
7 زیبایی
8 تکنولوژی جدید
خیلی خیلی هستن من اینا واسم مهم هست و به یادم میاد:11:

scorpion818
23-06-2009, 22:03
تو امریکا 89 درصد مک دارن سازمان سیا از مک استفاده می کنه خود ماکروسافت چند وقته پیش اون رسوایی عکس های تبلیغاتیش رو به وجود اورد و معلوم شد برای حفظ اطلاعاتشون از مک استفاده می کنن اینا کمن
منبع لطفاً! البته اگه نمی گی اینجا هم دست از سر ما برنمی داری!:20:

m007007
23-06-2009, 22:04
خوب
1 امنیت (خیلی مهم هست)
2 به روز بودن
3 کارایی بالاتر نسبت به xp &vista
4 هم خوانی با نرم افزار های روز
5 هم خوانی با گیم های روز
6 بهینه سازی سیستم از لحاظ مصرف انرژی بخصوص در لپ تاپ ها
7 زیبایی
8 تکنولوژی جدید
خیلی خیلی هستن من اینا واسم مهم هست و به یادم میاد:11:

به نظر شما صبر کنه بهتره؟؟چون قراره باهاش قطعات جدیدی بیاد و...

mh.attari
23-06-2009, 22:08
منبع لطفاً! البته اگه نمی گی اینجا هم دست از سر ما برنمی داری!:20:
scorpion81 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان من دوستت دارم ولی یه چیزی :31::31::31::31: من از صبح تا شب پای نتم و 1000 تا سایت روزانه می رم از من انتظار نداشته باش منبع ها رو یادم نگه دارم ولی این رو بدون هیچ وقت رو هوا چیزی نمی گم اگر ندونم می گم نمی دونم مثل همون جریان پسورد و کی برد
ولی خوب این امار کاملا واضح هست نه؟ نکنه شما می گی تو امریکا همه ویندوز دارن یا امار برعکس هستن

scorpion818
23-06-2009, 22:12
scorpion81 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان من دوستت دارم ولی یه چیزی :31::31::31::31: من از صبح تا شب پای نتم و 1000 تا سایت روزانه می رم از من انتظار نداشته باش منبع ها رو یادم نگه دارم ولی این رو بدون هیچ وقت رو هوا چیزی نمی گم اگر ندونم می گم نمی دونم مثل همون جریان پسورد و کی برد
ولی خوب این امار کاملا واضح هست نه؟ نکنه شما می گی تو امریکا همه ویندوز دارن یا امار برعکس هستن
اتفاقا من هم صبح تا شب پای نت هستم ولی سعی می کنم اگه جایی حرفی می زنم منبعش رو هم ذکر کنم و از طرف دیگه هم سعی می کنم منابعی که انتخاب می کنم معتبر باشن اگر نه شمایی که صبح تا شب توی نتی بهتر می دونی که توی نت حرف چرت هم زیاد پیدا می شه!
من چون آماری ندارم حرفی نمی زنم اما وقتی شما می گی 89 درصد توی امریکا از مک استفاده می کنن یه کم تعجب آوره!

ORIGINAL
23-06-2009, 22:14
دوست عزیز فواید ویستا حتی بیشتر از 8 موردی هست که شما خواستین...
بارها و بارها در تاپیک های مختلف مطرح شده..
کافیه خوب سرچ کنید.
موفق باشید.

mh.attari
23-06-2009, 22:16
دوست عزیز فواید ویستا حتی بیشتر از 8 موردی هست که شما خواستین...
بارها و بارها در تاپیک های مختلف مطرح شده..
کافیه خوب سرچ کنید.
موفق باشید.
اینکه اره من گفتم الان اینا یادمه:11:

mh.attari
23-06-2009, 22:17
اتفاقا من هم صبح تا شب پای نت هستم ولی سعی می کنم اگه جایی حرفی می زنم منبعش رو هم ذکر کنم و از طرف دیگه هم سعی می کنم منابعی که انتخاب می کنم معتبر باشن اگر نه شمایی که صبح تا شب توی نتی بهتر می دونی که توی نت حرف چرت هم زیاد پیدا می شه!
من چون آماری ندارم حرفی نمی زنم اما وقتی شما می گی 89 درصد توی امریکا از مک استفاده می کنن یه کم تعجب آوره!
یعنی شما نمی دونی تو امریکا کدوم بیشتر استفاده می شه ؟(اره یا نه لطفا)

ORIGINAL
23-06-2009, 22:18
شما مطمئن باش در این امار اغراق شده دوست عزیز....
کاملا مشخصه که ماکروسافت برای حفظ اطلاعاتش دست به همچین کاری نمیزنه....
برای این گونه حرف ها باید حتما منبع موثق ارائه بدید وگرنه که این حرف ها در حد همون حرف میمونه...:46:

scorpion818
23-06-2009, 22:19
دوست عزیزمون حرف آخر رو زدند.

mh.attari
23-06-2009, 22:20
شما مطمئن باش در این امار اغراق شده دوست عزیز....
کاملا مشخصه که ماکروسافت برای حفظ اطلاعاتش دست به همچین کاری نمیزنه....
برای این گونه حرف ها باید حتما منبع موثق ارائه بدید وگرنه که این حرف ها در حد همون حرف میمونه...:46:
این امار رو من یه جای معتبر دیدم که یادمه
ولی هرچی می گردم نیست یه خوده صبر کنید شاید پیدا کردم

mh.attari
23-06-2009, 22:21
یعنی شما نمی دونی تو امریکا کدوم بیشتر استفاده می شه ؟(اره یا نه لطفا)
شما جواب منو بده :27:

scorpion818
23-06-2009, 22:24
شما جواب منو بده :27:
نه بنده مطلع نیستم. یعنی با اون دقتی که شما می گی نمی دونم!:31:

mh.attari
23-06-2009, 22:25
نه بنده مطلع نیستم. یعنی با اون دقتی که شما می گی نمی دونم!:31:
خوب حدود بگو به نظرت کدوم تو امریکا بیشتر استفاده می شه

m007007
23-06-2009, 22:27
صبر یا......

ORIGINAL
23-06-2009, 22:54
در امریکا طبق منبع موثق زیر فقط 14% از Mac استفاده میکنن دوست عزیز...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Notably, a report published in the first quarter of 2008 found that Apple had a 14% market share in the personal computer market in the US

mh.attari
23-06-2009, 23:51
در امریکا طبق منبع موثق زیر فقط 14% از Mac استفاده میکنن دوست عزیز...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FMacintosh)
همه هم خوشبختانه تو کار امارن ها
من نمی دونم اینا از کجا میان معتبرن یا نه فقط می گن به فروش اپل تو امریکا یه نگاهی کنید بد نیست ها
اصلا بزار یه مثال راحتر بزنم ایفون خودمون
اینو که 1000 بار tv خودمونم گفته که رکورد شکوند و اینا

sin2x=2sinxcosx
24-06-2009, 13:05
طبق سايت زير ، 9/9 درصد از کل مردم جهان از مک استفاده مي کنن .

mh.attari
24-06-2009, 13:15
طبق سايت زير ، 9/9 درصد از کل مردم جهان از مک استفاده مي کنن .

اره این امار تو دنیا درسته ولی تو امریکا نه
امریکایی ها یه جور غیرت خاص رو محصولاتشون دارن مثل جنرال متور یا اپل

sin2x=2sinxcosx
24-06-2009, 16:14
و تو ایران هم صدی 90 اصلا نمی دونن مک اسم شرکته یا اسم برنامه اس و یا در مرحله آخر سیستم عامله .
به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه ؟

mh.attari
24-06-2009, 16:30
و تو ایران هم صدی 90 اصلا نمی دونن مک اسم شرکته یا اسم برنامه اس و یا در مرحله آخر سیستم عامله .
به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه ؟
خب تحریم
دلیل دیگش کمبود رایانه تو ایران
شایدم درامد پایین
البته فکر کنم 50 % از کسایی کا رایانه دارن بدونن حداقل

scorpion818
24-06-2009, 17:35
اره این امار تو دنیا درسته ولی تو امریکا نه
امریکایی ها یه جور غیرت خاص رو محصولاتشون دارن مثل جنرال متور یا اپل
خوب مگه مایکروسافت و ویندوزش امریکایی نیستن که امریکایی ها بهش غیرت! نداشته باشن؟!

mh.attari
24-06-2009, 17:39
خوب مگه مایکروسافت و ویندوزش امریکایی نیستن که امریکایی ها بهش غیرت! داشته باشن؟!
فکر کنم محل اصلیش اروپاس راستش تو اون مقاله ای که امار رو داده بود این جمله اومده بود

scorpion818
24-06-2009, 17:43
فکر نکن! منبع بده! این از منبع من:

همون خط اول نوشته.

mh.attari
24-06-2009, 17:56
فکر نکن! منبع بده! این از منبع من:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون خط اول نوشته.
اقا کاملا تایید میشه منبع من احتمالا کشک بوده:31:

sin2x=2sinxcosx
24-06-2009, 21:14
ببینم مک هم مثل لینوکس اپن سورسه ؟ کدوم یک از شما ازش استفاده کردین ؟

scorpion818
25-06-2009, 08:14
ببینم مک هم مثل لینوکس اپن سورسه ؟ کدوم یک از شما ازش استفاده کردین ؟
نه Mac OS متن باز نیست.

hamedya
25-06-2009, 08:59
توضیحات نرم افزار Mac OS X Leopard 10.5.5 for Intel AMD

مک او‌اس (Mac OS) سیستم عامل رایانه‌های شرکت اپل است. این سیستم عامل که همراه با ارائه اولین مدل مکینتاش عرضه شد تا قبل از نسخه 7.6 با نام «نرم افزار سیستم» شناخته می‌شد و از نسخه 7.6 به بعد مک اواس نام گرفت.

همان طور که می دانید Mac OS فقط بر روی کامپیوترهای مکینتاش شرکت اپل نصب می شود ولی نسخه های جدید آن توسط برخی از گروه های کرک تغییراتی یافته است تا بتواند روی کامپیوترهای سازگار با IBM و در واقع کامپیوترهایی که از CPU های AMD و Intel‌ استفاده می کنند نصب و اجرا شود.

ویژگیهای این سیستم عامل:
- قابلیت نصب بر روی کامپیوترهای دارای CPU‌های AMD و Intel
- گرافیک بسیار بالا و پنجره های بسیار زیبا
- دارا بودن نرم افزارهای مورد نیاز مانند پردازشگر متن و مرورگر اینترنت و Player مخصوص خود
- سرعت بالا در کار
- پایداری بالا و عدم هنگ کردن
- سازگار با سخت افزارهای معمول
و ....

این سیستم عامل بیشتر جهت تست برای علاقمندانی که می خواهند محیط این سیستم عامل را ببینند قرار داده شده است و استفاده از آن برای عموم کاربران توصیه نمیشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فایلها:

این رو گذاشتم تا هر کی علاقمند بود دانلودش کنه ولی بهتره که توی یه محیط مجازی نصب کنه.

mh.attari
25-06-2009, 10:47

مک او‌اس (Mac OS) سیستم عامل رایانه‌های شرکت اپل است. این سیستم عامل که همراه با ارائه اولین مدل مکینتاش عرضه شد تا قبل از نسخه 7.6 با نام «نرم افزار سیستم» شناخته می‌شد و از نسخه 7.6 به بعد مک اواس نام گرفت.

همان طور که می دانید Mac OS فقط بر روی کامپیوترهای مکینتاش شرکت اپل نصب می شود ولی نسخه های جدید آن توسط برخی از گروه های کرک تغییراتی یافته است تا بتواند روی کامپیوترهای سازگار با IBM و در واقع کامپیوترهایی که از CPU های AMD و Intel‌ استفاده می کنند نصب و اجرا شود.

ویژگیهای این سیستم عامل:
- دارا بودن نرم افزارهای مورد نیاز مانند پردازشگر متن و مرورگر اینترنت و Player مخصوص خود
- سرعت بالا در کار
و ....

این سیستم عامل بیشتر جهت تست برای علاقمندانی که می خواهند محیط این سیستم عامل را ببینند قرار داده شده است و استفاده از آن برای عموم کاربران توصیه نمیشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فایلها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو گذاشتم تا هر کی علاقمند بود دانلودش کنه ولی بهتره که توی یه محیط مجازی نصب کنه.
کسی تا حالا نصبش کرده؟
اگر کرده بگه چطوری تا ما هم نصب کنیم

sin2x=2sinxcosx
25-06-2009, 13:26
[B][B]
این رو گذاشتم تا هر کی علاقمند بود دانلودش کنه ولی بهتره که توی یه محیط مجازی نصب کنه.

چرا نصبش نکنیم ؟ شما نصب کردین ؟
من قدیما یه بار اوبونتو رو نصب کردم موند تو دستم با مصیبت پاکش کردم . این هم مثل اونه که میگین نصب نکنین ؟

ORIGINAL
25-06-2009, 23:51
sin2x=2sinxcosx و mh.attari عزیز ...
لطفا مباحث متفرقه رو اینجا مطرح نکنید....متاسفانه بعضی مواقع نوشته های شما به گفتگو در مورد موارد متفرقه و نامربوط به انجمن ویستا تبدیل میشه...لطفا رعایت کنید...
(قبلا یک بار دیگر هم تذکر داده بودم)
ممنون.

sin2x=2sinxcosx
26-06-2009, 00:22
چشم . رعايت مي کنيم . فقط اين سه تا پستي که از من حذف کردين باعث شده بقيه مطالب يعني پست هاي 65 و 66 و 67 گنگ باشن . ميگم اينا رو هم حذف کنين اگه بشه . ديگه آب از سر گذشته .

sin2x=2sinxcosx
27-06-2009, 19:36

ویژگیهای این سیستم عامل:
- سرعت بالا در کار
و ....

سلام دوست عزيز . اطمينان ميدين که اين لينکا تا دو هفته ديگه پاک نميشن تا من دانلود رو ادامه بدم . تا حالا 5 پارتش رو دانلود کردم . ميگم يه وقت وقتي برسم به پارت 18 ببينم پاک شدن بدبخت ميشم . :20:

hamedya
27-06-2009, 21:34
سلام دوست عزيز . اطمينان ميدين که اين لينکا تا دو هفته ديگه پاک نميشن تا من دانلود رو ادامه بدم . تا حالا 5 پارتش رو دانلود کردم . ميگم يه وقت وقتي برسم به پارت 18 ببينم پاک شدن بدبخت ميشم . :20:
سلام.
نگران نباشید لینکها توی یه سرور مطمئنه پاک نمیشن.:40:

sin2x=2sinxcosx
03-07-2009, 01:01
سلام.
نگران نباشید لینکها توی یه سرور مطمئنه پاک نمیشن.:40:

سلام . متاسفانه پاک شد .

hamedya
03-07-2009, 08:12
سلام . متاسفانه پاک شد .
سلام.
از کدوم پارتش مونده.
بگید تا لینک رپید بدم.:40:

vahid0801
03-07-2009, 17:17
سلام به همه.
یه سوال داشتم.

ویستا سرویس پک 1 با 2 فرقی دارن؟میرزه بریم پول بدیم 2 شو بگیریم؟

با تشکر

mh.attari
03-07-2009, 19:34
سلام به همه.
یه سوال داشتم.

ویستا سرویس پک 1 با 2 فرقی دارن؟میرزه بریم پول بدیم 2 شو بگیریم؟

با تشکر
خوب بهینه شده
اره برو بخر البته اگر به روز کنی خودش 2 میشه

sin2x=2sinxcosx
03-07-2009, 19:44
سلام.
از کدوم پارتش مونده.
بگید تا لینک رپید بدم.:40:

مي خواستم مستقيم باشه . آخه از رپيد نمي تونم دانلود کنم . :41: هميشه ميره تو 99.99 مي مونه و قطع ميشه .

mojtabaalemi
04-07-2009, 13:31
مایکروسافت بزرگترین تولید کننده نرم افزار برای مکه به همین خاطره که از مک تو شرکتش زیاد استفاده میشه و اون رسوایی !!! هم مربوط به یه عکس از im pc بود تو سایت مایکروسافت که گفتن با یه نرم افزار تحت مک ادیت شده که مشکلی تو این کار نمیبینم . در ضمن از کجا آوردی درصد کاربرای مک تو آمریکا رو تو جهان که همشون جمع کردن . لینوکس هم جدی میگم یه سرگرمی 2 ساعتس و اون 1 درصد کاربر جهانیشم فکر کنم برنامه نویسای خود لینوکس باشن . یا واقعا اهل کار با کامپیوتر نیستن فقط وبگردن .

Rock Magic
05-07-2009, 18:58
من با اینکه ویندوز رو با کرکی که تو خود DVD بود active کردم هنوز تو قسمت System Information و Windows Activation عبارت 30 days To Activate . Activate wiondow now هست چند بار هم با کرک اکتیو کردم ولی نمیشه!!!

sin2x=2sinxcosx
05-07-2009, 19:25
مایکروسافت بزرگترین تولید کننده نرم افزار برای مکه به همین خاطره که از مک تو شرکتش زیاد استفاده میشه و اون رسوایی !!! هم مربوط به یه عکس از im pc بود تو سایت مایکروسافت که گفتن با یه نرم افزار تحت مک ادیت شده که مشکلی تو این کار نمیبینم . در ضمن از کجا آوردی درصد کاربرای مک تو آمریکا رو تو جهان که همشون جمع کردن . لینوکس هم جدی میگم یه سرگرمی 2 ساعتس و اون 1 درصد کاربر جهانیشم فکر کنم برنامه نویسای خود لینوکس باشن . یا واقعا اهل کار با کامپیوتر نیستن فقط وبگردن .

دوست عزيز در مورد لينوکس حتما نظرتو عوض کن . خيلي يک جانبه حرف زدي . :46:

من با اینکه ویندوز رو با کرکی که تو خود DVD بود active کردم هنوز تو قسمت System Information و Windows Activation عبارت 30 days To Activate . Activate wiondow now هست چند بار هم با کرک اکتیو کردم ولی نمیشه!!!

برادر عزيز به نظرت جاش اينجا بود ؟ :11:

Rock Magic
05-07-2009, 22:38
من نمیدونم جاش کجاس!!
اسم اینجا هست سوالاتی پیرامون ویندوز ویستا...خوب سوال من هم در مورده ویندوز ویستاس ...

sin2x=2sinxcosx
06-07-2009, 10:36
من نمیدونم جاش کجاس!!
اسم اینجا هست سوالاتی پیرامون ویندوز ویستا...خوب سوال من هم در مورده ویندوز ویستاس ...

سوالتون بيشتر مربوط به انجمن کرک ميشه تا ويستا .
مي تونين تو اين تاپيک نتيجه بگيرين :

uu99
06-07-2009, 17:26
سلام

اگر ویندوز ویستا اورجینال بخریم همراه شماره سریال و این حرفها

یعد از مدتی DVD ویندوز خراب بشه آیا میشه روی همون کامپیوتر قبلی از یه DVD دیگه برای نصب ویستا استفاده کنیم از شماره سریال قبلی که اورجینال هست، ویندوز اکتیو میشه؟

هر شماره سریال مخصوص به یک DVD خاص است؟

با تشکر

sin2x=2sinxcosx
06-07-2009, 20:05
سلام

اگر ویندوز ویستا اورجینال بخریم همراه شماره سریال و این حرفها

یعد از مدتی DVD ویندوز خراب بشه آیا میشه روی همون کامپیوتر قبلی از یه DVD دیگه برای نصب ویستا استفاده کنیم از شماره سریال قبلی که اورجینال هست، ویندوز اکتیو میشه؟

هر شماره سریال مخصوص به یک DVD خاص است؟

با تشکر

نه فکر نکنم هر شماره سريال مال يه DVD خاص باشه .
چون اکثر شرکت ها ميان برنامه هاشونو رايگان براي دانلود مي ذارن و فقط شماره سريال فعال سازي رو مي فروشن .