مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در خرید کارت شبکه وایرلس
abbasnajafzade
05-06-2009, 10:58
سلام من میخوام یه کارت شبکه وایرلس بخرم که برد بالایی داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه از شما دوستان عزیز که دارای تخصص در این کا هستند راهنمایی فوری میخوام.
سلام من میخوام یه کارت شبکه وایرلس بخرم که برد بالایی داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه از شما دوستان عزیز که دارای تخصص در این کا هستند راهنمایی فوری میخوام.
دوست عزیز
شما در خرید کارت شبکه 2 گزینه پیش رو دارید.
اول براند کارت .
براند های مختلفی در بازار موجوده که عمده ترین و نامدار ترین اونها Linksys - D-Link - US Robotic- Edimax - Cpmpex و ...
پر فروش ترین ها Dlink و Linksys هستند.
خرید شما اگر با توجه به گارانتی قطعه باشه خیلی بهتره.
مورد دومی که پیش روی شماست نوع وایرلس کارت هستش.
وایرلس ها تحت استاندارد 802.11 ورژن های مختلفی دارند.
در گذشته از ورژن B استفاده میشد.(امروزه منسوخ شده)
در حال حاضر وژن G یک استاندارد معمولی و متعارف با سطح ایمنی و رنج متوسط هستش.
بعد از اون ورژن N هستش که هم جدیده و هم قابلیت های امنیتی و پرفورمنس خیلی خیلی بالاتری داره.
انتخاب این ورژن ها بسته به نیاز شماست و تعین سطح قیمت هم بر همین اساس هستش:20:
موفق باشید:11:
abbasnajafzade
06-06-2009, 13:55
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز حال با توجه به توضیحاتی که ارایه نمودید میتوانید چند مدل از بهترینها از نظر برد و در حدود قیمت 50 تا 70 هزار تومن نام ببرید
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز حال با توجه به توضیحاتی که ارایه نمودید میتوانید چند مدل از بهترینها از نظر برد و در حدود قیمت 50 تا 70 هزار تومن نام ببرید
دوست عزیز
برای خرید کارت شبکه نیاز نیست تا این حد هزینه کنید.
این هزینه مناسب خرید یک اکسس پوینت هستش:46:
شما از 3 رابط اتصال کارت کدام شکل رو نیاز دارید
USB یا PCI ؟
abbasnajafzade
06-06-2009, 20:46
[دوست مهربان:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فرقی نمیکنه کدومش باشه من میخوام جدید و به روز باشه و با ویندوز ویستا هم سازگار باشه و اینکه بهترین و بیشترین برد دهی را داشته باشد
telescope
30-06-2009, 23:51
آیا گیرندگی سری N به سری G بیشتره؟ من لینک سیس سری G دارم مثلا وقتی با لپ تاپ همزمان شروع به جستجوی شبکه میکنه لپ تاپ خیلی بیشتر پیدا میکنه.
آیا گیرندگی سری N به سری G بیشتره؟ من لینک سیس سری G دارم مثلا وقتی با لپ تاپ همزمان شروع به جستجوی شبکه میکنه لپ تاپ خیلی بیشتر پیدا میکنه.
دوست عزیز
ورژن N از همه لحاظ نسبت به G سر تره
مقایسه های زیر میتونه شما رو تا حدودی راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط یک ارتباط N کامل وقتی برقرار میشه که هر 2 طرف از اون پشتیبانی کنند.:20:
موفق باشید:11:
telescope
20-07-2009, 00:06
با تشکر فراوان
4x یا 1x یا 8 یا 12 چی هستن؟ الان یو اس بی 4x سری n در حدود 90 تومان بود. پس گیرندگی سری n خیلی بیشتر از g هست؟ البته طبق فرمایشات و تصاویری که نشان دادید.
با تشکر فراوان
4x یا 1x یا 8 یا 12 چی هستن؟ الان یو اس بی 4x سری n در حدود 90 تومان بود. پس گیرندگی سری n خیلی بیشتر از g هست؟ البته طبق فرمایشات و تصاویری که نشان دادید.
دوست عزیز
اعدادی که ذکر کردین معرف سرعت انتقال اطلاعات هستند.
وایرلس N از هر جهت نسبت به G برتری داره و این برتری ها در بعضی موارد به بیش از 2 برابر میرسه.
بعید میدونم که وایرلس N حدود 90 هزار تومان پیدا کنید ، چون کارت وایرلس PCI معمولی N حدود 100 هزار تومانه ، مسلما یک اکسس پوینت حداقل 170 یا 180 هزار تومان قیمت داره:13:
:11:
telescope
21-07-2009, 15:18
با سلام
با تشکر از راهنماییتون. در مورد قیمت که اشتباه نمیکنم چون تازه از مرکز کامپیوتر ولیعصر قیمت گرفتم. لینک سیس هم بود. و فکر کنم 4x هم بود. اون مغازه فقط اکسس پوینت و از این جور چیزا میفروشه.
مهم برای من گیرندگی قوی آن هست که فرمودید نسبت به g خیلی بیشتر هست. برای نوت بوک ها سری n هست که گیرنگی خیلی بالایی داره؟ با توجه به قیمت برم و N را بخرم ؟ راستی روی Box لینک سیس نوشته بود Dual Band . این چی هست؟
با سلام
با تشکر از راهنماییتون. در مورد قیمت که اشتباه نمیکنم چون تازه از مرکز کامپیوتر ولیعصر قیمت گرفتم. لینک سیس هم بود. و فکر کنم 4x هم بود. اون مغازه فقط اکسس پوینت و از این جور چیزا میفروشه.
مهم برای من گیرندگی قوی آن هست که فرمودید نسبت به g خیلی بیشتر هست. برای نوت بوک ها سری n هست که گیرنگی خیلی بالایی داره؟ با توجه به قیمت برم و N را بخرم ؟ راستی روی Box لینک سیس نوشته بود Dual Band . این چی هست؟
دوست من Dual band N قابلیت های بیشتری از N داره که میتونید تعدادی از اونهارو در تصاویر پست 7 مشاهده کنید.
لینکسیس 2 مدل ADS: Router پرمصرف داره.
مدل Wag54G2 وایرلس G با قمیتی حدود 90 هزار تومان
مدل Wag160N وایرلس N با قیمتی حدود 170 هزار تومان
گیرندگی بیشتر به آنتن بستگی داره ، این موارد N و G تمرکز بیشتری روی فرستندگی داره ، شرایط یک ارتباط N وقتی برقرار میشه که فرستنده و گیرنده هر دو N باشند.:20:
كارت شبكه وايرلس فقط گيرنده هست يا اينكه خودشم ميتونه اينترنت رو به صورت وايرلس شير كنه ؟
كارت شبكه وايرلس فقط گيرنده هست يا اينكه خودشم ميتونه اينترنت رو به صورت وايرلس شير كنه ؟
دوست عزیز
کارت شبکه میتونه یک شبکه ی کامل رو برقرار کنه ، به شرطی که در هر 2 طرف امکان استفاده از شبکه ی وایرلس برقرار باشه.
وقتی یک شبکه ی کامل برقرار باشه به اشتراک گذاشتن اینترنت هم فراهم میشه:20:
به عبارت ساده تر ، یک کارت شبکه میتونه اینترنت رو هم Share کنه:46:
ممنون
والا دوست عزیز من میخواستم اینترنتم رو به صورت بیسیم شیر کنم برای psp که WLAN داره یا مثلا لپتاب خیلیم گشتم تو نت اما چیزی که پیدا کردم این بود که حتما یا باید access point داشته باشم یا wifi max .
الان اینی که شما میگی فرق میکنه ممنون میشم یکمی توضیح بدین .
ممنون
والا دوست عزیز من میخواستم اینترنتم رو به صورت بیسیم شیر کنم برای psp که WLAN داره یا مثلا لپتاب خیلیم گشتم تو نت اما چیزی که پیدا کردم این بود که حتما یا باید access point داشته باشم یا wifi max .
الان اینی که شما میگی فرق میکنه ممنون میشم یکمی توضیح بدین .
این تاپیک میتونه کمکتون کنه:20:
من با گوشی نوکیا که قابلیت وایرلس داره تو منطقه خودمون سرچ زدم چنتا اکانت وایرلس پیدا کرده که یکیش بدون رمز گذاری هست و باهاش تونستم برم تو اینترنت ولی سیگنال ضعیف هست میخواستم حالا یک کارت وایرلس یا از از این دستگاه های usb وایرلس بگیرم میخواستم ببینم چه مارکی و چه مدلی هست تو مایه های 50 تومن که قوی باشه و سیگنالهایی را به بهترین نحو دریافت کنه ؟؟؟؟
الان حدود 50الی % 30 سیگنال میده میخواستم سیگنال بالاتری بگیره
M Like Mother
23-09-2009, 13:23
سلام یه سوال:
من یه کارت شبکه بی سیم d-link خریدم ( usb) حدود 22 هزار تومان ( مدل : dwa-110 )
یه مودم بی سیم adsl در اتاق بغل وجود داره که وقتی این کارت شبکه اونو میگیره قدرت سیگنال حدود 80% هست ( یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارند چون نزدیک به هم هستند ) ولی را به راه هنگ می کنه.
ویندوز من xp هست
هر کاری می کنم 10 دقیقه میرم تو اینترنت بعدش هنگ می کنه که هیچ دکمه ای روی کیبورد کار نمی کنه و باید با دکمه کیس ری استارت کنم
به نظر شما مشکل چیه؟
babak_tour
31-03-2010, 00:31
سلام.
یه سوال فنی داشتم. این وایرلس هایی که شبیه فلس مموریه فرستنده هم هست. یعنی این کارت وایرلسه؟
و ضمنا اگه کارت وایرلس فرستنده هم هست فرقش با روتر یا اکسز پوینت چیه؟
سلام
من میخوام با کارت وایرلس اینترنت خونه رو با گوشی شیر کنم و گوشیم هم از این سیستم حمایت میکنه samsung 802.11 wifi card (swb می خواستم بدونم که باید چه کارت وایرلسی بگیرم
خودم ترجیح میدم که pci باشه به برد ریادی نیاز ندارم چون همش تو خونه هست قیمتش هم هر چی کمتر بهتر
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان . من واسه یه ساختمانه 10 طبقه وایرلس گرفتم که میخوام این اینترنتو بین کل واحدهای ساختمان پخش کنم . با استفاده از کارت شبکه وایرلس میشه ؟
کارت شبکه وایرلس چه نوعیش بهتره با برد 500 متر چطور وجود داره ؟
ممنون از شما
alpha007
25-07-2010, 08:09
سلام دوستان . من واسه یه ساختمانه 10 طبقه وایرلس گرفتم که میخوام این اینترنتو بین کل واحدهای ساختمان پخش کنم . با استفاده از کارت شبکه وایرلس میشه ؟
کارت شبکه وایرلس چه نوعیش بهتره با برد 500 متر چطور وجود داره ؟
ممنون از شما
کارت شبکه واسط بین مودم و pc هه
کارت شبکه خودش نمیتونه این کاری که میگید رو بکنه .
سلام ؛دوستان من چند روز پیش خیلی از مغازه های ولی عصر ( بازار رضا و ... ) رو گشتم اما هیچکدوم کارت های مارک آلفا رو نداشت.من یه کارت خوب با گیرندگی بالا میخوام که لینوکس هم ساپورتش کنه ، در ضمن از خیلی ها هم شنیدم که مارک دی لینک جوابگو نیست ، بیشتر از ۴۰تومن هم نمی خوام خرجش کنم ، خواهشا برای پیدا کردن یه مدل خوب و یه فروشنده ی باانصاف منو راهنمایی کنید .ممنون
من الفا رو می تونم برای شما جور کنم :
1000 mW
82 تومان .
این کارت قدرت بالا ! راحت توی فضای بسته 500 متر تا 1 کیلومتر می زنه ..مدل usb هست و توی فضای باز 2 کیلومتر برد داره ..
خیلی قویه .. یه انتن 5 dbi هم داره.
در مرود اینکه شما گفتی 40 تومان ..
کارت 100 mW می شه پیدا کرد و توی فضای بسته 100 متر برد داره مثل DWA 520 که PCI هست و با قیمت 30 تومان موجود هست . همه اینا توی لینوکس هم support میشه .. در مورد تجهیزات وایرلس بنده در خدمتم..
shir_farhad
28-07-2010, 20:27
خونه ما دوبلکسی هست، می خوایم 2 تا PC شبکه کنیم. یکی طبقه بالایی و یکی طبقه پایینه.
اگه بخوایم کابل کشی کنیم حدودا 20 متر کابل نیاز هست.
راه دیگه اینه که این 2 تا رو بصورت بیسیم شبکه کنیم.
خواستم ببینم حداقل هزینه ای که باید کرد چقدره؟ :11:
برای با سیم یه سوییچ می خوای 17 تومان .
برای بی سیم دو تا کارت شبکه ! باید تست کنی ببینی توی این فاصله جواب می ده یا نه ..
کارت های الفا 200 mw یا 500 mW خوبه .. حدود 30 تا 50 تومان هست.
1000 mW
82 تومان .
این کارت قدرت بالا ! راحت توی فضای بسته 500 متر تا 1 کیلومتر می زنه ..مدل usb هست و توی فضای باز 2 کیلومتر برد داره ..
کارت 100 mW می شه پیدا کرد و توی فضای بسته 100 متر برد داره مثل DWA 520 که PCI هست و با قیمت 30 تومان موجود هست . همه اینا توی لینوکس هم support میشه .. در مورد تجهیزات وایرلس بنده در خدمتم..
سلام ؛
داداش ممنون ازتون ، می خواستم ببینم چیزی از مدل آلفا Awus 036h میدونید؟...و اینکه خودتون چه کارتی ( هر مارکی ) رو پیشنهاد میدید؟
بازم ممنون
اره اون 1000 mW که گفتم همین 036H هست. اگر می خوای اینده مشکل نداشته باشی و خوب کار کنه همین 036H !
چیپ ست Realtek 8187 داره و به خوبی توی لینوکس و ویندوز کار می کنه تست کردم خودم..
ولی اگر نمی خوای زیاد پول بدی و معمولی می خوای DWA 520 با مارک Dlink خوبه..
اما پیشنهاد من 036H هست.
shir_farhad
29-07-2010, 00:06
برای با سیم یه سوییچ می خوای 17 تومان .
برای بی سیم دو تا کارت شبکه ! باید تست کنی ببینی توی این فاصله جواب می ده یا نه ..
کارت های الفا 200 mw یا 500 mW خوبه .. حدود 30 تا 50 تومان هست.
خب نمی تونم اینا رو سر به سر شبکه کنم که سوییچ نخام؟
20 متر کابل شبکه + 2 تا سوکت چقد در میاد؟
اره بدون سوییچ هم میشه ..
کابل متری 300 حدودا..
سوکت دونه 100 تومن .
irani_shad
04-08-2010, 13:35
سلام خسته نباشید
من میخوام به یک شیکه وایرلس که حدود 250 با خونمون فاصله داره وصل بشم
با وایرلس لپتاپم وقتی لپتاپ رو بیرون پنجره میارم بعضی وقتا با یک دونه انتن پیدا میکنه ولی خب جواب نمیده دیگه
باید چی کار کنم ؟
ممنون از راهنماییتون
irani_shad
05-08-2010, 09:59
plz help me
باید از یک کارت شبکه ی قوی تر استفاده کنید .
irani_shad
06-08-2010, 15:33
چه کارت هایی الان تو بازار هست ؟
چه برندی ؟ چه مدل هایی؟
برای نیاز من چی خوبه؟
دمتون گرم
sina-star
06-08-2010, 15:50
سلام خسته نباشید
من میخوام به یک شیکه وایرلس که حدود 250 با خونمون فاصله داره وصل بشم
با وایرلس لپتاپم وقتی لپتاپ رو بیرون پنجره میارم بعضی وقتا با یک دونه انتن پیدا میکنه ولی خب جواب نمیده دیگه
باید چی کار کنم ؟
ممنون از راهنماییتون
می تونید یک کارت وایرلس اکسترنال با برد 300 متری بگیرید !!
قیمتشم حدود 80 تومنه
irani_shad
06-08-2010, 21:14
مارک؟
مدل؟
بهترین برند تو این تجهیزات چیه؟
کارت وایرلس با برد بالا و خروجی بالا دارم بهت می دم 62 تومن.توی باز 2.5 KM تست شده .. بسته هم تا 1km جواب می ده.
بهترین مارک ها Linksys.Alfa.Netgear.Asus هست توی تجهیزات شبکه..
dlink هم فقط کارت شبکه هاش خوبه عالیه حرف نداره.
اون سوالت هم دقیق و واضح بپرس همین جا .
sina-star
06-08-2010, 23:23
مارک؟
مدل؟
بهترین برند تو این تجهیزات چیه؟
بهترین برند به ترتیب :
1LINK SYS-
2- DLINK
3-NETGEAR
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.jpg
irani_shad
07-08-2010, 09:02
کارت وایرلس با برد بالا و خروجی بالا دارم بهت می دم 62 تومن.توی باز 2.5 KM تست شده .. بسته هم تا 1km جواب می ده.
بهترین مارک ها Linksys.Alfa.Netgear.Asus هست توی تجهیزات شبکه..
dlink هم فقط کارت شبکه هاش خوبه عالیه حرف نداره.
اون سوالت هم دقیق و واضح بپرس همین جا .
ok
یک جای دیگه هست که از طریق انتن وایرلس (از اینا که بالا پشت بوم میزارن) اینترنت میده و از طریق کابل شبکه به pc وصل میشه و خلاص ، اگرم بخوای تو خونه وایرلسش کنی نیاز به اکسس پوینت داره
حالا اگه من بخوام pc رو حذف کنم از این وسط میتونم؟
یعنی کابل شبکه رو وصل کنم به یک دستگاه و اونم وصل کنم به اکسس پوینت اونم خودکار اینترنت رو وایرلس کنه
یعنی نیاز نباشه که pc همیشه روشن باشه تا اینترنت داشته باشم
مثل کاری که مودم adsl وایرلس انجام میده و خودش خودکار اینترنت رو بدون نیاز به pc وایرلس میکنه
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
بهترین برند به ترتیب :
1LINK SYS-
2- DLINK
3-NETGEAR
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.jpg
اینا برد لازم رو دارن ؟؟؟
اره میشه به احتمال زیاد .
اینا نهایتا تا 400 متر برد دارند ولی کارتی که من به شما پیشنهاد دادم دارای انتن 5dbi هست که بردش به کیلومتر هم می رسه.
sina-star
07-08-2010, 11:45
اینا نهایتا تا 400 متر برد دارند ولی کارتی که من به شما پیشنهاد دادم دارای انتن 5dbi هست که بردش به کیلومتر هم می رسه.
آقا این کارتی که شما میگین میتونید عکسشو بذارین ؟ قیمتش رو چقدر میگید ؟ در ضمن آکبند هست یا کارکرده ؟
اکبند هست .
irani_shad
07-08-2010, 12:51
اره میشه به احتمال زیاد .
چی لازم داره؟
یه بار کامل می گم ؟!
برای اینترنت wireless شما یه NanoStation یا PowerStation در پشت بام نصب می کنی این nano یا power دارای یک پورت RJ-45 هست که بوسیله کابل وصله میشه به کارت شبکه کامپیوترت خوب شما برای اینکه اینو بی سیم کنی تو خونه یه Access Point می گیری و اون کابلی که رفته توی کارت شبکه را می زنی به ap و سپس با کارت شبکه های بی سیم سرچ می کنی شبکه رو و بهش وصل می شی در این حالت دیدی که حتما نیاز به کامپیوتر نیست ! ولی این تئوری رو شما تست کن ببین جواب می ده 100 % یا نه .
irani_shad
07-08-2010, 14:01
باید تست کنم
ولی فکر نکنم
چون برای اتصال به اینترنت باید تو دستگاه یک سری تنظیمات انجام بدی
این هارو میشه رو اکسس پوینت اجرا کرد؟؟
اره دیگه ..
AP خودش Firmware داره کلی می تونی روش تنظمیات انجام بدی مثل dhcp/nat/firewall/wep و..
irani_shad
08-08-2010, 09:35
ok دم شما گرم
مشکل اون شبکه وایرلس که میخواستم بگیرم با یک دونه از این انتن نانو ها حل شد(از یکی قرض گرفتم)
حالا یه اکسس پوینتم باید بگیرم اینو تست کنم
sina-star
08-08-2010, 11:27
یه بار کامل می گم ؟!
برای اینترنت wireless شما یه NanoStation یا PowerStation در پشت بام نصب می کنی این nano یا power دارای یک پورت RJ-45 هست که بوسیله کابل وصله میشه به کارت شبکه کامپیوترت خوب شما برای اینکه اینو بی سیم کنی تو خونه یه Access Point می گیری و اون کابلی که رفته توی کارت شبکه را می زنی به ap و سپس با کارت شبکه های بی سیم سرچ می کنی شبکه رو و بهش وصل می شی در این حالت دیدی که حتما نیاز به کامپیوتر نیست ! ولی این تئوری رو شما تست کن ببین جواب می ده 100 % یا نه .
ای بابا ، تست نداره که عزیزم ! بنده خودم 100 بار تابحال این کارو انجام دادم !
باید تست کنم
ولی فکر نکنم
چون برای اتصال به اینترنت باید تو دستگاه یک سری تنظیمات انجام بدی
این هارو میشه رو اکسس پوینت اجرا کرد؟؟
شما همین کاریو که دوستمون گفته انجام بدین ! 100% میشه !
irani_shad
08-08-2010, 13:51
اخه یادمه یک بنده خدایی میگفت حتما باید یک سیستم سرور داشته باشی
پس میشه
ok
دم شما گرم
irani_shad
11-08-2010, 11:34
اقا دوباره ما مزاحم شدیم
این انتن نانو ای که من قرض گرفتم نانو 5 هست
فکر کنم باش نمیشه به این وایرلسی که من میخوام وصل بشم وصل شد
میشه؟
اگه نشه باید از همین کارت هایی که شما معرفی کردین استفاده کنم
میتونم اکسس پوینت استفاده کنم؟
یعنی یک اکسس پوینت بگیرم فعلا به عنوان گیرنده ازش استفاده کنم
بعد اکسس پوینت با این گیرندگی(حدود 200-300 متر ) هست؟
دمتون گرم
شما باید Access Point را در حالت Client قرار بدی و باهاش سرچ کنی که بهت شبکه های اطراف رو نشون بده !
یک LinkSysy WRT320N توی فضای بسته 200 متر برد داشته شاید یه کم کمتر یا بیشتر ! و قیمت آن حدود 100 تومان است .
ولی به این نکته توجه داشته باشه که :
access point رو به دلیل بزرگی و جاگیر بودن و نیاز داشتن به برق نمی تونی جابه جا کنی - قیمت آن گران است تقریبا.
اما به کارت شبکه مثل alfa هم در حالت access point کار می کنه هم client بردش هم بالاس کوچک هست..
قصد تبلیغ ندارم ولی من یک کارت شبکه الفا + سیستم عامل نفوذگری backtrack برای کرک کردن پسورد شبکه های بی سیم + مقالات رو فروش ویژه کردم با قیمت 70 !
irani_shad
11-08-2010, 13:03
اخه مسئله اینجاست که من از این شبکه وایرلس 3-4 ماه بیشتر استفاده ندام
بعدش میرم جایی که اینترنت از طریق رادیو و کابل شبکه هست و میخوام اونو وایرلس کنم
نمیخوام پول الکی بابت کارت وایرلس بدم در حالی که 3-4 ماه بیشتر بدردم نمیخوره
اکسس پوینت این خاصیت رو داره که بعدا برای وایرلس کردن نیاز به pc ندارم
ممنون از راهنمایی هاتون
سلام این کارت را از کجا می توان خرید
1000 mW
82 تومان .
با سلام کی میتونه بگه این کارت الفا 1000 mw را از کجا در تهران می توان خرید با تشکر
من دارم .. امضام رو نگاه کن.
مجددا سلام : متاسفانه پیغام ارسالی باز نشد و نمی دانم باشما چگونه تماس بگیرم زیرا با توجه به قوانین سایت من کمتر از 10 مورد ارسال پیام دارم بهر حال با تشکر تمایل خرید را دارم و فقط یک سوال دیگر ایا این کارت الفا همانطوریکه در بالا نقل شده قابلیت اکسس پوینت شدن هم دارد . متشکرم
هم به صورت ap کار می کنه هم به صورت station !
برای تماس :
ایدی یاهو : xshop_x09
یا شماره : 65 59 264 0935
سلام اگر ممکن است فرق الفا 1000 و الفا 500 را شرح دهید چه امکانات و برد موثر و قیمت و ایا این کارت بصورت usb است یا یک مینی کارت که داخل کیس روی اسلات pci نصب می شود در اخر برای شبکه شدن یک کامیوتر و 2 عدد لب تاپ در فاصله 600 متر فقط خرید یک عدد کارت الف کافی است ( بعبارتی روی کامپوتر نصب گردد تا هرکدام از لب تاپ ها در صورت لزوم بتوانند شبکه شوند) قبلا از پاسخ شما تشکر می نمایم
بله ! برای شبکه کردن دو کامپیوتر در فاصله 600 متری الفا جواب می ده !
هر چی میلی وات بیشتر باشد برد و سیگنال دریافتی هم بالا می رود.
الفا 500 میلی وات موجود نیست بیشتر یک وات استفاده می شود و تفاوت قیمت خیلی هم ندارن..
شما می تونی کارتهای usb را جدا کنی و به هر سیستمی بزنی و کلا جا به جا کنی ولی کارت های mini-pci این قابلیت رو ندارند و باید روی مادربردهای نصب شود که mini-pci خور هستند.کارت های mini-pci بیشتر برای روتر بردهای میکروتیک استفاده می شود !الفا دارای انتن جدا شدنی هست که شما می تونی با یک انتن gain بالاتر برد اون رو تا 8 کیلومتر هم افزایش بدی !(تست شده )
مجددا سلام ممنون از پاسخ من در حال حاضر یک asus 604 g وایرلس دارم که با دو لب تاپ بطور شبکه اند ولی فاصله اندکی (50متر ) را پوشش می دهد ایا با خرید فقط یک الف 1000 و اتصال ان به usb کامپیوتر می توانم این شبکه را داشته باشم و ضمنا به چه صورت می توانم از شما این کارت را خرید کنم ؟؟؟ با تشکر
اره میشه مشکلی نداره.
با من تماس بگیر :
ای دی یاهو : xshop_x09
شماره : 65 59 264 0935
تهران هستی ؟ باهاتون یه جا قرار می زارم..
موفق باشید.
pckiller
29-12-2010, 01:51
دوست عزیز من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که بتونم adsl رو شیر کنم
یکی در همون حالت لن یا یو اس بی برای کامپیوتر و یکی هم واسه گوشیم که وای فای داره
شما چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟
شما خودتونم میفروشین ؟ نمیخوام زیاد گرون باشه ؟ بردشم در حد این باشه که من بتونم تو خونه بدون در دسر با گوشی کار کنم .
منتظر جواب هستم
radepa007
18-03-2011, 12:01
سلام
من يه كارت شبكه بيسيم tp-link دارم مدل tw-350g .
آنتن اين كارت ثابته.ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه آنتن اين كارتو تقويت كرد يا بهش آنتن وصل كرد.؟
hamedhaji2
20-05-2011, 11:28
من یک وایرلس قوی برای -- می خوام خودم دوتا دارم که تا حدی با انتن تقویت کردن انتن 7db مال d-link هست می خوام بدونم وایرلس قوی هست مثل این چینی ها که قدرت زیاد داشته باشه . از کجا می تونم بخرم و رنج قیمتش چنده ..
وایرلس هایی که دارم ..
TP-link TL-WN781ND
TP-link TL-WN321G
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
قیمت و اطلاعات راجب وایرلس Signal King
کسی راجب این وایرلس اطلاعاتی داره میگن خیلی قدرتش زیاده حتی تا چند کیلومتر راستی می خوام بدونم قیمتش چنده و از کجا میشه خرید .
Signal King 500G USB 2.0 Wireless Adapter 10dbi Free WiFi,EX-Strong Waterproof Antenna,Long Range High Sensiti Free shipping
1500mW USB Wireless Adapter RTL8187L 10dBi radar 96000G laptop work windows 7
ajamincc
31-05-2011, 16:52
شبکه بی سیم(ad-hoc)
شبکه وایرلس Peer 2 Peer یا اصطلاحا ad-hoc برای اتصال دو سیستم دارای قبلیت وایرلس به یکدیگر ، بدون نیاز به هیچ وسیله دیگری است.یعنی شما می توانید به راحتی اگر دو لپ تاپ مدل جدید دارید ، به همدیگه شبکه کنید و از اطلاعات همدیگه استفاده کنید.
برای اتصال کامپیوتر یا هر وسیله دیگه ای به صورت وایرلس به همدیگر از دو روش استفاده میکنیم :
1-{Infrastructure}که در این روش حتما باید یک Access Point داشته باشیم.
2-{Ad-hoc}که بدون نياز به Access Point و تجهیزات دیگه ( تنها با کارت شبکه وایرلس ) سیستم هامون رو به هم متصل میکنیم.
راهاندازی شبکه بیسیم به صورت ad hoc یکی از روشهای پر کاربرد در منازل و دفاتر اداری کوچک میباشد که با توجه به سادگی پیاده سازی آن، به راحتی توسط کاربران عادی قابل انجام است. لذا در صورتیکه نیاز به سرعت بالا در انتقال اطلاعات بین کامپیوترها ندارید، شک نکنید که بهترین گزینه همین روش ad hoc میباشد.
مرحله اول
* ابتدا باید کامپیوتر میزبان( همان کامپیوتری که به اینترنت وصل میباشد ) را پیکربندی کرد.
توضیحات : اگر اتصال اینترنت را با استفاده از یک روتر به اشتراک بگذارید، هر کامپیوتری که به روتر متصل باشد، میتواند به عنوان میزبان پیکربندی شود. همانگونه که اشاره شد، نمیتوانید این کامپیوتر را خاموش کنید چرا که تمام کامپیوترهای دیگر قادر به دسترسی به اینترنت نخواهند بود.
حالا مراحل زیر را گام به گام انجام ميدهيم :
ابتدا گزینه Network Connections را از کنترل پانل باز کنید. سپس روی گزینه Wireless Network Connection کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید
در پنجره باز شده به برگه Wireless Networks رفته و مطمئن شوید که هیچ شبکه بیسیمی از قبل در لیست Preferred Network وجود نداشته باشد، اگر وجود داشت، آن را انتخاب کرده و سپس توسط دکمه Remove آن را حذف کنید.
سپس روی دکمه Advanced کلیک کرده و گزینه networks only computer-to-computer را انتخاب کنید و دکمه Close را بزنید.حالا از پنجره Wireless Network Connection Propertiesدکمه Add را انتخاب کنید با این کار شبکه بیسیم را پیکربندی میکنیم. باید موارد زیر را تعیین کنید :
* نام شبکه ( Network Name SSID ) : این بخش نام شبکه بیسیم شما را مشخص میکند و کامپیوترها با این نام به دنبال شبکه بیسیم میگردند.
* اعتبار سنجی شبکه ( Network Authentication ) : آیا اعتبار کامپیوترهای شبکه هنگام برقراری ارتباط بررسی بشود یا نه؟ برای شبكههای ad hoc مقدار آن را Open انتخاب کنید.
* رمز گذاری دادهها ( Data Encryption ) : نوع سیستم رمز گذاری دادهها را WEP انتخاب کنید.
* کادر " The Key is Provided for me automatically" را از حالت انتخاب خارج كنيد.
* پیکربندي كليد شبكه : ( Network key): کلید شبکه، یک اسم رمز میباشد که برای رمز گذاری دادههای انتقالی در شبکه استفاده میشود. این رمز گذاری مانع از دسترسی همسایگان به امواج شبکه بیسیم شما شده و از دیدن و درنتیجه حذف کردن فایلهای شما توسط آنها جلوگیری میکند، حتی اگر سرویس اشتراک فایلها در شبکه شما فعال باشد. البته لازم بذکر است که آنها امواج شبکه شما را توسط كارتهای شبکه بیسیم خودشان دریافت میکنند، ولی بدلیل نداشتن کلید شبکه، قادر به ورود به شبکه شما نیستند. این کلید هر ترکیبی از حروف و اعداد میتواند باشد.
بعد از زدن دکمه OK، نام شبکه شما در بخش Preferred Network دیده میشود. شبکه شما با یک علامت ضربدر قرمز مشخص شده است که کاملاً طبیعی است و جای هیچ نگرانی از بابت آن ضربدر قرمز نیست.
حالا باید اتصال اینترنت را در شبکه به اشتراک گذاشت. توجه داشته باشید که این عمل بر روی کارت شبکهای که به کانکشن اینترنت متصل است، انجام میشود و نه بر روی کارت شبکه بیسیم دستگاه. برای اینکار مجدداً گزینه Network Connections را از کنترل پانل باز کرده و روی کارت شبکهای که به کانکشن اینترنت متصل میباشد، کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره نمایان شده، برگه Advanced را انتخاب کرده و کادر "Allow Other Network Users to Connect …" را انتخاب کرده و کادر پایینی یعنی "Allow Other Network Users to Control …" را از حالت انتخاب خارج کنید .
دکمه OK را بزنید. حالا تحت نام کارت شبکهای که به اینترنت متصل میباشد، عبارت "Shared" را میبینید. در عین حال هنوز اتصال کارت شبکه بیسیم شما به صورت "Not Connected" نمایان میباشد که این امر هم کاملاً طبیعی است. تنها در صورتیکه هر کامپیوتر دیگری به شبکه شما بپیوندد، این عبارت به "Connected" تغییر میکند .
* حالا کامپیوتر میزبان بدرستی پیکربندی شده .
مرحله دوم
* وقتي كه کامپیوتر میزبان بدرستی پیکربندی شد باید کامپیوترهای دیگر را برای استفاده از شبکه بیسیم پیکربندی کرد.
پیکربندی سایر کامپیوترها بسیار ساده میباشد و کافی است که مراحل زیر را دنبال کنید:
ـ اگر کامپیوتر میزبان را بدرستی پیکربندی کرده باشید، شبکه بیسیم شما در لیست شبكههای در دسترس تمام کامپیوترهایی که دارای کارت شبکه بیسیم میباشند، قرار میگیرد. فقط کافیست که روی آیکون شبکه بیسیم واقع در نوار وظیفه کلیک کرده و یا روی آیکون Wireless Network Connection در پنجره Network Connections در کنترل پانل دابل کلیک کنید تا لیست شبكههای بیسیم در دسترس را ببینید. ، امکان دارد که چندین شبکه بیسیم را ببینید. ( بقیه شبكهها مربوط به شبكههای بیسیم اطراف شما میباشند و اینجاست که رمز گذاری دادهها اهمیت پیدا میکند. ) حال باید روی شبکه خودتان مثلا( MyHome) کلیک کنید. بعد از دابل کلیک کردن بر روی نام شبکه مورد نظر، مطابق با شکل 9 ویندوز کلید شبکه مذکور را از شما میخواهد.
بعد از وارد کردن کلید شبکه(دو بار )، وضعیت شبکه شما به صورت "Acquiring Network Address" ظاهر میشود و سپس به وضعیت "Connected" تغییر حالت میدهد.
بعد از این، از طریق اتصال اینترنت موجود بر روی کامپیوتر میزبان، به اینترنت دسترسی خواهید داشت. اگر تمام کارها را مطابق با مقاله انجام دادهاید میتوانید صحت آنها را از طریق باز کردنIE و سر زدن به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F) بررسی کنید!
حالا روی کامپیوتر میزبان عبارت "Connected" برای ارتباط بیسیم ظاهر میشود. همانگونه که اشاره شد، تنها وقتی عبارت "Connected" در کامپیوترهای میزبان ظاهر میشود که حداقل یکی از کامیپوترهای دیگر به آن متصل شده باشند.
برای اطمینان بیشتر، پیشنهاد میشود سایر شبكههایی که در بخش "Preferred Networks" نمایان میشوند و مربوط به شبکه همسایگان گرامی میباشند را در تمام کامپیوترها حذف کنید.
حالا که شما اینترنت را در شبکه بیسیم خود به اشتراک گذاشته اید، میتوانید شبکه را برای اشتراک چاپگرها و فایلها هم پیکربندی کنید. نکته مهم آن است که فایلها یا چاپگرها ( برخلاف اینترنت ) نیازی نیست که بر روی کامپیوتر میزبان قرار داشته باشند و میتوانند روی هر کامپیوتری که در شبکه قرار دارد، باشند. ( هرچند بهتر است که چاپگرها روی کامپیوتر میزبان باشند، زیرا این کامپیوتر مجبور است که به خاطر تامین اینترنت برای سایرین، همیشه روشن باشد و درنتیجه چاپگر شما هم همیشه فعال خواهد بود) .
راهاندازی شبکه بیسیم به صورت ad hoc یکی از روشهای پر کاربرد در منازل و دفاتر اداری کوچک میباشد که با توجه به سادگی پیاده سازی آن، به راحتی توسط کاربران عادی قابل انجام است. لذا در صورتیکه نیاز به سرعت بالا در انتقال اطلاعات بین کامپیوترها ندارید، شک نکنید که بهترین گزینه همین روش ad hoc میباشد
.
نوشته شده توسط محمد شاه نظرلی
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
مطلب ارائه شده در بالا از وبلاگ زیر گرفته شده است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
98patogh
22-06-2011, 01:20
من یه چیز خیلی ساده واسه کیسم میخوام که در حد خونه با زیر بنای 90 متر رو پوشش بده چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ قیمت رو هم لطف ذکر کنید
mohamad skystar
23-06-2011, 12:26
من یه چیز خیلی ساده واسه کیسم میخوام که در حد خونه با زیر بنای 90 متر رو پوشش بده چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ قیمت رو هم لطف ذکر کنید
سلام.
دوست عزیز من دیروز یک کارت شبکه وایرلس با این مدل خریدم:
D-Link DWA-525
البته USB نیست و به PCI وصل کردم خیلی عالیه.راضیم بردش هم 100 متر هست.
الان مودم وایرلس رو دیگه بردم تو پذیرایی تا تمام خونه رو ساپورت کنه.الان هم کیس هم لپ تاپ با وایرلس وصل هستن منم کلی حال کردم.
قیمتش هم 30000 تومان با گارانتی Made in China
hamid_uha
24-06-2011, 09:01
دوست عزیز تقریبا تمام مدلها این محدوده رو پوشش می دن
رو معیارهای دیگه تمرکز کنید برای تصمیم گیری
ولی سعی کنین وایرلس N باشد که تفاوت سرعت کاملا محسوس است
سلام دوستان
یه کارت شبکه تو قیمت 20 - 30 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ نمیخوام خیلی حرفه ای باشه (یعنی از این گرون ها که معرفی شد نمیخوام) اما ارزش خرید داشته باشه. اگه یو اس بی هم باشه عالیه!
چنین چیزی هست؟
تشکر میکنم از این همه توجهی که نشون میدید. یه وقت جواب ندین ها، ریا میشه!!!!
ehsantotti
29-08-2011, 22:18
سلام بچه ها ببخشيد ، ميون كلامتون يه سوال پيش اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من ميخوام يه كارت شبكه وايرلس بگيرم بندازم تنگِ پي سي .. بگو خوب؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش با لپ تاپ وصل بشم به نت
مشكل اينجاس نميتونم با آي سي اس كار كنم چون مودم adsl خونه همسايه ي محترمه، يك عدد كابل انداخته تو اتاقم از پنجره منم زدمش پشت پي سي
حالا چيجوري اينو با روش اَد هاك بيسيم شير كنم تو خونمون؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه رو پي سي، وي پي ان بسازم اونو شير كنم ميشه هاااا.. اما اگه بخوام بدون وي پي ان وصل بشم چيكار كنم؟
فقط نگين نميشه بچه هااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه یو اس بی بیسیم آلفا مدل
AWUS051NH
را از کجا میشه گیر آورد؟
Reventon
20-09-2011, 18:05
سلام
من مودمم tplink 8920g هست و با ipad از طریق وایرلس مودم تو نت میرم. چون طبقه پایینه کاکپیوتر و من طبقه ۳ میخواستم بدونم اگه یک مودم با استاندارد n بگیرم گیرندکی و سرعتم بیشتر میشه؟
مخصوصا اینکه video رو stream میکنم ولی lagg داره در حال حاضر با این مودم
ArashMiniStar
20-09-2011, 18:20
سلام
من مودمم tplink 8920g هست و با ipad از طریق وایرلس مودم تو نت میرم. چون طبقه پایینه کاکپیوتر و من طبقه ۳ میخواستم بدونم اگه یک مودم با استاندارد n بگیرم گیرندکی و سرعتم بیشتر میشه؟
مخصوصا اینکه video رو stream میکنم ولی lagg داره در حال حاضر با این مودم
فکر کنم منظورتون 8901 هست! در مورد سرعت و برد باید عرض کنم خیر.:46:
Reventon
20-09-2011, 18:55
فکر کنم منظورتون 8901 هست! در مورد سرعت و برد باید عرض کنم خیر.:46:
نه همون ۸۹۲۰.. بیشتر نمیشه؟ مگه n حداقل دو برابر g نیست؟ دو طرف هم که ساپورت میکنن مودم رو عوض کنم؟؟
ArashMiniStar
20-09-2011, 19:03
نه همون ۸۹۲۰.. بیشتر نمیشه؟ مگه n حداقل دو برابر g نیست؟ دو طرف هم که ساپورت میکنن مودم رو عوض کنم؟؟
عزیز نمیتونم از سایت چک کنم.مودم شما از سری n پشتیبانی میکنه؟ چون 8920g دیدم!
دوستان کسی میدونه یو اس بی بیسیم آلفا مدل
AWUS051NH
را از کجا میشه گیر آورد؟
شرکت اکتیو شبکه در تهران محصولات الفا رو داره اما این مدلی ای که فرمودید فکر کنم کلا تو ایران نباشه یا باشه کم هست الان تو گوگل سرچ کنید اسم شرکت رو باهاشون تماس بگیرید
Reventon
20-09-2011, 21:22
عزیز نمیتونم از سایت چک کنم.مودم شما از سری n پشتیبانی میکنه؟ چون 8920g دیدم!
نه پشتیبانی نمیکنه... کلا گفتم چون ipad از n پشتیبانی میکنه بهتر نیست یه مودم بگیرم که اون هم n باشه که سرعت تبادل اطلاعات مخصوصا video stream بالا بره؟ یعنی ممنکه یا عوض کنم سرعتم فرقی نمیکنه.
ممنون
ArashMiniStar
20-09-2011, 21:33
نه پشتیبانی نمیکنه... کلا گفتم چون ipad از n پشتیبانی میکنه بهتر نیست یه مودم بگیرم که اون هم n باشه که سرعت تبادل اطلاعات مخصوصا video stream بالا بره؟ یعنی ممنکه یا عوض کنم سرعتم فرقی نمیکنه.
ممنون
اگه هر دو دستگاه فرستنده و گیرنده از n پشتیبانی کنند 100 درصد سرعت بالاتر و کمی برد بیشتر با توجه به شرایط خواهید داشت.
alone one
10-01-2012, 16:03
من یه مودم wifi دارم و میخوام اینترنتمو به صورت wifi رو pc داشته داشته باشم ولی متاسفانه pc من همچین قابلیتی نداره،حالا یه USB WiFi میخوام.
بهترین مارک و مدل بازار چی هس؟
دوس دارم بهترین مارکو مدلو بگیرم،حالا قیمتشم بالا بود مشکلی نداره
قیمت تقریبی هم لطف کنین بگین
ممنون
من یه مودم wifi دارم و میخوام اینترنتمو به صورت wifi رو pc داشته داشته باشم ولی متاسفانه pc من همچین قابلیتی نداره،حالا یه USB WiFi میخوام.
بهترین مارک و مدل بازار چی هس؟
دوس دارم بهترین مارکو مدلو بگیرم،حالا قیمتشم بالا بود مشکلی نداره
قیمت تقریبی هم لطف کنین بگین
ممنون
TPLINK مدل های خوبی داره و قیمتشم مناسبه حدودا 25 الی 35 باید باشه
alone one
10-01-2012, 22:39
TPLINK مدل های خوبی داره و قیمتشم مناسبه حدودا 25 الی 35 باید باشه
دوست عزیز سایتی هس که من مدلای مختلفشو ببینم؟
نمایندگیش کجاس؟
این یعنی از دی لینک هم بهتره؟
سلام
من می خوام کامپیوتر توی خونم رو با کامپیوتری در یک ساختمان که در شعاع حدود 2-3 کیلومتری قرار داره بصورت وایرلس وصل کنم. ترجیحاً می خوام کارت شبکه ی یو اس بی استفاده کنم ( منظورم اونایی هست که اندازه ی فلش مموری هستند) . می خوام که حتی تصویر با کیفیت بالا رو بدون مشکل انتقال بدم.
حالا می خواستم بدونم چه تجهیزاتی - چه مدلی - از چه برندی - و چه قیمتی(طبیعتاً هرچی پایینتر بهتر) نیاز دارم.
آیا روی بام ساختمونها آنتن باید کار بزارم. اگر آره آیا این آنتن بصورت وایرلس به اون قطعه ی یو اس بی وصل میشه ؟
البته میدونم که کارت شبکه باید Dual band N رو ساپورت کنه.
لطفاً راهنمایی کنید.
با سپاس.
ArashMiniStar
23-01-2012, 23:47
سلام
من می خوام کامپیوتر توی خونم رو با کامپیوتری در یک ساختمان که در شعاع حدود 2-3 کیلومتری قرار داره بصورت وایرلس وصل کنم. ترجیحاً می خوام کارت شبکه ی یو اس بی استفاده کنم ( منظورم اونایی هست که اندازه ی فلش مموری هستند) . می خوام که حتی تصویر با کیفیت بالا رو بدون مشکل انتقال بدم.
حالا می خواستم بدونم چه تجهیزاتی - چه مدلی - از چه برندی - و چه قیمتی(طبیعتاً هرچی پایینتر بهتر) نیاز دارم.
آیا روی بام ساختمونها آنتن باید کار بزارم. اگر آره آیا این آنتن بصورت وایرلس به اون قطعه ی یو اس بی وصل میشه ؟
البته میدونم که کارت شبکه باید Dual band N رو ساپورت کنه.
لطفاً راهنمایی کنید.
با سپاس.
عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
ولی اگه اشتباه نکنم شما باید CPE بگیرید.در هر حال بیشتر باز کنید ممنون میشم.ضمنا سرعت بالا رو در مسافت های بالا خیلی هزینه بر میشه انتقال داد.:40:
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
دوست عزیز سایتی هس که من مدلای مختلفشو ببینم؟
نمایندگیش کجاس؟
این یعنی از دی لینک هم بهتره؟
2 تاشون خوب هستن.مدل بگید راهنماییتون کنم از نظر ظاهری (!) کدوم بهتره.
[QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
ولی اگه اشتباه نکنم شما باید CPE بگیرید.در هر حال بیشتر باز کنید ممنون میشم.ضمنا سرعت بالا رو در مسافت های بالا خیلی هزینه بر میشه انتقال داد.:40:
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
دوست عزیز اینطوری بگم، فرض کن شما می خوای دوتا کامپیوتر رو که با هم 2-3 کیلومتر فاصله دارن رو با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنی و بتونی همه چی رو بین این دو کامپیوتر انتقال بدی. از چی استفاده می کنی؟ یا به عبارتی به چه چیزهایی برای این کار نیاز داری؟
ارتباط وایرلس که چیز پیچیده ای نیست. نیاز به دوتا کارت شبکه وایرلس هست که روی دوتا سیستم نصب بشن وهمدیگرو پیدا کنن. این وسط برد مصافت مسئله است که فکر می کنم نیاز به آنتن و کارت شبکه های قویتر هست.
اگر اشتباه می کنم لطفاً راهنمایی کنین.
با تشکر از شما دوست گرامی.
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
[QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه:blink:. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. وایرلس که مال کسی نیست مال خداست. تو هواست همه هم ازش می تونن استفاده کنن:31:. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
دوست عزیز اینطوری بگم، فرض کن شما می خوای دوتا کامپیوتر رو که با هم 2-3 کیلومتر فاصله دارن رو با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنی و بتونی همه چی رو بین این دو کامپیوتر انتقال بدی. از چی استفاده می کنی؟ یا به عبارتی به چه چیزهایی برای این کار نیاز داری؟
ارتباط وایرلس که چیز پیچیده ای نیست. نیاز به دوتا کارت شبکه وایرلس هست که روی دوتا سیستم نصب بشن وهمدیگرو پیدا کنن. این وسط برد مصافت مسئله است که فکر می کنم نیاز به آنتن و کارت شبکه های قویتر هست.
با تشکر از شما دوست:10: گرامی.
ArashMiniStar
24-01-2012, 01:14
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه:blink:. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. وایرلس که مال کسی نیست مال خداست. تو هواست همه هم ازش می تونن استفاده کنن:31:. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
با تشکر از شما دوست:10: گرامی.
حالا درست شد.:31: اول عرض کنم که 2 3 کیلومتر کم نیست و انتظاری شبکه چند صد مگابایتی رو نداشته باشید:46:
ثانیا برای همچین مسافتی نیاز به CPE و آنتن با Gain بالا دارید که بصورت Point to point با اون ارتباط بر قرار کنه.
اولین سوالم این هست که میتونید بین جای خودتون (مثلا پشت بوم) تا اون یکی ساختمون (اگه اشتباه نکنم)
دید مستقیم یعنی بدون مانع داشته باشید؟؟ چون برای همچین مسافنی این موضوع حیاتیه.
تا چقدر میتونید هزینه کنید؟؟
[QUOTE=nemo598;6794860][QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
حالا درست شد.:31: اول عرض کنم که 2 3 کیلومتر کم نیست و انتظاری شبکه چند صد مگابایتی رو نداشته باشید:46:
ثانیا برای همچین مسافتی نیاز به CPE و آنتن با Gain بالا دارید که بصورت Point to point با اون ارتباط بر قرار کنه.
اولین سوالم این هست که میتونید بین جای خودتون (مثلا پشت بوم) تا اون یکی ساختمون (اگه اشتباه نکنم)
دید مستقیم یعنی بدون مانع داشته باشید؟؟ چون برای همچین مسافنی این موضوع حیاتیه.
تا چقدر میتونید هزینه کنید؟؟
این دو ساختمون هردو 1 طبقه هستند. قطعا نسبت به هم دید ندارند. هزینه رو هم شما حد اقل رو بفرمایید (حدوداً):40:
فاصله رو هم حالا شما 1-2 کیلومتر در نظر بگیر. من کمی دست بالا گرفتم که مطمئن باشه.
---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------
راستی منظورتون از CPE همون مودم وایمکس هست دیگه ؟؟
ArashMiniStar
24-01-2012, 02:00
فاصله رو هم حالا شما 1-2 کیلومتر در نظر بگیر. من کمی دست بالا گرفتم که مطمئن باشه.
---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------
راستی منظورتون از CPE همون مودم وایمکس هست دیگه ؟؟
یعنی یک چیزی مثل این :
یعنی یک چیزی مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r%2Fproducts%2F%3Fcategoryid%3D216)
is a key feature used in building a long-distance خوب این مصافت بلند چقدر هست و قیمت هم لطفاً بگو و اینکه دیگه چی می خواد و کلاً چند در میاد:46:
matin724
26-01-2012, 11:47
سلام
الان کارت شبکه خوب با 30 تومن چیزی هست؟
morteza-p30
26-01-2012, 20:42
سلام
یک کارت شبکه وایرلس می خواهم که اولا در فرکانس 5.8 گیگا هرتس کار کنه و دوما به یو اس بی وصل شود.
قیمت مهم نیست.چه مدلی خوبه بگیرم؟
سلام
یک کارت شبکه وایرلس می خواهم که اولا در فرکانس 5.8 گیگا هرتس کار کنه و دوما به یو اس بی وصل شود.
قیمت مهم نیست.چه مدلی خوبه بگیرم؟
همچین فرکانسی نداریم5 گیگاهرتز داریم .
و نیازی هم نیست چون فرستنده هم باید این فرکانس رو ساپورت کنه که معمولا 2.4 گیگاهرتز است
برای اینکه از این فرکانس استفاده کنید باید برین سراغ سری n که دوکاناله باشه
از گیرنده های wi fi که به یو اس بی میخوره استفاده کنید برند تی پی لینک خوبه
قیمتشم حدود 25 الی 30 باید باشه
morteza-p30
26-01-2012, 22:26
همچین فرکانسی نداریم5 گیگاهرتز داریم .
و نیازی هم نیست چون فرستنده هم باید این فرکانس رو ساپورت کنه که معمولا 2.4 گیگاهرتز است
برای اینکه از این فرکانس استفاده کنید باید برین سراغ سری n که دوکاناله باشه
از گیرنده های wi fi که به یو اس بی میخوره استفاده کنید برند تی پی لینک خوبه
قیمتشم حدود 25 الی 30 باید باشه
با تشکر
ولی من انتن nano birdge 5 دارم که الان با کابل وصله. می خواهم از پشت بام به صورت وایرلس بفرسته و کامپیوترم از طریق کارت شبکه دریافت کند .چه کارت شبکه ای می تونه تو فرکانس 5 گیگا کار کنه؟
با تشکر
ولی من انتن nano birdge 5 دارم که الان با کابل وصله. می خواهم از پشت بام به صورت وایرلس بفرسته و کامپیوترم از طریق کارت شبکه دریافت کند .چه کارت شبکه ای می تونه تو فرکانس 5 گیگا کار کنه؟
تو پستم نوشتم چه کارتی باید باشه بخونید پستمو
rezatajji
01-02-2012, 21:49
سلام--برای اتصال به wifi از pc چه ماک و چه مدلیبرای wireless adapter توصیه میکنید؟در ضمن ویندوز xp داره و چون برای خوابگاه هست نمیشه ویندوز عوض کرد
Hamed DC
16-02-2012, 10:01
سلام--برای اتصال به wifi از pc چه ماک و چه مدلیبرای wireless adapter توصیه میکنید؟در ضمن ویندوز xp داره و چون برای خوابگاه هست نمیشه ویندوز عوض کرد
سلام.
برای مساحتهای بالا مدل زیر رو توصیه میکنم:
TP-LINK TL-WN851ND...52.000
ehsan-inventor
20-02-2012, 11:53
سلام دوستان
اول از همه بگم که ؛من یه سیستم دست 2 برای داداشم گرفتم که کارت شبکه هم داره،مودم وایرلس دارم و خواستم اینترنتو به این سیستم هم برسونم،مودم 4 تا خروجی lan هم داره...
فاصله مودم تا سیستمی که گفتم زیاده،حتی کابل 15 متری لن هم بهش نمیرسه
کابلی مثل این:
مثل این که کارت شبکه وایرلس هم داریم ! کارش همینه دیگه درسته؟یعنی اگه بخوام از مودم وایرلس برای رفتن به اینترنت با این سیستم استفاده کنم باید کارت شبکه وایرلس داشته باشم؟(شرمنده به خاطر پرسیدن این سوال!)
اینارو پیدا کردم :
یکی این ،که کارت شبکه وایرلسه احتمالا !
یکی هم این که یو اس بی هستش:
درست می گم؟
حالا از این 3 تا،یعنی کابل ، کارت وایرلس،usb کدومش برای من بهتره؟با توجه به این که فاصله تقریبا 25 متری هست و یه دیوار هم سر راه قرار داره...
هزینه اش اگه تا همین 30 تومن باشه بهتره برام
ممنون میشم راهنمایی کنین
Hamed DC
20-02-2012, 12:04
سلام.
خرید کارت شبکه توصیه میشه. قیمت مناسبی هم داره. و برای کاربرد شما کاملا مناسب هست.
BabakNoAndish
18-05-2012, 05:48
سلام
آقا امکانش هست کارتی باشه که بشه روشن و خاموش یا فعال و غیر فعال بشه ؟ مثه نوت بوکها ؟
آخه سیستم کاملا نو هستش و گویا روز قبلش هم ازش استفاده شده ولی هم تو Device Manager ازش خبری نیست و هم چراغ فعالیتش کاملا خاموشه و خلاصه هیشکی توش نیست ! ولی صد درصد باید سالم باشه ....
خواهشا راهنمایی کنید ...
Hamed DC
18-05-2012, 10:08
سلام
آقا امکانش هست کارتی باشه که بشه روشن و خاموش یا فعال و غیر فعال بشه ؟ مثه نوت بوکها ؟
آخه سیستم کاملا نو هستش و گویا روز قبلش هم ازش استفاده شده ولی هم تو Device Manager ازش خبری نیست و هم چراغ فعالیتش کاملا خاموشه و خلاصه هیشکی توش نیست ! ولی صد درصد باید سالم باشه ....
خواهشا راهنمایی کنید ...
سلام.
دوست عزیز این تاپیک برای مشاوره خرید هست. برای طرح مشکل در قسمت زیر تاپیک جدید باز کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hosein_mic
10-06-2012, 08:33
ایا اداپتور یا مبدلی هست که بشه lan رو به وای فای تبدیل کرد؟ برای دستگاه هایی که wifi ساپرت نمیکنند؟
Hamed DC
10-06-2012, 09:19
ایا اداپتور یا مبدلی هست که بشه lan رو به وای فای تبدیل کرد؟ برای دستگاه هایی که wifi ساپرت نمیکنند؟
بهتر بود تاپیک جدید باز میکردین!به هر حال:
خیر.بهتره که از مبدلهای یو اس بی به فای فای استفاده کنید.
ever after
05-07-2012, 17:11
سلام.
من کامپیوترم تو اتاقمه اما مودم خارج اتاق به تلفن وصل شده مدلشم asus-wl am 604g هست.
مشکل اینه که من تو اتاقم نمیتونم تلفن بیارم چون پریز تلفن خرابه از سمت تلفنم به اتاق نمیخوام سیم بکشم
لپتاپم با وایرلسش به اینترنت وصله اما کامپیوترو نمی دونم چی کار کنم!!!الان خیلی وقته وصل نبوده به نت آنتی ویروسش آپدیت نیست باید یه کاریش کنم زود :42:
به نظرتون میتونم یه کارت شبکه ی وایرلس USB بخرم به کامپیوتر وصل کنم؟میشه چند مدل خوب USB شو بهم معرفی کنید؟ببخشید من زیاد وارد نیستم ممنون میشم کمک کنید
Hamed DC
05-07-2012, 17:18
سلام.
من کامپیوترم تو اتاقمه اما مودم خارج اتاق به تلفن وصل شده مدلشم asus-wl am 604g هست.
مشکل اینه که من تو اتاقم نمیتونم تلفن بیارم چون پریز تلفن خرابه از سمت تلفنم به اتاق نمیخوام سیم بکشم
لپتاپم با وایرلسش به اینترنت وصله اما کامپیوترو نمی دونم چی کار کنم!!!الان خیلی وقته وصل نبوده به نت آنتی ویروسش آپدیت نیست باید یه کاریش کنم زود :42:
به نظرتون میتونم یه کارت شبکه ی وایرلس USB بخرم به کامپیوتر وصل کنم؟میشه چند مدل خوب USB شو بهم معرفی کنید؟ببخشید من زیاد وارد نیستم ممنون میشم کمک کنید
سلام.
برای چه مصافتی میخواین؟؟؟
فاصله مودم بی سیم تا PC چقدر هست؟؟؟
ever after
05-07-2012, 21:17
سلام.
برای چه مصافتی میخواین؟؟؟
فاصله مودم بی سیم تا PC چقدر هست؟؟؟
سلام.
حدودا 10 متر فاصله داره
Hamed DC
05-07-2012, 21:37
سلام.
حدودا 10 متر فاصله داره
TP-LINK TL-WN422GC USB...27.000
Alishmas
06-07-2012, 18:58
TP-Link 7200 .1. بهتره يا TP-Link 722 ؟
2. رفتم 7200 رو قيمت کردم ميگفت 55 تومن ، قيمتش همينه ؟
3. الان اگر مدل 7200 رو بگيرم بردش از کارتی که الان دارم يعنی D-Link DWL-G510 بيشتره ؟
سلام
اگه اونجا حواب ندادین اینجا بدین دیگه (تازه پیدا کردم اینو)
حدود 20 تا 25 کارت شبکه usb چی پیشنهاد میکنید
چندتا پیشنهاد کنید که یکیش نبود اونیکی رو بخرم
ممنون
Alishmas
10-07-2012, 14:26
3. الان اگر مدل 7200 رو بگيرم بردش از کارتی که الان دارم يعنی D-Link DWL-G510 بيشتره ؟
کسی اطلاعاتی نداره ؟
Hamed DC
15-07-2012, 00:01
سلام.
برای چه کاربردی میخواین؟؟؟
شبکه مورد استفاده شما بیسیم هست یا ADSL؟؟؟
متراژ کاری؟؟؟
Hamed DC
15-07-2012, 00:03
سلام
اگه اونجا حواب ندادین اینجا بدین دیگه (تازه پیدا کردم اینو)
حدود 20 تا 25 کارت شبکه usb چی پیشنهاد میکنید
چندتا پیشنهاد کنید که یکیش نبود اونیکی رو بخرم
ممنون
سلام داداش.
مشتاق دیدار.دیگه زیاد توی تاپیک دوربین نمیای؟!؟!؟!؟!
برای چه کاری میخوایی؟؟؟
برای پی سی هستی یا لب تاب؟؟؟
از چه نوع اینترنتی استفاده میکنی؟؟؟ADSL یا وایرلس؟؟؟
مساحت کاری؟؟؟
فاصله تا سورس اصلی؟؟؟
softkadeh
21-07-2012, 17:18
درود
خرید adsl کنسل شد حالا میخوام اینترنت وایرلسی که دارم رو در سطح خونه شیر کنم .
برای این کار یه دونه کارت شبکه وایرلس میخوام البته حتمأ از توع اکسترنال .
سطح خونه 200 متر هست . اینترنت به pc وصل شده و در اتاق هست و وسیله ای که میخواد از اینترنت استفاده کنه لپتاپ هست که در پذیرایی معمولأ استفاده میشه .
انتن اینترنتم Nano Station M5 هست .
حالا یه دستگاه با قیمت مناسب معرفی کنید . هرچی قیمت پایینتر بهتر .
ممنون
Hamed DC
21-07-2012, 20:57
درود
برای این کار یه دونه کارت شبکه وایرلس میخوام البته حتمأ از توع اکسترنال .
سطح خونه 200 متر هست . اینترنت به pc وصل شده و در اتاق هست و وسیله ای که میخواد از اینترنت استفاده کنه لپتاپ هست که در پذیرایی معمولأ استفاده میشه .
انتن اینترنتم Nano Station M5 هست .
حالا یه دستگاه با قیمت مناسب معرفی کنید . هرچی قیمت پایینتر بهتر .
ممنون
سلام.
نوع وایرلس؟؟؟
softkadeh
22-07-2012, 00:53
سلام.
نوع وایرلس؟؟؟
کدوم وایرلس ؟
Hamed DC
22-07-2012, 10:11
کدوم وایرلس ؟
این وایرلس:
درود
softkadeh
22-07-2012, 11:50
اینرنتم از نوع وایرلسه ( NanoStation M5 ) که حالا میخوام اونو شیر کنم برای لپتاپ که فکر کنم Wlan داره . تو نت خوندم که با این کارت شبکه های اکسترنال وایرلس میشه به صورت ad-hoc این کار رو انجام داد .
نوع منظور همون G یا N هست ؟
اینترنت wifi هست
سلام بر دوستان گرامی
من یه مودم زایکسل P-650HW-T1 v3 دارم. جدیدا برای استفاده از شبکه وایرلس یک کارت شبکه TP-LINK TL-WN350G خریدم. اما مشکلی که دارم اینه که این کارت شبکه یهویی انگار که وصل نباشه از روی سیستمم شناخته نمیشه و در device manager سیستمم هم یه گزینه ای بنام ethernet .. البته زیاد مطمئن نیستم املایی اش همینه یا نه، خلاصه همچین گزینه ای در قسمت other devices با آیکون زرد نمایان میشه و دیگه کارت شبکه ام رو نمیشناسه و بعد از اینکه خاموش میشه و مدتی بلا استفاده میمونه یا با دست زدن به برد کارت شبکه، در استارت مجدد سیستم برمیگرده. البته این منوال اتفاقیه و نوسان داره و گاهی تا 12-13 ساعت هیچ مشکلی نیست و گاهی هم از همون اول استارت مشکل داره، در ضمن در همون زمانهایی هم که کارت شبکه شناخته شده و اتصال به اینترنت و مودم زایکسل برقراره، نوسانات سیگنالهای پائین تولبار زیاده مثلا گاهی تا 4 خونه پر میشه و گاهی تا یه خونه، این در حالیست که مودم زایکسل توی هال به فاصله کمتر از 7 متر از محل قرارگیری کامپیوتر در اتاق خوابه و فقط یه دیوار بین اونهاست. راستی سیستم عامل کامپیوترم هم ویندوز 7 نسخه 64 بیتی. من تا دو روز آینده وقت گرفتم که یه کارت شبکه بهتر و مطمئن تری رو انتخاب کنم و این کارت رو ارجاع بدم. لطف کنید و با توجه به مودم زایکسلم که پیشتر مدلش رو هم قید کردم، راهنمایی ام کنید چه مدل کارت شبکه ای با چه برندی بخرم. البته اگه دقیقا بگید چی بخرم ممنون میشم.
ببخشید خیلی حرافی کردم، اما لازم دونستم جهت کسب اطلاعات کاربردی و مفید از شما، همه ی مسائل رو بازگو کنم.
خلاصه اش :
چه کارت شبکه ای برای این مدل زایکسل بهتره؟
و علت این نوسانات مودم زایکسل چیه؟
از راهنمایی سخاوتمندانه دوستان هم پیشتر سپاسگزارم.
فقط خواهشا زودتر من رو با اطلاعات مفید و درست تون راهنمایی کنید.
air_damned
13-08-2012, 11:31
سلام دوستان
بنده وایمکس مبین نت دارم که مجبورم یه جایی از خونه بزارم انتن بده که کنار pc نیست...واسه همین پیشنهادتون برای خرید یه کارت شبکه usb وایرلس دار چی هست با چه قیمتی ؟
ممنونم
shamsoddin
16-08-2012, 13:42
سلام دوستان
بنده وایمکس مبین نت دارم که مجبورم یه جایی از خونه بزارم انتن بده که کنار pc نیست...واسه همین پیشنهادتون برای خرید یه کارت شبکه usb وایرلس دار چی هست با چه قیمتی ؟
ممنونم
همین امروز یه مدل usb خریدم برا بار اول که خواستم درش بیارم پوشش انتهاییش در اومد برا بار دوم چیپش:41: اعصابم داعون شد ، 30000 هزارتومن d link dwa-121
سراغ اینا که خیلی کوچیکن نرو
arman486
18-08-2012, 21:06
من یک ----- خریدم که وای فای بهش نصب میشه بیشتر همه گفتند 727 تیپی لینک روش جواب میده من خواستم از شما که وارد هستید بپرسم کدام وایرلس با برد خوب که مودم رو بگیره و قوی باشه رو پیشنهاد میدید لطف کنید با ذکر قیمت
فاصله ای زیاد نیست تا مودم شاید 10 متر ولی مودم داخل اتاق هست و اتاق تا سالن چند تا پیچ در پیچ دیوار دارد
سلام،
مودم من ASUS DSL-N10 هست و داخل حال خونه قرار داره ، به دلیل اینکه پریز تلفن اتاقم کار نمیکنه مجبورم مودم رو به پریز حال وصل کنم ، حالا واسه اینکه از اتاقم، wireless مودم رو بگیرم نیاز به یک کارت شبکه دارم.
فاصله کمتر از 18 متر هست، بین هم فقط یک دیوار وجود داره.
واسه من فقط سرعت انتقال اطلاعات اینترنت مهم هست و اینکه کارت شبکه رو پینگ تاثیری نذاره.
خودم کارت شبکه usb رو به دلیل جای کم داخل کیس ترجیح میدم اما اگه واقعا لازم باشه از کارت اینترنال هم استفاده میکنم.
حالا با این شرایط کارت USB جواب میده ؟ آیا سرعتم رو پایین میاره؟ اگه با USB سرعتم پایین میاد کارت اینترنال بگیرم عین حالت عادی با کابل LAN جواب میده؟
بین 30 - 35 هم میتونم هزینه کنم، لطفا مدل کارت رو معرفی کنید.
خیلی ممنون.
سلام،
مودم من ASUS DSL-N10 هست و داخل حال خونه قرار داره ، به دلیل اینکه پریز تلفن اتاقم کار نمیکنه مجبورم مودم رو به پریز حال وصل کنم ، حالا واسه اینکه از اتاقم، wireless مودم رو بگیرم نیاز به یک کارت شبکه دارم.
فاصله کمتر از 18 متر هست، بین هم فقط یک دیوار وجود داره.
واسه من فقط سرعت انتقال اطلاعات اینترنت مهم هست و اینکه کارت شبکه رو پینگ تاثیری نذاره.
خودم کارت شبکه usb رو به دلیل جای کم داخل کیس ترجیح میدم اما اگه واقعا لازم باشه از کارت اینترنال هم استفاده میکنم.
حالا با این شرایط کارت USB جواب میده ؟ آیا سرعتم رو پایین میاره؟ اگه با USB سرعتم پایین میاد کارت اینترنال بگیرم عین حالت عادی با کابل LAN جواب میده؟
بین 30 - 35 هم میتونم هزینه کنم، لطفا مدل کارت رو معرفی کنید.
خیلی ممنون.
بهترین انتخاب برای شما با این هزینه مدل tp link w721n 150 هست که سری ان با سرعت 150مگابیت بر ثانیه هست من با این مدل کار کردم نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره و از همه مهتر با چند تا ----- که تستش کردم مشکلی نداشت و به راحتی با اکسس پوینت متصل شد
پس یعنی احتیاجی نیست که کارت اینترنال بگیرم ؟ همین کارت های USB جواب میده و سرعتم رو پایین نمیاره ؟
mr_rayan
02-03-2013, 09:14
سلام.
در حال حاضر تو بازار کارت شبکه وایرلس با برد معمولی برای PC چی هست؟قیمت هر چی کمتر بهتر فقط از نظر سرعت و آنتن دهی بازی در نیاره.:n16:
mohammad_77
06-03-2013, 14:19
سلام.
من یک مودم وایرلس دارم و می خواهم به طبقه بالا خونمون که کامپیوتر داره اینترنت بدهم . سوالم اینه که اگر یک کارت شبکه وایرلس بگیرم می تونم وصلش کنم به کامپیوتر طبقه بالا و از اینترنت استفاده کنم یا نه ؟ و کارتی که این کار رو انجام بده و ارزون باشه کسی سراغ داره ؟
دوستان نظرتون در مورد این چیه ؟
TP-Link 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter TL-WN723N
برای استفاده در رسیو*ر و وصل کردن به سیستم برای دریافت دیتا ؟/؟
wrongring
28-04-2013, 13:02
سلام این کارت شبکه رو میشه به پی سی پصل کرد و ازش به عنوان وایرلس برای موبایل و دیگه وسایل استفاده کرد؟
D-Link Rangebooster N 650 Notebook Adapter DWA-645
ضمنا مودم tp-link معمولی دارم
سلام برای اینکه بتونیم از کارت وایرلس استفاده کنیم باید pcروشن باشه؟
terrible ben
23-03-2014, 00:25
سلام
می خواستم 3تا کامپیوتر شرکتمو با شبکه وایرلس مرتبط کنم برای انتقال اطلاعات، شر کردن پرینتر و اسکنر و .... و همچنین استفاده از اینترنت وایرلس و یک روتر وایر لس فاصله بین کامپیوتر ها حدودا 20 متره... اگر اکسس پویت را هم پشتیبانی کند خیلی خوب میشه...قیمتشم هرچه ارزونتر بهتر
leo.unique
23-03-2014, 00:37
سلام
می خواستم 3تا کامپیوتر شرکتمو با شبکه وایرلس مرتبط کنم برای انتقال اطلاعات، شر کردن پرینتر و اسکنر و .... و همچنین استفاده از اینترنت وایرلس و یک روتر وایر لس فاصله بین کامپیوتر ها حدودا 20 متره... اگر اکسس پویت را هم پشتیبانی کند خیلی خوب میشه...قیمتشم هرچه ارزونتر بهتر
در این تاپیک مطرح کنی بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چه مدلي رو پيشنهاد ميديد ؟!
الان فاصه مودم با كامپيوتر طوري هست كه اگر گوشي موبايل رو كنار كامپيوتر بزارم گوشي واي فاي رو پيدا ميكنه و مشكلي نداره.يعني وايرلس هم پيداش ميكنه ديگه ؟!
اين خوبه ؟!
Dlink DWA-121 Wireless N 150 Pico USB Adapter
leo.unique
14-04-2014, 11:45
دوستان چه مدلي رو پيشنهاد ميديد ؟!
الان فاصه مودم با كامپيوتر طوري هست كه اگر گوشي موبايل رو كنار كامپيوتر بزارم گوشي واي فاي رو پيدا ميكنه و مشكلي نداره.يعني وايرلس هم پيداش ميكنه ديگه ؟!
اين خوبه ؟!
Dlink DWA-121 Wireless N 150 Pico USB Adapter
آره همین بند انگشتیا جواب میده فقط موقع در آوردنش از پورت usb احتیاط کن :n02:
همین امروز یه مدل usb خریدم برا بار اول که خواستم درش بیارم پوشش انتهاییش در اومد برا بار دوم چیپش:41: اعصابم داعون شد ، 30000 هزارتومن d link dwa-121
سراغ اینا که خیلی کوچیکن نرو
ممنون.نه من ميزنم پشت سيستم شايد تا ماهها يا سالهي جدا نشه.به نظرتون pci بگيرم يا usb?!
Sent from my iPad using Tapatalk
leo.unique
14-04-2014, 13:27
ممنون.نه من ميزنم پشت سيستم شايد تا ماهها يا سالهي جدا نشه.به نظرتون pci بگيرم يا usb?!
Sent from my iPad using Tapatalk
به نظر من pci دیگه قدیمی شده هرچند شاید قیمتش پایینتر باشه :n01: یه مزیت دیگه usb اینه که با کابل میشه جا به جاش کرد تا بهترین آنتن رو گرفت
aslani606
19-08-2014, 11:56
سلام
از کجا باید تشخیص داد که یک کارت شبکه وایرلس تا چه فاصله ای جواب میده
الان بهترین مدل کارت شبکه وایرلش اکسترنال که تا فاصله 300 متر جواب چی هست ؟
برای فاصله بین 1 تا 2 کیلومتر برای استفاده از اینترنت آیا کارت شبکه ای هست؟ یا باید از تجهیزات دیگه ای استفاده کرد؟
20-10-2014, 11:14
سلام من میخوام سیستممو با سیم به مودم وصل کنم برای این کار نیاز به 12 متر(البته به صورت مستقیم نیست) کابل cat 5e درام حالا به نظرتون اگه کابل بگیرم به صرفه تره یا با کارت شبکه usb یا pci این کارو انجام بدم؟بهترین راه چیه که سرعت اینترنت هم پایین نیاد.اگه ممکنه بهترین نوع کارت شبکه هم معرفی کنید.
با تشکر
mohsen12251
27-10-2014, 11:25
سلام
دوستان من میخوام از یه pc که اینترنت lan داره بتونم یصورت wifi استفاده کنم که بتونم با گوشی و تبلت هم کار کنم....راه حل چیه ؟ باید چی بخرم و چه نرم افزار ها و تنظیماتی نیاز هست
مثل این مدل ها پیشنهاد میشه آیا ؟
mehdi2092
20-10-2016, 11:22
راهنمایی در مورد خرید الفا+اکسس پوسنت+روتر
سلام خدمت همه دوستان گرامی و بزرگان شبکه یک سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم جواب بدین
توصیح::: خیلی راحت بگم خونه داداش من تا خونه من 500/1000 متر میشه یعنی ما سر کوچه هستیم اونها تح کوچه داداش من اینترنت داره میخوام ازش بگیرم استفاده کنم با وای فای اما برد وای فای گوشی و لبتاب در اون هدی نیست که بتونه اون شبکه رو پیدا کنه چون از ما دوره قدرت نداره وای فای گوشی و لبتاب که بگیره سیگنال شو تا اینجا درست؟؟
خیلی از دوستانم بهم کارت شبكه اكسترناله الفا كه تا يكى دو كيلومتر شبكه هاى واى فاى رو شناسايى ميكنه البته 1/2 کیلومتر تو خونه اما بالای پشت بوم 4/5 کیلومتر الفا مدل alfa-awus036h
این الفا من نخریدمش اما فکر کنم فقط قابلیت دریافت شبکه های وای فای رو داره نه شر کردن اونها بله میشه به کامپیوتر متصل کنم با کامپیوتر شر کنم
اما من خونه نه کامپیوتر دارم نه لبتاب
فکر کنم این ادابوتر نداشته باشه با کامل یو اس پی متصل به کامپیوتر روشن میشه کار میکنه درسته؟؟
خیلی ها بهم گفتن برای دریافت الفا بگیرم با یک روتر میتونم اینترنت شر کنم
خیلی ها بهم گفتن اکسس پوینت باید بگیرم
براي دريافت وارسال نت به يك اكسس پوينت نیاز دارم نمیدونم والا
من هیچ اطلاعاتی در مورد این ها ندارم نمیدونم چی هستن
من به یک چیزی نیاز دارم که وای فای های 1/2 کیلومتری رو پیدا کنه و شر کنه با گوشی بتونم متصل بشم نیازی به کامپیوتر نباشه
مثلا: مثل وای فای لب تاب یا گوشی وای فای های دور رو بر پیدا میکنه اما مشکل قدرت ضیف هست میخوم
1.2 کیلومتر برا نشون بده شر کنه من با گوشی بتونم متصل بشم اسفاده کنم دوستان راهی هست میشه کمک کنید من چکار کنم چی بخرم که قدرت دریافت ساگنال های وفای فای تا مسافت بالا رو داشته باشه و خدش شر کنه مسقیم؟؟ میشه راهنمایی کنید
بدون نیاز به کامپیوتر بشه
تشکر از شما بزرگوار
والا ممنون میشم راهنمایی کنید داداش من اطلاعاتی ندارم در مورد شبکه و تجهیزات شبکه
من میخوام یک وسیله بخرم که وای فای های مسافت بالا و دور رو برام پیدا کنه
برد وای فای گوشی و لبتاب در اون هدی نیست که بتونه اون شبکه رو پیدا کنه چون از ما دوره قدرت نداره وای فای گوشی و لبتاب که بگیره سیگنال شو
یک وسیله میخوام وای فای های مسافت های 1تا4/5 کیلومتر رو برام نمایش بده
یکی گفت الفا
یکی گفت تپلینک
یکی گفت روتر
هرکسی یک حرفی زد
الفا برد بالایی داره برای گرفتن سیگنال اما نمیتونه بدون وسایته شر کنه باید حتما به کامپیوتر متصل بشه برای شر کردن(یکی بهم
گفت اگر روتر بخرم که مستقیم به الفا متصل کنم شبکه هایی که الفا پیدا میکنه میده روتر روتر برای شما شر میکنه نمایش میده بدون نیاز به کامپیوتر(فکر کنم الفا ادابتور نداره باید با کامپیوتر روشن بشه) کامل سواس پی
یکی گفت تپلینک
اما اون به درد من نمیخورد برد کمی داشت
Mikrotik SXT
والا اطلاعاتی ندارم نمیدونم چی هست
این لینک رو ببینید
برای خرید هست
اطلاعاتی ندارم در این مورد تو اپارات سرچ کردم چند تا فیلم دیدم در موردش اما نفهمیدم باز
ایا این سخت افزار نصب کنم بالای پشت بوم یا پشت پنجره وای فای های مسافت بالا رو پیدا میکنه؟
چطوری سر میکنه با گوشی متصل بشم بهش؟ بدون نیاز به کامپیوتر
میشه یک راهنمایی بکنید به خدا خیلی گیرم
:n28::n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.