ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وب سایت راهنمای مشاغل با php

flex_pd
03-06-2009, 19:28
سلام دوستان.من ترم آخر دانشگامم و باس یه پروژه تحویل بدم این استاد راهنمای مام با من چپه :20:.حالام گیر داده که یه سایت باس بنویسی که لیستی از مشاغل با جزییات(آدرس,گروه شغلی(فنی,ادارس,...),غیره داشته باشه که ب ا mysql & php نوشته شده باشه و یه حالت admin برا ادیت دیتا بیس تو سایت داشته باشه.من هیچی از وب نویسی نمیدونستم اما سر همین واسه کلکل با این استاد رفتم کتابهایاhtml php mysql رو گرفتم خوندم,شکر یه چیزایی یاد گرفتم اما نمی دونم باس چیکار کنم الان
خواهش میکنم اگه دوستان میتونین کمکم کنین دریغ نکنین راهنمایی یا چنتا template از فرما که بفهمم باس چیکا کنم کافیه
سایت باس این طوری باشه
یه صفحه که سری از گروه شغلی بصورت لینک توش باشه بعد با کلیک رو لینکش به دیتا بیس وصل شه و لیستی از شغل های مر بوطه رو بر گردونه تو یه صفحه ( یه جدول یا table
البته گفته اگه حالت سرچ داشته باشه بهتره ولی مهم نیست

بهر حال ممنون

flex_pd
03-06-2009, 19:36
کسی نیست کمک کنه؟

فاطـمه
04-06-2009, 18:03
سلام دوست من
یه نمونه ساده از login کردن رو برات می ذارم
یه چیزی تو همین مایه ها منم باید بنویسم
سوال داشتی بپرس خوشحال می شم کمک کنم

فاطـمه
04-06-2009, 18:15
این قراره سایت یه هتل بشه
هنوز بیشتر از یه ساعت روش کار نکردم و خیلی مونده که کامل شه
ولی کار login رو توی 3 سطح درست انجام می ده
یه نگا بندازین شاید کمکتون کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

flex_pd
05-06-2009, 00:13
دست درد نکنه.الان روش کار می کنم.ممنونم.وقت کردی این کد منو چک کن

<?php
$name=$_POST ['name'];
$family=$_POST ['family'];
$grade=$_POST ['grade'];
$course=$_POST ['course'];
$birthday=$_POST ['birthday'];
$status=$_POST ['status'];
$works=$_POST ['works'];
if (empty ($name) || empty($family) || empty($grade) || empty($status))
{
echo "<p align='center'>اطلاعات کامل نیست</p>".
exit;
}
$link=mysql_connect("localhost","root","");
if (!$link)
{
echo "can not connect to database.";
exit;
}
mysql_select_db("mydb");
$result=mysql_query ("INSERT INTO 'work' Values ('$name','$family','$grade','$course','$birthday', '$status','works')");
if(!$result)
{
echo "can not run query.";
exit;
}
echo "registed successfully.";
mysql_close($link);
?>
من یجا این $result رو دیدم اینجا استفاده کردم درک نکردم چیه,این صفحه رجیستریه که دیتاش ازیه فرم دیگه پست میشه به این منتها error میده که کیوری ران نشده همون شرط که گذاشتم, نمیدونم این اطلاعات که پست شده و من تو متغیرا گذاشتم چطور با یه کیوری به تیبلم تو mysql بفرستم می تونی چک کنی؟ تیبلم مشکل نداره ساختمش تو wamp 2
اسم دیتا بیسم mydb و تیبل work

flex_pd
05-06-2009, 00:34
دستت درد نکنه من کدا رو چک کردم خیلی بردم خورد منته یجاهاییش رو نفهمیدم که اونم مربوط میشه به limit بودن اطلاعات در مورد html php mysql مثلا اینجارو در نکردم چیکار میکونه

بازم ممنون

neopersia
05-06-2009, 00:35
این کد رو امتحان کنید تا اگر اروری داره نشون بده در ضمن بهتره کدهای php رو موقع پست دادن توی تگ

neopersia
05-06-2009, 00:46
دستت درد نکنه من کدا رو چک کردم خیلی بردم خورد منته یجاهاییش رو نفهمیدم که اونم مربوط میشه به limit بودن اطلاعات در مورد html php mysql مثلا اینجارو در نکردم چیکار میکونه
$row=mysql_fetch_assoc($ds) or die ("Eror in user and pass");
session_start();
$_SESSION['user']=$u;
$_SESSION['level']=$row['level'];
print "Welcome $t1, you are ".$row['level'];

بازم ممنون
ببخشید تو کد مردم فضولی میکنم ولی ظاهراً کار این قسمت اینه که میاد نام کاربری و کلمه عبور گرفته شده رو تو قسمتای قبل با دیتابیس چک میکنه
و تو این قسمت که گذاشتید اگر نام کاربری با همون پسورد وجود داشته باشه mysql_fetch_assoc فیلدهای درخواست شده در کوئری رو توی یک آرایه انجمنی با کلید هایی هم نام با فیلدهای دیتابیس و مقادیر ارسال شده کاربر ذخیره میکنه و true بر میگردونه وگرنه که false بر میگردونه و die اجرا میشه
بعدشم سشن شروع میشه و نام کاربری و پسورد در سشن ذخیره میشه و اون پیام رو چاپ میکنه!

flex_pd
05-06-2009, 11:09
این کد رو امتحان کنید تا اگر اروری داره نشون بده در ضمن بهتره کدهای php رو موقع پست دادن توی تگ

دست درد نکنه syntax ایراد داشت به این تغییر دادم حل شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کتابی در مورد mysql & php می تونی معرفی کنی که syntax ها و کاربردشونو توضیح بده به همراه sample ؟
من کتاب در مورد php خریدم فقط داره از متغیرو ارایه جمع وکم کلا اصول اولیه مثل c++ توضیح میده که بدرد من نمی خوره الان
بازم از همتون ممنونم کلی چیز یاد گرفتم این چند روز :31:

neopersia
05-06-2009, 13:45
ظاهراً نام جدول رو با کوتیشن اسکیپ کردید نه؟ من اصلاً حواسم بهش نبود :31:
نام دیتابیس، جدول، فیلد در mysql با استفاده از ` یا به عبارتی Back Quote اسکیپ میشه البته همه جا هم نیازی نیست این کار انجام بشه چون خیلی جا ها mysql میتونه کیورد رو از نام فیلدها تشخیص بده
اگر SQL یاد داشته باشید دیگه نیازی به کتاب نیست چون mysql زیاد تفاوتی نداره فقط یه کم جزئیات میونه!
میتونید رفرنس کامل mysql رو از سایتش دانلود کنید. برا من که خیلی مفید بوده
رفرنس php هم که برای هر php کاری لازمه میتونید از php.net دانلود کنید

در مورد کتاب که من چیزی نمیتونم بگم چون هیچ کتابی رو تا آخر نخوندم ولی تو انجمن زیاد مطرح شده
چون خودم کتاب زیاد دارم معمولاً هر موضوعی رو از یک کتاب میخونم :31:
یه قسمتایی از این کتاب رو اخیراً خوندم به نظرم خوب بوده: PHP Objects, Patterns, and Practice از انتشارات Apress البته فکر کنم همش در مورد شی گرایی در php باشه!
متأسفانه منبع فارسی اصلاً نمیشناسم :31:

فاطـمه
05-06-2009, 14:08
سلام مثل اینکه یکم دیر رسیدم و مشکلتون حل شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

flex_pd
05-06-2009, 15:08
در مورد کتاب که من چیزی نمیتونم بگم چون هیچ کتابی رو تا آخر نخوندم

آِ ی گفتی, منم عین شما فک کنم تنها کتابی که ت آخرش خوندم فارسی اول بود:31:
آره منم اونو تو رفرنس mysql دیدم کدو فیکس کردم بنظر منم بهترین مرجع خوده سایت mysql هستش
الان به این نتیجه رسیدم بهترین تمرین هم چک کردن کدهای دیگران :31:
اگه کدی پروژه ای داری برام بفرست خیلی کمکم میکونه

flex_pd
05-06-2009, 15:18
سلام,فعلا اره ولی خوب کلیش مونده من تازه فرم ثبت نام رو ساختم باید لیست مشاغل موجود به اضافه یه لینک بین مشاغل و درخواست ها باید ایجاد کنم دارم میگردم ببینم از چه روشی استفاده کنم, در ضمن میتونی در مورد اون login یکم توضیح بدی خیلی کاربردی و جالبه ولی نمی دونم چطور ازش استفاده کنم,من نمیدونم اسکریپت شما چطور level یوسر رو تو mysql چک میکنه

فاطـمه
05-06-2009, 17:27
سلام,فعلا اره ولی خوب کلیش مونده من تازه فرم ثبت نام رو ساختم باید لیست مشاغل موجود به اضافه یه لینک بین مشاغل و درخواست ها باید ایجاد کنم دارم میگردم ببینم از چه روشی استفاده کنم, در ضمن میتونی در مورد اون login یکم توضیح بدی خیلی کاربردی و جالبه ولی نمی دونم چطور ازش استفاده کنم,من نمیدونم اسکریپت شما چطور level یوسر رو تو mysql چک میکنه
خب کد رو که بهتون دادم دیگه
یه جا هس که می گه اگر سطح دسترسی admin بود یه سری چیزا رو ببینه و اگر user بود یه چیزای دیگه:20:

flex_pd
06-06-2009, 00:24
خب کد رو که بهتون دادم دیگه
یه جا هس که می گه اگر سطح دسترسی admin بود یه سری چیزا رو ببینه و اگر user بود یه چیزای دیگه:20:

اره,الان که دوباره نگاه کردم انگار فهمیدم منطقش چیه فقط بخش session مونده که دارم تو رفرنس php دارم کارکردشو بررسی میکنم
این دقیقا کدی بود که برا پروژم لازم داشتم حالت admin & user :31:
پیر شی الهی :20:

فاطـمه
06-06-2009, 14:37
اره,الان که دوباره نگاه کردم انگار فهمیدم منطقش چیه فقط بخش session مونده که دارم تو رفرنس php دارم کارکردشو بررسی میکنم
این دقیقا کدی بود که برا پروژم لازم داشتم حالت admin & user :31:
پیر شی الهی :20:
به وسیله session ما اطلاعات رو داخل یه فایل ذخیره می کنیم
این جوری توی فرمای دیگه خیلی راحت می تونیم ازشون استفاده کنیم
به عبارتی یکی از روشهای ارسال اطلاعات به فرمای دیگه است...

flex_pd
10-06-2009, 14:43
به وسیله session ما اطلاعات رو داخل یه فایل ذخیره می کنیم
این جوری توی فرمای دیگه خیلی راحت می تونیم ازشون استفاده کنیم
به عبارتی یکی از روشهای ارسال اطلاعات به فرمای دیگه است...

می بخشید من سره یه اسکریپت اینهمه سوال میکنم:20:
تو اون کدا که بم دادی این کد رو چطور بکار می بری

روش کار این طوری که تو صفحه homepage اگه user pass درست باشه اسکریپت login.php یه wellcome میده ولی user.php (همین که کدشو دادم ) چی؟ اگه اونو جدا run کنم parse error میده که مربوط به تگ html هستش یه نگا میندازی ؟ امیدوارم تونسته باشم منظورم خوب برسونم
بازم ممنون از وقتی که برا کمک به من می زاری :20:

flex_pd
10-06-2009, 20:20
من کدو تغییر دادم یعنی form رو تو html تگ گذاشتم و button رو به submit تغییر دادم حل شد اما هنوز نمی دونم خوده user.php رو کجا فراخوانی می کنی بعد از اینکه یوسر id&pass رو وارد می کنه و wellcome اسکرین تو صفحه چاپ میشه

فاطـمه
22-06-2009, 12:41
سلام
من کد رو خیلی تغییرش دادم والان تموم شده و تحویل دادم
اگر می خوای بذارم ببینی

flex_pd
23-06-2009, 11:21
سلام
من کد رو خیلی تغییرش دادم والان تموم شده و تحویل دادم
اگر می خوای بذارم ببینی

ممنون مي شم برام بزاريش،اخه بهترين تمرين چك كردن كداي ديگرنه :20:
راستي من پروژمو تموم كردم الان دارم فقط مرتبش مي كنم هفته بعد ميدم بره :31:
نمي دونم چطور از همتون تشكر كنم :11:

flex_pd
23-06-2009, 11:27
الان كه ميبينم بايد از اين استاد .... تشكر كنم خيلي از php html لذت بردم مثل زبانهاي برنامه نويسي ديگه نيست كار باش راحته سريع error رو پيدا ميكني يه جورايي بم چسبيد php :D

فاطـمه
23-06-2009, 11:34
ممنون مي شم برام بزاريش،اخه بهترين تمرين چك كردن كداي ديگرنه :20:
راستي من پروژمو تموم كردم الان دارم فقط مرتبش مي كنم هفته بعد ميدم بره :31:
نمي دونم چطور از همتون تشكر كنم :11:
سلام اینم پروژه من
موفق باشین:20:

flex_pd
23-06-2009, 11:39
سلام اینم پروژه من
موفق باشین:20: