ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 1 ماهه كه دارم ديوونه ميشم از دست اين سوال

مريم گچين زاده
04-06-2009, 17:36
من در مورد بازي كامپيوتر gta iv يه سوالي دارم كه در قسمت بازي كامپيوتر ميپرسم كسي جواب نميده و هر كاري ميكنم نميشه خواهش ميكنم از كاربران و مديران كه به من كمك كنند خواهش ميكنم من sp3 رو نصب کردم بازی رو هم نصب کردم ولی روی ایکن بازی کلیک می کنم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم که next می زنم این میاد باید چیکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]

وقتی این میاد کد هم میدم ولی اجرا نمیشه !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد :

VCUJR-6N3YN-FQ9S4-SCSA6-ULH7E-F2G2G-PLJ55-KDSG9-NQF3
Serial: UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV[/QUOTE

bersam
04-06-2009, 23:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به تابيك بالا مراجعه كنيد ! صفحه ي اولش فهرست بلند بالايي داره كه يقينا جواب سوال شما هم درونش موجوده ! اكه هم بيدا نكردين به راحتي يك بست بزنين و مشكل خودتون رو اون جا بيان كنيد ! بدون شك دوستانما در ان جا به شما كمك مي كنند !!!!

LORD.AMIR
04-06-2009, 23:52
سلام تا انجا که ما می دونیم این قسمت که شما نوشته بودید مال رجیستر رسمی خود شرکت نیاز به رجیستر این قسمت نذارید (چون این بازی یک بازی انلاین هم می باشد) نسخه بازی با کرک افلاین در بازار موجود است

میلاد رحمانیان
12-06-2009, 16:57
سلام دوست عزیز
برای اجرای بازی باید windows servic pack3را نصب کنید بعد از نصب کردن بازی را دوباره نصب کنید
بعد مشکل شما حل میشه.
اگه نخواستید ویندوزتون رو عوض کنید این کار رو انجام بدید:
یه فایلی در پوشه rgs/redistributableاست که با اجرای اون سرعت ویندوزتون بالا میره و میتونید بازی رو اجرا کنید

piroooz
15-06-2009, 10:56
سلام
هر سوالی باید تو قسمت انجمن مربوط به خودش مطرح بشه
دوستان لطفا فقط آدرس انجمن مربوطه را برای راهنمایی دوستان قرار بدند

Benygh
15-06-2009, 11:00
امروز ها پست های بی موردی در این قسمت تایید میشه !

ehsan122m
25-06-2009, 23:21
از احسان به gta iv
ممکنه از چند تا مسئله بوده باشه ؟
1) مشکل از ویندوزت باشه --- منظورم اینه که امکان داره ویندوزت از این ویندوز تبلیغاتی های ناقص باشه
2) بد نصب کردن بازی --- با عجله نصب کردن یا به سوالات خوب دقت نکردن
3) crack یا patch یا zip یا compress بودن بعضی از فایل ها --- این نوع فایل ها را به دقت نصب کن --- به فایل های یادداشتی مثل notepad خوب دقت کن => و دقت بیشتر به فایل های به اسم (readme) --- در یکی از این فایل ها به صورت لیست نوشته چه طور نصب اون بازی تکمیل میشه
موفق باشی