ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه یک انجمن بسازم

aliagamon
03-06-2009, 22:40
بچه ها میتونید منو یکم راهنمایی کنید که چگونه یک انجمن مانند p30بسازم ممنون:20::46::27::question:

Far Va Har
04-06-2009, 00:28
این انجمن یک انجمن پیش ساخته هست به نام vBulletin Version 3.8.1 که رایگان هست و در اینترنت راحت قابل دانلود اما برای نصبش در فضای هوست باید حتما در اینترنت سرچ کنی یا Help همون کد رو بخونی چون تنظیمات داره

GraphX
07-06-2009, 19:39
این انجمن یک انجمن پیش ساخته هست به نام vBulletin Version 3.8.1 که رایگان هست و در اینترنت راحت قابل دانلود اما برای نصبش در فضای هوست باید حتما در اینترنت سرچ کنی یا Help همون کد رو بخونی چون تنظیمات داره

بايد اضافه كنم كه اين اسكرپت لايسنس داره و براي استفاده بايد تهيه اش كني

اسكريپت هاي رايگان هم زياد هست كه بهترين هاش smf , mybb و phpbb هستش !

beautifulmind_i
08-06-2009, 23:39
البته امکانات هیچ انجمن سازی مثل وی بولتین نیست .
من هم تازه یه انجمن با vbulletin نصب کردم و دارم روش کار می کنم تا به طور کامل از همه تنظیماتش سر در بیارم
من قبلا از phpbb استفاده می کردم ولی فکر می کنم vbulletin خیلی بهتر و کامل تر باشه .
البته فعلا براش لایسنس نخریدم تا ببینم بعدا چی میشه .
این هم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

boy_kochak
08-06-2009, 23:52
البته امکانات هیچ انجمن سازی مثل وی بولتین نیست .
من هم تازه یه انجمن با vbulletin نصب کردم و دارم روش کار می کنم تا به طور کامل از همه تنظیماتش سر در بیارم
من قبلا از phpbb استفاده می کردم ولی فکر می کنم vbulletin خیلی بهتر و کامل تر باشه .
البته فعلا براش لایسنس نخریدم تا ببینم بعدا چی میشه .
این هم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه سوال ....

میشه لایسنس رو نخرید مثلا .... دو دره ای وجود نداره ؟:43:

بعد مقدار فضا چقدر میخواد توی هاست رایگان میشه نصب کرد ؟

ممنون :11:

GraphX
08-06-2009, 23:58
یه سوال ....

بله ميشه
بايد اسكريپت نال شده استفاده كني و هاست وارز بگيري!

اگه هم مي خواي قانوني كار كني تا جتيي كه اطلاع دارم mybb و phpbb قابليت ارتقا به vbulletin رو دارن !

beautifulmind_i
09-06-2009, 11:40
یه سوال ....

بله میشه لایسنس رو نخرید ولی اگه لایسنس نداشته باشید اگر کسی به سایت رسمی vbulletin آدرس سایت شما رو اعلام کنه و یا به طریقی خودشون بفهمند به هاست سایت شما ایمیل می زنن و سایت شما رو به طور کامل می بندن و اگه میخواین از ورژن نال شده (ورژن کرک شده و بدون لایسنس ) استفاده کنین بهتره از هاستای وارز استفاده کنی چون در هاستای وارز هیج مشکلی پیش نمیاد یعنی حتی با شکایت vbulletin هم به سایت شما کاری ندارن که یکی از شرکت های ارائه دهنده هاست وارز sabzhost.com هست .
در ضمن می توانید فعلا انجمنتون رو با vbulletin نال شده روی یه هاست رایگان با حداقل 20 مگابایت فضا نصب کنین .( به نظر من بهترینش byethost.com هست )
من خودم الان این انجمن رو روی هاست رایگان سایت byethost.com نصب کرده ام و هیچ مشکلی هم نداره و از خیلی از هاستای پولی هم بهتره و میخوام یک دامین هم براش بگیرم که از این حالت ساب دامین در بیاد .
اینم آدرسش :
شما هم مثل من میتونی فعلا از ورژن نال شده استفاده کنی و بعدا که سایتت گرفت لایسنسش رو بخری .
البته یا باید از هاست وارز استفاده کنی یا امید داشته باشی که کسی راپورت شما رو به vbulletin نده .

neopersia
09-06-2009, 17:47
بحث و معرفی لینک وی بولتین نال شده خلاف مقررات تالار هست. لطفاً رعایت کنید!

beautifulmind_i
09-06-2009, 18:02
بحث و معرفی لینک وی بولتین نال شده خلاف مقررات تالار هست. لطفاً رعایت کنید!

دوست عزیز
من نمیدونم فرق وی بولتین نال شده با این همه نرم افزار کرک شده که مورد استفاده همه قرار داره و در همین p30 در موردش بحث میشه ولینکش گذاشته میشه چیه؟
جالبه که در همین p30 زیر انجمنی با نام دانلود کرک قرار داره.
اصلا میشه بفرمایید فرق ویندوز شما که شک دارم ارجینال باشه با وی بولتین نال شده چیه .
ولی اگر همین طور که شما می فرمایین قانون اینجا این طوریه ، چشم دیگر تکرار نمیشه .
موفق باشید .