ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك براي تنظيم مودم TD-8811

yusefreza
03-06-2009, 20:27
سلام و خسته نباشيد .
ما 6 كامپيوتر از از طريق هاب شبكه كرديم و يك مودم TPlink مدل TD-8811 داريم كه كانكشن اون رو براي كامپيوتر هاي ديگه share كرديم .
مشكلي كه تازگيها براي ما پيش اومده اينه كه بعد از چند ساعت آنلاين بودن وقتي DC ميشيم و ميخوام دومرتبه كانكت بشيم با ارور 678 مواجه ميشيم و به پشتيباني كه زنگ ميزنيم ميگن بايد بياريد مودم را براتون تنظيم كنيم !! و وقتي مودم رو براي تنظيم ميبريم كار ميكنه و دوباره فرداي همون روز باز با همون مشكل روبرو ميشيم و باز هم ميبريم براي تنظيم !!!!!!
هرچقدر هم بهشون ميگيم كه اين تنظيم رو يادمون بدن تا اگه چنين اتفاق باز افتاد مجبور نشيم مودم رو ببريم پيششون ، قبول نميكنن و خسيس بازي درميارن :41:

حالا سوال من اينه :
اولا چرا چنين مشكلي پيش مياد ؟؟؟!!«« واحد پشتيباني شهر ما خيلي كم سواده و خيلي چيزا رو هم با تلفن از تهران ميپرسه :46: ( ما يك ساله كار ميكنيم و هيچ مشكلي هم نداشتيم )
ثانيا تنظيمات اين مودم چطوريه ؟
اين آموزش رو يكي از دوستان بهم داده و طبق اون عمل ميكنم ولي نتيجه اي نميگيرم :
VCI ما هم 33 هستش
من زدم همه تنظيمات رو defualt كردم ! اين مساله مشكلي پيش مياره ؟
اگر يكي از شما دوستان از اين مودم ها داريد و با سيستم شر كار ميكنن لطف كند يك Backup از تنظيماتي رو كه روي مودمشونه ( البته منهاي يوز و پسورد ) براي من اينجا بزارند .

ابتدا بايد به كارت شبكه تون آي پي بدين :
در صفحه Network Connections روي آيكون Local Area Connection راست كليك و گزينه آخر يعني Properties را انتخاب كنيد.
در صفحه اي كه باز ميشه روي گزينه Internet Protocol TCP/IP دوبار كليك كنيد ودر صفحه اي كه باز ميشه تنظيمات زير را وارد و OK كنيد:
IP Address: 192.168.1.10
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway:192.168.1.1
Preffered DNS Server: 4.2.2.4
حالا بايد كانكشن اينترنت را كه قبلا داشتين پاك كنيد:
در صفحه Network Connections روي كانكشن اينترنت راست كليك و Delete را انتخاب كنيد.
بعد اينترنت اكسپلورر را اجرا و توي نوار آدرس اين آي پي را تايپ و Enter كنيد:
192.168.1.1 (بين اعداد نقطه است)
توي صفحه اي كه باز ميشه جلوي Username و Password كلمه admin را تايپ كنيد (براي هردو)
وقتي وارد كنترل پنل مودم شديد در قسمت سمت چپ گزينه Quick Setup را انتخاب و در صفحه سمت راست توي كادر جلوي VPI و VCI بايد اعداد مربوط به آي اس پي تون كه ازش اينترنت گرفتيد را وارد كنيد:
مثلا شركت صبانت و شاتل VPI = 0 و VCI = 35 يا شركت پارس آنلاين VPI = 0 و VCI = 59 و ...
اگه نميدونيد بايد زنگ بزنيد و از خودشون بپرسيد، بهتون ميگن.
بعد Next را ميزنيد و در صفحه بعد :

1- اگه بخواين با ساختن كانكشن به اينترنت وصل بشين گزينه آخر يعني Bridging را انتخاب و Next را كليك و در صفحه بعد روي Save / Reboot كليك و حدود دو دقيقه صبر ميكنيد تا مودم تغييرات را ذخيره كنه و ري استارت بشه و تمام.
حالا ميتونيد يه كانكشن Broadband براي اينترنت بسازيد.

2- اگه بخواين هر وقت كامپيوتر را روشن ميكنيد به اينترنت متصل باشين بايد گزينه دوم يعني :
PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب و Next كنيد و در صفحه بعد توي كادر PPP Username و PPP Password يوزر نيم و پسورد اينترنت خودتون را وارد كنيد و به بقيه تنظيمات كاري نداشته باشين و Next كنيد و توي صفحه بعد روي گزينه Save / Reboot كليك و بعد از دو دقيقه ميتونيد با باز كردن اينترنت اكسپلورر به اينترنت وصل بشين.

undertaker_ss
04-06-2009, 08:57
سلام و خسته نباشيد .
ما 6 كامپيوتر از از طريق هاب شبكه كرديم و يك مودم TPlink مدل TD-8811 داريم كه كانكشن اون رو براي كامپيوتر هاي ديگه share كرديم .
مشكلي كه تازگيها براي ما پيش اومده اينه كه بعد از چند ساعت آنلاين بودن وقتي DC ميشيم و ميخوام دومرتبه كانكت بشيم با ارور 678 مواجه ميشيم و به پشتيباني كه زنگ ميزنيم ميگن بايد بياريد مودم را براتون تنظيم كنيم !! و وقتي مودم رو براي تنظيم ميبريم كار ميكنه و دوباره فرداي همون روز باز با همون مشكل روبرو ميشيم و باز هم ميبريم براي تنظيم !!!!!!
هرچقدر هم بهشون ميگيم كه اين تنظيم رو يادمون بدن تا اگه چنين اتفاق باز افتاد مجبور نشيم مودم رو ببريم پيششون ، قبول نميكنن و خسيس بازي درميارن :41:

حالا سوال من اينه :
اولا چرا چنين مشكلي پيش مياد ؟؟؟!!«« واحد پشتيباني شهر ما خيلي كم سواده و خيلي چيزا رو هم با تلفن از تهران ميپرسه :46: ( ما يك ساله كار ميكنيم و هيچ مشكلي هم نداشتيم )
ثانيا تنظيمات اين مودم چطوريه ؟
اين آموزش رو يكي از دوستان بهم داده و طبق اون عمل ميكنم ولي نتيجه اي نميگيرم :
VCI ما هم 33 هستش
من زدم همه تنظيمات رو defualt كردم ! اين مساله مشكلي پيش مياره ؟
اگر يكي از شما دوستان از اين مودم ها داريد و با سيستم شر كار ميكنن لطف كند يك Backup از تنظيماتي رو كه روي مودمشونه ( البته منهاي يوز و پسورد ) براي من اينجا بزارند .

من مودم ام همینه ولی share استفاده نمی کنتم اگه کمکی می کنه تا تنظیماتم رو بهتون بگم

mehr_kia_mehr
21-08-2009, 17:57
سلام.من يه مودم TP Link 8811 دارم.ميخوام لپ تاپ و PC رو با هم به اينترنت وصل كنم. يكي از طريق كابل شبكه يكي هم USB
من اشتراكم رو از شركت لايزر گرفتم. مسئولش به من گفت كه اگه بخواي بيشتر از يك دستگاه رو به اينترنت وصل كني بايد مودمتو بياري اينجا و هزينه ي جدا بدي. اما من از هر كس ميپرسم ميگن كه لازم نيست!
حالا ميخوام بدونم كه تنظيمات رو خودم چطوري عوض كنم؟ الان با يوزر نيم و پس ورد وترد ميشم.هر كاري كردم كه PPPOE بشه و به connection نياز نداشته باشه نشد! كسي ميتونه كمك كنه؟

farzad goli
05-09-2009, 15:54
سلام من واقعا" گیج شدم در یه سایت تنظیمات کارت شبکه برای این کارتا ر صفحه اي كه باز ميشه روي گزينه

Internet Protocol TCP/IP :
IP Address: 192.168.1.10
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway:192.168.1.1
Preffered DNS Server: 4.2.2.4
ولی در این سایت
IP address: 192.168.1.2
Subnet mask: 255.255.255
Default gateway: 192.168.1.1
Preferred DNS server: 192.168.1.1
Alternate DNS server: 192.9.9.3
کدومشونا وارد کنیم
و دیگه این که مقدار vpi ,vcib را خود مودم میتونه بفهمه یا باید از isp بگیریم

happyboy_maram
05-09-2009, 20:20
سلام دوست عزيز شما وارد تنظيم مودم كه شديد PPPoE رو انتخاب كنيد و يوزر و پسورد روداخل مودمتون ذخيره كنيد ديگه احتياجي به share كردن connection نداريد.