مشاهده نسخه کامل
: سوال : فوروارد شدن ایمیل از یاهو به ایمیل سایت ...
آیا امکانش هست که ایمیل های رسیده به یاهومیل رو به ایمیل سایت فوروارد کرد ؟؟؟؟
Far Va Har
04-06-2009, 00:32
بله هست اما شما باید بگی که با چه زبانی می خوای بنویسی که بشه کمکت کرد
ربطی به زبان نداره ... (PHP)
میخوام ایمیل هایی که به آدرس sapmle@yahoo.com رسیده به ایمیل سایت info@MySite.Com ارسال بشه ...
Far Va Har
04-06-2009, 16:25
البته که ربط به زبان داره وگرنه که شما می تونستید انجامش بدید به هر حال من ASP.NET کار می کنم در مورد PHP نمی تونم بهتون کمک کنم
اگر ربطی داره بفرمائید بگید تا من هم بدانم ...
Far Va Har
04-06-2009, 23:33
شما برای اینکه به میل سرور سایت خودتان دسترسی داشته باشید باید از یک زبان سرور ساید استفاده کنید تا بتوانید به عنوان مثال از طریق سرویس SMTP میل ارسال شده را به میل سرور خودتان ارسال نمایید منتها در زمینه PHP من صاحب نظر نیستم و بقیه عزیزان می تونن کمک کنند.
باز هم میگم ربطی به زبان نداره ...
متوجه سوال من نشدید ...
شما اگر بخواید ایمیل های رسیده به آدرس سایت خودتون رو مثلا از طریق یاهومیل مشاهده کنید باید اونها رو به یاهومیل خودتون فوروارد کنید که این کار از طریق پنل سایت قسمت ایمیل انجام شدنی هست ....
اما من میخوام عکس اینکار رو انجام بدم یعنی هر ایمیلی که به یاهو میل ارسال شده به ایمیل سایت من فوروارد بشه ....
بحث مشاهده و اینا نیست ...
بحث در مورد فوروارد هست (Forward) ....
Far Va Har
05-06-2009, 17:26
دوست عزیز من متوجه منظور شما شدم چیزی که من میدونم به این صورت هست:
فوروارد یک رویداد یا یک عمل از پیش تعیین شده نیست که بشه راحت فراخوانی کرد یا اینکه بهش اشاره کرد بلکه شما باید اطلاهاتی از قبیل محتوی و موضوع و فرستنده ی نامه رو بگیرید . همون ها رو به آدرس ایمیل جدید Send کنید تا به نظر فوروارد بیاد.
حالا اگر کنترل پنل یک میل سروری این امکان رو به شما بده که با یک تنظیم کوچیک بشه همه ی ایمیل های رسیده به آدرس جدید فوروارد بشه، این دیگه مربوط به امکانات اون کنترل پنل هست که من ندیدم شاید دیگران در وب هوست های مختلف دیده باشن!
دوستان دیگه اگه میدونن لطفا وارد بحث بشن
این سوال ممکنه برای خیلی ها پیش بیاد پس وارد بحث بشین من خودم فردا امتحان دارم باز وارد این بحث شدم !!!
as13851365
06-06-2009, 09:49
برای این که ایمیل های سایت ساهو رو به صندوق دیگه ای بفرستید سایت یاهو این امکان رو گذاشته ولی تا اونجایی که من می دونم این امکاناتش پولی هست
ولی روشی که Far Va Har جان گفتن هم خوبه ولی من در این مورد چیزی نمی دونم .
farzadshekoohi
06-06-2009, 10:19
با سلام تو یاهو پولی هست ولی توی gmail مجانی . و راحت از طریق setting میتونی این کار رو بکنی .
با سلام تو یاهو پولی هست ولی توی gmail مجانی . و راحت از طریق setting میتونی این کار رو بکنی .
باید چکار کنم ؟
به کی بگم ؟
با کی تماس بگیرم ؟
چطور درخواست اینکار رو به یاهو بدم ؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.